Idag så har jag bara ridit Skrållan och det gick helt okej, hon är inne i sin period där hon är så pigg så hon vet inte vad hon ska ta sig till, tanken var att jag skulle rida ett lösgörande pass men Skrållan ville absolut inte det så hon bockade, studsa, tvärnitade för att sen kasta sig iväg och höll även på att ruska och slänga med huvudet och sen körde en bockserie. Men utöver det så gick det bra. Samona var hos vet igår och hon har antagligen blivit sparkade i hagen så hon ska vila ett tag, Tjorven fick hänga med för att checka så hon inte hade vassa tänder, hon var lite vass så det fixades till och imorgon ska hon ridas som vanligt.

​finaste smmulis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har hittills bara ridit Samona och Tjorven! dom var så himla fina idag, efter passen fick dom både en dursch vilket verkade uppskattat! nu har dom fått lunch och sen ska Smulan och Skrållan ridas, smulan ska jag fortsätta med få henne framme för skänkeln och skrållan ska gå ett jogg pass.


​ursch vad jag saknar Svinto, värdens bästa ponny!

Likes

Comments

jag är ju inte den bästa på att blogga men ni verkar hålla ut! Jag skriver när jag känner för det. Hästarna går bra, Smulan har börjat få ridas över bommar och hon verkar tycka det är kul! Samona är inte helt i toppform men med lite mer språng i kroppen ska hon nog lugna ner sig lite, tjorven fortsätter på och som det ser ut nu är nästa tävling den 28 i Traume samma med Samona. Skrållan är under igångsättning, mer om det kan jag ta en annan gång!

Likes

Comments

Av någon konstig anledning kan jag inte blogga från mobilen, jag kan bara blogga från datan. Har detta hänt er? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra då jag sitter aldrig vid datan!

Hästarna har gått på bete några dagar men nu ska dom sättas igång klokt, Samona känns väldigt fräsch trots att hon vilat ett par dagar, Smulan hade fastnat i staketet, det var väldigt svullet men nu har svullande gått ner och vi tvättar såret varje dag så hon fick en lite längre vila en var det var tänkt men hon verkar inte ha dött av att gå lite längre på ett stort bete med sin bästa vän :)

Likes

Comments

Jag har haft ett uppehåll från bloggandet ett tag, men nu är jag igång igen! Förra helgen debutade Tjorven på tävlingsbanan, trots regn så blev det en bra runda, tappa yttern i en sväng så hon kom när och han inte upp så ett pet! Tar det på mig, supernöjd med henne. Samona var hur fin som helst, två felfria rundor och två vinster :) Fantastiska ponny!

Jag har fått hem en till ponny som heter Serendipity efter Mahrani of the Fairplay, kallas Smulan!

Smulan är 4 år och jag håller på att rida in henne, vi har galopperat och har hon fått en två veckors vila men idag ska jag börja rida henne igen :) Smulan är väldigt positiv vilket hjälper väldigt mycket!

Likes

Comments

idag blev det vinter på riktigt, minusgrader och snöstorm. Även fast det var minusgrader och snöstorm reds alla tre idag dock i ridhus, ingen av hästarna tyckte det var särskilt mysigt ute inte jag heller.

Samona:Var tårna idag men endå gjorde hon ett bra pass och blev mjuk i slutet.

Skrållan:Hon fick det lungnare idag men shit vad hon va pigg och stark, studsade,drog iväg och bockade lite.

Tjorven:Eftersom hon är under igångsättning efter vintervilan så tog hon oxå det lungt, hon testade lite idag, hon ville trava mot kompisarna, ville inte gå dit jag ville, men sen sa jag till henne och då gjorde hon allt jag bad henne om (även fast det inte va så avenccerat) Så var hon duktig.


Likes

Comments

det var en mysig kväll igår och dem flesta raketerna var längre bort så det lät inte så mycket. Idag åker Erika hem och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra hittar väl på något.saknar mina hästar och vill komma hem och rida dom nu. Imorgon åker jag hem och då ska förmodligen alla tre ridas.


Likes

Comments

jag har skrivit inlägg men har av någon anledning inte kunnat publicera men nu funkar det!

Hästarna fick vaccin igår så dom kommer jag rida på fredag eller lördag vet inte eftersom jag firar nyår hos mamma, eller firar och firar vi äter bara lite extra god mat och förrätter och efterrätter till bara för att vi skjuter inte och på den gatan vi bor så bor det hundar och barnfamiljer, och sen är jag lite emot att skjuta raketer så jag håller mig inne.

Men det är min åsikt.


​TB från i somras.

Likes

Comments

​idag reds Tjorven och Skrållan och Samona vila eftersom hon tar det lite lungt nu. Dom var lite på tårna men duktiga endån :) jag skrev ett långt inlägg om passen men texten försvann :( vi hörs imorgon.

Likes

Comments