Header

Efter har haft min ombre i mer än 1,5 år nu så vill jag ändra på det och jag ville ha en ganska stor förändring. Först var jag inne på om jag skulle bli blondare mer en kall nyans men sen nu när hösten är här kände jag för något mörkt. Så jag googleade lite på bilder på mörkbrunt men jag tycker det är så svårt att föreställa mig i just de håret när det är massa volym och megalocka, när jag själv inte kan göra det. Sen hittade jag en bild på en tjej som hade rakt och långt mörk hår som jag föll pladask för, just för att jag kunde föreställa mig, mig själv i de. 
Jag är såå nöjd med resultatet har ​aldrig​ vart så nöjd som jag var i fredags när jag lämnade min nya frisör. Tack Studio JN för ett fantastiskt jobb! /H

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den sista säsongen av Black Sails kommer i januari och jag har väldigt blandade känslor för att det är den sista. ​Dels för att det är en så j*kla bra serie och för att det handlar om pirater, men det kanske också är bra att dem slutar när dem gör, så att inte serien blir sämre och att dem drar ut på den./H

Likes

Comments

Igår var jag, Maia och mamma på Blomsterlandet och köpte lite pumpor samt lite plats löv. 
Jag testade förra året med riktigt löv som dekoration med dem vart ju bruna direkt så i år kör jag på fake haha dem håller ju. Annars vart jag inringd igår så jag fick jobba lite, ska även jobba ikväll på tjejkvällen det kommer bli så kul. 
Hoppas vi ses där/ H 

Likes

Comments

​Igår började säsong 2 av serien Lucifer som är baserad på en serietidning från DC, som där är baserade så som ni säkert vet djävulen. Den fallna ängel blir djävulen men, han bestämmer sig för att ta "semester" så han är i människor värden nu. 
Han träffar även en polis och löser mord tillsammans, spännande lite små roligt samt romantisk med en gnutta fantasi. Nu blir de att se avsnittet och äta lite frukt har de så bra /H 

Likes

Comments

Åt precis upp detta till frukost samt en kopp med te, idag blir det att träffa Frida hon ville kolla på en fotbollsmatch. Så vi ska dit och kolla annars händer inget speciellt, ni får ha en fin söndag så hörs vi/H 

Likes

Comments

Köpte dessa nagel lack från HM's egna märke och jag gillar dem, penseln är jättebra den täcker hela nagel och det torkar snabbt också. Den svarta behövde man bara ett lager av, medans den grå behövde du tre lager av så de beror ju på färgen. Men deras Nagellack är något jag kommer fortsätta med att köpa, rekommenderar de speciellt när de är så billigt. 
Nu blir de att jobba så hörs vi/H 

Likes

Comments

Likes

Comments

Minns ni i början av min blogg så skrev jag att mitt mål med min We<3it, är att få mer följare där än vad jag har vänner på Facebook. Det målet har jag nåt nu, så jag känner mig lite smått stolt. 
Har de bra /H 

Likes

Comments

​Gick in på Bikbok lite snabbt och såg att dem hade 40 % på alla sina toppar, så dessa är nu på väg hem till mig. Hade sätt dem innan och tänkt beställa dem, men tog aldrig tag i det. 
Dem är likadana man ser inte riktigt hålen på den svarta, här hittar ni dem. 
Snart kommer även Martin & Anki (vänner till familjen) hit så ska vi äta lite gott och umgås. 
Ni får ha en fin kväll & en trevlig helg! /H 

Likes

Comments

Jag som alla andra har jag kommit in i den gröna lite militäraktiga färgen, vissa kallar den för Khaki eller mossgrön. Har själv köpt mig en jacka, tröja, ett par byxor samt ett nagellack i dessa nyanser på bara två dagar haha. 
Det ska ju vara denna färg nu till höst​en både för tjejer och för killar
​och det är ju såå snyggt på båda, eller hur? 
Annars nu blir de att äta, sen ska jag nog träffa Frida en stund för se vad vi hittar på.
Ha en fin lördag/H  

Likes

Comments