View tracker
View tracker
View tracker

Fester
Midsommarafton

I helgen var det ju midsommar och vilken underbar dag och kväll vi hade, för det första var det ju strålande sol och 25+ hela dagen. Kan inte minnas sist vi hade en sådan fin midsommar?

Vi körde massa roliga lekar och käkade god mat, precis som en midsommar ska vara helt enkelt! Massa kärlek till alla underbara tjejer som var med och gjorde kvällen så bra <333

Midsommardagen 

Dagen efter midsommar tog jag färjan ut till aspö till Henke och hans kompisar. Första året jag och Henke inte firade midsommar tillsammans så vi fick ta igen det på midsommardagen i stället.

Vi var i en kompis sommarstuga och spelade spel och grillade och bara njöt av den fantastiska värmen det bjöds på. Liter senare på kvällen gick vi till kastellet där det bjöds på livebandsmusik, otrolig mysig dag och kväll även denna dag.

Min helg har varit helt underbar, så nöjd.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan kompisar, sommaren är här!!! Älskar det!
Flyttlasset har gått hem till lilla Karlskrona igen, blir att spendera sommaren här hemma.
Annars då? Har dansat in sommaren på summerburst, var så sjukt kul, inte varit där tidigare och det var bättre än förväntat!
Har hunnit med en helg på Böda också, mitt favorit ställe överlägset alltså, ska spenderar så mycket tid jag bara kan där i sommar, ingen sommar utan Böda sand alltså.
Men nu har jobbet dragit igång här hemma och kommer jobba hela sommaren, kan förhoppningsvis hinna med en resa i augusti med min bby innan plugget drar igång sen (har för höga förhoppningar att jag kommer in) men hoppas kan man ju alltid!
Puss och kram!
Lite sommarpics:

Likes

Comments