Header
View tracker

Och så var helgen över, och en bra sådan. Tog tåget till Stockholm tidigt i lördags för en heldag med min vapendragare/partner i crime/aussie-älskling Julia. Förutom en hel del strosande i butiker hann vi med rödvin och burgare på Flippin' Burgers. Har ni ätit där? Utan tvekan den bästa hamburgare jag någonsin ätit. Dreglar av bara tanken, aaah. Så himla härlig dag hur som helst, och ett gäng påsar från Zara, NK och H&M fick följa med hem. Gårkvällen bjöd på ännu mer rödtjut tillsammans med pojkvännen och ost och kex. Vi tog ikapp lite kvalitetstid som varit en bristvara denna helg. Och just det, vi invigde ju även matsalen. Bilder utlovas snarast!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Älskar fynd. Den lilla fina vasen ovan fyndade jag idag för 35 ynka kronor. Sånt gillar man som nyinflyttad med ständiga, stora utgifter. Det har helt klart sina fördelar med att bo stort, men en nackdel är att man behöver mer möbler och inredning. Det gör lite ont i plånboken ibland. Imorgon ska vi i alla fall spendera lite mer och köpa matsalsbord och stolar till det rum som kommer bli just matsal. Tanken är sedan att tavlorna ovan ska få pryda en av väggarna där, och jag tror det kommer bli riktigt bra. Våra kvadratmeter börjar sakta men säkert bli ett hem, och inte bara tomma rum.

Likes

Comments

View tracker

Tänker på mitt sextonåriga jag som drömde sig bort till vackra lägenheter och kärleksfulla pojkvänner, och nu sitter jag här fyra år senare i en sekelskifteslägenhet och den finaste killen man kan önska sig. Vi har varit sambos i exakt fem dagar och det är helt fantastiskt. För att inte tala om lägenheten. Dubbeldörrar, fiskbensparkett, öppen spis, stukaturer, drygt tre meter i takhöjd och två små walk in closets. I can go on forever... Ovan är i alla fall en liten sneak peak på sovrummet och hallen längst ner till höger. More to come.

Likes

Comments

Livet i flyttkartonger och kaos, men på allra bästa vis. Imorgon blir mitt liv och hans liv gemensamt på en helt annan nivå än nu. Vi blir inte längre bara flickvän och pojkvän, utan även sambos. Jag och min kärlek tillsammans i en annan kärlek, nämligen den stora, fina lägenheten som vi imorgon kan kalla hem. Vårt gemensamma hem. Om det känns fantastiskt? Ja! 

Likes

Comments

Oktober, 2015. Och jag utnyttjade äntligen det faktum att jag har en pojkvän som kunnat jobba som modell nu om han velat. Fantastisk grej att jag istället har honom som mitt privata motiv. Och ännu mer fantastiskt att man får pussa på motivet mellan fotograferandet.

Likes

Comments