Header

när man ligger hemma och är sjuk?

Det började i måndags, med att jag kände mig lite krasslig i halsen men inget mer. så gick till jobbet och fortsatte veckan precis som vanligt. Men det blev bara värre dag efter dag och i förrgår var det värre i halsen, hade blivit svullen och hade huvudvärk. Så jag bestämde mig för att stanna hemma nästa dag från jobbet. I dag är jag egentligen ledig från jobbet, vilket känns bra för då kan jag vila. men har sjukskrivit mig för resten av helgen också... får se om jag kommer iväg på måndag eller om jag måste var hemma då också.

Så, fredagen spenderas i sängen med Gossip Girl, nyponsoppa/te, halstabletter och näsdukar. Men känner att huvudvärken börjar smyga sig på så ska gå och ta en Ipren, sen blir det att krypa ner i sängen igen.

Förresten har i hört/sett Pentatonix verition av  Hallelujah?

xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår fick jag helt plötsligt ett sms av Carro där hon frågade om jag ville följa med ut och fota månen, hade ingen aning om att det var blodmåne.

Det var ganska svårt i början att få bra bilder men när man började få in teknikerna så gick det bara bättre och bättre. sen efter lite redigering så blev det så vackert!

Allt jag gjorde va att beskära bilderna lite så man kom lite närmare månen och justerade kontrasten lite.


Likes

Comments

Igår kväll, tog jag en kopp med detox te, jag bara älskar det teet, så gott + att det ger dig ett citat på varje påse som jag alltid läser. Så gulligt.
Sen väntade jag på att Carro skulle höra av sig och när hon gjorde det, gick vi ut på en powerwalk. Det va så härligt!
Klockan va säkert 9 på kvällen men det va fortfarande hur varmt som helst. Behövde ingen tjocktröja utan bara linnet. Väldigt skönt faktiskt.
Sen när jag kom hem slocknade jag nästan på direkten.

Likes

Comments

Dagen är snart över. Följde med Anji idag igen till salongen och vi har bara tagit det lugnt. Hon har haft en kund men annars har vi bara kollat på film/serier.

Längtar så mycket tills det blir höst. Vissa tycker att det redan är höst. Men jag tycker det börjar bli höst när löven på träden börjar byta färg.

Likes

Comments

Vi är fortfarande i salongen. men snart så är hon klar med sin sista kund och då ska vi åka hem. Men Anji vill att jag följer med henne hem i dag igen, dock vet inte jag hur jag ska göra. Funderar på om jag ska följa med henne hem i dag och sen åka hem i morgon oh då strunta i att följa me till salongen, har ingen aning men jag får tänka på saken.


Likes

Comments

Nu sitter jag o Anji på tåget igen, in mot salongen.
Den här gången har vi med oss Lilja, Anjis hund. Får se hur hon är i salongen. Kommer nog gå bra hon är en så trevlig och snäll hund. Söt är hon också <3

Undra vad vi hittar på i dag..

Likes

Comments

God morgon eller ja, god lunch.
Nu sitter jag hos Emma och Anna. Emma är en väldigt nära vän till mig och Anna är min guddotter.
Vi sitter och kollar på Djungelboken ^^
Snart ska jag ut i husvagnen igen och väcka hjärtat.
Han ska åka hem i dag, mindre roligt. Börjar bli jobbigt att säga hej då till varandra. Men han ska inte åka än :)

Likes

Comments