Header

Sov hos Laura i veckan. Gillar verkligen sleep overs på vardagar! Och på tal om sleep over, Lisa ska ha sin födelsedagsfest nu på lördag. Temat är pyjamasparty, blir ett 2.0 eftersom hon hade en lyckad fest förra året med samma tema. Dock lär jag nog inte sova över där igen som förra gången eftersom jag ska jobba dagen efter. Men kul kommer det att bli! Ser fram emot att umgås alla igen. Man träffas inte så mycket nu för tiden. Alla mina vänner inklusive mig själv är så upptagna för tillfället med allt möjligt. Livet kommer lite emellan ibland och men man får helt enkelt acceptera att det är så. Jag och tjejerna tänkte planera in en shoppingdag i Göteborg men insåg att vi inte kommer kunna få till det förrän om en månad då alla är lediga.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har ju fått spendera en hel del tid i Göteborg det senaste eftersom jag har börjat jobba där. Varje helg kommer nu gå åt av att pendla dit, men jag klagar inte! Ser hur mycket som helst fram emot att göra det. Det bästa jag vet är att åka buss länge, speciellt på kvällstid med musik eller podd i hörlurar. Men det har självklart gjort att jag varit så upptagen det senaste, speciellt när det kommer till bloggen. Samtidigt finns den ju alltid kvar här när jag behöver den och vill skriva eller dela med mig av bilder, texter och liknande.

Likes

Comments

Ledig och ledig, har gymnasiearbetsdag idag och därav inga lektioner. Har suttit en del och jobbat med det faktiskt, samt pluggat på lite andra saker. Mycket fokus på plugg nu i skolan, det är kul och lärorikt när man kommer in i det!

Det är en solig fredag med, min kusin fyller år så lite senare ska vi fira den nyblivna 6åringen. Senare ikväll ska jag till Göteborg för mitt första arbetspass på Liseberg. Nervööööst som tusan, men samtidigt roligt. Det är fredag den 13 dessutom samt säsongsstart för Halloween = extra mycket folk. ;)

Likes

Comments

I augusti med Aghil och Emma var vi ute en sväng, drack och åt lite gott

På bussen, matchar fluffisen med byxorna!

Även morfar hade lämnat detta hemma hos oss för att jag tagit körkort :'(

"Lately", majoriteten av dessa var ju tagna för ett bra tag sedan men ännu inte blivit publicerade. Finns så mycket man tar kort på men aldrig använder. Sådant i-landsproblem egentligen när man tänker efter, jag samlar varje år över flera tusen bilder på datorn. Jag tänker att det kommer bli kul att se tillbaka när man blir gammal. Men vart ska jag spara dem? Jag har funderat länge på att köpa en hårddisk, men det lär ändå bli att bilderna bara ligger där och inte gör någon nytta. Sen har jag funderat på att printa ut foton, jag gillar att samla sånna minnen så att man har dem fysiskt vilket gör det mer lättåtkomligt ifall en dator eller hårddisk skulle krascha. Såååå ja, det var en liten vardagsparantes på mitt liv, haha.

Likes

Comments

Hade på mig en ny tröja idag. Den är inte riktigt min stil men jag tycker fortfarande om den! Att den är så naturlig i färgen gör den inte så svår att matcha heller. Den kommer från Ivyrevel och har fått den av min moster för längesedan men det var först nu som jag använde den. Lite kul att bära plagg som man egentligen inte brukar ha, då känner man sig inte lika vanlig som alltid.

Likes

Comments

Söndagar är till för tre saker: Plugg, serier och selfies. Skrev på en inlämning i filosofi imorse, sett ett avsnitt av både Gossip girl och Game of Thrones samt tagit maassssa selfies. Ska strax göra lite i matteboken med innan jag känner mig nöjd för idag.

Imorgon är det en ny vecka med. Jag ska till Göteborg 3/7 dagar för jobbintroduktion, utbildning och kick-off. Ska nämligen börja jobba på Liseberg! Är otroligt förväntansfull då detta är något jag velat göra sen jag var liten, haha. Annars är det fullt ös med skolan, föreningen och vänner.

Likes

Comments

En sak jag öppnat upp ögonen för väldigt mycket det senaste är smink som är persikofärgat. Speciellt på läpparna eller ögonen! Det ser så naturligt och fräscht ut. Själv är jag en tjej som alltid använt ljusrosa eller nude på läpparna och varit väldigt svårflirtad till andra nyanser. Men detta är något jag hade velat prova med tanke på att det inte är för utstickande, snarare tvärtom!

Likes

Comments

Igårkväll var jag tillsammans med min förening ute och åt på en restaurang som heter Cyrano här i Borås. Vilken trevlig kväll det blev! Är alltid väldigt nöjd och glad i deras sällskap för vi har alltid så roligt. En mix av människor satta i en grupp vilket gör att man lär känna så mycket fler människor och utökar sin vänskapskrets. Vet att jag har fått vänner för livet där och det är jag tacksam för. <3

När jag senare kom hem överraskade mina föräldrar mig med en bukett rosor på mitt rum. Detta för att jag nämligen tog körkort igår! Äntligen, säger jag bara. Dessa dagar inför uppkörning har varit några utav de värsta i mitt liv, haha. Men nu är det över, tack och lov!

Likes

Comments

Från förra hösten/vintern. Gud vad jag älskar höst, det är så mysigt. Allt blir på något sätt mer stämningsfullt då. Det jag längtar mest till är mörka kvällar och mysiga helger.

När jag ser tillbaka på dessa bilder ser jag också att jag överanvände min locktång haha. Gick runt i små lockar i princip varje dag. Man har ju sina tidsperioder och att se tillbaka på gamla bilder är lite som att leva bakåt i tiden. Man återupplever händelser när man kollar igenom ens album. Varje bild är ju betingad med en känsla och därför är det så roligt och intressant att se tillbaka på sånt då man kommer ihåg exakt hur man kände, tänkte och upplevde livet då bilden var tagen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw