Header

Fått feeling för vår. Är så sugen på värme och sol. Speciellt ljusa kläder med! Slippa halsduk, vantar, mössa, tjocka jackor... Vill ha bomber och sneakers!! Tänka sig att jag avskydde våren som yngre, tyckte bara det var en tease inför sommaren. Nu älskar jag den!

Likes

Comments

Idag är det exakt 67 dagar kvar tills jag och min klass i franska ska åka till Paris på studieresa! Det ska bli hur roligt som helst känner jag på mig då det är en sådan speciell stad i sig. Fina byggnader, gammeldags, vackert språk, god mat... Det var ju ex antal årsedan som jag var där så jag hade faktiskt behövt fräscha upp min uppfattning om staden.

Likes

Comments

Ca 17-23 januari 2016. Allt jag ber om är att det ska bli vår. Jag har så mycket att se fram emot detta halvåret. Paris, Spanien, Stockholm & Bruno, kulturveckan... Det är synd att tiden inte går fort när man vill att den ska det men lite sol kan väl Sverige i alla fall bjuda på? Detta regniga så kallade januariväder är inte roligt för fem öre. Hade glömt av hur fint det såg ut att vara förra året.

Likes

Comments

Först ut bland mina tjejkompisar att fylla 18 var Emma. Vi firade henne med sång, dans, middag och trevliga människor. Nu när alla i min årskull fyller 18 så får man liiiite åldersnoja själv för att tiden går så fort. "Som tur är" så fyller jag år i augusti så jag kan ju njuta lite till trots att man längtar väldigt mycket också, såklart.

Likes

Comments

Den första bilden är tagen i fredags då jag och Lisa bestämde oss för att ta en promenad i samhället. Hon var sugen på att ta på sig massa varma kläder och gå ut och prata. Alltid lika skönt att prata av sig med henne haha! Efter promenaden gick vi hem till henne, drack varm choklad vid brasan och hade det mysigt och skönt. Sådant här uppskattas.

Den andra bilden togs igår då vi var på födelsedagsfest hos Smilla som snart fyller 18 år! Det var en jättetrevlig blandning människor där vilket var roligt och jag hade kul förutom att kroppen inte var i skick. Var så förkyld och trött vilket kändes jättesynd men hur som helst så var det ändå en lyckad fest och jag tror att födelsedagsbarnet själv hade superkul.

Likes

Comments

Träffade Laura, Emma och Louise idag. Känns inte som om vi träffats på evigheter för att kunna sitta ned och prata och umgås. Brunch är ju en bättre variant av frukost tycker jag, att äta pannkakor och bacon sent på dagen är tusen gånger bättre än att tvinga i sig något som nyvaken. Så det passade perfekt med en liten söndagsbrunch idag!

Likes

Comments

Juli, COLDPLAY, Lisas pyjamasparty som verkligen levde upp till sitt tema, Liseberg, varma sommardagar, Stockholm och Beyoncé, Céline hade sommarfest och jag hade kräftskiva.

Augusti var det Uport och planet lyfte till 2 veckor av sol, bad, fest och familj i Rhodos, fyllde 17 och kom hem till skola och vänner.

September bjöd på en härlig sensommar, liseberg, mys med mina tjejer och servering på bröllop!

Oktober, Lisa firades med kändisfest, klassen åkte till Stockholm vilket var svinkul, hösten kom och det var många fina promenader i solen.

November var en seg månad. Mycket kändes tungt. Det var halloween, Mariedal cup och hela månaden hade stort fokus på behövlig tid med mina närmsta och käraste (dvs familj, kusiner, Céline).

December, julkrök hemma hos Klara, mysiga stunder med vänner som när vi var på Pinchos och jul och nyår såklart.

Märker ändå att jag har fått med fina minnen från detta halvåret med. Sommaren var superbra, hände så mycket roliga saker. Juli var ju galet rolig. Men de senaste månaderna har inte riktigt känts som det ska va. Mycket berg och dalar hit och dit men året slutade på topp och nu välkomnar jag det nya.

Likes

Comments

Januari inleddes först hos mig på nyår, sedan skålande med vänner, tapasfirande för Emma, tugg med girlsen och 17årsfirande för Hanna med fest hemma hos henne!

Februari, roliga partyn, rosor i mängden och en avkopplade tripp till Varbergs spa.

Mars, en lyckad 18årsfest för Emmy i Herrljunga, vårsolen började smyga fram och middag på Pinchos med Lollan.

April, Céline hade en riktigt rolig "vårfest", sleepover hos Emilia, många mysfikor tillsammans med vännerna och Kulturveckan kickades igång.

Maj, vi firade Louise som hade fyllt år, härliga grillkvällar och det blev så varmt så man kunde lägga sig ute i solen med bikini.

Juni, skolan började runda av, Jag och Céline testade på Tugg i Gbg, bad, sol och båt tillsammans med vänner, sommarlovet firades in i Davids båtstuga och midsommar ägde rum.

Det första halvåret av 2016 var nog det bästa. När jag tänker tillbaka på det så får jag sådana härliga känslor ifrån våren/sommaren. Speciellt maj och början av juni, när skolan fortfarande var igång och då vädret ägde. Det var berg- och dalbana känslomässigt med för det var främst under dessa månader som jag märkte att jag blev starkare som person och lärde mig en hel del. Hur som helst, jäklar vilka månader. Kände mig omringad av underbara människor och älskade livet, nästan varje dag haha.

Likes

Comments

Min nyårsoutfit

En spetstopp som fick bli ett sista-minuten köp från H&M och en tight kjol till det. Kunde inte bestämma mig om vad jag skulle ha på mig förrän samma dag, haha. I-landsproblem i allra högsta grad.

Likes

Comments

Vi tjejer har ett internskämt mellan oss som går ut på att vi har träffar för att "bikta" oss, det vill säga, prata om allt och inget. Igår hade vi det, precis som förra året, en träff där vi skrivit lappar som "årets bästa fest" osv och så får man gå lager runt och svara. Det leder till många detaljerade och djupa konversationer vilket är jättemysigt. Till det åt vi även massa gott. Gårdagen i sig var en perfekt nyårsdag kom vi fram till, umgicks med kompisarna och åt hamburgare och pommes, haha. Kollade film och tog det hur lugnt som helst. Mina vänner är bäst!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw