Header

Detta rouget har snabbt blivit en favorit hos mig.

MAC - Mineralize Blush 'Petal Power'

Ett mineralrouge som är korallfärgat och har mycket guldskimmer i sig. Ger mycket lyster så någon extra applicering av highlighter behövs inte. Rouget smälter fint in i basen och går att bygga upp färgen till den intensiteten man gillar. Tyvärr upplever jag att rouget för sig själv inte sitter hela dagen men om man grundar med ett cremerouge skulle hållbarheten förbättras. Denna färgen kommer användas flitigt i sommar på en solkysst hud. Läckert!


Likes

Comments

Detta är varför jag älskar smink. Smink som är artistisk, som är utanför boxen och som är skapad utifrån det kreativa sinnet. Smink är konst, ett sätt att uttrycka sig.

This is why i love makeup. Makeup thats artistic, makeup thats outside the box and created by your creative heart. Makeup is art, a place where you can express yourself.


Likes

Comments

En klassiker, en svart sotning. En av de mest tilltalande sotningar och även en av de mest klassiska. Kräver koncentration och försiktighet. Inte sudda för mycket men inte heller för lite.

A classic black smokey eye. One of the most appealing smokey eyes and also one of the most classic.

Produkter/Products

Bas/Base

Kat Von D Lock it Foundation

Kat Von D Shade n Light Contour Palette

MAC Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Ögon/Eyes

MAC Pro longwere concealer - som primer/as a primer

MAC Eyeshadow Cork - som basskugga/as a base shadow

MAC Eyeshadow Carbon - huvud-skugga/all over shadow

Sephora Collection Colorful Shadow & Liner - På vattenlinjen/in the waterline

Läppar/Lips

MAC Lipstick Blankety


Likes

Comments

Tänkte dra igång och blogga igen! Saknar att ta foto och redigerar bilder, så varför inte ta och damma av denna bloggen. Tänkte köra ett nytt koncept och för det mesta låta denna bloggen vara smink och skönhetsrelaterad. Kan hända att den hoppar in något mer personligt då och då. Hoppas ni vill haka på och följa med på denna bloggens nystart!

Likes

Comments

Woho, gissa vem som fick tag på två biljetter till Håkan i Malmö den 21e december? Jo Hanne. Denna gråa lördag blev genast mycket bättre!

För mig känns det som att sommaren är över, men jag klagar inte. Känner att sommaren kan vara den tiden på året som är mest ångestladdad. Den ska vara perfekt, allt och lite till ska hinnas med och så ska man må prima. Är det bara jag som känner och tänker så? Nejmen, jag gillar hösten och allt som hör till. Så nu tar vi nya tag!

Likes

Comments

Jag är kort, född med Akondroplasi och får ständigt blickar så fort jag lämnar huset. Jag är van vid det, jag är van vid att se folk växla blickar med varandra, hur de stirrar och pekar. Van vid hur vissa skrattar, sådana där hånfulla skratt. Några har till och med tagit kort på mig, för att föreviga det "roliga" de ser. De här sakerna får mig att känna mig så jävla liten, ovälkommen och rent utsagt kränkt.  

​Härom dagen var jag inne i stan. Hade en tid hos min psykoterapeut vid lunchtid och bestämde mig för att gå lite på stan efteråt. Gick in på H&M, och märkte rätt snart hur det började samlas pojkar omkring mig. Säkert fem stycken. De pekar, gapskrattar och talar med varandra på sitt språk som jag inte förstår. Jag brukar ofta vilja markera att "jag ser er, det räcker nu" genom att säga hej. Men inte ens det hjälpte och var jag än gick i butiken hängde pojkarna efter. De gjorde inget osynligt, folk såg hur de stod och gapskrattade men låtsades inte om dem. Slutade med att jag kände mig så illa till mods och lämnade butiken. 

Hur kan man ta sig rätten att göra så? Hur kan man ta sig rätten att förlöjliga någon? 

En stund där efter gick jag in på Åhlens. Får syn på två flickor i 12-13års åldern och när de ser mig växlar de genast blickar och blir tysta. Jag går förbi dem, går längre in i butiken för o kolla på plånböckerna. Rätt som det är kommer den ena flickan och går snabbt förbi mig och jag märker hur hennes mobilkamera tar ett kort av mig. Magen knyter sig och jag bestämmer mig för att lämna butiken. 

Likes

Comments