Vaknade upp av sång och paketer av finaste familjen följt av en perfekt frukost. De hade fixat så himla fint i hela huset. Nu är det dags att göra sig i ordning för snart kommer tjockasläkten och ikväll kommer mina vänner hit. Är så exalterad på denna dag. Min 20-års dag!
/H

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


God morgon hjärtan! Startat min morgon med en stadig frukost och är snart redo för att bege mig mot jobb.
Det var ett tag sedan jag skrev här men livet kom i mellan antar jag. Vad har hänt sen sista? - Jobb, jobb och jobb. Har även hunnit med grillkvällar, lunchdejter och små utflykter så samanfattningsvis har jag haft en väldigt bra vecka.
Ikväll tänkte jag möta upp S efter han slutat jobba för ett glas vin eller två. Ha en fin helg så hörs vi! / H

Likes

Comments

Dagen startade med att köra Simon till flygplatsen då han ska till Stockholm och jobba på bröllop. När jag kom hem blev det frukost framför nyhetsmorgon, älskar den kombon. Om någon timme kommer familjevänner från Sundsvall och bor över i några dagar. Dagen är inte så planerad men något kul kommer vi hitta på. Min enda lediga dag denna vecka så ska passa på att njuta. Nu ska jag snabbt mot stan för att hämta en kjol jag lagt undan, vi hörs.
Puss & kram /H

Likes

Comments

Såhär glad blir jag av tabata övningar och intervaller


Hej mina hjärtan! Måndag och ny vecka, är tillbaks på jobb men ingen ångest här inte. Har nyss checkat av dagens träningspass som bestod av tabata övningar och en löprunda som avslutades med intervaller. Nu: middag på atmosfär med familjen för att fira mamma & pappas 24-åriga bröllopsdag.
Ha det bäst, puss/H

Likes

Comments

Instagram@hannathorsson