Riktig god kveld alle sammen! ♥
Det begynner å bli en uke siden jeg bestilte Glossyboxen min, men i dag kom den, og gjett om jeg ble glad? Selv har jeg ikke peiling på hva det er som kom med, så jeg må nok sette meg ned å studere dette også. Sminke eller hår har aldri vært den sterkeste siden av meg men håper å lære meg masse om det! Bortsett fra Glossyboxen så har jeg brukt dagen min på å studere, lese og ta masse notater. Og siden jeg er i skikkelig god form i kveld så skal jeg straks starte opp med lesingen og alt.

// God evening everyone! ♥
It is soon a week since I ordered my Glossybox, but today it arrived, and guess if I got happy? I have no idea about the products that was included, so I guess I need to sit down and study that too. Makeup or hair has never been one of my strongest sides but I hope to learn much a lot about it! Besides the Glossybox I have spent my day on studying, reading and taking notes. And since I'm in such a good shape tonight, I will soon start up with it again.

Likes

Comments

// I guess we all know how much the studies are taking away the little time we have of the day. Oh well, I'm right there. So therefor to let you all know that I am doing fine and just a little bit busy with my studies I am posting some inspirational pictures borrowed from Weheartit.com.

Now I'm finally done reading - just in time to get up early tomorrow to get my morning coffee and to continue my job in hopes that I will pass my exam next year!


Much Love,
- H.

Likes

Comments

Riktig god formiddag alle fine mennesker der ute ♥

Jeg kan starte med å fortelle at jeg har hatt en nydelig helg. Jeg har brukt det meste av tiden med familien min, men også med å lese på studiene. I går kveld etter at jeg hadde spist kvelds med mamma så følte jeg virkelig for å være litt sosial og endte opp hos broren min. Jeg hadde en plan om å komme meg tidlig nok hjem igjen for å lese på studiene noe jeg glemte helt av fordi jeg koste meg så mye der borte. Jeg vil med dette si at det er utrolig godt å bare koble skikkelig av av og til. Til tross for at det var skikkelig storm i går og i natt så endte jeg opp med å være til broren min utover natten da beste kompisen hans kjørte meg hjem rundt halv fem i morges.

I dag startet jeg dagen med en god og varm dusj etterfulgt av en skikkelig ansikts peeling og rensing. Etter dette spiste jeg advents frokost med familien og nå slapper jeg bare av. Når det kommer til advent og førjuls tiden, så gleder jeg meg alltid som en liten unge. Men ikke i år. I år er jeg ikke sammen med datteren min og jeg er så utrolig lei meg for akkurat det. Dette er første julen min uten henne og jeg savner henne mer enn noe annet. Skulle virkelig ønske jeg kunne starte dagen med henne på fanget å fortelle hvor glad jeg er i henne, hvor mye jeg virkelig savner henne. Jeg vil gi henne den største klemmen å la henne vite at jeg vil alltid være her for henne...😢

Good day to all you beautiful human beings out there ♥

I can start telling you about what an amazing weekend that I've had. I have spent the most of the time with my family, but also to read over my studies. Last night after having eaten supper with my mum I really felt the need of being social so I ended up at my brothers house. I had a plan to get back home again to read on my studies which I totally forgot about because I had so much fun while I was there. I also want to say that it was amazing just to unwind everything sometimes. Despite that it was a storm here yesterday and last night, I ended up being to my brother all night to watch him game, and early this morning his best friend drove me home.

Today I started my day with a good and warm shower following with a facial peeling and cleaning. After this I ate a pre-christmas breakfast with my family and now I relax a bit. I always look forward to this pre-christmas time. But not this year. This year I am not together with my daughter, and I'm so sad about it. This is my first christmas without her and I miss her more than anything else. I really wish that I could start my day with her on my lap, telling her how much I love her and how much I really miss her. I want to give her the biggest hug there is and to let her know that I will always be here for her...😢

Likes

Comments

Hei dere ♥
I kveld vil jeg fortelle om en hendelse i livet mitt der jeg ble stalket og rett og slett forfulgt gjennom en lang periode. Det som skjedde har satt spor i livet mitt og gjort at jeg faktisk er veldig skeptisk til å la meg ble kjent med mennesker, og har til tider rett og slett stengt meg inne på grunn av akkurat det jeg opplevde.

