Header

Dags att ännu en gång ta och ventilera. Jag och min kompis är mitt uppe i kandidatuppsatsen. Vi har till jul att bli klara då den ska vara inlämnad i början på januari, stress. Dessutom har det varit fullt upp med att hitta julklappar och praktikplats till nästa termin. Julklapparna är nästan klara och praktikplatsen är fixad, vilket är en enorm lättnad. Har även lite smått kunnat ha ett socialt liv och gått på julmarknad, haft glöggmys med vänner, gått på julbord med familjen och annat roligt. Nu i helgen ska jag på en hejdå-fest hos mina vänner då alla ska till olika ställen efter att denna termin är slut, tråkigt men spännande!

Första december-klappar

Bio med Elina

Golfkväll

Air hockey

Glöggmys.
Behövde lite anger management då Lussekatterna var tokslut på Maxi, men vi klarade oss ändå.

Det har varit en mycket känslosam period på sistone. Förra månaden så var vi tyvärr tvungna att ta bort min kära hund pga sjukdom. Den dagen har jag oroat mig för sedan jag fick henne och jag kan säga att det var det jobbigaste beslutet i mitt liv. Tiden stannar dock inte och det är nu redan en månad sedan hon gick bort. Helt sjukt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wow, jag är helt slut. Har haft dagar som har gått sjukt snabbt och som har varit otroligt underbara. Skolan har dessutom börjat nu och det är dags att ta tag i sitt liv igen. Känner mig inte jättetaggad på att skriva kandidatuppsats, men som vi säger redan nu (innan vi ens börjat) tänk känslan när den är klar och inlämnad!?

TJOCKIS

Idag åkte jag med pappa hem till Eskilstuna för att familjen ska fira min syster imorgon. Är lite stressad dock eftersom att vi har en uppgift som ska in i början på nästa vecka. Som tur är kan man plugga lite vart man vill, och jag har planerat att bara stanna till lördag. Längtar tillbaka till min lilla lägenhet för mycket :)

Likes

Comments

Pannkakor på en måndag är typ det bästa som finns. Det har regnat hela dagen så jag sprang över snabbt och stannade nog lite för länge, men så härligt att få ta igen lite nu inför skolstarten (och få prata av sig lite ångest). Nu ska jag slå på säsong 7 av KUWTK och mysa ner mig i soffan. (Har under sommaren kollat om alla avsnitt från säsong 1, inklusive alla spin-offs, så kul!) Som tur är brukar vi alltid börja runt 10-12, så jag behöver inte sätta klockan på en orimlig tid imorgonbitti :)

Likes

Comments

Imorgon börjar mitt (kanske) sista år på universitetet. Det är verkligen blandade känslor, samtidigt som jag vet att det kommer att bli en tuff termin med kandidatuppsats så saknar jag rutinerna i plugget och att gå på föreläsningar. Jag vet inte om jag längtar till att få lämna studentlivet och komma in i arbetslivet, jag vet dock att jag kommer att försöka göra det sista året till det roligaste.

Den här helgen har jag tagit det lugnt och försökt ta tillvara på att inte ha någonting att göra. Jag var bjuden på fest i hemstaden, men plånboken och orken sa till. Passade på att städa lägenheten, tvätta och sitta och läsa ute i solen. Bara ta hand om mig själv.

Likes

Comments

Mallorca med tjejerna var magiskt. Hängde även med några killkompisar som var där samtidigt, de var där tre veckor dock!? När vi kom hem var vi sjuka i en månad, true story.

Likes

Comments

När jag var nere på Cypern blev jag bjuden på bröllop :) Det var min kusins kusin som skulle gifta sig, och bröllopet var så otroligt fint. Eftersom att det hölls på en golfklubb ca 2 timmar bort bodde vi även på hotell över natten och passade på att sola och bada på dagen, perfekt ;)

Likes

Comments

Den här sommaren har gått sjukt fort, men det tycker jag om allt, så det är inte så konstigt! Jag har dock hunnit med en del. Var ju i Cypern och hälsade på min moster + hennes familj, vilket alltid är trevligt. Jag stannade där nere 2 veckor varav en vecka som även mamma och pappa var med. (En av veckorna bestod bara av att äta ute varje dag, ni kan ju gissa vilken).

Min moster och hennes man äger ett dykcenter så vi brukar åka ner och hälsa på ganska ofta. Jag gillar dock inte att dyka, men det är ju aldrig fel att hänga med ut på en av deras båtar :)

Likes

Comments

Jag har bara TVÅ dagar kvar på min praktik! Jisses. I början trodde jag att det skulle vara den längsta månaden någonsin, men det har gått så sjukt fort. Nästa vecka går jag mån-tis och sen har jag en dag på mig att ta det lite lugnt, skriva klart min praktikrapport och sen är det ett sista seminarium på torsdag.

Då har jag gjort klart 2 tredjedelar av min utbildning. Otroligt. Jag kommer att fira genom att redan på fredag dra på semester i Cypern. Hur länge jag är borta är lite oklart! ;) Men när jag kommer hem väntar lite spännande jobb, excited!

​Sist jag var i Cypern hade vi hyrt ett hus med egen pool, och tog lite utflykter till olika stränder. Här är vi på Nissi Beach i Ayia Napa. När vi skulle åka hem så var vårt flyg försenat med över 14 timmar, så vi fick en extra dag på ett Hilton-hotell, ibland har man tur i oturen!

Likes

Comments

Senaste kursen på UNI har verkligen tagit min sista livsglädje, inte för att den har varit jobbig eller svår. Bara otroligt tråkig. Nästan så att man har tvekat på sitt val av inriktning här i livet. MEN de sista fem veckorna av kursen ska vi vara ute på praktik! SÅ himla kul.

Jag hade först svårt att hitta en plats, då de flesta företag i Örebro antingen 1. Sökte praktikanter som hade praktik längre period än 1 månad och 2. Redan hade praktikanter (eftersom att de som läser året innan oss är ute på sin "stora" praktik nu).

Jag tänkte lite utanför Örebro tillslut, eftersom att jag faktiskt kan bo hemma hos mina föräldrar i hemstaden. Sagt och gjort. Jag kontaktade en liten kommunikationsbyrå i Eskilstuna, som ville ha mig, och sen flyttade jag hem!

Hittills trivs jag hur bra som helst, och det är superkul att få göra något på riktigt. Inte bara ha en massa teori!

Här sitter jag och jobbar när det är bra väder :)

Likes

Comments

​Blev bjuden på date night av min kompis, riktigt trevligt! Vi gick och åt på pinchos, min nya favorit (!), och sen såg vi den tredje filmen i Divergent-serien: Allegiant. Alltid kul att gå på bio, men filmen kändes lite flummig och hemska specialeffekter som inte riktigt passade in. Tyckte de två första var bättre. Mysig tisdagskväll ändå, behövde verkligen en paus från det ständiga pluggandet. 

Likes

Comments