Header

Pizza från igår med några av mina fina vänner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Vardag

Likes

Comments

Hade en såå härlig dag igår tillsammans med några kompisar. Vi badade i sjön, åt pizza och kollade film. Krävs inte så mycket mer för att få en bra dag.

Idag är vädret till och med finare och jag har legat ute i solen sen klockan 11 och pressat. Ikväll ska jag, Louise och Emma iväg på fest och sen ska jag nana hos Louise. Tror detta kan bli en riktigt lyckad kväll och inte minst en riktigt lyckad fredag!

  • Vardag

Likes

Comments

Bad Céline att ta några bilder på mig ute på balkongen. Blev rätt bra ändå, tycker om ljuset och bakgrunden. Behöver ändå bli bättre på att fota, det är så roligt med varierande bilder. Speciellt här på bloggen, instagram och VSCO. Men så fort vädret tillåter finare bilder så blir det bättre och roligare som tur är.

Likes

Comments

Värme!! Legat ute i solen i två timmar nu. Så skönt att den äntligen är här! Trött på att ligga inne och inte göra någonting. Oftast så blir det alltid dagar av lovet som går till spillo på grund av att vädret är dåligt, så ligger man hemma i sin säng och tråkar hela dagen. Istället så får man utnyttja de dagar man inte har något planerat på och sola! Känner mig så blek för tillfället så jag är jättenöjd över att jag äntligen får lite färg.

  • Vardag

Likes

Comments

Det är så märkligt att man kan känna ett sånt starkt band till länder man aldrig har besökt eller har någon koppling till. Jag har aldrig varit i Portugal eller Brasilien, men det är mina två absoluta drömländer. Jag vet inte vad det är som lockar, språket främst tror jag. Är så fascinerad av portugisiska och är så glad över att jag ska börja läsa det till höst.

Innan jag dör ska jag ha besökt dessa länder. Och innan jag dör ska jag prata portugisiska flytande. Inte helt overkliga mål iallafall haha. 

Likes

Comments

Hade min favoritcroptop igår som är tight, långärmad och urringad i ryggen tillsammans med en fin kjol som jag lånade av Lisa. Väldigt simpelt men stilrent tycker jag, hade det tillsammans med mina höga skor men de gled bara ner hela tiden. Så hopplöst :( Går ej att ha till bara ben märkte jag.

Susanna sov här inatt, men nu har hon åkt hem och jag håller på att greja lite. För över bilder från mobilen till datorn för jag har inget minne i princip på min telefon. Snart ska jag sätta på Ronaldos dokumentär. Blir nog filmtittande hela dagen idag skulle jag tro. Men det är ju skönt det med, uppskattar att ta det lite lugnt då och då. 

Likes

Comments

Var ju som sagt på Liseberg igår, regnade så fort vi kom dit. Öste ner en stund men efter ett tag så slutade det och blev mycket bättre faktiskt! Inte heller så långa köer och vi stannade ju ända fram till stängning nästan och då blev köerna bara kortare och kortare. Jättekul dag i vilket fall, älskar Liseberg. Man kände sig som 12 igen.

  • Vardag

Likes

Comments

Slocknar snart, är så trött efter en heldag på Liseberg. Vi åkte ned vid elva och tog bussen hem 20 i elva på kvällen. Har precis myst ner mig i sängen och lyssnar på musik. Kom på att jag inte sovit i min säng på tre nätter, har verkligen saknat den. Därför vet jag att jag kommer sova gott pga att jag är helt slut i kroppen och huvudet.

  • Vardag

Likes

Comments

1 345191 Next

Better Blogging Nouw