genser // second female - veske // Marc jacobs - bukse // tiger jeans - sko // calvin klein

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Fy søren så nydelig det er her. Jeg har tatt meg fri for å bli med familien på tur til Nord-Norge. Her besøker vi tante og onkel + bestemor. Det var virkelig på tide for min del å reise nordover igjen, har ikke vært her på 5år. Anbefaler alle som ikke har vært her å ta en tur.

Likes

Comments

I går var det tid for litt oppfriskninger i klesskapet og jeg har falt helt pladask for denne bomberen og ikke minst skjørtet. Er så deilig at snøen endelig begynner å forsvinne og at vårklærne stormer inn i butikkene. Er utrolig fornøyd med kjøpet og denne kommer jeg til å bruke mye fremover.

Pink printet bomber

I kveld skal jeg i 30års-lag til min svigersøster og temaet er Mexican. Elsker når det er temabursdager og at man ikke trenger å pynte seg til enhver bursdag man skal i. Jeg skal ta masse bilder og har "kostymet" klart, så stay tuned!

Ha en kjempefin lørdag!

Likes

Comments

Wine is always a good answer

På lørdag var det tid for MGP og en bytur med jentene. Vi hadde det så utrolig gøy. Er så glad for at vi får til å samle jentene en gang i blant, er sjeldent det går, men ekstra kos når vi får det til.

Håper dere hadde en fin lørdag!

Likes

Comments

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg i sengen, tenker på den utrolig fine gårsdagen mens jeg nyter en deilig fruktsalat og litt detoxwater.

UKENS HØYDEPUNKTER:

♥ Lønning!! på selveste fredagen, det var så deilig. Og jeg har handlet litt snacks!

♥ I går var jeg ute med jentegjengen, lenge siden vi har hatt det så gøy på byen, det var utrolig koselig og absolutt en bra slutt på uken.

UKENS NEDTUR:

Jeg knuste mobilen min i tusen knas... ikke nok med det, det var på selveste kvinnedagen. Den dagen jeg skulle føle meg skikkelig "powerful woman" haha!!


UKENS ANTREKK:


Topp: J.lindeberg // bukse: zara // jakke: selected// veske: Marc Jacobs

UKENS SANG:

Happier - Ed Sheeran!!
Den sangen kjenner jeg meg så igjen i, utrolig fin, men utrolig trist og jeg skal innrømme at den får meg til å sette meg i tenkeboksen.

UKENS INNKJØP:


Måtte jo kjøpe meg ny telefon ettersom min ble knust og jeg ikke kunne bruke den omtrent. Er veldig fornøyd, men pengene skulle gjerne vært brukt til noe annet.

UKENS FOKUS:

♥ Venner - være mer med de jeg er glad i og som jeg vet er glad i meg. Det er så utrolig godt å ha noen rundt deg som du vet at setter pris på deg. Jeg vil vise mer at jeg setter pris på mine venninner, fordi de er så utrolig gode.

♥ Fullføre nok en uke med kurs - det skal bli så utrolig deilig å bli ferdig med det kurset nå kjenner jeg.


♥ Oppussing posjektet - huff a meg, ting tar tid... nå nærmer det seg, men er fortsatt en god del igjen, gleder meg til resultatet.


Håper alle har hatt en fin uke!

Likes

Comments

The perfect skirt 

Skjorte-J.lindeberg // bukse - Zara // skinnjakke - Selected // veske - Marc Jacobs
Har forelsket meg helt i skjorten fra lindeberg. Hvis man ellers har et kjedelig antrekk er den så fin til å bryte det livløse med, jeg digger den.

Likes

Comments

i går fikk jeg en helt crazy idee.. jeg googlet litt og sjekket opp forskjellige reiser og destinasjoner. Plutselig kom jeg over en overskrift hvor det stod "studer journalistikk i New York", klikket meg inn på siden å he-rre-gud!! DET vil jeg! det så skikkelig spennende ut og ikke minst interessant å kunne få være journalist i New York i tillegg da.


Fristelsen ble så alt for stor at jeg rett og slett la inn en søknad på skolen. Snakk om spontant, eh ja! ingenting er mer morsomt enn å gjøre ting som overhodet ikke er planlagt. Gleder meg til svar og forhåpentligvis blir det ett positivt. kanskje jeg ender opp i New York til høsten, hvem vet?

