Header

Hej på er!

Idag fick jag hem ett paket jag beställde i helgen, denna concealer är så bra.
Det är andra gången jag har haft den, det är så svårt att hitta en concealer som är så pass mycket ljusare än min fondation. Personligen har jag oftast den ljusaste fondationen som finns i kollektionen så det är inte helt lätt att hitta en som är så ljus. Speciellt om du ska ha de under ögonen som jag använder den.
Jag har den över min fondation som jag har lagt med min beauty blender, men duttar fast concealern med fingrarna bara. Har testat med min BB men den tar bara upp all produkt istället.
Jag har den i färgen FAIR och passar perfekt under mina ögon.
Så kan verkligen rekommendera den /H

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er.

Det var ett bra tag sen vi sågs, ska jag vara ärlig så är de så enkelt att jag har inte haft lust och något att blogga om. Efter en lång bloggtorka innan detta uppehåll så gav jag upp helt enkelt.
Hade inget att blogga om så de vart bara samma och tycker själv att de inte är kul att läsa om.
Så visste jag inte heller hur jag skulle vissa saker på ett snyggt sätt för att passa mig då, men har gått tillbaka lite nu. Som ni har märkt på min header.
Kände även att det jag skrev om var inte vad jag ville från börja, det vart för mycket om film & serier vilket jag har helt tagit bort från mina kategorier. Självklart kommer jag skiva om jag ser på någon film/serie med det kommer inte vara samma typ av inlägg som det var innan. Inga rekommendationer eller recensioner.

Det jag kommer skriva om är mestadels (som förut) det jag köper så som kläder, smink O.s.v. Ska även försöka våga lägga ut mer bilder på mig själv så som selfies och outfitbilder för det är det jag tycker är kul. Jag hopps att ni kommer stanna och har mer tålamod med mig för jag tycker att det är så kul med bild och själva iden med en blogg.
Att få ta bilder och att fixa med redigering, hoppas ni stannar.
/H

Likes

Comments

Som jag nämnt innan så gillar jag när man tar in naturen in i sin inredning, så har piffat till de lite.
Fjäder postern är desenio.se och den andra har jag bara skrivit ut från Word.
Djurskalen är från Karlsson, kuben är faktiskt en ljus lykta som finns på Jysk, har bara tagit ut själv lyktan.

Personligen tycker jag att posters & prints gör så mycket i sin inredning och så lätta att byta ut. Har även köp en bild på en våg när man vill ha lite mer marin-tema.

Annars då? Naae änder inte så mycket jobbar och är hemma för det mesta, så det är inte så jättekul att blogga om.
Annars får ni har en bra vecka framför er/ H

Likes

Comments

Har fastnat jättemycket för denna typ av inredning att man har med in naturen in i det moderna hemmet.
Har själv "päls" kudden, döskallen samt en liknade djur- skalle. Kuddarna och lakanet hittar du på HM, posters finns på Deseno.se är väldigt sugen på flera natur bilder därifrån.

Man får en annan typ av känsla när det kommer in såna typer av bilder även fast alla kan ha exakt samma bilder blir det mer personligt på något sätt. Samt sättet man väljer att ha allt tillsammans.
Hoppas ni har haft en fin helg, det har iallafall jag haft/H

Likes

Comments

Har fått en grej för ormskinn, har själv en väska och ett skal som ser ut som ormskinn. Är även såå sugen på dessa skor men även denna parfym. Just ormskinn är ju nästan lättare att ha i modet än andra djurmönster så som leopard och zebra är jättesvårt tycker jag sen beror det ju helt på vad för färg mönstret är samt vad man gillar för stil.
Skorna hittar du på dinsko, väskan på HM, skalen på Ebay!

Imorgon ska jag till Kalmar så ska kolla på båda skorna och på denna fantastiska doft, fick ett test en gång av kicks och jag föll direkt för den. Så det blir nog ett köp på den men vi få se!

Likes

Comments

Det va ett tag sen nu, har ändrat headern samt texten då jag har tänkt länge på att ändra de så att det passa mer min still nu. Har även börjat om på min Instagram jag kände att de flödet jag hade inte riktigt var jag längre så jag började helt om än att fortsätta på de gamla flödet.

Annars då? Tänkte vissa upp denna bikerjacket som jag köpte på VeroModa i Linköping när vi va där för några veckor sen. Det är såå skön den är så mjuk och flexibel inte så hård som vissa skinn jackor kan vara.
Så enkel men ändå så snygg, älskar den!

Likes

Comments

Har ni testat Yollibox någon gång?
Såå himla gott alltså, de är frozen yoghurt och just denna är av smak hasselnöt & choklad.
Jag har smakat andra smaker för några år sen men dem var mer som sorbet och inte yoghurt.

Detta kan man ju äta som den är såklart men kan ju även ha de till sina bananplättar eller bara ha lite frukt till så blir det plötsligt väldigt lyxigt.
Detta är verkligen något jag kommer att köpa igen!

Nu blir det någon serie så hörs vi/H

Likes

Comments

Igår när jag jobbade gick jag en snabbit upp till Kicks för jag behövde nytt ansiktsvatten, men dem hade ju såklart inte de märket som jag brukar köra på. Så kom jag på att jag faktiskt har Emma s, produkter hemma som jag inte testat än så jag slog till på ett ansiktsvatten och en facial mist.
Så får vi se om jag gillar de, det känns väldigt lyxigt även fast det inte är så farliga priser på dem.
Annars idag blir de att fixa lite på rummet/H

Likes

Comments

Köpte mig detta lakanet i förra veckan på rean, det är från Hemtex. Jag hade sätt de i deras skyltfönster jag jag föll för de direkt. Det som jag gillar med det att det är vintrigt och inte juligt, så det va som hon i kassan sa detta kan man ju ha till mars haha.

Nu är de jobb som står på schemat så får ni ha en fin vecka /H

Likes

Comments