BYMIOMOE.COM

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nuxe hulie prodigieuse dry oil

Dette er en absolutt favoritt hos meg. Jeg har vært veldig mye i solen denne sommeren og virkelig fått tørre tupper. Denne oljen bruker jeg etter jeg har dusjet, påfører den i vått hår og lar den trekke inn samtidig som håret lufttørker. Jeg har fått så godt og mykt hår etter at jeg har brukt den, anbefales!!


//Reklame

  • 1 Lesere

Likes

Comments

Laura bellariva & By Malene Birger

WEARINGS
SKINNJAKKE - BIKBOK
GENSER - NELLY
BUKSE - DIESEL
BELTE - BIANCO
SKO - LAURA BELLARIVA

Likes

Comments

Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen. Tenkte derfor å oppdatere dere litt på hvordan sommerferien min har vært ettersom det begynner å gå mot mørkere tider og høst. I sommer har jeg reist mye. Har blant annet hatt to sydenferier + to sørlandsferier.

Gran canaria

Det var så herlig å være tilbake på øya! Da jeg gikk på ungdomsskolen flyttet jeg nemlig ned hit. Kjente det var godt å være tilbake igjen å møte kjente + å slikke litt sol. Jeg reiste ned sammen med min fostersøster som vi nylig har fått inn i vår familie, det var en fin måte å bli kjent med hverandre på en annerledes måte. Vi storkoste oss.

HVAR

To uker senere dro jeg til Hvar sammen med ei venninne. Det var så utrolig fint der. Har vært der en gang tidligere, hadde nesten glemt hvor vakkert det var. Vi leide scooter og kjørte så og si rundt hele øya. Absolutt ett feriested å anbefale, det er så mange skjulte perler og en fantastisk øy å oppleve.

SØRLANDET OG PREIKESTOLEN

Nå tror jeg på at det folk sier om Norge er sant! - Det MÅ oppleves. Fy søren så lekkert det er i landet vårt. Jeg pakket sekken og tok turen ned til Kristiansand for å besøke kjæresten min. Vi hadde planene klare og skulle til Preikestolen. Litt uheldig med været, men FOR en tur!!

Etter Preikestolen var besteget tok vi turen til Stavanger, hvor vi sjekket inn på hotell og koste oss skikkelig. Deretter gikk turen hjemover til Kristiansand hvor vi tok et lite pitstop innom Lindesnes fyr. Skal si vi har fått utforsket litt av det Norge har å by på.

Jeg er veldig fornøyd med min sommerferie og håper dere også har hatt en fin sommer!

Likes

Comments

God søndag kveld!! Fy søren nå var det lenge siden sist, og mye har skjedd siden da. Jeg har vært på ferie, fått en fostersøster, vi har kjøpt leilighet og jeg har fått ny jobb. Nå har jeg hatt arbeidshelg og det er på tide med to fridager. Det skal bli så deilig. I morgen skal jeg i møte med Kilroy + på ett nytt jobbintervju, spennende å se hva som skal skje de neste mnd.

Genser// Holzweiler - skjørt//H&M - Sko // Birkenstock

Likes

Comments

Flytte hjem til Oslo
Nå som ting har blitt som det har blitt og jeg og kjæresen min har valgt å gå hver vår vei, er det godt å ha noe positivt å se frem til. Jeg har fine ting å se frem til når jeg flytter hjem til Oslo. Min beste venninne flytter fra Bodø og kommer endelig hjem, jeg har søkt ny jobb og venter på et forhåpentligvis bra svar. Jeg, mamma og pappa flytter også inn i en splitter ny leilighet som de har kjøpt, den ligger helt ved vannet og blir skikkelig fin.

Sommerferie
Jeg og ei veldig god venninne skal reise til Bali i sommer. Det gleder jeg meg ekstremt mye til. Har vært der en gang da jeg var liten, og ser veldig frem til skikkelig feire sammen med ei god venninne.

Familietid
Nå som jeg har bodd i Kristiansand har det ikke vært tid til så mye familie, det får jeg jo nå som jeg flytter hjem. Har fire små søte tantebarn og jeg savner de hver eneste dag når jeg sitter her i Kristiansand. Savner så klart søsknene mine og mamma og pappa også.

Nye muligheter
Etter bruddet tenkte jeg ofte på at "nå kommer jeg til å sitte fast og være knust resten av livet", men så har jeg prøvd å skru det om til positive tanker. Ja, det var absolutt det beste for både meg og han, men det er sårt, det jeg har prøvd å tenke er at det åpner seg nye muligheter og man får gjort mange ting som man slipper å være to for.

Kommenter gjerne hva dere ser frem til! ha en superfin dag.

