Header

Idag var sista riktiga skoldagen, eftersom vi ska skriva slutprov och en massa annat imorgon. Det känns så himla tråkigt att den här resan börjar lida mot sitt slut...Jag har fått lära känna så fina människor och jag vill inte lämna allt här... Men det är fortfarande några dagar kvar som vi ska ta vara på och njuta av till 100%!!! Efter skolan tog vi bussen till Walmart där vi handlade frukt och godis, sedan åkte vi vidare mot en baseballmatch mellan två okända lag, men det var kul att titta på ändå, haha! Vi kom hem vid 21.30 och nu ska jag lägga mig, godnatt!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag, onsdag, hade vi skola på förmiddagen och sedan åkte vi mot Wet'n wild-parken. Tyvärr var den parken inte som vi hoppats på, den var rätt liten och inte alls lika rolig som vi trott, så jag åkte bara en slide och solade sedan för det mesta. Det är så jobbigt att vi är inomhus den största delen av dagarna, speciellt när det är sol och 40 grader ute... Man får passa på att sola när det finns tid. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Idag har vi hängt på Islands of adventures hela dagen, och alltså, vilket ställe!!!!! Jag har ju som sagt redan besökt både Universal och denna parken förut men det var minst lika roligt denna gång. Det är så otroligt hur någon kan ha byggt upp en så cool värld med så häftiga rides, verkligen värd att besöka om du ska till Orlando!

Likes

Comments

Måndag idag och sista skolveckan har dragit igång. Jag älskar verkligen vår klass och vår lärare, vi gör nästan inget i arbetsböckerna utan istället kör vi tävlingar, rollspel och andra övningar för att förbättra snacket. Efter skolan tog vi bussen till shopping mallet och jag köpte faktiskt 3 tröjor från GANT efter en lyckad prutning med säljaren, sjukt nöjd!! Senare ikväll ska vi bara äta middag och sedan lägga oss, imorgon är det nämligen dags för Islands of adventures!!!!<3

Likes

Comments

Idag, söndag, har vi sovit ut och bara tagit det lungt på morgonen och sedan åkte vi till ett shopping mall med familjen. Vi åt middag där och jag köpte en maskara på Sephora och sedan drog vid oss hemåt igen vid 7. Imorgon börjar den sista och förhoppningsvis roligaste skolveckan. Det blir så mycket roligare när man lärt känna personerna i klassen och börjat få igång snacket osv. Imorgon ska vi även till International Drive Mall igen med gruppen och shoppa mer, taggeeeet!!! Hörs senare<3

Likes

Comments

Idag har vi varit på Disney Magic Kingdom hela dagen, sammanlagt 16 timmar. Jag hade rätt låga förväntningar eftersom de flesta sagt att alla karuseller var för mindre barn osv men vi hittade några roliga rides och paraden och fyrverkerierna var sjukt bra! Är helt slut i kroppen nu, men imorgon är det inga aktiviteter eller skola så vi får sova lite längre, behövligt!!!

Likes

Comments

Idag, fredag, hade vi som vanligt skola på förmiddagen och efter lunch åkte vi till Wekiwa Springs igen i några timmar. På vägen hem till värdfamiljen stannade vi på Donken och vår värdpappa bjöd på mat. Det godaste vi ätit på väldigt länge. <3333
Imorgon hänger vi på Disney World hela dagen och blir hämtade vid midnatt, så nu ska vi lägga oss så vi orkar! Godnatt!

Likes

Comments

Idag, torsdag, har vi spenderat hela dagen på Universal Studios. Jag har varit där en gång förut, men det var minst lika roligt den här gången! Det var hur varmt som helst, nästan 40 grader hela dagen, och köerna var inte heller speciellt långa, vilket var suuuperskönt!!
Vi käkade hamburgare till lunch och nachotallrik till middag och lämnade stället vid halv 8. Nu är vi hemma hos familjen igen, jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mig, är helt slut i kroppen efter nästan 11 timmar i parken... Godnatt<3

Likes

Comments

Idag hade vi först skola och sedan åkte vi till Millenia Mall som bara låg några minuter från skolan. Det var sjukt stort och jag shoppade en hel del, det är mycket billigare än i Sverige så jag är supernöjd!!

Likes

Comments

Dag 3: Vi hade lektioner på förmiddagen och sedan tog vi bussen till Turkey Lake och där hade de ordnat sportaktiviteter. Vi delades in i lag och körde i någon timme, dock var det alldeles för varmt så vi drog oss mot skolan igen redan vid 4. Familjen hämtade oss vid 17.30 och sedan åt vi middag och somnade rätt tidigt.

Dag 4: Lördag vilket betydde ingen skola, vilket var skönt. Vi åkte till Daytona Beach och var där hela dagen, sjukt kul hade vi, och varmt var det! Ca 38 grader.

Dag 5: Varje söndag är det chill-dag, vilket innebär att man är hemma och tar det lungt med värdfamiljen, så vi tränade lite på gymmet och sedan var vi vid poolen resten av dagen och åt chips och dipp till lunch!

Dag 6: Måndag, vi hade skola hela dagen, hur jobbigt som helst när man inte får vara ute på hela dagen när det är så varmt... Men vi ska på en massa utflykter i veckan, bland annat Universal Studios och till några outlets så vi kommer inte ha så mycket skola resten av dagarna. Imorgon blir det stranden igen!

Likes

Comments