Header

Skålade inför en kul kväll hos Lisa. Gillade att bilden blev så mörk, glasen lyser verkligen upp.

På den tiden man tog sådana här selfies. Tar aldrig längre. Varför? Blir aldrig bra, haha.

Nyvaken, älskar att bilden är så ljus. Fördelen med vita sängkläder är att det blir fina bilder hehe.

Minns att jag la ut denna på en söndag, tvekade först men Alfred sa att jag skulle. Den var minst sagt omtyckt av vännerna mina, bästa<3

Helt klart en av mina favoritbilder!! Effekten, känslan och ljuset. Och tjejen jämte såklart.

Detta är en bild som bokstavligt talat togs in the moment. Lever tillbaka till den perfekta dagen!

En av de finare bilderna jag tog i Rhodos. Här var det tidigt på morgonen, kanske 9-10? Poolområdet var nästan helt tomt. Saknar att vara utomlands...

Helheten med denna bilden är det som fått mig fastna för den här. Det vita, silvriga och guldiga. Mitt hår som är i en bulle och min tröja som för övrigt är helt genomskinlig och aldrig lär kunna användas, hehe.

Likes

Comments

The best place to go om man letar efter snygga toppar, till vardags eller fest spelar ingen roll, är Nelly. Hittar alltid saker där. Den glittriga längst upp till vänster är så fin samt den längst ner till höger med slitsen.

På tal om toppar så är det något jag behöver, lite varmare men även nättare. Ska se till att skaffa mig något som jag kommer ha användning för.

Likes

Comments

Hade två lager polotröjor haha, bara för att hålla värmen. En kappa/jacka jag har fått av min faster, skinnbyxor och new balance. Svart är ju en garanterad favvofärg om man säger så.

Likes

Comments

SOOL, vilken härlig sportlovsvecka vi fick eller? Tre dagar sol, resten muligt. Men man får ta vara på det fina! Detta har gett mig en sådan försmak till den riktiga våren och sommaren. Kunna sitta ute på altanen i solen och steka, lyssna på musik och bara vara där. För mig så finns det inget som är så energirikt som att sitta ute i solen en svalare vårdag. Man får både kylan och värmen på samma gång. Därför är jag så spänd på vad Paris kommer att erbjuda när jag är där! Med tanke på att det är i slutet av mars så lär det vara rätt svalt men vårväder? Det återstår att se.

Likes

Comments

Söndag innebär i vanlig ordning sista lediga dagen och skola imorgon = ångestens dag. Det bästa är att alltid försöka göra det bästa utav dagen. Hitta på något, ligg inte hemma och plugga (kommer jag behöva göra idag dock). Anledningen till att man anser att söndagar bidrar till ångest är ju på grund av pluggandet och att ledigheten är över?? Så varför inte hitta på något kul istället? Vara produktiv, mysa upp, strunta i läxorna. Jag försöker alltid plugga i första hand i skolan, annars på håltimmor eller eftermiddagarna, även fredagar och lördagar. Det vill säga alla dagar utom söndagar haha. Och det hjälper för mig!

Nog om det, igår var jag i Göteborg med Laura. Vi (hon) shoppade och åt mat. Det var en riktigt bra dag, trots det kyliga och molniga så är det väldigt kul att komma bort lite. Det var rätt spontant med vilket är ännu roligare. Idag kommer jag dock behöva plugga, tyvärr. Ska snart äta frukost med, kanske övningsköra och jag vet inte vad. Hur som så ska jag se till att göra söndag till en rolig dag. Kramis

Likes

Comments

Sol idag igeeen! Vad händer? Har längtat såså mycket haha. Man vill ju kunna utnyttja dessa soldagar med, dessvärre är det för kallt för att sitta ute enligt mig. Gå promenader hade kanske funkat om man tog på sig rejält med kläder.

Det är ju alla hjärtans dag idag med. Har inget speciellt planerat, vilket är skönt. Tycker inte att man behöver överdriva denna dagen om man inte känner för det! Tjejerna ska ut och käka men efter mina ekonomiska begränsningar så är inte det någon passande idé att ens ge sig in på haha. Så det blir mys hemma med familjen <3

  • Vardag

Likes

Comments

Jag & Cindy under rosförsäljningen

Lillebrorsan min

Från igår, precis innan vi begav oss mot ridhuset för Grand Prix

Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan från stan efter att ha träffat Susanna. Fryser fortfarande!! Vi tog varsin kaffe och bara gick runt och kikade i affärer för att värma oss haha.

Är sugen på en riktig myskväll som inkluderar film, chips och dipp. Så vi får se hur det blir, väldigt skönt med lov så då kan man ta det lite som det kommer.

Likes

Comments

Kan väl passa på att presentera ännu en resa jag har planerad. Jag, Lisa, Hanna och Céline har bokat en resa till Kreta!! Vi är borta en vecka i augusti, under min 18årsdag. Har ju tidigare nämnt att jag föredrar att vara borta när jag fyller år. Området vi ska bo i är ganska lugnt enligt recensionerna. Men att det finns en del restauranger och barer i närheten. Vi tyckte det lät helt perfekt med tanke på att vi inte vill åka på partyresa. Skönt att vi var eniga om det i alla fall för annars hade det inte blivit något lugn och bara komma hem sliten istället för utvilad, haha.

Likes

Comments

Jag är inte ensam med att känna att denna vecka äntligen är slut. Hela min förening är helt utmattade efter två veckors slit och stress. Men vi har haft kul, är så glad att jag fick vara med om detta med människor som är helt fantastiska.

Hur som helst, det har varit så mycket att göra så att jag helt trängt bort att när detta tar slut så är det sportlov. För det är ju det nu! Efterlängtat lov, för ett år sedan åkte vi ju på spa under lovet. Hade jättegärna velat göra något liknande i år igen. Istället ska jag på bio, tandläkaren (!!) och förhoppningsvis en sväng till Varberg. Har sådant behov av den luften och atmosfären där. Det gör väldigt mycket att bara komma till kusten och andas in havsluft. Känns så renande på något sätt?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw