Header
View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Vardag

Likes

Comments

View tracker

Att vi är inne på december månad är väldigt ofattbart för mig då jag inte har någon julkänsla alls. Tycker nästan det gick för fort så har inte hunnit förstå att detta är sista månaden på året haha! Hur som helst så var jag på julfest igår hos Klara vilket var jättetrevligt. Har inte varit ute på evigheter så det var kul. Dock åkte vi hem lite tidigare men det gjorde inget då jag kände mig så himla trött! Somnade gott efteråt haha.

Likes

Comments

View tracker

4 bilder från mobilen det senaste. Har ju inte bloggat på ett tag så det har ju hänt lite. Denna helgen så var jag ute och åt på Vinci med familjen min. På lördagen åkte jag till Céline och sedan åkte vi vidare till hennes familjekompisar och hade glöggmys. Så himla trevligt!! En lugn, mysig och välbehövd helg med familj och bästa vän <3

  • Vardag

Likes

Comments

Vaknade till en notis där det stod att min första lektion var inställd. Kan ju vara det bästa sättet att starta en måndag på. Ska snart ta bussen till skolan, solen skiner och det är en ny vecka. Börjar räkna ner till nästa lov nu och det är inte många veckor kvar!! Då har jag gjort halva gymnasiet, känns faktiskt väldigt bra. Tror att den sista tiden kommer att springa iväg.

  • Vardag

Likes

Comments

Det är riktig mysstämning hemma hos oss nu då det vankas kalas för min farbror och min kusin. Är så himla hungrig och har för mig att de lagar min favoritmat hehe. Älskar att få umgås med släkten, speciellt vid kalas. Allt är så avslappnat och mysigt och middagarna leder alltid till roliga och intressanta konversationer. Trots att det är massa vuxenprat som jag inte förstår mig på haha.

  • Vardag

Likes

Comments

3 från i somras. Hittade dessa bland "utkast", antagligen hade jag tänkt att publicera dessa men aldrig fick tillfälle. Minns denna dagen så väl. Sol och bad hemma hos Adam tillsammans med vänner. Sedan åkte vi båt på sjön och efter det åkte vi in till stan och åt pizza. Det var varmt och vi gick fortfarande i skolan. Åhh.. Saknar trots att jag är så glad och ivrig inför jul, vinter, snö, mörker och mys!!

Likes

Comments

Vad har jag ens gjort den senaste veckan? Jag har varit i skolan och jag har pluggat massor. Hela veckan bestod utav det tyvärr. Hela helgen har dock bestått utav fotboll! Mariedal Cup var nu precis och var inne och kollade fredag, lördag och idag på finalen. Tycker det är tradition och väldigt mysigt samt roligt att se på, speciellt när det är många bekanta/vänner som spelar.

Nu är jag dock helt slut. Inte sovit många timmar denna helg haha. Laddar upp inför en ny vecka. Räknar även ner dagarna till jul<3

Likes

Comments

Har köpt två stycken svarta blusar det senaste. Man kan aldrig få nog av svarta toppar tycker jag, så himla bekvämt och enkelt att slänga på sig.

Likes

Comments

Vi var ju Ninja Turtles igår! Vi tyckte hela grejen med att vi skulle springa runt och se likadana ut var roligt. De hade dekorerat lokalen jättefint!! Dessvärre har jag tappat min partyfeeling det senaste.. Så jag och Céline åkte hem rätt tidigt bland annat för hon skulle jobba idag.

Ikväll vankas det ännu en halloweenfest. Ska satsa på sminkningen idag istället. Tror det får bli något "fe-aktigt". Är sugen på high lighter, fina färger och glitter!! Men nu: Mat och TVD!

Likes

Comments

Tycker detta linnet är så fint, köpte det från boohoo.com i somras men har tyvärr kommit till användning 1 gång. Anledningen är att den är så genomskinlig, man kan varken ha vanlig bh under eller freebra... haha. För det lyser tyvärr igenom som allt annat. Som tur är så ser det inte riktigt ut så på bild så det är bra.

Gillar dock modellen och att den är vit, det är fräscht på sommaren så därför får man nog vänta ett tag innan man kan bära den igen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw