View tracker

Hola! Jeg har jo begynt på Toneliseakademiet som nevnt tidligere, og er allerede inni 9. uka! Damn som tiden har flydd. Jeg stortrives og hver dag lærer vi noe nytt, til og med den tunge teorien om nerver, blod og kjemi er morsomt.

Nå har jeg lyst til å blogge litt igjen, foreløpig her men etterhvert går jeg tilbake til blogg.no.

Jeg tenkte å legge ut bilder fra den siste tiden men etterhvert som jeg bladde i kamerarullen ser jeg at nesten alle bildene jeg har tatt er av neglene jeg har lagd, så thats what youre gettin

Pretty Huh? Ring eller send melding til 40329922 for faaab nails. Gjør det for en billig penge nå under studietiden, så hurry up.

  • 83 lesere

Likes

Comments

  • 82 lesere

Likes

Comments

  • 174 lesere

Likes

Comments

Stue og kjøkken

Begynner å bli fornøyd med leiligheten etter alle timer med malerkosten og møbelshopping. Når vi flyttet hit var det meste trehvitt og beige. Nå er nesten alt hvitt, grått, sølv og svart. Just how I like it. Skal legge ut bildene av walk-in rommet mitt straks, skal bare skifte ut lampen og kjøpe en skohylle til.

The best part er at vi ser store deler av sentrum og helt til festningen! Wii

  • 183 lesere

Likes

Comments

Camilla ble ferdig i militæret og jeg ordnet velkommen hjem fest hos meg. Er utrolig godt å ha henne tilbake!

Frykdalsdansen 2016! Helt perfekt i år også, og alle jeg er glad i var der. Like trist hver gang det er over. Det føles ut som sommeren også er over

And more selfies😄 haha

  • 182 lesere

Likes

Comments

Åå herregud jeg er så forelsket i denne skapningen her. Hun er proppet av personlighet og heldigvis for min del en skikkelig mammadalt. Nå er det snart en måned siden jeg og Thomas spontant satte oss i bilen og dura ned til Arendal på dagstur for å hente lille nurket.

Vi bestemte oss for å gjøre det hele til en tur. Etter at vi endelig hadde møtt Khloe og fått hun med oss, reiste vi innom Risør og luftet henne samtidig som vi fikk med oss de hvite trehusene Risør er kjent for. Vi stoppet også innom Kragerø og spiste litt. Khloe fikk sin egen stol på resturant og satt stille og rolig som en engel. Solgt.

Vi har jo også verdens fineste pusekatt i fra før av. Hun nærmer seg ett år og jeg var derfor litt redd for hvordan hun som alltid har vært sjefen i huset, skulle ta i mot lille valpen. Heeeldigvis gikk det problemfritt og jeg tror pus er mye gladere nå som hun har en å leke med.

Lille pusen

  • 182 lesere

Likes

Comments

Hverdag

Forrige helg var jeg i Oslo for natten og møtte en kompis jeg ble kjent med i LA. Så gøy å catch'e up! 

Likes

Comments

Inspo

Gotta love IG. Jeg har så mange fine bilder jeg vil legge ut, men jeg er så forbanna sta på at profilen skal matche til enhver tid. Er jeg den eneste? Hvis et kult bilde ser helt katastrofe ut ved siden de andre bildene blir det slettet. Haha! Ikke hjelper det at stilen min når  det kommer til redigering og filter forandrer seg støtt og stadig. Skal bli mye mer aktiv, det er et løfte fra meg til meg. 

Likes

Comments

  • 252 lesere

Likes

Comments