View tracker

Hej hopp! Såhär såg min lunch samt "smoko" ut. Smoko är alltså fika här ute i bushen, tror ej de använder det i Perth men är inte säker? Sen säger de "Tea" till middag av någon märklig anledning. När jag blev hämtad första dagen av Mamman så sa hon att hon "bara skulle springa in och köpa kyckling o pommes till tonights tea" Jag ba??? Kyckling och te?? Gott?? Men insåg sen efter några dagar vad det var. Igår kom Keith upp i min traktor och sa "are you having your tea? Smells so nice" haha doften av min taco hade alltså sipprat sig ut.

Nu har ni lärt er nåt nytt! Grattis! Började 11 och slutade kl 18 idag så har inte jobbat värst mycket. Men en tredje vecka är nu avklarat, strax över 70h denna gång. Annan intressant grej ang annorlunda saker är att eftersom Australien befinner sig i massvis av tidszoner (iaf 3?) så går programmen på TV många gånger på samma kanal, så märkligt. Så klockan 19 kollade jag på Hard Quiz och vid 20 så rullade samma program igen lol. Nu går Dirty Dancing, en av mina favoriter! Så ska gå in från verandan (bäst internet här) och fortsätta kika på den. Hoppas ni har det bra i kylan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Hello! Jag har det bra och allt rullar på. James Vincent har släppt att han kommer till Perth YES! Ska bara hitta någon att gå med. Sen ska jag förhoppningsvis se The Lumineers på östkusten en månad efter. Naizz.

  • 27 readers

Likes

Comments

View tracker

Jobbat 11h nu. Varit sjukt effektiva idag och motorerna har funkar bra så vi har hunnit med mycket mark. Kanske 30 fotbollsplaner? Mer? Ja förmodligen?? Äsch ingen aning. Livet rullar på iallafall och så även pengarna. Tråkiga inlägg men vill bara säga att jag lever <3

  • 80 readers

Likes

Comments

Åt veg tacos idag vilket var gott. Annars har det inte hänt så mycket ovanligt. Körde vilse på åkern i mörkret men det var inte direkt första gången, dock första gången jag for real behövde vägledning. Samt att jag under dagen körde på en del av åkern som var väldigt sandig, alltså själva marken var som en blandning av åker och strand, så däcken grävde sig ner och vipps var enda utvägen att backa 200 meter med chaserbinen som är världens tyngsta släp. Lär iallafall bli grym på att köra med släp/husvagn lol. Godnatt!

  • 100 readers

Likes

Comments

Imorse åkte vi in till byn och handlade, köpte jordgubbar och gjorde en soymilkshake sen. Gjorde matlådor (lax och potatismos<33 så gott) och började jobba vid 10.30.

Har lyssnat på typ 8 avsnitt av Palmemordet haha är så insnöad.. Men bra tidsfördriv! Annars har det inte hänt så mycket, har svinont i högra skinkan eftersom jag råkade stöta in i "dörrlåset" när jag hoppade ur traktorn igår.. Rispade upp byxorna och började blöda:( Känns typ som en liten lårkaka, inte superhärligt efter 10h sittande. Slutar förhoppningsvis snart iallafall.

Likes

Comments

Jag lever! Jag jobbar! Jag tjänar pengar! Jag äter! Jag sitter! Jag blir fetare för varje dag! Men sånt är livet ibland. Skyller på min sträckning och fortsätter i samma takt.

Fun fact, pratade med en av mina bröder om hur stor själva farmen är. Vet att set är 5k hektar men kan heller inte uppfatta det (gissar att ni känner samma). Så jag googlade hur många hektar en fotbollsplan är, och summan av kardemumman: FARMEN JAG JOBBAR PÅ ÄR CA 7000 FOTBOLLSPLANER STOR

  • 138 readers

Likes

Comments

Halloj! Idag började vi ovanligt tidigt, klev upp vid sju och började jobba en timma senare. Har börjat lyssna på en ny pod, eller ny för mig, Palmemordet. Samma kille som gör Seriemördarpodden! Har inte varit så insatt i Palmemordet men nu jäklar vet jag många detaljer haha. Finns sjukt många avsnitt så har bara lyssnat på början men är iallafall väldigt intressant och får tiden att gå snabbt. Tips!

Slutade vid 17.30, eller bara jag, eftersom en av maskinerna slutade funka och de inte behövde 4 chaser bins. Så nu är jag hemma själv, har myst i soldnedgången med Roysson, duschade nyss och försöker nu få igång tvn. Får spader, funkar inte. (Värre system än hur vi haft det hemma men känner lite medlidande till mami).

Tänk nu har jag jobbat 2 hela veckor på farmen! Haft 1 ledig dag på 14 dagar men funkar bra, innan tänkte jag never ever men är ok. Jobbat 122h på 13 dagar! Heja mig! Heja pengar!

  • 159 readers

Likes

Comments

Aloha! Hela förmiddagen så drizzlade det regn vilket gjorde att vi började sent, klockan 15. Inte hänt så mycket annat än vi kikat på en film och spelat 15 set pingis (jag vann 11).

Låt tips! The Lumineers "nya" cover på Bob Dylans Boots of spanish leather. Så jäkla nice.

  • 187 readers

Likes

Comments

Halloj! Har hittat en plats på åkern vi skördar där det är 4(!!) ploppar täckning. Allt är bra, är lite trött men hör väl till när en jobbar 150%. Igår spelade vi monopol på kvällen och åt chips och dipp<333 Så jäkla gott, enligt mig iaf, inte enligt Luke pga han är världens tråkigaste gällande mat. Seriöst blir typ provocerad. Han äter vita rostfrallor med honung varje morgon, äter ej grönsaker eller någonting... Verkligen som en 10 åring. "Har du smakat?" -Nä. Nehe. Tönt.

Jaja nu ska jag hämta ett lass raps. På andra bilden så ser ni hur det ser ut när en header är full (=vänstra taket). Då åker man dit och hämtar. Ha det gött!

  • 210 readers

Likes

Comments

Jobbade 14h(!!) igår, sov 8h och sen på'et igen. Började strax innan 9 och ska nu käka middag. Tog omatchande bestick dock, stör-dör mig på det. Fy. Usch. Hur ska jag nu kunna äta....

Ps bifogar en panorama på mitt rum, Enjoy.

  • 238 readers

Likes

Comments