Jeg har jo alltid vært den personen som liker å bli kjent med nye mennesker. Jeg har alltid likt å høre andre menneskers historie og om ting de har opplevd. Og til syvende og sist er jeg veldig pratsom og prater veldig mye selv om det kanskje bare er den eneste gangen jeg ser og møter vedkommende. Jeg har alltid vist interesse i andres hverdag, og det kommer jeg alltid til å gjøre, men etter en spesifikk hendelse i livet mitt, så kommer jeg kanskje ikke til å gjøre det så mye mer...

Jeg tror dette begynte tidlig i mars 2013 og det var mens jeg gikk siste året mitt på videregående. Siden pappa og husverten min var bussjåfører då fikk jeg alltid sitte på med bussene gratis på grunn av de, og en tidlig morgen jeg satte på bussen så kom det en mann som viste seg å være i 70-årene. Jeg satte på en av de to fremste setene i bussen, og mannen satte seg riktig nok ved siden av meg og begynte å prate om musikk, noe han tydeligvis var veldig interessert i. Både jeg og husverten pratet til hverandre, og mannen som satte ved siden av meg hoppet raskt inn i diskusjonene og samtalene vi hadde. Dette gjenntok seg dag etter dag. Mannen som var i 70-årene satte seg ved siden av meg. Jeg tenkte selvfølgelig ikke så mye over det akkurat da fordi han var jo veldig trivelig og det eneste vi snakket om var musikk som ofte var om gamle country artister.

En dag var jeg veldig sent ute til skolen og ringte til husverten min om han hadde mulighet til å kjøre bussen innom der jeg bodde for å hente meg, og det var ikke noe problem. Fem minutter etterpå stod bussen ferdig parkert ved innkjørselen og ventet på meg. Jeg fikk øye på han mannen, men nå satte han der jeg brukte å sitte. Jeg takket husverten så utrolig mye for at han orket å hente meg hjemme, og fant meg et sete litt lengre bak i bussen. Da jeg hadde satt meg til rette skulle jeg akkurat til og ta frem telefonen og sende melding til en av lærerne mine for å fortelle at jeg var på tur til skolen. Mannen dukket plutselig opp i setet ved siden av meg. "Er det her du bor?" spurte han og smilte. "Ja" nikket jeg og rotet nedi veska mi. "Jeg får komme på besøk en gang da!" sa han og tok frem en pose til meg "Jeg har en gave til deg" sa han og rettet posen mot meg. Jeg kastet et rart blikk på han og så oppi posen. Han hadde brent masse CD plater til meg med musikk som han likte. For at jeg er så snill som jeg er så takket jeg for det, men sa til han angående at han ville på besøk til meg at det ikke var aktuelt fordi jeg hadde så mye å gjøre.

Etter en lang stund etter dette begynte han å følge etter meg som en fortapt valp. Hvis jeg var ute blant venner eller familie kom han ofte løpende bort til meg. Han brente flere og flere CD'er og hvis jeg ikke var på bussen var det husverten som dukket opp på døren min med beskjed fra han mannen at CD'ne var ifra han. Jeg vet ikke hvor lenge dette foregikk, men det var en veldig god stund. Og per nå angret jeg veldig på at jeg begynte å prate med han rett og slett fordi at han hang over skuldrene mine til en hver tid. Jeg fikk aldri fred ifra han. Han hadde til og med funnet telefon numret mitt på nettet og da begynte han å ringe og sende melding til meg. Helt ærlig, jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