Likes

Comments

God formiddag! i dag er det kvinnedagen!! wihuu, gratulerer til alle kvinner der ute!! For min del ble denne dagen ikke noe annet enn ulykkesdag. Jeg stod opp kl 10:00 i dag tidlig, fikset meg klar til å reise til frisøren. Tenkte at håret mitt trengte en oppfriskning samt få vekk de slitte tuppene. Da jeg satt i frisørstolen fikk jeg en idee om å gjøre noen forandringer, så jeg ba om å få litt skrå lugg, det fikk jeg. Og nok en gang var jeg ikke fornøyd når jeg dro fra frisøren, det er veldig sjeldent jeg er fornøyd etter en klipp.


Topp-by malene birger// Bukse - Diesel // kopp - Jonathan Adler

Ikke nok med det. Jeg satte meg i bilen på vei hjem igjen, parkerte bilen utenfor og gikk mot inngangsdøren. Venninnen min ringte meg og av en eller annen grunn skvatt jeg, så jeg mistet telefonen med skjermen ned rett i steinene utenfor huset og BOM så var den telefonen knust i tusen knas, det betyr null selfies fremover, haha! Fikk heldigvis tatt noen bilder før frisørtimen og før mobilen ble knust.

Håper dere får en finere start på dagen enn jeg har gjort.

Who run the world? 
...

Girls ! 

Likes

Comments

Valg... og jeg er så lei av maset om "hva skal du bli?", "utdanning først!" Nope! jeg starter i andre enden, jeg jobber, tjener penger og skal reise jorden rundt i april neste år sammen med min fantastiske venninne. Jeg har søkt på studier, hundrevis av høyskoler og vil studere, men jeg ANER ikke hva jeg vil bli, synes alt virker så spennende.

Når du har søkt på alt fra barnehagelærer til politi, til markedsføring og ledelse, til kreativ markedsføring, til moterelatert skole i New York, DA kan dere se at jeg har en forvirret sjel. Karakterene er en egen side av denne saken, jeg var aldri motivert på ungdomsskole og videregående og ja, det får jeg svi for nå, men selv synes jeg ikke at jeg har så aller verst snitt. Det hjelper fint lite om du har for dårlig snitt til å komme inn på det du har søkt på.


Its your Choise 

Jeg har tenkt mye på å ta opp fag for å forbedre karakterene mine. Så har jeg tenkt at, nei søren heller! lev livet, reis og opplev verden, samle opp alderpoeng istedenfor også ser du hvor du ender opp. Tenker også at, hva er vitsen med å forbedre karakterene, gå på sonans og bruke masse penger, når du egentlig ikke vet hva du vil bli? Da vil jeg heller velge å reise for de pengene. Jeg "lever" etter å oppfylle drømmer. Og ja, man har faktisk bare ett liv og det vil jeg leve til det fulle, i alle fall så lenge jeg kan. Studier får komme når jeg er klar for det og skjer det, så skjer det.

Hvis det ikke skjer, så betyr det ikke at man vil få et liv uten mening, det er mye annet som kan glede en person enn en utdanning.

Likes

Comments

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg i senga etter en varm deilig dusj. Kom nesten akkurat inn døra etter å ha vært på en fantastisk hyttetur med jentene. Hytta var utrolig fin og ligger i smørøyet av Sjusjøen. Det ble mye alkohol (kanskje litt for mye), spilling, skiturer og bare masse kos.


UKENS HØYDEPUNKT:

Jeg har fullført en uke med kurs og det føles så godt, nå er det bare 2,5uker igjen til jeg begynner for fult i den nye jobben!!

UKENS NEDTUR:

Jeg kan faktisk ikke komme på noen nedturer denne uken, det har vært en superbra uke og jeg har ikke hatt en så fin uke på lenge, så det har vært kjempedeilig. Eneste var kanskje at jeg satt på kurs til 21:00 på fredagen, skulle gjerne brukt fredagskvelden på noe annet enn det.

UKENS ANTREKK:

UKENS SANG:

Denne har jeg fått helt hekta på og blir skikkelig glad av å høre på den.
Good times - Leu Leu land

UKENS FOKUS:

♥ Gjøre ferdig oppussings-prosjektet på soverommet mitt.

♥ ME-TIME!! jeg har bestilt time for å fikse neglene. Jeg får lønning på fredag, det betyr shopping på lørdag!

♥ Se frem til neste helg, da jeg skal ut med jentegjengen.

♥ Gjennomføre nok en uke med kurs og bare se frem til å begynne å jobbe

Håper dere har hatt en fin uke!!

