​En liten sneakpeak på lägenheten. Jag tänkte visa en lite mer ingående lägenhetsvisning när allt är på plats. För tillfället är som sagt så gott som allt på plats men väggarna är fortfarande väldigt vita och tomma. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon. Idag tog jag sovmorgon eftersom jag inte börjar jobba förrän vid 16:00 till och med stängning. Till tidig lunch åt jag bananpannkakor och smoothie gjord på lite gott och blandat som fanns hemma. Persikorna började bli dåliga så ville använda de men något som absolut inte var dåligt var att ha det i smoothie. I smoothien hade jag 2 dl yoghurtkvarg med smak av vanilj, två kiwi, tre persikor, ett stycke hallon för lite färg och lite honung. 

Likes

Comments

​Incheckade! Igår fick vi nycklarna till lägenheten och idag blev vi så gott som klara! Ett vitrinskåp ska köpas och någon typ av bord och stolar. Men det är ingen brådska. Jag njuter

Likes

Comments

​Tillsammans med tre vackra ljusstakar från skultuna kommer dessa saker pryda hallen. För övrigt kände jag inte att någon kruka föll mig i smaken till kaktusen jag köpte så jag började leta vidare bland ljusstakarna på maxi och hittade den svarta ljusstaken med gulddetaljerna som passade perfekt. 

Likes

Comments

En tavla till hallen, dock ger den sig inte rättvisa på bild på grund av skuggor. Allt kretsar för tillfället runt hallen i lägenheten. Jag vill kunna öppna dörren till hemmet och känna värme och omsorg. Jag vill känna ett bra första intryck och ett trevligt hem. Hallen är viktig för mig eftersom en hall för övrigt är ganska mörk utan fönster. Imorgon kommer ytterligare ett inlägg med inredning till hallen. 

/ni hittar tavlan på Karlssons för 129 kronor. 

Likes

Comments

Kräftor i stora lass. Igår var jag bjuden på kräftskiva hemma hos pappa och ikväll blev det storkok av kräftor. Annars har jag köpt ännu mer inredning och packat lite. Längtan är enorm. Vill ha nycklarna nununu! 

Likes

Comments

​Igår var en riktigt bra dag!
Började dagen redan vid 05:30 för att få saker gjorda. Jag hann exempelvis med ett gympass på morgonen, och det var evigheter sedan jag befann mig på gymmet så det var skönt. Därefter åkte jag för att tjäna lite pengar på jobbet. Och nu till det bästa: när jag kom hem från jobbet skrev jag på hyreskontraktet för lägenheten och när jag sedan satte mig och kollade mejlen hemma hade jag blivit antagen på arbetsintervju på ett jobb jag sökt. Är alltså i tredje fasen än så länge i rekryteringsfasen. Håller verkligen tummarna för mig själv.

Likes

Comments

Välkomna!

Jag är helt ny här på nouw då jag förut alltid hållit mig till devote men för en gångs skull ska jag prova på något nytt. Sist jag hade blogg var jag studerande och boende hemma hos min mamma. Skillnaden nu är att jag har tagit studenten, arbetar och ska flytta hemifrån. Som man längtat. Åtminstone de senaste tre åren. Lite tack vare det som jag ville skaffa blogg igen då jag tycker inredning är så himla roligt och gärna delar med mig. Dessutom är jag ingen slösare som köper mängder av dyra saker, till skillnad från många andra. Och vad är då mer perfekt än plånboksvänlig inspiration?

// Lite av köpen från igår till lägenheten. 
Matta, ljus i guld - rusta
Glasburk, doftljus, ljusstake i guld - dollarstore

Likes

Comments