Header
View tracker

- Jag är fruktansvärt skoltrött och har längtat så länge efter jullovet

- Min största önskan just nu är att skaffa en mops

- Jag är så sugen på att flytta hemifrån

- Det kan hända att jag ​blivit allergisk mot apelsin (?)

- Julen är det bästa som finns

Likes

Comments

Sitter i skolan just nu och pluggar på det sista inför nationella matte provet jag skall ha om en timma, är verkligen så otaggad man kan bli. Jag har ingen aning hur långt provet är, kanske tar hela dagen och när jag är klar i skolan skall jag direkt till jobbet. Blir inte så mycket roligare än det idag, kram!

Likes

Comments

God eftermiddag! Har inga roliga planer idag, skall bara vara i skolan och efter det är det direkt till jobbet. När jag kommer hem kommer mamma förmodligen julbaka så jag ska nog hjälpa henne med det. Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Oj vad tiden går fort, redan första december. Jag har valt att inte uppdatera bloggen under en tid pga att jag velat lägga ner all tid på skolan och mitt jobb för tillfället. Jag har mycket prov nu dom sista veckorna på året, men nästa år är mitt schema så mycket bättre med långa raster och korta dagar, vilket betyder mer tid till annat. Jag skall försöka att uppdatera mellan alla prov och inlämningar, ha en trevlig måndag!

Likes

Comments

- Morgonrock 

-En kroppssolja

- Mjuka tofflor

- En snygg nyckelknippa

- Fin sprit (om du är över 18)

En kaffe kopp 

- After shave

- Rakborste

- Maskulin rumsdoft

Likes

Comments

Hej! Är på jobbet just nu och kommer vara här hela dagen. Har fullt upp med alla produkter som kommit in idag som skall prismärkas, bockas av och upp på hyllorna. Jag kommer jobba hela veckan tror jag, kanske är ledig imorgon. Har lunch nu i alla fall, så vi hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Mina absoluta favorit borstar kommer ifrån ett märke som heter Ecotools. Borstarna är gjorda av ekologiskt bambu och är jätte sköna att använda. De kostar faktiskt inte så mycket, samma pris som de flesta borstar och man kan hitta dom på t.ex Åhléns och Ullared.

Likes

Comments

Jag har under det senaste året börjat tycka om kaffe, helt oväntat enligt mig. Har helt plötsligt fått värsta suget att göra olika "kaffedrinkar" och lekt lite med pappas kaffemaskin. Jag har också börjat älska idén av att jobba på ett café som en barista. Det verkar så mysigt, lukten av nybakat och rostat kaffe... Man kanske kan gå en liten kurs och jobba något år innan man böjar plugga vidare?

Likes

Comments