Likes

Comments

HOME, HVERDAG

Jeg har nå tenkt til å begynne med å sette meg mål for hver mnd. Jeg ønsker å ha noen kortsiktige mål og noe som kan motivere meg dag for dag. Derfor tenkte jeg å skrive ned noen punkter med ting jeg vil gjøre i mars. Både forandringer, bedringer og aktiviteter.

♥ Få ett litt sunnere kosthold. Jeg er ALT for glad i sjokolade og sukker, jeg merker selv at jeg får uren hud når jeg har dårlig kosthold og det er virkelig noe jeg vil være foruten.

♥ Spare penger!! Herregud, jeg skal jo reise MASSE og trenger virkelig litt sparepenger. Jeg elsker å bruke penger, hehe! Når lønna kommer føler jeg alltid at jeg fortjener noe nytt etter en hard mnd med mye jobbing. Tror det skal bli litt enklere å spare penger nå som jeg har flyttet inn på jenterommet og ikke har så mange utgifter.

♥Være mer sosial. Jeg ønsker å være en person som tar mer initiativ til ting, om det så er en kosekveld med jentene, eller om det er hyttetur eller hva det måtte være. Jeg er egentlig ganske flink til å ta initiativ, men man kan alltids bli flinkere.

♥Jeg vil bli flinkere til å blogge, flinkere til å inspirere og engasjere. Jeg tar gjerne imot tips og triks fra dere. Motivasjonen min har ikke vært helt på topp, men har en feeling på at den blir bedre.

♥ Dra på hyttetur med venninner. Det skal jeg denne helgen faktisk og det gleder jeg meg veldig til, blir såå koselig. vi drar en jentegjeng på 5stk til Hafjell, da blir det skiturer og muligens noen turer i slalåmbakken.

Q: har dere satt dere noen mål for Mars ?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

FASHION, HVERDAG

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg i daybed'en å ser på gårsdagens episode av "Petter uteligger". Det programmet synes jeg er så utrolig fint. Jeg har alltid vært begeistret for narkomaner på en sånn måte at de har en stor bakgrunn, med tung bagasje og mye historie, men samtidig et så stort hjerte. Jeg synes det så godt å se de fine personlighetene og hvor mye de setter pris på små ting.

UKENS HØYDEPUNKTER:
På torsdag fikk jeg telefon fra et jobbintervju jeg hadde vært på og jeg fikk jobben!! jeg ble så utrolig glad og ser veldig frem til å starte. Begynner allerede i dag med kurs og kurset varer en hel mnd. Jeg fikk også vite at min bestevenninne flytter hjem fra Bodø. Det skal bli godt å få hun hjem til den lille bygda vår.

UKENS NEGATIVE OPPLEVELSE:
Jeg flyttet jo fra min tidligere kjæreste på lørdag. Det var veldig veldig vondt. Samtidig sluttet jeg i jobben på høyer som jeg stortrivdes i. Jeg og eksen har vært sammen i 4år, det ble en tårevåt avskjed, men begge er enige om å holde kontakten og besøke hverandre i ny og ne.

UKENS ANTREKK:
BIKBOK // J.Lindeberg

UKENS SANG:

Issues - Julia Michaels
So good - Zara Larsson

UKENS FOKUS:

♥ MEG SELV! jeg må fokusere på meg selv, mitt beste og mine egne behov. Jeg tenker alt for mye på andre og deres behov, tror det er på tide å tenke litt på hva jeg trenger i min hverdag og hva som gjør meg glad.

♥Jeg må fokusere på den nye jobben, rett og slette tenke litt på at jeg skal tilbake på skolebenken for en liten mnd og innstille hodet på det.

♥ Jeg må fokusere på de fine og positive tingene i hverdagen.

♥ Pappa pusser opp soverommet mitt slik at jeg skal trives best mulig nå som jeg er tilbake på jenterommet. Gleder meg utrolig mye til det er ferdig, fargen blir sinnsykt fin, den skal jeg vise dere senere.

UKENS INNKJØP:

GANNI // MARC JACOBS 

Likes

Comments

HOME, INSPO, HVERDAG, TRAVELING

Flytte hjem til Oslo
Nå som ting har blitt som det har blitt og jeg og kjæresen min har valgt å gå hver vår vei, er det godt å ha noe positivt å se frem til. Jeg har fine ting å se frem til når jeg flytter hjem til Oslo. Min beste venninne flytter fra Bodø og kommer endelig hjem, jeg har søkt ny jobb og venter på et forhåpentligvis bra svar. Jeg, mamma og pappa flytter også inn i en splitter ny leilighet som de har kjøpt, den ligger helt ved vannet og blir skikkelig fin.

