Mötte upp Nadia i lördags för middag! Det blev libanesiskt och en massa prat! Efteråt gick vi och tog en öl med i Majorna. Så mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tog ett glas i måndags efter jobbet för att skåla lite för att Anna har fyllt år. Hon bjuder in till brakfest senare i augusti så vi ska fira henne lite mer då! Mysigt att träffa tjejerna mitt i veckan. ❤️

Likes

Comments

Det blev middag hemma hos Anna i tisdags kväll. Vi lagade fish tacos med massor av grymt goda tillbehör och drack vitt till det. Så mysigt att få ihop hela gänget!

Idag ska jag träffa Helena för att gå till Sockerbruket6 bland annat, en kaffe blir det nog med kan jag tro. Det finns ju en extremt ball glassbar borta i Majorna med så man kanske ska lura dit henne.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

En rosablå himmel för några kvällar sedan.

I måndags började jag gå själv på jobbet och det kändes så himla bra även om det är mycket att hålla koll på. Den här sommaren kommer bli super på KAVA och det känns som att jag kommer lära mig så mycket. Ska bli skönt att komma in i tugget liksom. Mycket kneg men det lönar sig sen! Får ta vara på de lediga dagarna och försöka utnyttja de till max! Vad ska ni göra i sommar? :-)

Likes

Comments

Langar selfie efter selfie här.

Vaknade utvilad imorse och packade det sista inför hemvisit till Småland. Tog tåget till Halmstad och sedan buss till Ljungby. Skulle självklart publicerat detta tidigare idag men glömde av. Ser så mycket fram emot några dagar här hemma av totalt lugn, bokläsande, god mat och sol. Ikväll har vi grillat högrevsburgare, pratat och tittat på Inception. En film som jag äntligen förstår mig på att den blir bättre och bättre för var gång man ser den.

Likes

Comments

De senaste 3 veckorna har varit riktigt intensiva i skolan men nu är allt inskickat! Den känslan är så himla underbar. Imorgon har vi muntlig slutexaminationsseminarium. Otroligt långt ord. Hur som helst. Imorgon klockan 16 är det sommarlov på riktigt.

Likes

Comments

Köpte nya tavlor för ett tag sedan från Fotografiska. Fotografiska har ju tyvärr blivit mainstream men hade inte sett dessa ofta innan och tyckte de skulle passa bra in i min lägenhet. Och minsann, det gjorde de!

Likes

Comments

Haft det så himla himla bra i Barcelona!!! Jag, Helena och Nathalie bodde tillsammans i ett rum via Air bnb i Borne. Så trevlig och mysig stadsdel. Citat jag när vi kom dit 'Hallåååååå det här är så pittoreskt det kan bli' haha. Väldigt fint och fräscht rum med balkong. Vi träffade Hedvig första kvällen och mötte upp Lisa och Anna som bodde i en annan lägenhet. Drack bubbel, pratade och gick ut och åt middag på en restaurang som hette Lolea. Satte oss på en roof top efteråt med. Jag, Helena och Nathalie var sjukt trötta första dagen så gick hem sen. De andra dagarna bestod av häng på stranden, vandrande längs gränder och utgångar. Så himla nice att bara få komma iväg några dagar! Blev kär i staden <3

Likes

Comments

Sedan i början av september ungefär har jag hängt på Handelshögskolan en gång i veckan. Varför? Har gått med i Götes, dvs deras dj-förening. På onsdagarna ses vi och dricker öl, tjötar och vänder skivor. Bästa onsdagsnöjet.

Likes

Comments

Klippte mig i torsdags hos fina Marie på Saxee. Hade världens bästa dag typ. Praktiken var över. Klippte mig dårå och fick hårmassage, gott kaffe och pralin. Sedan gick jag på stan och handlade lite kläder inför Barcelona bland annat! Så himla pepp nu. Nästa vecka åker vi!

Likes

Comments