Hej från London dag 4!
Jag mår lite bättre än sist, har varit ute på äventyr på egen hand och lärt känns familjen och pojkarna ännu mer. Idag var jag ledig fram tills 15 ungefär, så jag begav mig till tågstationen och tog tåget in till hjärtat av London. Jag kikade lite i butiker, njöt av solen och hamnade tillslut på ett svenskt café! Jag käkade en ostmacka och drack lite kaffe i min ensamhet, men det gick super ändå! Ringde både mamma, farmor och Jessica för att snacka lite så det kändes som att jag hade sällskap ändå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, nu är jag här. Jag landade vid halv två och tog därefter en taxi till familjen. Jag har suttit och snackat med min värdmamma ett tag och packat upp. Just nu så fullkomligt skriker min hjärna typ TA MIG HÄRIFRÅN SÅ FORT SOM MÖJLIGT och jag har grinat så fort jag varit ensam. Riktig fulgråt, alltså snor överallt typ. Jag har pratat med mamma och pappa, och skrivit lite med Jessica. Jag vet inte alls vad jag tycker, jag förstår absolut att det tar ett tag att komma in i rutiner och så, men alltså vafan. Det här känns pissjobbigt om jag ska vara ärlig.

Nu sitter jag iallafall och väntar på middag, tydligen så skulle min värdpappa göra middagen idag för omväxlings skull :-) Efter middagen lär jag väl bryta ihop igen och sedan sova.

Likes

Comments

Mysgruppen takes Alnöbadet!! Åkte rutschkana, försökte överleva uppe på flytön och bastade. Det var så kul, rekommenderar alla kompisgäng att hyra badet efter stängning.

Tack mina mysisar!! Ni äger

Likes

Comments

Börjar sakta men säkert inse att jag faktiskt flyttar till ett annat land nästa söndag. Jag har 10 dagar kvar i Svallet. Idag åkte jag till badet och grinade lite, kollegorna fick trösta mig. Sedan åkte jag till psykologen och grinade lite till. Sedan åkte jag till Linnea, men då tyckte jag att det räckte med gråt så då drack vi te istället.

Jag är ju svintaggad, men ändå så himla rädd. Tänk om jag har valt fel, eller inte trivs hos familjen? Tänk allt jag kommer missa här hemma? FAST ÄNDÅ, tänk allt jag kan göra i London. Det blir nog bra, är glad att jag redan känner Freja och Engla!!

Likes

Comments

Satt och kollade igenom bilder ifrån det gångna året och insåg att jag har hunnit med så himla mycket skoj! 2017 har verkligen gått så fort, det är liksom ett halvår sedan jag tog studenten?? hua, livet bara springer förbi. Men jag tänkte visa lite av det som jag har gjort iår, lite highlights!

Först ut resan till Mexico! wowowow, har aldrig sett så blått vatten.

Pipeline levererade två av min favoritartister på samma helg , Little Jinder och Thomas Stenström. Minns att jag var så lycklig och mådde bra.

Vi åkte på studieresa till Stockholm i tre dagar. Vi bodde i en bunker utan fönster, gick på flera museum, njöt av vårvärmen och hade det fint! Den här resan var verkligen en av gymnasiets toppar tycker jag.

Det var poolparty på Höjdgatan! Kul med vänner!

Sedan var det dags för mösspåtagningen! En av dom roligaste festerna kring studenten helt klart! Drack alkohol i smyg på skoltoan, klassen gick i samlad trupp till stan för att släppa ballonger, hade förfest hos Emma i Allsta och sedan Oscars.

När vi ändå är inne på studenten. Lärarmiddagen! Balen! och studentveckan! Alltså utan att överdriva den bästa tiden i mitt liv. Fyfan vd kul det var. Ibland undrar jag om någonting ska kunna toppa det.

Sen kom sommaren! Hittade på en massa tokigheter, gick på festival bland annat.

Sedan flyttade min baldejt till London, så vi åkte och hälsade på henne.

2017 avslutades med nyårsfest hos mig! Händelserikt år. Nu är jag redo för 2018 i LONDOOOOON

​Puss och tack för allt

Likes

Comments

En njutig dag idag. Jag och Alexandra har varit ute och promenerat ca exakt alla soltimmar. Gått kilometer efter kilometer med onda trampdynor men ack så värt. Vi stannade till på Café Gesällen på norra berget för en våffla innan vi begav oss ut i kylan igen för en kopp kaffe från den medhavda termosen. Kaffe bör drickas på en bergskant i solnedgången med en bästis alla dagar i veckan.

En dag som själen uppskattade

Likes

Comments

Hejhej hallå

Igår tog jag med mig min bästis och åkte till Stockholm! Spontant? Ja. Stressigt? Ja. Askul? Ja, det också. Vi hade biljetter till Erik o Lottas föreställning alla kan äta julbord. Efter lite stress och panik anlände vi till Annexet 45 minuter innan föreställningen skulle börja. Vi hann inte till hotellet innan, därför fick vi göra det bästa av situationen och fräscha till oss på toaletten istället. Det gick det med!

Showen gick alltså ut på att Erik o Lotta skulle guida oss genom julbordets sex turer och berätta historien bakom de olika rätterna som serverades. Jag tyckte att föreställningen var väldigt underhållande och jag satt verkligen med ett leende på läpparna hela tiden. Om ni får chansen, så gå! Även om jag tyckte att maten var sådär (mvh åt bara julskinka och köttbullar) så vägde Erik o Lotta helt klart upp allt. Tror inte att det finns någon människa som jag imponeras lika mycket av som av Lotta, vill bli som hon när jag blir stor.

Ps. Fick en kram av genierna. Ville bara skryta lite o göra er lite avis.

Likes

Comments

Hejsan!!

Nästan en månad sedan sist. Det senaste månaden har det hänt saker. Jag har haft ett inre krig som har dragit isär mig. Jag har funderat och funderat, vägt fördelar mot nackdelar, tagit emot råd av vänner och grinat varje kväll. Men nu! Den värsta stormen är över, den lugnade ner sig igår för igår fick jag ett svar.

Sedan jag kom hem från London så har jag inte varit helt nöjd här. Jag lämnade London med känslan av att inte vara helt tillfredsställd, jag längtade liksom inte hem och jag kände mig inte klar för fem öre. Så då började min hjärna sätta igång. Tänk om jag kunde bo här. Promenera genom Hyde Park, gå på museum, dricka öl på mysiga pubar och bara fördriva tiden på ett annat ställe än hemma i soffan. Så jag gjorde en profil på Aupairworld, efter tre veckor och fyra Skype-intervjuer senare så har jag hittat en familj! I Januari flyttar jag till London för att ta hand om två små pojkar. Hur jävla sjukt är inte det. Tänk vad livet kan göra med en ändå. Och om allt går åt helvete så är det bara att åka hem igen.

Linnea skrev att vi fattar mellan 2500-10 000 beslut per dag, varav ca 5 stycken är livsavgörande. Och ja, det här beslutet är livsavgörande men det betyder inte att det är skrivet i sten. Just nu så har jag inga speciella känslor inför det här, självklart är jag lite rädd och nervös över att jag kanske har fattat fel beslut, men ibland måste en våga för annars är en bara en liten lort.

Och jag vill inte vara en liten lort längre.

Likes

Comments

Vi är hemma! London var så bra. Tiden liksom stod stilla, vi lämnade vardagen och levde utan bekymmer. Åt god mat, shoppade, upptäckte, festade, levde. Vi levde, jag levde. Jag har förälskat mig i London och jag ska bo där någon gång, det har jag bestämt.

Tack för en superfin resa! Tänk alla ögonblick som vi alltidalltidalltid kommer minnas och se tillbaka på. Wow!

Likes

Comments

På torsdag åker vi till London! Två månader har blivit två dagar! Jag vill stanna tiden och fortsätta leva med det här pirret i magen. Fortsätta ha någonting att längta till för att slippa det svarta hålet som uppstår när allt är över. Jag ska umgås med massa favoritpersoner i en favoritstad, fy vad kul. Jag ska göra allt för att njuta varje sekund och uppskatta tiden jag befinner mig i, istället för att oroa mig för morgondagen.

London calling och vi är redo, aa elr snart jag måste packa klart först.

Likes

Comments