God søndag kveld!! Fy søren nå var det lenge siden sist, og mye har skjedd siden da. Jeg har vært på ferie, fått en fostersøster, vi har kjøpt leilighet og jeg har fått ny jobb. Nå har jeg hatt arbeidshelg og det er på tide med to fridager. Det skal bli så deilig. I morgen skal jeg i møte med Kilroy + på ett nytt jobbintervju, spennende å se hva som skal skje de neste mnd.

Genser// Holzweiler - skjørt//H&M - Sko // Birkenstock

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

genser // second female - veske // Marc jacobs - bukse // tiger jeans - sko // calvin klein

Likes

Comments

Fy søren så nydelig det er her. Jeg har tatt meg fri for å bli med familien på tur til Nord-Norge. Her besøker vi tante og onkel + bestemor. Det var virkelig på tide for min del å reise nordover igjen, har ikke vært her på 5år. Anbefaler alle som ikke har vært her å ta en tur.

Likes

Comments

Wine is always a good answer

På lørdag var det tid for MGP og en bytur med jentene. Vi hadde det så utrolig gøy. Er så glad for at vi får til å samle jentene en gang i blant, er sjeldent det går, men ekstra kos når vi får det til.

Håper dere hadde en fin lørdag!

Likes

Comments

AKKURAT NÅ:

Sitter jeg i sengen, tenker på den utrolig fine gårsdagen mens jeg nyter en deilig fruktsalat og litt detoxwater.

UKENS HØYDEPUNKTER:

♥ Lønning!! på selveste fredagen, det var så deilig. Og jeg har handlet litt snacks!

♥ I går var jeg ute med jentegjengen, lenge siden vi har hatt det så gøy på byen, det var utrolig koselig og absolutt en bra slutt på uken.

UKENS NEDTUR:

Jeg knuste mobilen min i tusen knas... ikke nok med det, det var på selveste kvinnedagen. Den dagen jeg skulle føle meg skikkelig "powerful woman" haha!!


UKENS ANTREKK:


Topp: J.lindeberg // bukse: zara // jakke: selected// veske: Marc Jacobs

UKENS SANG:

Happier - Ed Sheeran!!
Den sangen kjenner jeg meg så igjen i, utrolig fin, men utrolig trist og jeg skal innrømme at den får meg til å sette meg i tenkeboksen.

UKENS INNKJØP:


Måtte jo kjøpe meg ny telefon ettersom min ble knust og jeg ikke kunne bruke den omtrent. Er veldig fornøyd, men pengene skulle gjerne vært brukt til noe annet.

UKENS FOKUS:

♥ Venner - være mer med de jeg er glad i og som jeg vet er glad i meg. Det er så utrolig godt å ha noen rundt deg som du vet at setter pris på deg. Jeg vil vise mer at jeg setter pris på mine venninner, fordi de er så utrolig gode.

♥ Fullføre nok en uke med kurs - det skal bli så utrolig deilig å bli ferdig med det kurset nå kjenner jeg.


♥ Oppussing posjektet - huff a meg, ting tar tid... nå nærmer det seg, men er fortsatt en god del igjen, gleder meg til resultatet.


Håper alle har hatt en fin uke!

Likes

Comments

The perfect skirt 

Skjorte-J.lindeberg // bukse - Zara // skinnjakke - Selected // veske - Marc Jacobs
Har forelsket meg helt i skjorten fra lindeberg. Hvis man ellers har et kjedelig antrekk er den så fin til å bryte det livløse med, jeg digger den.

Likes

Comments

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg i daybed'en å ser på gårsdagens episode av "Petter uteligger". Det programmet synes jeg er så utrolig fint. Jeg har alltid vært begeistret for narkomaner på en sånn måte at de har en stor bakgrunn, med tung bagasje og mye historie, men samtidig et så stort hjerte. Jeg synes det så godt å se de fine personlighetene og hvor mye de setter pris på små ting.