En dag i mai 2013 så var jeg syk så derfor bestemte jeg meg for å sove lenge den dagen. Plutselig hørte jeg et stort smell på kjøkkenvinduet mitt, og i det jeg skulle gå å se hva det var, så var det han mannen som stod der med kosten i neven sin. Han hadde rett og slett kastet kosten på vinduet og laget riper i det. Jeg gikk i ytterdøren og spurte hva i helvete det var han holdte på med. Han ville jo såklart inn fordi han hadde sett at husverten kom å drakk kaffe hos meg av og til. Jeg sa jeg var syk og ville ikke ha han inn. Så jeg lukket døren og låste. Easy as that! Men fortsatt ble han stående der i en lang stund før han forsvant. Jeg kunne ikke forstå hvorfor det hele skjedde, jeg snakket jo med nesten alle jeg møtte - og jeg hadde ikke gitt han noen grunn til å tro at jeg ville ha noe mer. Dette var en mann i begynnelsen i 70 årene som var gift og hadde to barn. Men ofte sa han til meg at han ville kjøpe seg et nytt hus og flytte inn sammen med meg. Han spurte meg ofte om "jeg ville flytte inn med han fordi han var lei av kona si". Jeg sa til han at det gikk ikke. Han var gift og jeg var i et forhold på den tiden. Men fortsatt gikk det inn det ene øret og ut det andre hos han.

Etter som tiden gikk så ble jeg mer og mer redd denne mannen. Han ringte meg hver dag, sendte meldinger om forskjellige ting, og jeg byttet nummer nesten oftere enn jeg byttet undertøy. Jeg hadde fortalt mamma om denne mannen som alltid fulgte etter meg, og vennene mine visste om han. Husverten orket ikke gjøre noe med det siden han mente at "jeg hadde rotet meg oppi det selv", og jeg hadde alltid sagt ifra hva jeg mente, og jeg prøvde ofte å ta omveier i byen når jeg så han i andre enden av gaten. Men ingenting nyttet fordi han var så rask. Han visste hvor jeg ofte var og dukket ofte opp på de plassene.

Rett før jeg skulle flytte ut av leiligheten hadde jeg besøk av kjæresten til venninna mi, vi satte å snakket og diskuterte biler som det ofte gikk i på den tiden, og plutselig åpnet ytterdøren seg og mannen kom inn uten at han var invitert. Jeg sa at han måtte gå ut fordi jeg var opptatt og fordi det var respektløst å bare buse inn døren til folk på den måten uten at han var invitert. Men han hadde sett at husverten min ofte gjorde det, så hvorfor fikk ikke han? Herregud, pappa hadde alltid kaffe klar til husverten fordi han visste hvor slitsomt det var å kjøre buss, så derfor gjorde jeg og det, av ren høfflighet. Jeg fikk ikke ut mannen som endte opp med å tenne seg en røyk og satte seg like godt ned i sofaen. Kjæresten til venninna mi gikk på toalettet en tur og mens han var på toalettet reiste han mannen seg og kom bort til meg i det han prøvde å legge seg på meg i sofaen. Jeg prøvde desperat å dytte han unna fordi jeg hadde opplevd dette før flere ganger, men jeg greide det ikke. Akkurat i dette kom kjæresten til venninna mi i stuen igjen og rev han vekk fra meg. Han sa at jeg måtte anmelde hva som nettopp skjedde, og jeg skulle det men jeg var for redd på akkurat det tidspunktet. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg fordi jeg var ikke trygg i mitt eget hjem...

Rett etter denne hendelsen så dukket han tett og ofte opp på samme steder som meg igjen. Han latet som om ingenting hadde skjedd, og nå begynte han og tilby meg penger. Jeg stoppet han, sa med han at nok var nok, han måtte slutte. Men hørte han? NEI! Jeg har hatt så mange ekle opplevelser med denne mannen at dere ander ikke.

