View tracker

Tänkte dra igång och blogga igen! Saknar att ta foto och redigerar bilder, så varför inte ta och damma av denna bloggen. Tänkte köra ett nytt koncept och för det mesta låta denna bloggen vara smink och skönhetsrelaterad. Kan hända att den hoppar in något mer personligt då och då. Hoppas ni vill haka på och följa med på denna bloggens nystart!

Likes

Comments

Woho, gissa vem som fick tag på två biljetter till Håkan i Malmö den 21e december? Jo Hanne. Denna gråa lördag blev genast mycket bättre!

För mig känns det som att sommaren är över, men jag klagar inte. Känner att sommaren kan vara den tiden på året som är mest ångestladdad. Den ska vara perfekt, allt och lite till ska hinnas med och så ska man må prima. Är det bara jag som känner och tänker så? Nejmen, jag gillar hösten och allt som hör till. Så nu tar vi nya tag!

Likes

Comments

View tracker

Jag är kort, född med Akondroplasi och får ständigt blickar så fort jag lämnar huset. Jag är van vid det, jag är van vid att se folk växla blickar med varandra, hur de stirrar och pekar. Van vid hur vissa skrattar, sådana där hånfulla skratt. Några har till och med tagit kort på mig, för att föreviga det "roliga" de ser. De här sakerna får mig att känna mig så jävla liten, ovälkommen och rent utsagt kränkt.  

​Härom dagen var jag inne i stan. Hade en tid hos min psykoterapeut vid lunchtid och bestämde mig för att gå lite på stan efteråt. Gick in på H&M, och märkte rätt snart hur det började samlas pojkar omkring mig. Säkert fem stycken. De pekar, gapskrattar och talar med varandra på sitt språk som jag inte förstår. Jag brukar ofta vilja markera att "jag ser er, det räcker nu" genom att säga hej. Men inte ens det hjälpte och var jag än gick i butiken hängde pojkarna efter. De gjorde inget osynligt, folk såg hur de stod och gapskrattade men låtsades inte om dem. Slutade med att jag kände mig så illa till mods och lämnade butiken. 

Hur kan man ta sig rätten att göra så? Hur kan man ta sig rätten att förlöjliga någon? 

En stund där efter gick jag in på Åhlens. Får syn på två flickor i 12-13års åldern och när de ser mig växlar de genast blickar och blir tysta. Jag går förbi dem, går längre in i butiken för o kolla på plånböckerna. Rätt som det är kommer den ena flickan och går snabbt förbi mig och jag märker hur hennes mobilkamera tar ett kort av mig. Magen knyter sig och jag bestämmer mig för att lämna butiken. 

Likes

Comments

Efter att ha hört så mycket gott om detta läppglanset bestämde jag mig för att köpa det och jag är verkligen inte besviken. Riktigt behagligt på läpparna och doftar ljuvligt! Känns inte alls klibbigt som många andra läppglans på marknaden. Vilket har gjort att jag inte använt läppglans så mycket. Men detta är jag helt kär i! Jag föredrar glansiga läppar framför matta, ser mycket fräschare och friskare ut enligt mig!

Likes

Comments

1. Jag är en tänkare, jag tänker och överanalyserar saker hela tiden. Saker som egentligen inte är några problem blir problem.

2. Jag har 25 stycken ärr på mina ben efter olika operationer jag genomgått.

3. Jag har en förkärlek för smink, dyrt smink. Oftast är det ju det som är det bästa.

4. Jag älskar att laga mat! Att experimentera och testa nya recept är superkul!

5. Jag avskyyyyr liquid lipsticks som torkar matta.
Likes

Comments