UKENS HØYDEPUNKTER:
På torsdag fikk jeg telefon fra et jobbintervju jeg hadde vært på og jeg fikk jobben!! jeg ble så utrolig glad og ser veldig frem til å starte. Begynner allerede i dag med kurs og kurset varer en hel mnd. Jeg fikk også vite at min bestevenninne flytter hjem fra Bodø. Det skal bli godt å få hun hjem til den lille bygda vår.

UKENS NEGATIVE OPPLEVELSE:
Jeg flyttet jo fra min tidligere kjæreste på lørdag. Det var veldig veldig vondt. Samtidig sluttet jeg i jobben på høyer som jeg stortrivdes i. Jeg og eksen har vært sammen i 4år, det ble en tårevåt avskjed, men begge er enige om å holde kontakten og besøke hverandre i ny og ne.

UKENS ANTREKK:
BIKBOK // J.Lindeberg

UKENS SANG:

Issues - Julia Michaels
So good - Zara Larsson

UKENS FOKUS:

♥ MEG SELV! jeg må fokusere på meg selv, mitt beste og mine egne behov. Jeg tenker alt for mye på andre og deres behov, tror det er på tide å tenke litt på hva jeg trenger i min hverdag og hva som gjør meg glad.

♥Jeg må fokusere på den nye jobben, rett og slette tenke litt på at jeg skal tilbake på skolebenken for en liten mnd og innstille hodet på det.

♥ Jeg må fokusere på de fine og positive tingene i hverdagen.

♥ Pappa pusser opp soverommet mitt slik at jeg skal trives best mulig nå som jeg er tilbake på jenterommet. Gleder meg utrolig mye til det er ferdig, fargen blir sinnsykt fin, den skal jeg vise dere senere.

UKENS INNKJØP:

GANNI // MARC JACOBS 

Likes

Comments

Flytte hjem til Oslo
Nå som ting har blitt som det har blitt og jeg og kjæresen min har valgt å gå hver vår vei, er det godt å ha noe positivt å se frem til. Jeg har fine ting å se frem til når jeg flytter hjem til Oslo. Min beste venninne flytter fra Bodø og kommer endelig hjem, jeg har søkt ny jobb og venter på et forhåpentligvis bra svar. Jeg, mamma og pappa flytter også inn i en splitter ny leilighet som de har kjøpt, den ligger helt ved vannet og blir skikkelig fin.

Sommerferie
Jeg og ei veldig god venninne skal reise til Bali i sommer. Det gleder jeg meg ekstremt mye til. Har vært der en gang da jeg var liten, og ser veldig frem til skikkelig feire sammen med ei god venninne.

Familietid
Nå som jeg har bodd i Kristiansand har det ikke vært tid til så mye familie, det får jeg jo nå som jeg flytter hjem. Har fire små søte tantebarn og jeg savner de hver eneste dag når jeg sitter her i Kristiansand. Savner så klart søsknene mine og mamma og pappa også.

Nye muligheter
Etter bruddet tenkte jeg ofte på at "nå kommer jeg til å sitte fast og være knust resten av livet", men så har jeg prøvd å skru det om til positive tanker. Ja, det var absolutt det beste for både meg og han, men det er sårt, det jeg har prøvd å tenke er at det åpner seg nye muligheter og man får gjort mange ting som man slipper å være to for.

Kommenter gjerne hva dere ser frem til! ha en superfin dag.

Likes

Comments

J.Lindeberg jeans/birdy tee

God formiddag! tenkte å vise dere mine siste nyheter og jeg er totalt forelsket. J.lindeberg har kommet med nye jeans som jeg har fått lov til å prøve. Det er de beste buksene jeg har hatt, utrolig gode på. Buksen kom i tre farger, jeg valgte denne vasken først og fremst fordi jeg savnet en lys bukse i klesskapet, men også fordi det går mot lysere tider og da passer det perfekt. Og for å ikke glemme t-skjorten, helt rå eller hva ?

Likes

Comments

HVERDAG, INSPO, PHOTO

Jeg har alltid vært veldig glad i musikk, hører på musikk omtrent hele tiden og det gir meg så mye glede, selv på en skikkelig dårlig dag. Denne uken har jeg hatt skikkelig glede av musikken og derfor ville jeg dele de jeg har hørt på mest med dere. Har fått litt "dilla" på sanger som er dype og veldig meningsfulle, kanskje noe man kan kjenne seg litt igjen i.


