Header

Kom precis hem från min lillebrors match. Sånt härligt och friskt väder ute! Tro det eller ej men jag har faktiskt saknat det. Väldigt behagligt!

Klockan närmar sig allt mer kväll och det börjar faktiskt bli mörkt, vilket jag tycker är så mysigt. För sommaren är ju över och det känns verkligen. Hade lite firande för mig idag med, mamma hade fixat så fint med dukning och ballonger när jag hade kommit hem från Kreta. Så idag var vi ett stort gäng hemma hos oss och åt mat och tårta. Snart ska vi ta oss lite lite kvällsmat och efter det ska jag bara försöka fokusera på att ta det lugnt, kanske läsa lite. Vi har tänt ljusen här hemma och jag har bytt om till bekväma kläder så det är mysstämning på hög nivå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ville passa på att fota några bilder i min nya bikini jag köpte inför resan. Tyckte de blev bra! Gillar den ljusa bakgrunden i kontrast med en svart bikini. Soom vi har använt Célines kamera under resan. Allt för att få bilder som senare ska bli minnen. Detta betyder att jag har cirka såå mycket mer att lägga ut här.

Likes

Comments

Saknar redan! Visst, jag älskar att komma hem märker jag nu. Men Grekland är ett sånt fantastiskt land. Egentligen, åker man på solsemester kan man åka i princip vart som helst så länge det är varmt, finns bad och strand. Men det är små detaljer som gör sån skillnad från land till land. Alltid när jag kommer till Grekland bemöts man så varmt och välkomnande. Generellt tycker jag att alla greker är trevliga, maten är god (trots att jag har väldigt svårt för att äta i värmen), det är varmt, språket är vackert och havet är härligt. Detta har blivit ett av mina favoritresemål och jag vill bara uppleva mer av detta land!

Likes

Comments

Jag är hemma! Det känns otroligt skönt att packa upp väskan och slänga in allt i tvätten. Idag blir det en vilodag fram till klockan sex då jag ska fira en kompis som nyligen fyllde 18. Men jag fyllde ju faktiskt också 18 på Kreta och det blev en väldigt lyckad dag! Blev så uppvaktad av mina vänner, hotellpersonal och servitörer. När man sedan fått frågan under veckan hur gammal man är känns det alltid lika ovant att svara "18". Ser mig fortfarande som minderårig haha.

Förresten, vad man slängs in i vardagen. Sommaren är slut och det känns som om ALLT händer nu. Skolstart, körkort, plugg, jobb, ridning... Jag ska till Stockholm med nästa helg. Livet är hektiskt, vilket man som tydligast känner när man inte kan göra något åt det, aka när man sitter långt hemifrån och bara rabblar upp alla saker man ska göra men som man inte kan ta tag i just i den stunden. Men det är kul! Är taggad på skola och träffa alla klasskompisar<3

Likes

Comments

Ellen agerade lite fotograf under resans gång, hon har alltså tagit alla dessa ovan!

Några bilder med Ellens systemkamera blev det. Allt blir ju så mycket bättre med en bra kamera. Är så trött på mobilbilder egentligen, går runt med vetskapen att en bild hade blivit tusen gånger finare om man hade tagit den med en kamera. Men men, det är just för resor jag har behov av en så om jag nu då kommer att resa i framtiden kanske jag skaffar en i samband med det.

Likes

Comments

En gul t-shirt!!! (Dessvärre skrynklig på bilden ser jag nu), samt en rosa croptop. Har ju letat efter en gul t-shirt, vilket jag sedan hittade i Spanien på Stradivarius. De hade faktiskt massor med fint där. Den rosa tänker jag ha till höga shorts eller hög kjol.

Likes

Comments

Vi åkte ju på dagsutflykt till Barcelona en dag. En buss+tågresa som tog 2,5 timme enkel resa, haha. Men det var helt klart värt det. När vi väl kom fram var det så himla galet varmt, men man blev van efter ett tag. Jag och Susanna kikade i affärer och jag köpte faktiskt två par skor. Efter några timmar satte hela sällskapet sig på en uteservering och drack drinkar, efter det åkte vi tillbaka hem igen.

Barcelona levde faktiskt upp till mina förväntningar om hur jag föreställde mig staden att vara. Jag tänkte varmt, både i luften men också stämningen, latinskt, mysigt och smalt. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det korrekt men det påminde lite grann om de latinska kvarteren i Paris. Lite gammeldags men ändå fart och fläkt. Stora städer upplevs ofta som stressiga, men Barcelona kändes ganska avslappnat.

Likes

Comments

Märker det att det blir så mycket bilder över. Man tar så många, vill använda alla, men det finns inget värre än att sitta och kolla igenom en blogg med 100 stycken likadana bilder. Därav blir många bilder över, men då kan man använda dessa vid senare tillfällen! Typ, nu.

Planerna för idag är att jag behöver duscha och äta frukost för sedan ska jag iväg på körlektion. Hade en igår och det var såå ovant att köra en ny bil. Men efter ett tag släppte det lite så det gick bra. Märkte också att det var väldigt givande. Bara efter en lektion har jag lärt mig många nya saker. Så följer jag mitt upplägg nu kommer jag förhoppningsvis vara redo att ta det i september!! Utöver det händer inget speciellt, ska kanske börja packa lite för Kreta. Behöver gå igenom min packning noga denna gången, hade med mig alldeles för mycket till Spanien. Trodde jag skulle använda allt men det gjorde jag veeeerkligen inte haha. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Smycken, speciellt örhängen i guld är mina favoriter. Jag och Lisa var snabbt inne på Glitter där jag hittade dessa två som de bland annat reade ut. Blev inte många kronor. I vanliga fall är jag väldigt dålig på att använda smycken då jag tycker de bara hänger, är i vägen eller stör. Men örhängen är ett stort undantag! Jag tycker det räcker att bara ha något där då det ändå kan göra en outfit, plus att det är så fint.

Likes

Comments

Dessa två köpte jag i Barcelona. Ett par lite finare, som jag behövt samt ett par enkla i en ljus färg som jag också velat ha. Väldigt simpla men fina och kommer nog att kunna matchas till det mesta.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw