Header

Här ser ni en liten smygtitt på min nya klänning. Ska förmodligen ha den när en kompis har 18 årsfest i november. Bra att ha outfiten klar! Den är hög i halsen (vilket jag älskar) och att tyget "drar ihop sig" över ryggen. Och hur snyggt är inte tyget? Bara älskar allt på den! Fick öven med en liten ansiktsmask som jag tänkte testa nu. Blir så glad när saker jag beställt faktiskt passar. Tycker det är så svårt att beställa från nätet med storlekar osv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har denna vecka bestämt mig för att dra igång med träningen igen. Förra hösten tränade jag dans 3 dagar per vecka och gympade 2-3 gånger. Denna höst har jag bara dansat varje onsdag. Känner verkligen skillnad på hur mycket piggare jag blir när jag får träna. Efter skolan hade jag iaf bokat ett tabata pass. Jag som körde spinning och challenge igår var glad att det var fokus på mage iaf! Min rumpa bränner konstant. Så imorgon lär det väl kännas i alla muskler jag har, hehe.

Har ni testat Nocco Tropical förresten? Jag är ingen som brukar dricka sådan dricka men var så trött idag innan passet. Den var iaf jättegod så nu är päron och denna mina favoriter. Vilka är era?

Likes

Comments

Ingen har väl missat att Nelly.com har rea. Eller egentligen har dem ju alltid rea mer eller mindre. Jag har i alla fall valt ut några av mina favoriter från denna gång. Tycker den guldiga(?) klänningen är så cool. Tyvärr fanns den inte i 36 och tror 34 blir för kort för mig. Men men, någon annan lycklig får väl trycka  hem den. Jag väntar faktiskt på en klänning jag beställde i måndags. Tror den kommer vara riktigt snygg, så den får ni förmodligen se på många kommande festbilder.

Klicka på bilderna för att komma till sidan.

Likes

Comments

Har spenderat min senaste timme till att kolla på denna dokumentär. Såg att Andrea Hedenstedt tipsade om den, så blev sugen att kolla. Handlar om tjejer som blivit sexuellt utnyttjade och deras liv efteråt. Hur jobbigt det är med folk som inte står upp för en och falska rykten. Tycker dokumentärer av detta slag är så himla viktiga. Det får en verkligen att tänka på hur konstig denna värld är. Att män tar sig friheten att gå på kvinnor. Sedan kommer med anledningen att "dem var fulla", "hon ville, hon sa inte ifrån". Har ni netflix tycker jag verkligen ni ska ta er tiden att kolla. Finns ju även fler liknande dokumentärer på andra sidor! 

Likes

Comments

Ser ni hur gult mitt hår var innan??? Usch så hemskt när man ser det så. Var ju inne på att göra Soft ombre. Men Sandra sa att med tanke på min ljusa utväxt skulle det inte bli bra. Så körde på lite silver/grå känsla över hela håret istället. Däremot inte riktigt lika mörkt i verkligheten som på bilden. Klippte även av en liten bit så mycket fräschare nu. Är iaf super duper nöjd!

Nu är jag och lilla Eddie och myser på mitt rum. Är hundvakt åt min jobbarkompis hund ikväll. Eller han sover så jag sitter mest och tar det lugnt. Man blir så sugen på att skaffa hund när man får låna en så söt liten hund!

Likes

Comments