INSPO, HOME, PRODUKTANBEFALING
THE RITUALS OF SAKURA

Disse produktene fikk jeg faktisk til jul og hadde egentlig ikke hørt noe særlig om det fra før. Da jeg prøvde de i dusjen følte jeg meg så bra. Fy søren de produktene der lever opp til all forventning, jeg er så fornøyd og allerede skaffet meg fler av de. De lukter utrolig godt, gjør huden silkemyk og det finnes mange forskjellige dufter, produkter og priser som passer til enhver person. Absolutt verdt å teste ut.
Du får kjøpt alle produktene her. Ha en fin søndag!

Likes

Comments

FASHION, STYLE, INSPO, PHOTO
J.Lindeberg jeans/birdy tee

God formiddag! tenkte å vise dere mine siste nyheter og jeg er totalt forelsket. J.lindeberg har kommet med nye jeans som jeg har fått lov til å prøve. Det er de beste buksene jeg har hatt, utrolig gode på. Buksen kom i tre farger, jeg valgte denne vasken først og fremst fordi jeg savnet en lys bukse i klesskapet, men også fordi det går mot lysere tider og da passer det perfekt. Og for å ikke glemme t-skjorten, helt rå eller hva ?

Likes

Comments

I dag er det nøyaktig 10 dager igjen for meg på høyer. Det er så utrolig trist, jeg stortrives i jobben og har blitt utrolig glad i min kjære høyergjeng. Når februar er over bærer turen mot Oslo og inn på jenterommet igjen. Jeg var på jobbintervju forrige helg, venter spent på svar. Krysser fingrene!!

Ønsker dere en fin dag!

Likes

Comments

HVERDAG, INSPO, PHOTO

Jeg har alltid vært veldig glad i musikk, hører på musikk omtrent hele tiden og det gir meg så mye glede, selv på en skikkelig dårlig dag. Denne uken har jeg hatt skikkelig glede av musikken og derfor ville jeg dele de jeg har hørt på mest med dere. Har fått litt "dilla" på sanger som er dype og veldig meningsfulle, kanskje noe man kan kjenne seg litt igjen i.


I was here - Beyonce // Fyyy!! denne er bare helt nydelig, elsker denne sangen. Hun er så utrolig flink til å legge ved følelser i stemmen, love it!

Holy War - Alicia Keys // Får skikkelig godfølelse når jeg hører på denne, minner meg litt om en eller annen gammel sang, klarer ikke helt å finne ut hva jeg sikter til, men helt klart en av mine favorittsanger nå for tiden.

Just like a child - James Morrison // Denne er bare finfinfin, skikkelig behagelig å høre på.

Hear you sing - Ylva Olaisen // The stream stjerna fra Kristiansand. Helt rå sangstemme, say no more!!!

Falter - Ylva Olaisen // Falt pladask for denne låten med en gang jeg hørte den!

Breathe - Emelie Hollow // Enda en stjerne fra The stream. Hun har så behagelig stemme, samtidig som den er veldig spesiell. Digger hennes egenskrevne låter.

Likes

Comments

INSPO

God lørdag alle sammen!
Denne helgen har jeg frihelg og skal nyte det. Har vært så mye jobb i det siste og synes jeg fortjener å slappe av litt. Lørdagen skal jeg bare bruke til å slappe av sammen med min kjære samboer. I morgen skal vi se på Vipers-Rælingen spille håndballkamp. Bestevenninna mi fra Oslo spiller nemlig på Rælingen, derfor blir det ekstra gøy.


elsker å se etter inspirasjon på fridagene mine, har laget et helt album med forskjellige bilder jeg synes er inspirerende og kanskje jeg får bruk for det i fremtiden?. Er i alle fall mye som er fristende å ha selv.

Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments

ååå så trist det var å si hadet til tantes skjønninger! På søndag kom nemlig storesøsteren min fra Oslo på besøk med sine to fine barn. De ble helt til Torsdag kveld og på de korte dagene rakk vi utrolig mye koselig. Jeg bare elsker å være med tantebarnene mine, det gir så mye glede og jeg kan nesten ikke vente til jeg får mine egne. Nå er det helg og gjett om jeg skal slappe av med kjæresten min og bare nyte de fridagene vi har sammen.


  • 44 lesere

Likes

Comments

HVERDAG
God morgen! Det er søndag, alle vet jo hva det betyr: slappe av, slappe av og slappe av. Dette gjelder ikke for meg i dag tydeligvis, haha! i går dro jeg på jobb akkurat som andre dager, det var oppholdsvær og ja, en helt vanlig dag. Da jeg var ferdig på jobb møtte synet mitt SNØ, bare masse snø! bilen var helt nedgravd og jeg har sommerdekk på bilen.

Så jeg ringte kjæresten min i panikk og lurte på hva i alle dager jeg skulle gjøre, og hvordan jeg skulle komme meg hjem!! Kunne jo tatt bussen, men det er ikke akkurat så veldig fristende å sette seg på buss når man er sliten etter en hel arbeidsdag. Så det endte med at jeg tok bilen, kjørte på sommerdekk i skikkelig snøvær og dårlig sikt(noe av det skumleste jeg har gjort i hele mitt liv). Var lykkelig da jeg var trygt hjemme. Man lærer av sine feil, er det ikke det man sier? neste år skal jeg i alle fall være tidlig ute med skifting av dekk, hehe!

Så.. min søndag skal bestå av skifting av dekk på bilen ute i snøværet, for ett slit.
​Håper dere andre får en finfin søndag.

Likes

Comments

HOME, INSPO, PHOTO

God kveld! Jeg sitter klistra til telefonen å ser på inspirasjon på nett. Kan ikke vente til jeg får kjøpt meg min egen leilighet og ikke minst til jeg kan innrede den selv. Er så utrolig mye fint interiør nå, spesielt fine ting fra danskene! Er dere ikke enig?

Ha en superfin fredagskveld!

Likes

Comments

HOME, TRAVELING

God morgen! i dag har jeg hatt fri fra jobb og har bare sittet å tittet på nettet på ting vi skal gjøre gjennom reisen vi skal på. Vi har nemlig fått cruise i middelhavet i julegave av bestemoren og bestefaren til min samboer. Vi reiser fra 18-25 desember, det vil jo si at vi er borte på selveste julaften, og den skal vi feire i Barcelona. Hele familien til min samboer skal reise og vi blir hele 18stk. Det blir veldig rart for meg å skulle feire jul borte fra familien, da jeg har vært hjemme hvert år, menmen nå har det vel kommet dithen at jeg og Julian må bytte på å feire med familiene våres slik at vi to får feiret sammen.

Turen starter med fly fra Kristiansand til Amsterdam også fra Amsterdam til Barcelona. Cruiset står i Barcelona og vi skal innom flere byer i Frankrike, Spania og Italia. Gleder oss veldig til det og jeg skal ta masse fine bilder.

Resten av dagen i dag skal jeg bare slappe av og fortsette med å kikke litt på nett etter gode shoppingmuligheter og ting som folk har anbefalt i de stedene vi skal til.
Har noen av dere vært på cruise før, eller skal dere også feire jul utenlands i år?

Likes

Comments