Header

Hej på er!
det var några dagar sedan ni hörde från mig. Har verkligen inte haft tid med bloggen helt enkelt. Skolan och jobbet har tagit över helt. Har heller inga roliga bilder från vardagen eftersom jag inte gör något. Men bjuder på en favvo bild på mig och Wilma från weekend festival i somras.

Idag har jag haft en hyfsat kort dag i skolan. Avslutade med ett jobbigt body pump pass men var på tiden att röra lite på min kropp. Sedan åkte jag direkt till Coop för 5 timmars jobb. Nu ligger jag i sängen och kollar wahlgrens värld! Godnatt på er :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag fyller ingen mindre än Clara hela 13 år. Tonåring och allt! Så glad att jag har mina syrror vid min sida. Grattis på födelsedagen ännu en gång!

Har spenderat dagen med fika och presenter som de flesta födelsedagar ser ut. Nu ska jag kolla något avsnitt grey´s anatomy innan jag hoppar i säng. Imorgon har jag en välförtjänt sovmorgon så börjar inte förrän halv 10. Alltid något så att säga. Hoppas alla haft en bra start på veckan!


Likes

Comments

Hur fint väder var det inte här i Skövde i fredags? Blev så glad när jag gick till bussen och solen var framme! Idag är det ju inte lika fint däremot. Hatar att det kommer bli slaskigt och halt nu när det blir plusgrader igen...

Idag vaknade jag upp bredvid min älskling. Vi låg och kollade bron hela kvällen igår innan vi slocknade lite efter 12. När vi lämnat Erik hämtade jag, mamma och Clara upp mormor för att åka till Knistad. Det var julmarknad där idag. Kändes väldigt tidigt att börja med sådant men ändå väldigt mysigt! Fick med mig super duper god kola hem som jag ska käka efter jobbet idag.

Vad har ni haft för er i helgen?

Likes

Comments

Jag antar att ingen av er missat "serien/filmen" Morran och Tobias. Den har ju kommit i en ny del nu som gått på bio ett tag. Jag och Erik bestämde oss för att gå på lovet och jag hade inte speciellt höga förväntningar. Den var rolig delvis och konstig delvis. Det är ju egentligen en ganska torr humor enligt mig men ibland fick de allt till det! Har ni sett filmen? Vad tyckte ni isf? Jag gillade delen när Tobias byggde en bana åt Morran att åka fastkedjad i, haha!

Vi beställde även en titanmeny och satan vad popcorn det var! Erik åt dock alla då jag inte är ett stort fan av popcorn men det var sjukt. 6 dl dricka i varje glas också. Fattar inte människor som får i sig så mycket vanligtvis....

Likes

Comments

Herregud vad snö det var idag när jag vaknade på morgonen. Sååå kallt i luften också, 4 minusgrader! Tycker detta är alldeles för tidigt för sånt här väder. För mig räcker det med snö i en vecka, helst över jul. Sedan får det mer än gärna försvinna för min del. Vad tycker ni?

Idag var det iaf första dagen i skolan efter lovet. Var så himla trött hela dagen och det antar jag att jag inte var ensam om...
Men efter skolan pluggade jag lite och sen kom Erik till mig. Vi kollade ph och bron, käkade och bara myste. Så glad att jag har honom!

Likes

Comments