Header

Så otroligt hemsk, är tacksam för att ingen jag känner hamnade i detta missöde.

Mina tankar går till de drabbande och deras familjer, ett hemsk sätt att avsluta sitt liv på. Det är hemskt hur otroligt snabbt livet kan vända.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en dag i blommans tecken.

När jag fyllde år så fick jag fyra stycken små pelargoner av Jonas farmor och farfar och de var nu dags att plantera om de till större krukor. Tyvärr så hade en utav de vissnat (i brist på sol, stod längst bak) men de andra tre hade blommat så fint.

När jag ändå var igång så åkte jag och mamma till blomsterhallen. Där köpte vi blommor till pappas grav, en ny röd pelargon, tre olika sorters näring samt blommor till min första alldeles egna utekruka. I två timmar var jag iväg och grejade och jag är faktiskt nöjd! Har även fräschat till alla andra blommor här hemma och brutit/klippt bort där det har varit lite för vildvuxet.

Nu ska jag återgå till plugget, salstentamen imorgon i livsmedelsvetenskap.


Likes

Comments

Så var det ju det här med att blogga eller inte blogga. En uppdaterad design har det blivit iaf då jag upptäckte att det fortfarande stod att jag var 20 år och tog studenten i somras (fakta: 22 fräscha år och pluggar numera på universitetet).

I inlägget nedan ser ni bilder från min helg. SM-GULD, ja det är helt sjukt! Tyvärr så var det inte min final att spela men kan ändå glädjas åt att jag var den enda extra spelaren som fick vara med och värma upp den dagen, så hade någon blivit akut sjuk eller skadad, ja då hade jag fått hoppa in och spela. Men jag gläds något så otroligt med laget och jag känner mig trots allt delaktig ändå. 10 av 15 seriematcher (+ flera träningsmatcher och world cup) har jag spelat i år, de flesta matcherna av de så har jag fått otroligt mycket speltid. Blickar man tillbaka några till förra gången jag spelade i kareby så fick jag spela 2 matcher en säsong. Så jag avslutar den här säsongen med en nöjd känsla. Nöjd över att sista träningspasset fick vara i tele2 arena, helt galet eller hur... samtidigt som jag kan blicka åt sidan och se den där guldhjälmen och guldmedaljen, helt magiskt. Nästa gång vill jag själv stå på isen och ta emot den, med matchutrustning på och helt utpumpad efter en hektisk och spännande match.

Nu är jag precis hemkommen från ett svettigt spinningpass. Försöker att använda den här veckan som vilovecka för att sedan kunna träna på igen men det är svårt. Två spinningpass har det blivit men det är ju trots allt jobb.

I brist på andra bilder, då jag inte har några på den här datorn, så blir det en återblick från när det var sommar och jag hade långt hår.

Likes

Comments

Har startat det här året liggandes i soffan hemma hela dagarna. Har varit helt orkeslös och matt samt en kraftig huvudvärk på det. Idag så började det att vända, huvudvärken var borta men kroppen var fortfarande inte riktigt helt hundra. Har haft väldigt dålig aptit dessutom. + illamående. Trots allt detta så beslutade jag mig för att hålla i mitt spinningpass på gymmet i alla fall. Vilket kroppen svarade sådär på. Det var fruktansvärt tungt och jobbigt och det gjorde dessutom ont i kroppen. Pulsen låg högre än den brukar. Därför är jag lite fundersam över hur jag ska göra imorgon angående min bandyträning. Jag hoppas att jag vaknar upp imorgon och mår precis som jag ska igen!

Försökte boosta upp kroppen med lite vitaminer, andra gången den här veckan som jag gör denna smoothien!
1 näve grönkål
1 näve spenat
2-3 cm ingefära
1 lime
1 banan
1 äpple
2 dl apelsinjuice
Lite vatten (mängden styr din egna önskan på konsistens)


Jag mixade ihop allt detta med hjälp av en stavmixer!

Likes

Comments

Enkelt, snabbt och gott!

Jag behövde en middag som gick snabbt och enkelt att laga innan träningen. Jag stötte på det här receptet som jag verkligen tycker att Du borde testa på! Receptet är från ICA och jag har länkat till den lite längre ner i inlägget.

http://www.ica.se/recept/sojabonscarbonara-718386/

Likes

Comments

Julen är över och jag har äntligen fått lite ledigt. Jag måste däremot börja sätta fart med fysiologi plugget eftersom vi har tenta i mitten på Januari. Men innan det så är det dags för spa, jag och Jonas åker imorgon och stannar över en natt. Det ska bli skönt att få komma iväg och ifrån verkligheten lite.

Tidigare idag så hittade jag ett fynd på mellandagsrean.. nämligen en ny jacka som jag har suktat efter så länge. Eller egentligen hade jag ingen aning om hur jackan skulle vara mer än att den skulle vara svart/diskret med tanke på att min gamla ´varma jacka är turkos. Idag räckte ett steg in i affären och jag prickade rätt redan på första försöket så det var skönt!

Dagen avslutades sedan nere i kungälv. Laget har inte varit på is sedan i torsdags och det kändes i kroppen och fötterna. Det var stelt och det var tungt. Trots att jag kört eget pass däremellan. Fokus idag låg på skridskor och det kändes kan jag lova, det var nog första gången den här säsongen som hjärtat satt så högt upp i halsgropen. Otroligt skönt efteråt och precis sådan träning man behöver men i studens hetta var det allt annat än roligt. Men som sagt, BRA TRÄNING!


Likes

Comments

Två gånger på en vecka! Nu har vi ökat bloggens uppdateringar med över 100%. Livet just nu handlar mest om träning och skola med lite mat däremellan och tv-tittande när jag har tid. Nu kom jag precis in från en promenad med krispig vinter-anda. Det var riktigt skönt att komma ut i den friska luften! Nu ligger fokus på att försöka hitta lite ny inspiration till spinninpassen framöver. Vill försöka komma på något nytt och roligt men inspirationen och idéfabriken står lite stilla just nu. På fredag så är det iaf blåsse-julchallenge som gäller. Vårt original Blåsse circuit pass uppe på blåsut med en liten twist för kunderna, så det ser jag fram emot!

Likes

Comments

​Det var längesedan jag var här och skrev några ord. För flera år sedan så var det flera inlägg om dagen som jag kunde vara här och skriva men jag känner att motivationen inte finns där för tillfället. Däremot så har jag börjat fundera på bloggens framtid eller om jag ska starta en ny för att börja på ny kula. Ska jag blogga så handlar det inte om flera inlägg om dagen utan mer som en registrering av det som sker i livet gällande träning och mål. Vill ha någonstans där jag kan skriva ner allt det och att kunna rensa hjärnan. Även att få skriva av sig ibland. Så ja, bloggmotivationen kanske är börjar komma tillbaka sakta men säkert men då på ett helt annat sätt. Frågan är: ska jag fortsätta skriva här eller ska jag starta en ny?


En kort uppdatering sen sist: Jag har börjat på universitet i Göteborg-Hälsopromotion kostvetenskap som är en tre-årig utbildning som jag har kommit in på. 5 tentor gjorda och 5 tentor godkända. Än så länge så har allt slit gett resultat!  Jag har bytt tillbaka till Kareby och spelar bandy där. Jag bor fortfarande med min pojkvän och kanin. Jag håller fortfarande pass på gymmet, spinning och Blåsse circuit (Högintensiv träning). De senaste månaderna i korta drag!

Likes

Comments

Första jobbdagen efter två dagar ledigt och usch, idag har jag inte alls mått bra. Jag har sovit riktigt dåligt inatt och på jobbet har jag varit illamående, yrslig och haft en obehaglig känsla i kroppen.
Direkt efter att jag slutade jobbet så gick jag och lade mig och sov i 2 h. Planen var även att ta en löprunda men det blev en promenad på 6,6 km istället. Även då yrslig och vinglig på benen. Jag hoppas att jag vaknar upp imorgon och mår bättre igen.
Natti.

Likes

Comments