Header

Älskar denna tröjan, fyndade den på H&M förra veckan och den är precis min stil. Det röda och volangerna känns så latinskt på något sätt. Hade först svårt med att veta vad man kunde matcha den till, men höga kjolar eller ljusa jeans var det jag kom på. Den kan både kläs ned och upp om man säger så. Rött har blivit en favoritfärg på den senaste tiden, vinrött har alltid varit min favorit men nu börjar jag även gilla den starkare nyansen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Emelie som fyllde 18 år i lördags anordnade en maskeradfest för att fira henne. Jag som skulle jobba dagen efter åkte hem ganska tidigt men klädde ut mig gjorde jag allt! Jag och Louise skulle föreställa flygvärdinnor, vi köpte varsin scarf på secondhand men jag tycker om min så mycket så jag kommer lätt använda den i håret, runt halsen, på väskan eller vad som.

Likes

Comments

Godmorgon! Bästa december månad, bästa julmånad, allt som har med julen att göra är bäst helt enkelt! Mamma köpte en Lancôme-kalender nu i efterhand som vi ska dela på. Vi båda älskar deras produkter, deras mascaror bland annat är dröm!! Så nu öppnar vi varsitt paket varannan dag.

Igår jobbade jag annars som vanligt på Liseberg, ett kort pass men det var ganska skönt eftersom det gick fort. Dock mådde jag inte så bra efteråt så idag har jag stannat hemma från skolan. Var längesen jag var sjuk så det är lite tråkigt.. Men man behöver lyssna på kroppen och passa på att vila upp sig när man kan, idag passade det bra så då ska jag göra det.

Likes

Comments

I torsdags var det hemmamys med familjen. Vi lagade mat, lyssnade på musik och umgicks bara. Igår var det också hemmakväll men då var Laura här med! Vi såg på idol och åt god mat. Älskar verkligen att vara hemma på helgerna. Det finns inget som är så skönt!! Man får verkligen ta vara på sin ledighet när man har den, för nu har jag två fullspäckade dagar som består av jobb och födelsedagsfirande.

Likes

Comments

Bilder från ving.se

.... PORTUGAL! Jajamen ni läste rätt. Igår bokade jag och Hanna vår efterlängtade resa till Portugal. Vi kommer att åka i mitten av maj, förmodligen är det varmt och skönt där då. Planen är att gå på Eurovision där nere eftersom det var själva syftet med resan från första början. Men annars är jag så otroligt taggad bara på att suga in kulturen, staden, arkitekturen, sevärdheter, språket, människorna, maten.. Allting! Det var verkligen på tiden, trodde det skulle dröja tills jag skulle få besöka detta land som jag velat så länge. Så vi får hoppas att det lever upp till flera års förväntningar.

Likes

Comments

Vi var iväg på kalas i lördags i Göteborg. Min lilla kusin fyllde 3 år! Det är alltid skönt att komma iväg lite också. Har börjat uppskatta det mer och mer nu med tanke på att jag jobbar så mycket i Göteborg. Innan tyckte jag att det låg för nära Borås för att man skulle känna att man kommer iväg, men det funkar faktiskt ganska bra att använda det som lite undanflykt. När jag kommer dit stänger jag ute allt som sker hemma, självklart inkluderas plugg där (mindre bra hehe). Men det är skönt på ett sätt också. För jag är så bra på att hålla dem isär. Det är för att jag vill kunna känna kontrasten mellan de olika platserna när jag pendlar fram och tillbaka. Vill liksom inte att det ska smälta ihop till en och samma verklighet. Det hade varit tråkigt.

Likes

Comments

Från i fredags

Hade middag med amorinerna här i fredags. Hade på mig denna röda byxdress för första gången. Älskar verkligen färgglada plagg nuförtiden. Svart har varit en för dominerande färg i min garderob allt för länge.

Likes

Comments

Kretaaa<3 Underbara sommar. Vill att den ska komma tillbaka, vilket den gör. Men oavsett vad man hade gjort så hade den inte blivit sig lik. Denna sommaren har nog varit bland de bästa. Den toppar listan om man säger så. Detta året har varit bland de bästa! Tänk att det snart är över. Vill nog göra en liten årsresumé när det är dags. Alltid kul att se tillbaka på det gångna året.

Likes

Comments

Säg hej till fredag och helg! Ikväll anordnas middag med föreningen hemma hos mig, SUPERmys ska det bli verkligen!! Ska försöka ta lite roliga bilder. Hade filosofi imorse samt ska ha matte om en timme, därav sitter jag hemma och skriver detta nu. Var en sväng i stan för att kika på rean. Hittade dessvärre ingenting, slutade med att jag köpte en mascara och lite grejer på nätet istället haha.

Likes

Comments

Precis hoppat av bussen, var tvungen att ta en bild för att det var så fint

Vi lagade laxpasta!

Och sedan varm choklad med massaaa onyttigt... haha

Likes

Comments