Header

Sen tävlingen i helgen har Tjorven fått lugnare period så jag har inget särskilt att skriva om så om ni vill ha något speciellt inlägg så får ni kommentera. Om en vecka igen sätter jag igång Tjorven igen. Förra året fick Tjorven väldigt lång vila och efter vilan var hon helt galen så i år väljer jag att ta perioder så är hon lite lugnare iaf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hanna

När jag kom från skolan så gick jag ner till stallet och mockade och fodrade. Sen tog jag in hästarna och byte till tjockare täcken. Så nu ska jag plugga till ett so prov som är nästa vecka!

Likes

Comments

Här är filmen från hoppträningen, som ni ser finns det alltid saker att förbättra men det är inga sparkar vilket gör att allt blir mycket lättare och jämnare.


Likes

Comments

Hanna

Idag hade jag Tjorven på hoppträningen och det gick superbra! Vi hoppade bågar, linjer, lite snävare svängar och hon gjorde all superbra. När vi hoppade banan på 12 språng luftade hon jättebra!

Imorgon ska hon skrittas ut en sväng eller så går jag med henne.

Min prinsessa!

Likes

Comments

Hanna

Idag är det en riktig höstdag så jag bestämde mig för att gå ner till stallet och fodra lunch inne till hästarna som dom verkade uppskatta!
Får se hur jag rider idag, antingen får jag rida i regnet eller så åker vi till ridhuset. Ska iallafall rida ett trimpass idag inför hoppträningen imorgon med Tjorven och Skrållan ska oxå trimmas.

Likes

Comments

Hanna

Idag reds Skrållan och Tjorven ett varsitt lösgörandepass på banan, både var jättefina idag.
Annars har jag inte gjort något speciellt, i eftermiddags tog jag en promenad hem till min kompis Sara på typ tio minuter! Vi gjorde inget speciellt satt mest framför tv, pappa hämtade mig efter jobbet och då myste jag lite med valparna och sen gick jag ut till stallet och fixade allt.
Pappa harvade även ridbanan vilket var välbehövligt!

Likes

Comments

Hanna

Idag har det vart en lugn men effektiv dag, vi har fixat hela stallet och städat det sen kom en köpare som hämta Number one. Vi fixade i ordning hagarna så nu går Erikas ponnyer tillsammans sen filmade vi en efterfrågade video till Erikas blogg @erikavistrand
Och nu gör vi inget typ.
Ha en fortsatt trevlig söndag

Tjorven fick stå för bilden!

Likes

Comments

Hanna

Idag började jag rida skrållan och hon var jättefin, galoppen var jättebra idag, jätte nöjd med hennes pass.
Sen red jag Tjorven och hon var jätte fin oxå.
Nöjd med dagens pass!
Nu ska jag fixa i ordning mig för att sedan åka till Erika, ska bara sova hos henne men det ska bli myys!
Vi hörs senare!

Likes

Comments

Allmänt

Idag gick jag en promenad med Tjorven, hade tänkt rida henne men det hände en tråkig grej igår så jag kände bara att jag vill bara gå ut och ta en promenad. Så vi var ute och gick i ca en timme, 20 minuter på asfalt och sen 40 minuter på grusväg. Det är så himla skönt att Tjorven är så lugn i hanteringen och släpper allt läskig snabbt, hon är ju bara fyra men ändå så duktig!

Igår dressyrtränade jag med Skrållan och det gick väldigt bra även fast hon var pigg och spänd från början, vi tränade på övergångar som Skrållan blir väldigt stressad i och bara drar och bågar så hon lyssnar på mina hjälper och sen även gallopp, galoppen har vi inte jobbat så mycket med utan det är skritt och trav, dom första lektionerna kunde jag knappast skritta och traven var bara spänd och stressig. Det har blivit sån himla utveckling även fast vi har långt kvar.
Galoppen blir hon väldig stark i och istället för att jag ska mjukna och jobba med henne så spänner jag mig och drar och det resulterar bara dragkamp. Det blev dock bättre i gallappen mot slutet men jag har mycket att jobba med den.Älskade vän, du är saknad 💗

Likes

Comments

Hanna

Idag så har jag bara ridit Skrållan och det gick helt okej, hon är inne i sin period där hon är så pigg så hon vet inte vad hon ska ta sig till, tanken var att jag skulle rida ett lösgörande pass men Skrållan ville absolut inte det så hon bockade, studsa, tvärnitade för att sen kasta sig iväg och höll även på att ruska och slänga med huvudet och sen körde en bockserie. Men utöver det så gick det bra. Samona var hos vet igår och hon har antagligen blivit sparkade i hagen så hon ska vila ett tag, Tjorven fick hänga med för att checka så hon inte hade vassa tänder, hon var lite vass så det fixades till och imorgon ska hon ridas som vanligt.

​finaste smmulis

Likes

Comments