Rundt den tiden da jeg holdte på å pakke ned leiligheten sammen med mamma og pappa dukket denne mannen opp i leiligheten min igjen. Han ville møte foreldrene mine. Han kom rett inn og satte seg i sofaen, og siden jeg hadde fortalt mamma alt om han og hva han hadde gjort så kjeftet hun huden full på han. Hun var ikke nådig med han, og hun avsluttet det hele med å fortelle at han var pedofil. Han endte opp med å forlate leiligheten, men dagen etterpå dukket han opp igjen og mente han og mamma ble gode venner. WHAT THE FUCKINGS FUCK??

Den sommeren flyttet jeg hjem til mamma for å slappe av og få ting på avstand. Men bare noen uker senere var jeg i en bilulykke på naboøya da vi rullet av veien og havnet på tak nedi grøfta, rundt denne tiden ville jeg være mest alene etter alt som hadde skjedd, men fortsatt da ringte han og sendte meldinger. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, for uansett hva jeg sa med han så endte han alltid opp med å møte opp. Han skrev til og med melding om at han ville komme på besøk til mamma for å se hvordan hun hadde det, siden de fikk så "god" kontakt sist han møtte henne.

Rundt høsten 2013 flyttet jeg inn til (eks)bestevenninna mi i byen, og det så til at han oppfattet dette ganske raskt, og fant ut hvor vi bodde - vi bodde dessverre ikke langt unna han så han begynte å "gå turer" med hunden sin rett utenfor huset vårt. På kveldene dukket han opp utenfor stuevinduet og han gav oss aldri fred. Flere ganger når jeg lå og sov om morgenen våknet jeg ofte av at det ble kastet stein på vinduet. Kjæresten til venninna mi hadde fått nok, og nå var det virkelig nok. Nå hadde han ødelagt to vinduer på måten han holdte på og han fortsatte å gå etter meg uansett etter at jeg sa at han måtte slutte, så hva som fikk han til å gjøre dette, det vet jeg ikke!

En gang jeg skulle hente posten så lå det et brev der, det var merket med "Hanne Jacobsen", jeg åpnet det og leste et innholds fylt kjærlighetsbrev fra han. Fyfaen. Jeg har virkelig ikke ord. Han ville starte et nytt liv med meg, få familie med meg og bli lykkelig. I brevet erklerte han sin langvarige kjærlighet for meg. Dette brevet ble raskt brent, og jeg sendte han en melding og skrev at nå måtte han slutte, jeg kom også til å si ifra til politiet om han ikke sluttet. Men neida.

Rundt januar 2014 møtte han broren min utenfor Prix i byen, og da hadde broren min tatt han fatt og sagt at nok var nok, at han måtte slutte å følge etter meg. Jeg var redd, og det nyttet ikke med politianmeldelser. Broren min sa at hvis han ikke sluttet så skulle han egenhendig gå til politiet. Jeg visste ikke at broren min hadde møtt han den dagen han var i byen før jeg fikk melding fra mannen - dette var det han skrev:
"Hei. Broren din har antastet meg. Jeg kommer til å anmelde dette. Vil du snakke om det?" Da broren min kom hjem den dagen måtte jeg faktisk spørre om hva han hadde gjort siden jeg fikk den meldingen. Da svarte broren min "Jeg la hånden min forsiktig på skulderen hans og ba han om å ligge unna deg og oss"

Fortsatt etter dette sluttet han ikke. Han oppsøkte meg til og med på jobb, og da måtte jeg gå og gjemme meg mens de andre jeg jobbet med sa at jeg ikke var på jobb. Jeg har endeløse historier om dette her, men dette var bare noen av de få og ekleste. I dag er jeg flyttet tilbake og er livredd for å møte på han igjen, men så langt - så bra! Han begynte til og med å oppsøke ekskjæresten min og ba han om å være snill med meg fordi jeg var en snill jente??