Likes

Comments

J.Lindeberg jeans/birdy tee

God formiddag! tenkte å vise dere mine siste nyheter og jeg er totalt forelsket. J.lindeberg har kommet med nye jeans som jeg har fått lov til å prøve. Det er de beste buksene jeg har hatt, utrolig gode på. Buksen kom i tre farger, jeg valgte denne vasken først og fremst fordi jeg savnet en lys bukse i klesskapet, men også fordi det går mot lysere tider og da passer det perfekt. Og for å ikke glemme t-skjorten, helt rå eller hva ?

Likes

Comments

Jeg har alltid vært veldig glad i musikk, hører på musikk omtrent hele tiden og det gir meg så mye glede, selv på en skikkelig dårlig dag. Denne uken har jeg hatt skikkelig glede av musikken og derfor ville jeg dele de jeg har hørt på mest med dere. Har fått litt "dilla" på sanger som er dype og veldig meningsfulle, kanskje noe man kan kjenne seg litt igjen i.


I was here - Beyonce // Fyyy!! denne er bare helt nydelig, elsker denne sangen. Hun er så utrolig flink til å legge ved følelser i stemmen, love it!

Holy War - Alicia Keys // Får skikkelig godfølelse når jeg hører på denne, minner meg litt om en eller annen gammel sang, klarer ikke helt å finne ut hva jeg sikter til, men helt klart en av mine favorittsanger nå for tiden.

Just like a child - James Morrison // Denne er bare finfinfin, skikkelig behagelig å høre på.

Hear you sing - Ylva Olaisen // The stream stjerna fra Kristiansand. Helt rå sangstemme, say no more!!!

Falter - Ylva Olaisen // Falt pladask for denne låten med en gang jeg hørte den!

Breathe - Emelie Hollow // Enda en stjerne fra The stream. Hun har så behagelig stemme, samtidig som den er veldig spesiell. Digger hennes egenskrevne låter.

Likes

Comments

God lørdag alle sammen!
Denne helgen har jeg frihelg og skal nyte det. Har vært så mye jobb i det siste og synes jeg fortjener å slappe av litt. Lørdagen skal jeg bare bruke til å slappe av sammen med min kjære samboer. I morgen skal vi se på Vipers-Rælingen spille håndballkamp. Bestevenninna mi fra Oslo spiller nemlig på Rælingen, derfor blir det ekstra gøy.


elsker å se etter inspirasjon på fridagene mine, har laget et helt album med forskjellige bilder jeg synes er inspirerende og kanskje jeg får bruk for det i fremtiden?. Er i alle fall mye som er fristende å ha selv.

Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments

ååå så trist det var å si hadet til tantes skjønninger! På søndag kom nemlig storesøsteren min fra Oslo på besøk med sine to fine barn. De ble helt til Torsdag kveld og på de korte dagene rakk vi utrolig mye koselig. Jeg bare elsker å være med tantebarnene mine, det gir så mye glede og jeg kan nesten ikke vente til jeg får mine egne. Nå er det helg og gjett om jeg skal slappe av med kjæresten min og bare nyte de fridagene vi har sammen.


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 62 Lesere

Likes

Comments

HVERDAG
God morgen! Det er søndag, alle vet jo hva det betyr: slappe av, slappe av og slappe av. Dette gjelder ikke for meg i dag tydeligvis, haha! i går dro jeg på jobb akkurat som andre dager, det var oppholdsvær og ja, en helt vanlig dag. Da jeg var ferdig på jobb møtte synet mitt SNØ, bare masse snø! bilen var helt nedgravd og jeg har sommerdekk på bilen.

Så jeg ringte kjæresten min i panikk og lurte på hva i alle dager jeg skulle gjøre, og hvordan jeg skulle komme meg hjem!! Kunne jo tatt bussen, men det er ikke akkurat så veldig fristende å sette seg på buss når man er sliten etter en hel arbeidsdag. Så det endte med at jeg tok bilen, kjørte på sommerdekk i skikkelig snøvær og dårlig sikt(noe av det skumleste jeg har gjort i hele mitt liv). Var lykkelig da jeg var trygt hjemme. Man lærer av sine feil, er det ikke det man sier? neste år skal jeg i alle fall være tidlig ute med skifting av dekk, hehe!

Så.. min søndag skal bestå av skifting av dekk på bilen ute i snøværet, for ett slit.
​Håper dere andre får en finfin søndag.

Likes

Comments

HOME, INSPO, PHOTO

God kveld! Jeg sitter klistra til telefonen å ser på inspirasjon på nett. Kan ikke vente til jeg får kjøpt meg min egen leilighet og ikke minst til jeg kan innrede den selv. Er så utrolig mye fint interiør nå, spesielt fine ting fra danskene! Er dere ikke enig?

Ha en superfin fredagskveld!

Likes

Comments