Sommerferie
Jeg og ei veldig god venninne skal reise til Bali i sommer. Det gleder jeg meg ekstremt mye til. Har vært der en gang da jeg var liten, og ser veldig frem til skikkelig feire sammen med ei god venninne.

Familietid
Nå som jeg har bodd i Kristiansand har det ikke vært tid til så mye familie, det får jeg jo nå som jeg flytter hjem. Har fire små søte tantebarn og jeg savner de hver eneste dag når jeg sitter her i Kristiansand. Savner så klart søsknene mine og mamma og pappa også.

Nye muligheter
Etter bruddet tenkte jeg ofte på at "nå kommer jeg til å sitte fast og være knust resten av livet", men så har jeg prøvd å skru det om til positive tanker. Ja, det var absolutt det beste for både meg og han, men det er sårt, det jeg har prøvd å tenke er at det åpner seg nye muligheter og man får gjort mange ting som man slipper å være to for.

Kommenter gjerne hva dere ser frem til! ha en superfin dag.

Likes

Comments

Contains affiliate links INSPO, HOME, PRODUKTANBEFALING
THE RITUALS OF SAKURA

Disse produktene fikk jeg faktisk til jul og hadde egentlig ikke hørt noe særlig om det fra før. Da jeg prøvde de i dusjen følte jeg meg så bra. Fy søren de produktene der lever opp til all forventning, jeg er så fornøyd og allerede skaffet meg fler av de. De lukter utrolig godt, gjør huden silkemyk og det finnes mange forskjellige dufter, produkter og priser som passer til enhver person. Absolutt verdt å teste ut.
Du får kjøpt alle produktene her. Ha en fin søndag!

Likes

Comments

FASHION, STYLE, INSPO, PHOTO
J.Lindeberg jeans/birdy tee

God formiddag! tenkte å vise dere mine siste nyheter og jeg er totalt forelsket. J.lindeberg har kommet med nye jeans som jeg har fått lov til å prøve. Det er de beste buksene jeg har hatt, utrolig gode på. Buksen kom i tre farger, jeg valgte denne vasken først og fremst fordi jeg savnet en lys bukse i klesskapet, men også fordi det går mot lysere tider og da passer det perfekt. Og for å ikke glemme t-skjorten, helt rå eller hva ?

Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag er det nøyaktig 10 dager igjen for meg på høyer. Det er så utrolig trist, jeg stortrives i jobben og har blitt utrolig glad i min kjære høyergjeng. Når februar er over bærer turen mot Oslo og inn på jenterommet igjen. Jeg var på jobbintervju forrige helg, venter spent på svar. Krysser fingrene!!

Ønsker dere en fin dag!

  • 35 lesere

Likes

Comments

HVERDAG, INSPO, PHOTO

Jeg har alltid vært veldig glad i musikk, hører på musikk omtrent hele tiden og det gir meg så mye glede, selv på en skikkelig dårlig dag. Denne uken har jeg hatt skikkelig glede av musikken og derfor ville jeg dele de jeg har hørt på mest med dere. Har fått litt "dilla" på sanger som er dype og veldig meningsfulle, kanskje noe man kan kjenne seg litt igjen i.


I was here - Beyonce // Fyyy!! denne er bare helt nydelig, elsker denne sangen. Hun er så utrolig flink til å legge ved følelser i stemmen, love it!

Holy War - Alicia Keys // Får skikkelig godfølelse når jeg hører på denne, minner meg litt om en eller annen gammel sang, klarer ikke helt å finne ut hva jeg sikter til, men helt klart en av mine favorittsanger nå for tiden.

Just like a child - James Morrison // Denne er bare finfinfin, skikkelig behagelig å høre på.

Hear you sing - Ylva Olaisen // The stream stjerna fra Kristiansand. Helt rå sangstemme, say no more!!!

Falter - Ylva Olaisen // Falt pladask for denne låten med en gang jeg hørte den!

Breathe - Emelie Hollow // Enda en stjerne fra The stream. Hun har så behagelig stemme, samtidig som den er veldig spesiell. Digger hennes egenskrevne låter.

Likes

Comments