Hei fine lesere! 💓

Dere må bare unnskylde fraværet mitt på denne bloggen, fordi jeg opprettet den i hvertfall for en ukes tid siden etter at jeg slettet den gamle med samme navn. Jeg tenkte at jeg skulle vente litt med å starte opp den nye bloggen til jeg hadde noe å skrive om. Som i dag!

Jeg har alltid elsket å skrive, og få utrykket meg gjennom tekster. I en periode i livet så var skriving det som fikk meg gjennom dagene på skolen på grunn av all mobbingen og slikt. Jeg skrev sanger og komponerte musikk til de, til den dagen jeg fant ut at jeg ville begynne å skrive lengre historier, og kanskje begynne på et bokprosjekt. I slutten av 2013 gjorde jeg nettopp det. Jeg navnga boken "Milliardær Arvingen" og bestemte meg for å trå inn på et farvann jeg aldri har besøkt før når det kom til skriving. Jeg bestemte meg for at dette skulle bli en Krim/romantikk. Etter mange standhaftige måneder med uavbrutt skriving endte jeg opp med diagnosen skrivesperre. Så det hele endte opp med at jeg til slutt la ifra meg bokprosjektet som jeg hadde planlagt skulle lanseres det samme året. Jeg ble gravid, og fikk andre ting å tenke på. 

Men for en ukes tid siden fant jeg tilbake til dette bokprosjektet. Jeg har lest gjennom de notatene jeg hadde tatt vare på på Macbooken min, og har fått satt meg såpass inn i historien at nå er den virkelig på sin vei til å bli en bok. De siste dagene har jeg jobbet iherdig, nesten uavbrutt med boken. Jeg har blitt flinkere til å ta små notater hvis det er noe jeg vil ta med i boken. Men når det er sagt, så må jeg nesten få fortelle at å skrive krim, håh - det er ikke noen spøk. Det er utrolig masse re-search som må gjøres, og ikke minst å sette seg inn i navn og dubeditter som er veldig relativt i forhold til boken. Nå har det jo seg slik at jeg kommer til å oppdatere mye om boken på Snapchat noe jeg allerede har begynt med. Så dere kan jo følge meg der om dere er nysgjerrige på boken. 

Jeg har alltid hatt lyst til å skrive bok, men at jeg skulle begi meg ut på å skrive krim, det hadde jeg aldri trodd. For det første er det veldig vanskelig, men samtidig er det utrolig gøy, spennende og nervepirrende. Når det er sagt, så vil jeg også si at jeg skal utgi den uten noen hjelp fra bokforlag i Norge. Jeg har egentlig bestemt meg på å gjøre hele jobben selv. For å bli mer fornøyd med resultatet, så gjør jeg det. Hvordan jeg vil komme til å selge boken, kommer i et senere innlegg! 
​​
Snapchat - Jacobsenhanne​​

Ellers, ha en fantastisk dag! 😍

Likes

Comments

  • Twitter
  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw