Header

Ellen agerade lite fotograf under resans gång, hon har alltså tagit alla dessa ovan!

Några bilder med Ellens systemkamera blev det. Allt blir ju så mycket bättre med en bra kamera. Är så trött på mobilbilder egentligen, går runt med vetskapen att en bild hade blivit tusen gånger finare om man hade tagit den med en kamera. Men men, det är just för resor jag har behov av en så om jag nu då kommer att resa i framtiden kanske jag skaffar en i samband med det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En gul t-shirt!!! (Dessvärre skrynklig på bilden ser jag nu), samt en rosa croptop. Har ju letat efter en gul t-shirt, vilket jag sedan hittade i Spanien på Stradivarius. De hade faktiskt massor med fint där. Den rosa tänker jag ha till höga shorts eller hög kjol.

Likes

Comments

Vi åkte ju på dagsutflykt till Barcelona en dag. En buss+tågresa som tog 2,5 timme enkel resa, haha. Men det var helt klart värt det. När vi väl kom fram var det så himla galet varmt, men man blev van efter ett tag. Jag och Susanna kikade i affärer och jag köpte faktiskt två par skor. Efter några timmar satte hela sällskapet sig på en uteservering och drack drinkar, efter det åkte vi tillbaka hem igen.

Barcelona levde faktiskt upp till mina förväntningar om hur jag föreställde mig staden att vara. Jag tänkte varmt, både i luften men också stämningen, latinskt, mysigt och smalt. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det korrekt men det påminde lite grann om de latinska kvarteren i Paris. Lite gammeldags men ändå fart och fläkt. Stora städer upplevs ofta som stressiga, men Barcelona kändes ganska avslappnat.

Likes

Comments

Märker det att det blir så mycket bilder över. Man tar så många, vill använda alla, men det finns inget värre än att sitta och kolla igenom en blogg med 100 stycken likadana bilder. Därav blir många bilder över, men då kan man använda dessa vid senare tillfällen! Typ, nu.

Planerna för idag är att jag behöver duscha och äta frukost för sedan ska jag iväg på körlektion. Hade en igår och det var såå ovant att köra en ny bil. Men efter ett tag släppte det lite så det gick bra. Märkte också att det var väldigt givande. Bara efter en lektion har jag lärt mig många nya saker. Så följer jag mitt upplägg nu kommer jag förhoppningsvis vara redo att ta det i september!! Utöver det händer inget speciellt, ska kanske börja packa lite för Kreta. Behöver gå igenom min packning noga denna gången, hade med mig alldeles för mycket till Spanien. Trodde jag skulle använda allt men det gjorde jag veeeerkligen inte haha. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Smycken, speciellt örhängen i guld är mina favoriter. Jag och Lisa var snabbt inne på Glitter där jag hittade dessa två som de bland annat reade ut. Blev inte många kronor. I vanliga fall är jag väldigt dålig på att använda smycken då jag tycker de bara hänger, är i vägen eller stör. Men örhängen är ett stort undantag! Jag tycker det räcker att bara ha något där då det ändå kan göra en outfit, plus att det är så fint.

Likes

Comments

Dessa två köpte jag i Barcelona. Ett par lite finare, som jag behövt samt ett par enkla i en ljus färg som jag också velat ha. Väldigt simpla men fina och kommer nog att kunna matchas till det mesta.

Likes

Comments

En svart, spetsig outfit från näst sista kvällen i Spanien. Toppen och shortsen blev som ett set, egentligen kommer de från helt olika affärer. Tyckte ändå det passade bra ihop. Svart är också ett så himla säkert kort så ingenting kan egentligen gå fel då.

Likes

Comments

Det är så himla skönt att vara hemma! Det är inte ofta jag känner lättnad eller glädje av att komma hem till Sverige. Oftast blir det känslomässigt jobbigt att resa hem efter en riktigt bra resa. Meeen idag är jag faktiskt bara glad.

Har haft en lyckad resa och trots att hela familjen med farföräldrar, faster, kusin och vänner bott så tätt inpå varandra i en veckas tid har det funkat väldigt bra. Lloret de mar, som vi då bodde i, är ett oerhört mysigt ställe. Det var alldeles lagom! Spanien är väldigt fint och bra alternativ om man vill åka utomlands, dessvärre är inte spanjorer jättebra på engelska och jag upplevde att jag enbart träffade väldigt få som var genuint trevliga. Man märker en himla skillnad i engelska språknivån när man kommer hit, jag kände till och med så när jag var där senast i våras.

Nu blir det bara att tvätta allt som varit i resväskan och sedan packa på nytt inför Kreta. Har saker inplanerade varje dag denna veckan så det känns lite som att komma tillbaka till rutiner, ännu mer känns det som att sommarlovet är slut och att skolan börjar snart, vilket delvis är sant.

Likes

Comments

Snart har en vecka gått och då är det dags för hemgång. Transfern hämtar oss tidigt imorgon bitti, det ska faktiskt bli väldigt skönt att komma hem! Brukar inte tycka det efter resor men nu har jag en hel del att ta tag i. Körlektioner samt ridningen börjar nu igen. Men än är det ett tag kvar tills skolan börjar.

Vi åt middag igår inne i stan. Det var på en mysig uteservering till ett hotell där vi beställde tapas. Det var väldigt gott samt mättande! Hela staden kryllar ju iförsig med mysiga uteserveringar och gator så är därav väldigt nöjd över att ha åkt hit.

  • Resor

Likes

Comments

Efter en dags slappande vid huset tog vi bilarna till en strand ungefär 15 minuter bort. Det var såå skönt i havet!! Vi märkte heller inte att vi badade vid en markering där båtar kom för att hämta upp folk. Detta fattade inte vi först så det blev en aning förvirrande och läskigt när det var en stor båt i full fart påväg mot oss.

  • Resor

Likes

Comments