Personal

Familie og venner forteller meg nesten hver dag hvor dumt det er at jeg flytter til Krakòw. De tenker ofte på hvis jeg blir syk og jeg ikke har noen der, eller om andre ting skulle skje med meg. Jeg velger å ta flyttingen min som en positiv ting i livet mitt. Jeg får "en ny start" i en ny by som det svermer av muligheter for meg. Jeg har lenge tenkt på hva jeg vil gjøre i livet, for jeg lever et liv der jeg gjerne vil gjøre det meste før jeg en gang dør. Og med dette kommer jo en liten bucket list.

1 - Fikse tennene mine
2 - Finne drømmemannen ♡
3 - Gifte meg i St. Mary's Basilica
4 - Utdanne meg innen eiendomsmegling
5 - Kunne snakke flytende Polsk
6 - Gi Emilie den beste oppveksten hun kunne drømt om ♡
7 - Gå sminkekurs
8 - Prøvekjøre en Rolls Royce Phantom (jeg vil jo gjerne eie en, en gang!)
9 - Dra på Scorpions konsert
10 - Se et Shakespeare play i Shakespeare Globe i London
11 - Tattovere meg

12 - Ha min egen Walk-in warderobe
13 - Drikke vin i Italia
14 - Lære et nytt språk
15 - Bli mamma igjen
16 - Say Yes to the dress
17 - Skrive ferdig boken min
18 - Ta mamma med på en god ferie
19 - Ta del i UNICEF's arbeid♡
20 - Kjøpe drømme leiligheten i Krakòw
21 - Kutte ut de falske vennene rundt meg
22 - Slutte å være dum-snill
23 - Møte Tom Hiddleston (😍)
24 - Bli fornøyd med meg selv!
25 - Svømme med delfiner
26 - Kjøpe ei hytte på landet i England
27 - Kjøpe en pompom
28 - Bli flinkere til å lage mat fra bunnen
29 - Kysse i regnet
30 - Dra til Grand Canyon

31 - Legge ned to roser på minneplassen til John Lennon i Strawberry Fields Forever parken.
32 - Dra til Harry Potter Universal Studios
33 - Bli en "motivational speaker"
34 - Bli kvitt flyskrekken min(!!)
35 - Ha blogging som "deltidsjobb"
36 - Innrede min egen leilighet
37 - Slutte å være ei forb*anna pingle!
38 - Besøke flere kulturer og smake flere matretter
39 - Gjøre foreldrene mine stolte
40 - Gjøre ferdig utdanning og skole
41 - Være en hel månede uten telefon eller noen form for sosiale medier
42 - Ta restylane
43 - Ta silikon
44 - Si ting akkurat som jeg mener
45 - Se flere steder i Norge

46 - Inspirere andre!
47 - Kjøpe drømmebilen
48 - Være publikum på "The Grand Tour"
49 - se en episode av "Keeping up with the Kardashians"
50 - Gå nedover Times Square!

Har du noen ting du bare må oppleve eller gjøre?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Everydaylife, Personal

I år som i fjor har jeg valgt å sette meg nye mål og fortsetter for det nye, kommende året som er rett rundt hjørnet. Jeg kan jo fortelle at den 1. Januar 2018 så har jeg vært røykfri i to hele måneder - selvom det hadde vært ganske godt med den siste røyken når livet står på som verst. Jeg har reist til Krakòw og tilbake, og til å være livredd fly så er dette en ganske stor ting for meg. Jeg håper at det kommende året vil bli så mye bedre enn det 2017 har vært, selvom dette har vært et helt greit år for meg. Men nå over til nyttårs fortsettene mine.

✧ Planlegge flyttingen til Krakòw!
Jeg kan jo bare nevne det for den tusende gangen, men om eksakt 108 dager så flytter jeg til Krakòw. Gjett om jeg gleder meg? Den siste måneden har jeg vært på leting etter den perfekte leiligheten i byen; ikke for nær sentrum, men heller ikke for langt unna. Jeg har jo skjønt at det er litt arbeid og planlegging som må til for å flytte utenlands, men det er ikke før at det blir realitet at du virkelig forstår hvor mye som må gjøres. Jeg holder kontakt med eiendomsmegleren min tett og ofte for å få informasjon om nye leiligheter som kommer for leie. Men så er det jo dette med Schengen, Europeisk Helsetrygd-kort og pass som også må være i orden. Heldigvis har jeg noen ekstra måneder på å få alt klart til jeg snurper igjen kofferten min og setter meg på flyet til Krakòw uten retur billett.

✧ Ta tattovering!
Jeg er sikker på at en detaljert powerpoint presentasjon ikke kunne beskrevet nok hvor redd nåler jeg er. Men jeg har i ti år ønsket meg tattoveringer. Ikke nødvendigvis sleeve, men små quotes og personlige tattoveringer som betyr mye. Den tattoveringen jeg ønsker meg mest er navnet til datteren min og fødselsdatoen hennes på armen, men også en "ord-tattovering" på underarmen min og en tattovering av John Lennon's ansikt med teksten "Imagine" under - dette fordi at han er min spirit animal og har vært det så lenge jeg kan huske!

✧ Ta restylane
For fem år siden ville ønsket mitt om å ta restylane vært noe helt annet. Men når man legger leppestift på leppene og det blir seende ut som en mindre fin strek så tror jeg absolutt at leppene mine ikke hadde vært så ille med litt volum i.

✧ Bli flinkere til å sette pris på de mindre tingene i livet.
Jeg har ikke alltid vært så flink til å sette pris på de små tingene i livet, og det vil jeg gjerne forandre. Misforstå meg rett, jeg har alltid vært utrolig takknemlig for det jeg får av folk og det folk sier til meg, men jeg har ikke alltid vært så flink til å vise det. Det må virkelig bli en slutt på!

✧ Fortelle de nærmeste hvor glad jeg er i dem
For en dag kan det være for sent. Jeg har innsett at jeg har verdens flotteste og fineste mennesker i livet mitt og jeg har ikke alltid vært like flink i å vise eller fortelle de hvor glade jeg er i dem!

✧ Bli en mye bedre mamma!
Alle mammaer sier jo at de har verdens fineste og snilleste barn, men seriøst - Jeg har verdens vakreste lille jente som jeg er så enormt takknemlig for. Hadde jeg ikke hatt henne i livet så vet jeg ærlig talt ikke hvor jeg hadde vært. Men, siden hun ikke bor hos meg og at jeg ikke har vært så flink til å besøke henne så må jeg snu det om til å ta mye mer del i hverdagen hennes og tilbringe mye mer tid med henne enn det jeg har gjort til nå. Ikke bare er hun verdens mest perfekteste, men også verdens snilleste og godeste lille jente! Jeg bare elsker henne❤


✧ Reise myyyye!
Det er så mange steder jeg har så lyst til å se, som for eksempel London, Italia og mange flere plasser så er dette et absolutt fortsett for meg i 2018. Jeg skal i allefall få sett London og besøkt Shakespeare's Globe om ikke annet.

✧ Begynne å trene......
Såå.. Tidligere i år kjøpte jeg meg treningsklær både fra Adidas og Reebok. Kort fortalt så ligger de inne på soverommet mitt... en plass! Jeg har i uendelig tid prøvd å motivere meg selv til å begynne og trene noe som dere ser - ikke har gått helt som planlagt. Men jeg føler at når jeg flytter til Krakòw så får jeg en "helt ny start", og jeg håper for Krakòws skyld, at byen og flyttingen har fått motivert meg nok til å begynne å trene regelmessig før jeg flytter.

Likes

Comments

Shopping, Beauty

Ikke bare er julen en tid der man samles rundt middagsbordet for å spise en nydelig julemiddag eller å nyte den vakreste tiden sammen med de du elsker mest av i verden. Men, det er også en tid da man kan gi seg en ekstra klapp på skulderen og skjemme seg litt mer bort enn det man gjør til vanlig. I år har jeg bestemt meg for å gå den ekstra milen for meg selv å kjøpe hva jeg ønsket meg mest de siste månedene, og som dere ser er det meste bare sminke fra NYX, Mac, Morphe, ABH, Kylie, og Jeffree Star. Jeg kjøpte også favoritt parfymen min fra Marc Jacobs, klokke fra Daniel Wellington og en ny telefon.

Dette er desverre ikke alt, for jeg venter fortsatt på to pakker til: en fra Coverbrands og en fra Nelly. I tillegg kjøpte jeg en highwaist bukse fra Freddy Wr Up (Weightless)! Men utifra dette er alle julegavene kjøpt inn, så nå er det bare å glede seg til julen setter inn og man kan begynne og åpne.

Not only is Christmas the time when you gather around the dinner table to eat the most delicious Christmas dinner or to enjoy the time together with the ones you love in the entire world. But, it is also a time when you can give yourself an extra pat on the back and pamper yourself a little more than you normally use too. This year I decided to walk the extra mile for myself and buy what I really wished for the past months, and as you can see the most is only makeup from NYX, Mac, Morphe, ABH, Kylie and Jeffree Star. I also bought my favorite perfume from Marc Jacobs, a clock from Daniel Wellington and the new iPhone 8 Plus.

Unfortunately this isn't all, because I am still waiting for two more packages: one from Coverbrands and one from Nelly. Besides this I bought a highwaist jeans from Freddy Wr Up (Weightless.no)! But for now all of the christmasgifts are done so now I can't wait for the christmas to settle so we can start opening!

​Hva ønsker du deg til jul og har du kjøpt noe til deg selv? 
What do you want for Christmas and have you bought anything for yourself?

Likes

Comments

Instagram@hanneinkrakow