View tracker

​Hej igen! Nu har jag och prince gjort våran sista tävling för detta året och vi avslutade det med en super runda. Inför nästa år kommer det att se annorlunda ut i vårt team då vi ska köpa storhäst inför nästa säsong och det ser jag fram emot väldigt mycket. Prince första start nästa år kommer att vara kval till Sverige Ponnyn där finalen går i Scandinavium under Göteborg Horse Show. Jag vill tacka Globus ännu en gång för allt under året och jag är mer än tacksam för att jag får vara en i teamet. God Jul och Gott Nytt år!

Hanna Svensson 

Likes

Comments

Hej igen! Nu är vi hemma från en riktig skithelg i Sydslätten. Under helgen så har inte Prince varit sig själv och han har varit väldigt osäker, vilket kommer leda till att vi ska ta hem en kiropraktor och sen gå ner i klasserna ett tag för att få tillbaka självförtroendet på honom.

Denna veckan ska det fotas mycket saker på både mig och hästen från Globus vilket jag är väldigt tacksam och glad över!

HANNA

Likes

Comments

Hej igen! Tänkte berätta lite om min andra ponny som heter Ballinclogh Clover ( clavve). Clavve är en valack som är 11år och 147cm. Clavve är en väldigt snygg och välriden ponny som jag kvalat upp till MSV B. Han är nu till salu och jag letar efter en storhäst. Så letar du efter en D-ponny så är det bara att höra av dig till mig för mera info!

Likes

Comments

Hejsan! Kilmagar Prince eller (Prince) som jag kallar honom är en valack på 9 år och 136cm. hög. Prince är en ponny med ett stort hjärta, han gör alltid sitt bästa och en ponny som jag litar på väldigt mycket. Vi tävlar idag MSV B tillsammans och vårt mål är att kvala till SM.

Hanna

Likes

Comments

​Hej! Här på min blogg kommer ni att får läsa om mig och mina hästar. Jag kommer att blogga efter tex tävling, träningar och vanliga dagar i stallet. Hoppas ni gillar det!

Hanna Svensson

Likes

Comments