Ny vecka, nya planer.

Idag är det redan tisdag. Veckorna det här året har hittills gått något extremt snabbt. Igår var det idrott i skolan. Just nu dansar vi på idrotten, vilket jag tycker är kul eftersom man får "träna" på ett roligt sätt. Sedan var det bara åka tillbaka till skolan där jag spenderade den största delen till att skriva på tyska. Jag satt i typ 3 timmar och skrev 110 ord (Applåder applåder). Efter skolan åkte jag till min kompis vilket var kul. Gjorde även mitt gymnasieval när jag kom hem, väldigt nervöst men nu efter känns det väldigt bra.

Idag åkte jag till skolan med ont i halsen, vilket slutade med att jag åkte hem direkt efter lunchen. Hemma har jag läst igenom mina NO böcker både biologi och kemi. Skulle egentligen ha tränat men tack vare min hals får jag skjuta upp det tills jag mår bättre. Senare ikväll blir det semlor och Parneviks.

Imorgon blir planen som varje dag att åka till skolan. Jag skulle egentligen ha läkartid på eftermiddagen men fick sms om att den var inställd vilket är väldigt segt.

Torsdag ser näst intill lika dan ut som onsdagen, utan den inställda läkartiden. (Mina veckor är inte så roliga som man kan önska)

Fredag däremot, då är det halvdag så jag och min kompis funderar på att åka in till stan och äta lunch och kolla i affärer. Jag skulle behöva lite nya kläder. På kvällen blir det väll mys framför TV:n eller datorn. 

Helgens planer vet jag inte än men funderar på att åka till Hammarby och kolla på nya skor till våren. Men helgens planer får komma i ett annat inlägg i framtiden. 

Nu ska jag återgå till det oändliga pluggandet... 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, Jag är en 15 årig tjej som heter Hanna. Efter att ha prövat blogga på andra sidor har jag aldrig varit riktigt nöjd, men nu har jag suttit här och fixat till allt och är helt in love. Tänkte köra en this or that tag så ni får lära känna mig lite bättre. So let's go. Det som är skrivet i tjocktext är det jag föredrar. 

Glass/​Godis

Smink​/Utan smink

Sommar/Vinter

Sjunga/Dansa

Julafton/Födelsedag

Singel/Förhållande

Rosa/Blå

Bok/Tidning

Kjol/Klänning

Levande ljus/Lampor

pengar/Tjäna pengar

Katt/Hund

Gina/H&M

Jordgubbar/Hallon

Godis/Frukt

Vatten/Läsk

Twilight/Hungerspelen

Halsband/Armband

Träna/Vila

Havet/Pool

Sådär, hoppas ni stannar kvar och läser min blogg i framtiden. 

Bye!

Likes

Comments