// English translation below

// Hey you ♥
Tonight I want to tell you about two events in my life where I was stalked through a long period in my life. What happened then still haunts me today, and I am actually very scared to let me get to know other people. Often have I locked me inside because of this.

I have always been the person that loves to get in touch with other people. I have always liked to hear other peoples story of their lives. And last but not least - I love to talk, and always talk to people even if it's the first and last time I see them in my life. I have always shown interest in other peoples everyday, and I will always do that but after this specific event in my life, I do not know if I may do that anymore...

I think it all started early in march 2013 and this was the last year I was on college. Since my dad and my landlord was bus drivers I always got to ride with them for free, and one day I sat on the bus there was an older man in the 70s that approached the bus. I sat in one of the front seats in the bus and the man that I did not know sat down on the seat beside mine. He started to talk about music which he showed a lot of interest in. Both I and my landlord talked to each other and the man who sat beside me quickly jumped into out conversations we had going on. This repeated itself day after day. The man who was in his 70s sat down by my side. And this was not anything I thought much about then, because he seemed nice and the only thing we talke about was music and old country artists.

One day I was runnning late for school, I called my landlord in hope if he could come get me with the bus and that was not a problem. Five minutes later the bus was parked and waiting in the driveway where I lived. Suddenly when I got down the stairs from my apartment, I spotted the man, but now he sat in the seat that I used to sit in. I thanked my landlord so much for driving to get me and found myself a seat a little further back in the bus. When I just sat down I found my phone and texted one of my teachers to say that I was on my way. The man suddenly appeared by the seat beside mine again. "Do you live here?" he asked and smiled. "Yes" I nodded and looked down in my purse. "I need to come visit you then" he said and gave me a plastic bag "I have a gift for you" he said. I looked at him and looked into the bag. He had made me a lot of CD's with the music he liked. And since I am that nice person, I thanked him for them, but regarding that he wanted to visit me, I had to say that he couldn't because I was so busy at that time.

After a long time after this, he started to follow me like a lost puppy. If I was out with friends or family, he often came running after me. He made more CD's to me and if I wasn't on the bus my landlord often appeared on my front door with a message from the man that the CD's was from him. I have no idea how long this went on, but it was for a very long time. And right at this point I really regretted that I started to talk to him, because now he was on my shoulders all the time. He'd even found my phone number online and he started to call me and text me. Honestly, I had no idea what to do at this point.

One day in may 2013 I was sick so I decided that I wanted to sleep longer that day. Suddenly I heard a huge blow on my kitchen window, and when I got up to see what've happened, I saw the man standing on my balcony with the besom. He had thrown the besom on my window and made a crack in it. I opened the front door and asked what the hell he was doing. He, of course wanted to come inside because he knew that my landlord often came here in the morning to drink coffee and relax. But I told him that I was sick and didn't want him inside. So I closed and locked the door. Easy as that! But still he continued to stand there before he left. I couldn't really understand why it all happened, I always talked to almost everyone I met - and I haven't given him any reasons to believe that I wanted anything more. This was a man that was in the beginning of his 70s, who was married and had two children. Often he told me that he wanted to buy a new house and move in together with me. And he often asked me if "I wanted to move in with him because he was tired of his wife". I told him that it wasn't possibly. He was married and I was in a relationship at that time. But still it felt like it went into one of his ears, and out the other.

As the time went I got more and more scared of this guy. He called and texted me every day about different of things. And I changed phone number almost more than I changed underwear. I had already told my mom about this man who followed me, and my friends knew about him. My landlord didn't want anything to do with it "because it was my fault", but I always had told him what I ment and often tried to take other roads in the town when I saw him in the end of the street. But nothing utilized. He often knew where I was and appeard on those places.

