Regissör: Rob Reiner

Handling: Det är 4 killar som med olika bakgrunder och förhållanden med familj ska ut på äventyr för att hitta et dött lik.

Jag tycker om denna sortens filmer, jag tyckte att denna specifikt var bra, jag skratta väldigt många gånger. När jag hade förhållanden i baktanken så berörde filmen mig för man fick se från flera olika perspektiv hur det kan se ut.

Jag ger filmen 10/10

XOXO


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Författare: Inger Edelfeldt

Denna novell var svår att förstå sig på, jag själv var tvungen att läsa om den! Men efter det gick det att se kopplingar i texten som gjorde den rätt bra. Man fick en tankeställare för den handlade om sin uppväxt och hur det påverkar henne nu, jag blev ju berörd på ett nästan ledsamt sätt.

XOXO


Likes

Comments

Hej igen, det var längesen! Jag har nu läst noveller och nu ska jag säga vad jag tyckte om denna.

Författare: Jonas Hassen

Jag tyckte att denna novell var väldigt bra den fick mig att tänka en gång till. Den fastnade verkligen för mig. Tyckte det var intressant hur denna mobbaren på något sätt försökte att säga förlåt igenom att säga denna historien högt framför alla andra. 

Jag ger de 10/10

XOXO

Likes

Comments

''Se dig inte om'' heter boken jag läste. Det finns 2 delar av denna berättelsen och jag har tyvärr inte läst första delen, men det behövde man inte för att läsa denna boken som tur var! Denna boken handlade om en tjej som heter Kate Rickman, men hon har också hetat Alice och innan dess Jennifer Jones. Jennifer Jones hade som barn slagit ihjäl sin bästa kompis med ett baseballträ. I denna boken får vi se hur hennes ''nya'' liv är och hur hennes förflutna påverkar hennes liv i sin nya identitet. Jag brukar inte läsa böcker, därför blir jag glad när jag hittar böcker som verkar intressanta! Denna boken var ett självklart val för mig eftersom att jag gillar lite psykologiska berättelser. Jag gillar att läsa böcker som jag kan relatera till, vilket jag dock inte kunde göra det med denna boken. Jag skulle rekomendera denna boken, den var både lättläst och spännande. Jag ger den 8/10!

XOXO

Likes

Comments

​Hej!! Staffan min svensklärare har sagt till mig att skaffa denna bloggen så det är de jag gjort, detta är början på mitt kändisliv :)

Likes

Comments