Haft det så himla himla bra i Barcelona!!! Jag, Helena och Nathalie bodde tillsammans i ett rum via Air bnb i Borne. Så trevlig och mysig stadsdel. Citat jag när vi kom dit 'Hallåååååå det här är så pittoreskt det kan bli' haha. Väldigt fint och fräscht rum med balkong. Vi träffade Hedvig första kvällen och mötte upp Lisa och Anna som bodde i en annan lägenhet. Drack bubbel, pratade och gick ut och åt middag på en restaurang som hette Lolea. Satte oss på en roof top efteråt med. Jag, Helena och Nathalie var sjukt trötta första dagen så gick hem sen. De andra dagarna bestod av häng på stranden, vandrande längs gränder och utgångar. Så himla nice att bara få komma iväg några dagar! Blev kär i staden <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sedan i början av september ungefär har jag hängt på Handelshögskolan en gång i veckan. Varför? Har gått med i Götes, dvs deras dj-förening. På onsdagarna ses vi och dricker öl, tjötar och vänder skivor. Bästa onsdagsnöjet.

Likes

Comments

Klippte mig i torsdags hos fina Marie på Saxee. Hade världens bästa dag typ. Praktiken var över. Klippte mig dårå och fick hårmassage, gott kaffe och pralin. Sedan gick jag på stan och handlade lite kläder inför Barcelona bland annat! Så himla pepp nu. Nästa vecka åker vi!

Likes

Comments

Hej hej hej. Våren är typ här?? Det är i alla fall inte råkallt ute längre. Vissa dagar är det det såklart men inte i regel längre. Jag tänkte försöka börja blogga lite igen. Mest för att det är kul att titta tillbaka senare. Men också kul för er som läser så klart. Om ni nu tycker det. Jag kommer aldrig ha tid att lägga ner min själ in this blog. Varken med bilder eller texter. Det är mobilkameran som gäller. iPhone 6s är helt ok ändå.

Likes

Comments

Hej hoppsan sa. Hade återigen besök i helgen av dessa två stollar från Lund. Hade en toppenhelg med födelsedagsfirande för Sofia och snuskigt god mat på Hello Monkey Magasinsgatan. Besökte några museum, strosade på stan och hade det bara så HIMLA TREVLIGT.

Likes

Comments

Fick besök i helgen av stollarna mor och far. Vi lekte runt på Ikea och hittade lite inspiration till lägenheten. Det ska byggas lite grejer snart här! Storhandlade och lagade drömmigt god tacos på kvällen och myste framför På spåret. På lördagen åkte jag och pappa skidor inomhus i tunneln i Kviberg. My God träningsvärken efter det alltså... Sedan hängde vi på stan och chillade runt! MYS!

Likes

Comments

Hallååååå! Vinkade och kramade av Nathalie (som ska på utbyte) i torsdags på Basque. Ett otroligt mysigt ställe på Magasinsgatan. Mamma kan vi gå hit nästa gång ni kommer? Så mysig lokal och kul upplägg. Man fick ta så många små pintxos man vill och betalar sedan för så många tandpetare man har.

Likes

Comments

Egentligen kanske det är helt och hållet onödigt att lägga upp något här längre i och med att jag inte har något att skriva om. När man väl börjar så känner jag sån press på att göra fina/bra inlägg men har inte orken till att göra det. Idag ville jag väl egentligen bara dela med mig av den här fina bilden på Nathalie och lite toalett-poesi. Pöss på er.

Likes

Comments

Det är äntligen offentiellt höst! Höstkylan, löven, träden, luften, mörkret. Allt kryper sig närmare inpå och jag tycker att det ska bli så mys!

Likes

Comments