Right before I was going to move out of my apartment, my friends boyfriend was visiting me, we sat talking about cars which we often did at that time, and suddenly the front door opens and the man comes in without my permission. I told him that he had to go because I was busy and it was very disrespectful of him to just come in when he haven't been invited. But he had seen that my landlord often did that, so why couldn't he? Oh my god, my dad always had the coffee ready for my landlord because he knew how hard it was to be a bus driver, so therefor I did so too. Because I knew how much a break was appreciated of both my landlord and my dad. I didn't get the man out of the apartment, and he ended up lightning up a cigarette and sat down in the couch. My friend's boyfriend went to the toilet, and while he was there the man approached me and tried to lay over me. I desperately tried to pish him away because I had experienced it many times before, but I didn't manage to push him away. Just when my friends boyfriend came into the livingroom again, he literally ripped him away from me. He told me that I had to report this to the police, and I said I was going too, but at this point I was so scared. I had no idea where to go, because I didn't even feel safe in my own home anymore..

Just after this event, he often approached me on the places I hanged with my friends. He pretended that nothing had happened, and now he started to offer me money. I stopped him, I told him that enough was enough, he had to stop. But did he listen? NO! I have been experiencing so much disgusting things with this man, that you have really no idea...
When the time had come that I was about to move out my stuff from the apartment with my parents, the man came into my apartment again. But now he wanted to meet my parents. He came straight into the livingroom and sat down in the couch, and since I've already told my mom about him and what he've done, my mom started yelling at him. She did not show him any kind of mercy. And she ended it all calling him a pedophile. He ended up leaving the apartment, but the day after he came to my house again and said that he and my mom had become very good friends. WHAT THE FUCKINGS FUCK??

That summer I moved back to my mom to distance myself from things in my life. But after just a few weeks I was in a car accident on the neighbour island. We rolled of the road and ended up on the roof in the ditch. Around this time I really wanted to be alone after everything that had happened, but still then he called and texted. I didn't know at all what to do, because he always ended up where I was. He even texted me that he wanted to visit my mom to see how she was since they got the "best of contact" last time he met her.


Around the fall 2013 I moved in with my (ex)bestfriend in town, and it seemed like he perceived this very quickly, and figured out where we lived - unfortunately not far from where he lived. So he started "taking walks" with his dog outside our house. In the evening he suddenly appeared outside our livingroom window and never let us be alone. Several of times when I was asleep, I often woke up in the morning that stones was being thrown at my bedroom window. My friends boyfriend have had enough, and now it was really enough. He had destroyed two windows by throwing things at them, and he kept on going after me even though we was several of people that said that he had to stop doing that. So what got him to think that I wanted the contact with him, I don't know.


One day I was getting the mail, it was a letter there, marked with "Hanne Jacobsen", I opened it and red an love filled letter from him. Oh my god! I do not have any kind of words for this. He wanted to start a new life with me, have a family and be happy. In the letter he declared his love for me. This letter was quickly burned and I ended up texting him that he had to stop, I also was going to file another report to the police if he didn't stop. But of course,he didn't.

Around Januarry 2014 he met my brother outside Prix (a grocery store) in town, and then my brother had said that he had to stop following me. I was scared, and it didn't work filing reports on his name. My brother said that if he didn't stop, he would go to the police himself. I didn't know that my brother had met him that day before I got a text from the man - this was what he wrote:
"Hello. Your brother have molested me. I will file a report for this. Do you want to talk about it?"
When my brother came home I had to ask what he had done because of the message the man wrote to me. My brother then explained "I layed my hand carefully on his shoulders and asked him to stay away from you and us"

Still after this he didn't stop. He often sought me up on my job, and then I had to go hide while the other people I worked with told him that I wasn't there. I have endless stories about this and him, but this was only a few and most disgusting about him. Today I have moved back, and I'm scared to death to meet him again, but so far so good! He even started sough my ex boyfriend and asked him to be kind to me because I was a kind girl...

Likes

Comments

For Inquirements, please contact: hjacobs.kontakt@gmail.com<br>

Design by Nouw.com