I was here - Beyonce // Fyyy!! denne er bare helt nydelig, elsker denne sangen. Hun er så utrolig flink til å legge ved følelser i stemmen, love it!

Holy War - Alicia Keys // Får skikkelig godfølelse når jeg hører på denne, minner meg litt om en eller annen gammel sang, klarer ikke helt å finne ut hva jeg sikter til, men helt klart en av mine favorittsanger nå for tiden.

Just like a child - James Morrison // Denne er bare finfinfin, skikkelig behagelig å høre på.

Hear you sing - Ylva Olaisen // The stream stjerna fra Kristiansand. Helt rå sangstemme, say no more!!!

Falter - Ylva Olaisen // Falt pladask for denne låten med en gang jeg hørte den!

Breathe - Emelie Hollow // Enda en stjerne fra The stream. Hun har så behagelig stemme, samtidig som den er veldig spesiell. Digger hennes egenskrevne låter.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

INSPO

God lørdag alle sammen!
Denne helgen har jeg frihelg og skal nyte det. Har vært så mye jobb i det siste og synes jeg fortjener å slappe av litt. Lørdagen skal jeg bare bruke til å slappe av sammen med min kjære samboer. I morgen skal vi se på Vipers-Rælingen spille håndballkamp. Bestevenninna mi fra Oslo spiller nemlig på Rælingen, derfor blir det ekstra gøy.


elsker å se etter inspirasjon på fridagene mine, har laget et helt album med forskjellige bilder jeg synes er inspirerende og kanskje jeg får bruk for det i fremtiden?. Er i alle fall mye som er fristende å ha selv.

Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments

ååå så trist det var å si hadet til tantes skjønninger! På søndag kom nemlig storesøsteren min fra Oslo på besøk med sine to fine barn. De ble helt til Torsdag kveld og på de korte dagene rakk vi utrolig mye koselig. Jeg bare elsker å være med tantebarnene mine, det gir så mye glede og jeg kan nesten ikke vente til jeg får mine egne. Nå er det helg og gjett om jeg skal slappe av med kjæresten min og bare nyte de fridagene vi har sammen.


  • 56 lesere

Likes

Comments

HVERDAG
God morgen! Det er søndag, alle vet jo hva det betyr: slappe av, slappe av og slappe av. Dette gjelder ikke for meg i dag tydeligvis, haha! i går dro jeg på jobb akkurat som andre dager, det var oppholdsvær og ja, en helt vanlig dag. Da jeg var ferdig på jobb møtte synet mitt SNØ, bare masse snø! bilen var helt nedgravd og jeg har sommerdekk på bilen.

Så jeg ringte kjæresten min i panikk og lurte på hva i alle dager jeg skulle gjøre, og hvordan jeg skulle komme meg hjem!! Kunne jo tatt bussen, men det er ikke akkurat så veldig fristende å sette seg på buss når man er sliten etter en hel arbeidsdag. Så det endte med at jeg tok bilen, kjørte på sommerdekk i skikkelig snøvær og dårlig sikt(noe av det skumleste jeg har gjort i hele mitt liv). Var lykkelig da jeg var trygt hjemme. Man lærer av sine feil, er det ikke det man sier? neste år skal jeg i alle fall være tidlig ute med skifting av dekk, hehe!

Så.. min søndag skal bestå av skifting av dekk på bilen ute i snøværet, for ett slit.
​Håper dere andre får en finfin søndag.

Likes

Comments

HOME, INSPO, PHOTO

God kveld! Jeg sitter klistra til telefonen å ser på inspirasjon på nett. Kan ikke vente til jeg får kjøpt meg min egen leilighet og ikke minst til jeg kan innrede den selv. Er så utrolig mye fint interiør nå, spesielt fine ting fra danskene! Er dere ikke enig?

Ha en superfin fredagskveld!

Likes

Comments