Hej hoppsan sa. Hade återigen besök i helgen av dessa två stollar från Lund. Hade en toppenhelg med födelsedagsfirande för Sofia och snuskigt god mat på Hello Monkey Magasinsgatan. Besökte några museum, strosade på stan och hade det bara så HIMLA TREVLIGT.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick besök i helgen av stollarna mor och far. Vi lekte runt på Ikea och hittade lite inspiration till lägenheten. Det ska byggas lite grejer snart här! Storhandlade och lagade drömmigt god tacos på kvällen och myste framför På spåret. På lördagen åkte jag och pappa skidor inomhus i tunneln i Kviberg. My God träningsvärken efter det alltså... Sedan hängde vi på stan och chillade runt! MYS!

Likes

Comments

Hallååååå! Vinkade och kramade av Nathalie (som ska på utbyte) i torsdags på Basque. Ett otroligt mysigt ställe på Magasinsgatan. Mamma kan vi gå hit nästa gång ni kommer? Så mysig lokal och kul upplägg. Man fick ta så många små pintxos man vill och betalar sedan för så många tandpetare man har.

Likes

Comments

Egentligen kanske det är helt och hållet onödigt att lägga upp något här längre i och med att jag inte har något att skriva om. När man väl börjar så känner jag sån press på att göra fina/bra inlägg men har inte orken till att göra det. Idag ville jag väl egentligen bara dela med mig av den här fina bilden på Nathalie och lite toalett-poesi. Pöss på er.

Likes

Comments

Det är äntligen offentiellt höst! Höstkylan, löven, träden, luften, mörkret. Allt kryper sig närmare inpå och jag tycker att det ska bli så mys!

Likes

Comments

Nu i helgen fick jag besök av min bror David och hans tjej Anna. Det var så roligt att få besök och visa dom lägenheten. I lördags på dagen gick vi till Lokalen Gbg, Artilleriet och några andra trevliga butiker. Tog en öl i solen vid Saluhallen och köpte sedan med oss lite charkisar och ost från Saluhallen hem till mig. Åt lite gott och drack ett glas vin innan vi gjorde oss iordning för på kvällen hade vi bokat bord på Market. SÅ HIMLA GOTT NI MÅSTE DIT! Beställde lite olika saker så vi fick det nästan som en gruppmeny där man fick plocka själv vad man ville ha.
På söndagen åkte vi en sväng till Ikea och jag inhandlade äntligen ett köksbord och stolar. Blev perfekt i köket!

Nu ska jag kurera mig allt vad jag kan då jag rykt på årets dunderförkylning. Hals, näsa, öron om vart annat. Åhå så skoj. Inte riktigt. Men det blir bättre snart. Man får inte tappa hoppet osv. Speciellt inte när det gäller en förkylning...

Likes

Comments

Hade den här fina trion på besök förra helgen. Var så mysigt att ha mormor, morfar och mamma här över dagen. Mormor och morfar fick se lägenheten, jag bjöd på frukost, sedan åkte vi ner till stan och gick bort till Feskekôrka där vi åt lunch på Boulebar, promenerade sedan tillbaka på Kungsgatan bort mot Trädgårdsföreningen. Gick där inne ett tag och sedan fikade vi på Rosenkafét. Så mysigt! Hoppas jag träffar dem snart igen. ❤️

Likes

Comments

Utekvällar som dessa med fina människor är väl typ allt man kan begära. Hoppas på några fler innan höstmörkret och höstkylan faller inpå!

Likes

Comments

En helg i juli kom mina fina föräldrar upp på besök till Göteborg. Vi fixade lite med lägenheten, åt god mat, hängde vid havet och gick runt lite i stan. De gick på Bruce Springsteen på lördagen på kvällen efter en dundergod middag på Bellora tillsammans. Och då passade jag på att dra till Andra Lång för lite ölhäng med några vänner. Grym helg! Nu kommer mamma upp på fredag med mormor och morfar. Det ska bli så roligt!!

Likes

Comments