Header

Sitter och skriver på en psykologiinlämning nu... Har märkt en sak, det är ett av de roligaste ämnena i skolan men efter man haft det så blir man helt förvirrad i huvudet av alla tankegångar man har. Det är lätt att relatera men att tänka psykologiskt är sjukt utmattande för hjärnan! Det är som när man fortfarande tänker på engelska efter man haft en engelsklektion, man släpper det inte riktigt. Hur som så är det ett roligt ämne och är glad över att få lära mig det.

Jag har haft så intensiva dagar det senaste känns det som. Igår lämnade jag huset halv åtta och kom hem halv nio på kvällen. Idag har varit lite lugnare, imorgon kommer bli roligt för ska träffa Céline och vi får se vad vi hittar på!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Något jag är riktigt dålig på så är det att ta outfitbilder. I Rhodos var jag dock noga med att jag ville ta varje kväll i princip haha. Men hemma så gör jag det aldrig.

​Mina favoriter är 1 & 2 på första raden. Jag saknar min bränna! Är redan likblek :(

Likes

Comments

I slutet av september kan vi äntligen säga att hösten är här. Minns inte om september har varit så varmt tidigare under min livstid? Än är det inte superkallt heller men det är väldigt friskt ute och det älskar jag! Älskar den friska och krispiga luften som gör det riktigt skönt att vara ute när man är påklädd.

I vilket fall som helst så till hösten så kommer det alltid höstplagg och det är lika kul varje år. Gick in på pinterest och hittade bilderna ovan och det är mycket svart och grått. Vilket är perfekt för jag älskar att klä mig i svart och grått, haha. Men jag behöver tre saker, en stor polo, en mysig halsduk OCH en kappa fortfarande!! Har bestämt mig för att jag vill ha en ljusgrå, det är finast. Men är på ett evigt letande efter denna så får se när jag hittar något.

Likes

Comments

Rubriken är väl att ta i, men denna söndagen har varit så mysig! Jag mötte upp Alfred i stan för att fika på viskan och sedan tog vi en promenad till knalleland, kikade i affärer där och sedan en promenad tillbaka till stan så jag kunde ta bussen hem. Det har varit varmt idag med, ovanligt fin septemberdag. Sådana här söndagar dämpar ångesten och gör att det känns helt okej att gå till skolan dagen efter, haha.

  • Vardag

Likes

Comments

Söndag!! Sovit länge både lördag och söndag, vet inte vad det är med mig. Antagligen för jag lagt mig efter 12 båda dagarna. Hur som, idag ska jag träffa Alfred för en söndagsfika. Det var längesen vi sågs så vi ska catcha up och se vad vi har att prata om. Utöver det har jag inga speciella planer, ska nog sätta mig och plugga lite och sedan duscha håret. Söndagar är en av mina duscha-håret dagar. Sedan blir det väl bara att packa och förbereda sig inför en ny vecka imorgon.

Likes

Comments

Älskar min nya tröja!! Köpte den när jag var i Göteborg förra helgen. Kommer lätt att använda den flitigt, är kär i färgen. Vinrött/burgundy är verkligen min favoritfärg.

  • Nytt

Likes

Comments

Gud vad bloggen står still. Har haft en så oproduktiv dag idag haha. Inte gjort någonting förutom att ha tagit massa selfies, dessvärre känner jag att ingen blev bra. Fick i alla fall sova ut länge imorse och det är jag tacksam för.

  • Vardag

Likes

Comments

Jag har haft en helt fantastisk helg! Började med fredag då det var riktig kvalitetstid hos Lisa och en solig lördag och tripp till Göteborg för lite shopping med familjen. Jag har fått gjort massor med plugg utan att det känts jobbigt, ätit massa gott och kollat suits och haft sovmorgon!

Inser verkligen hur mycket mer man uppskattar lugna helger än helger med full fart. Det är skönt att ta det lugnt och det behöver man verkligen när vi har så långa och intensiva dagar i skolan.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw