View tracker

Vet att uppdateringen på min youtube har varit sådär på sistone.... Har så himla mycket i skolan just nu+ hästarna och allt att jag knappt hinner med. Fast snart så, tänkte försöka göra en video nästa vecka iaf!

Så länge får ni kolla på några av mina gamla klipp! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag blir det ännu en ledig dag!

Vi har nämligen studiedag idag vilket känns så skönt, perfekt att hinna plugga hemifrån under dagen och sedan göra klart stallet hyfsat tidigt. Det är väl det jag ska ägna min dag åt! Måste verkligen skriva klart en inlämning samt börja plugga inför nästa veckas prov eftersom jag knappt kommer ha tid till att plugga under nästa vecka i och med att jag fyller år. Just nu känner jag mig inte jätte stressad men så småningom kommer jag känna mig väldigt stressad inför nästa vecka, det är ändå 2 stora prov som ska göras.....


Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Snacka om skönt att dagens lektion är inställd, vilket betyder att jag kan vara hemma och plugga. Superskönt faktiskt! Blev väldigt glad när jag såg det eftersom det alltid tar emot lite extra att åka in till endast en lektion. Då är det mycket skönare att plugga hemifrån. Tänkte gå ut till stallet vid 2 tiden och fixa klart allt.

Gud vad jag älskar lediga dagar!! Behöver liksom inte stressa överallt utan kan chilla lite mer.... Hade tänkt att skriva på en inlämning nu under dagen så att jag blir klar med den, skulle vara så skönt om den är klar innan torsdag så att man kanske kan få vara hemma på torsdag istället för att gå till skolan hahah.

Kolla vilken snygg bild jag hittade på Hugo!

Likes

Comments

Då var det måndag igen då!
Nu är det bara en vecka tills jag fyller år, hur taggad?!?!!
Längtar så himla mycket och nu är det så nära!
Hur som helst så kommer inte den här veckan bli så jobbig eftersom vi är lediga på onsdag iaf. Känns så skönt att få vara ledig mitt i veckan. Har däremot en massa i skolan inför veckan efter som jag redan måste börja plugga på eftersom jag inte kommer ha så mycket tid till att plugga nästa vecka.

Slutar tidigt idag så jag hinner rida ut medan det är ljust vilket är jättebra!

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu är jag i Täby centrum, väntar på att mamma ska bli klar med sin klippning så att vi kan kolla på en vinterjacka till mig. Har velat ha en colmar vinterjacka lääänge men vet ej i vilken färg eller om jag ska ha en lång/ kort så måste kolla på det.

Tidigare idag åkte jag till ridhuset med Hugo och trimmade honom med små sockerbitar. Tycker verkligen att det är kul och jobba med lite sockerbitar medan man rider, det finns så många olika nyttiga övningar som man kan göra. Idag la jag bara 3 st sockerbitshinder på medellinjen och red som serpentiner över dom, samt jobbade över dom på volter. Hugo var lite pigg så det tog några varv innan vi satt allt perfekt men han var superfin i slutet.

Tbt varmare tider!

Likes

Comments

Äntligen fredag!
Är just nu påväg mot skolan, kallt och mörkt är det... Usch tidiga morgnar är inget som jag gillar..
Superskönt med helg iaf, inte för att jag ska göra något speciellt i helgen men allt med helg är skönt. Att bara få sova ut länge är så härligt.
Idag slutar jag kring 2 tiden vilket inte är speciellt sent, därefter blir det fixa stallet och åka iväg till ridhuset.
Tycker verkligen att det är irriterande när marken bara är frusen men att det inte finns nån snö utan bara is för då går det inte att rida ordentligt ute.

Mysisen!

Likes

Comments

Är det verkligen december???

Känns som jag har väntat på min månad december hur länge som helst och så nu är det december, sjukt men räknar ner dagarna nu! 11 dagar kvar till min birthdaay och lite mer till min fest asså ÅHHH e så sjukt taggad. Den veckan när jag fyller år kommer bli så sjukt rolig!!

Men men det är trots allt ett litet tag kvar innan dess fast kan verkligen inte undvika att känna mig så sjukt hypad över att det faktiskt snart äntligen är min tur att få fylla 18 år. Kommer kännas stort för mig trots att nästan alla mina kompisar redan har fyllt hahah!

Hur som helst idag är jag hemma och puggar. Skrivit på en inlämning hela förmiddagen i princip, blir typ frustrerad till slut. Fast det måste helt enkelt göras. Inlämningen handlar om stress o jag känner lite såhär kan man skriva om mitt liv då? hahah nej men sjukt vad man känner sig stressad när man har mycket i skolan och stallet....

Ska nog strax pallra mig ut till stallet för att fixa klart allt samt skritta ut på Sparven. Åker nog med Hugo till ridhuset ikväll/eftermiddag, går ju knappt att rida ute nu när det är så pass halt.

Lite snyggt pynt som jag hade på mitt poolparty förra året, snart blir det fixa en massa inför min födelsedagsfest!!

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu sitter jag på tåget påväg mot skolan, sjukt kallt är det också. Måste köpa en ny vinterjacka eftersom jag sålde min gamla i söndags. Har dock inte tid att köpa en nu i veckan så det får bli mot helgen.
Idag går jag iaf i skolan till 4 och börjar tio i 11. Har svenska prov idag vilket jag e lite nervös inför eftersom jag knappt har pluggat något.. Dessutom vill jag inte göra dåligt ifrån mig och förstöra mitt betyg i svenska klurigt.

Kommer förmodligen rida i ridhus idag eftersom det knappt går att göra något annat än skritt ute i och med att det är så pass halt. Jobbigt men så är det när man bara har ridbana...

Likes

Comments

Hej på er!
Ska strax börja röra mig ner mot tåget, måste nämligen åka in tidigare idag för att stå o sälja i vårt lilla "café" som är vårt uf företag. Lite jobbigt men samtidigt något man måste göra helt enkelt.
Var extremt trött nu på morgonen trots att jag sov till halv 9??? Blir liksom aldrig riktigt pigg?
Hur som helst rider när jag kommer hem, blir troligen uteritt idag. Heléne som masserade igår berömde verkligen Hugo, hur fin han har blivit. Verkligen super roligt att höra!

Likes

Comments