Allmänt

En ledig dag för mig betyder bland annat träning och sysslor. En liten resa till körskolan och plugg står på schemat idag förutom konditionsträning, styrketräning och en långpromenad med hunden. Mycket energi behövs för denna dag alltså! Både för att kroppen ska orka och att jag rent mentalt ska kunna ta in all information som ska bombardera min eftermiddag! Men dessa dagar är roliga, älskar ju träning och det jag pluggar. Dessutom får jag äta den mat jag vill då jag inte behöver förlita mig på skolcafeterian!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Glädjen när man vakna o insåg att man är ledig idag är helt obeskrivlig! Dessutom låg min bästa vän bredvid mig och sov. Det gjorde lite svårare att lämna sängen men jag lyckades! Det blev 30 minuter på min älskade crosstrainer framför tvn och nu ska jag studsa vidare till köket för en härlig frukost. Älskar verkligen lugna morgonar där man kan sitta ner och njuta av sin frukost! Hur såg eran morgon ut?

Min underbara Nova snarkade sött hela natten, älskar henne mycket!❤

Likes

Comments

Allmänt, Tips

Enda sen min hälsoresa för några år sedan har jag insett de viktiga med grönsaker. Det finna inte ord för hur bra det är för dig! Dessutom finns det så otroligt många att bort förklaring "Jag gillar inte grönsaker" är obetydlig! Själv älskar jag spenat och sparris! Ikväll blev det en liten sidosallad med spenat, tomat, gurka och rödlök.

Det finns både fibrer och viktiga vitaminer i grönsaker som man behöver för att må bra! Dessutom är de kalorianålt så det är kanon när man vill gå ner lite i vikt.

Likes

Comments

Allmänt

Vad hände!? En helt vanlig dag förvandlades till något fruktansvärt på bara några timmar. Klockan är halv tolv och jag vill bara åk hem. Inte nog med att jag glömde bankomatkortet och ID hemma så jag varken kan köpa lunch eller betala för körlektionen. Jag har även världens huvudvärk, är hungrig och nu har min blus fastnat i dragkedjan på jackan. Kort sagt går denna dag inte bra för mig.

Likes

Comments

Allmänt

Ännu en vecka har börjat och klockan ringde tidigt. Jag var väldigt trött nu när jag var tvungen att gå upp, så jag gjorde lite kaffe och drack min BCAA för att piggna till. Dagen som väntar är i högsta grad normal för en måndag. Körlektion, träningspass (ben denna dag) och sedan en sväng till skolan. Kommer nog däcka när jag kommer hem ikväll, är väldigt trött och sliten i kroppen. Älskade säng, vad jag kommer sakna dig idag!

Likes

Comments

Träning

Måndag: Vila
Tisdag: ben + 20 min crosstrainer
Onsdag: 30 min crosstrainer
Torsdag: tricep/axlar/mage
Fredag: ben + promenad
Lördag: rygg
Söndag: 40 min crosstrainer

Nu blir det mys framför en brasa och en kopp te. En perfekt avslutning på en perfekt helg! Hur ser er söndagskväll ut?

Likes

Comments

Träning

Efter en lugn och mysig höstdag som denna kommer jag nu få dagens träning gjort. Det blir 30 minuter på min älskade crosstrainer och sedan väntar en härlig duscha! Det är sådana här dagar, när vädret är ruggigt och kallt, som jag verkligen uppskattar att jag kan träna i mitt vardagsrum! Det är verkligen inte fel att träna framför favorit programmet!

Likes

Comments

Allmänt

Nu efter en härlig sovmorgon till klockan 11 har jag vaknat till! Gårdagen var väldigt härlig, precis som förväntat. Massor med människor, mat och dricka. Jag drack en del och jag njöt av det, ibland får man unna sig. Trots att jag vill vara hälsosam dricker jag faktiskt då och då. Jag vet att det säger emot det jag står för men det är det enda jag vill ha som är "ohälsosamt". Jag skiter egentligen i kakor, tårtor, snabbmat och bröd. Jag vill bara kunna festa då och då, och det tycker jag att jag förtjänar faktiskt!

Likes

Comments

Allmänt

Efter ett tungt benpass med min älskade celcius blir det party! Har precis gjort i ordning mig och ska snart bege mig. Ska bli så enormt kul att bara umgås med massvis med roligt folk hela natten lång! Hoppas er kväll blir kanon!

Likes

Comments

Allmänt

En härlig shopping morgon har denna lördag bjudit på! Jag har hittat en present till min kompis till precis fyllt 18 och dessutom en tröja till mig! Och tröjan var inte ens grå, tänka sig!

Nu sitter jag på Espresso house med världens bästa sällskap för en snabb lunch innan hennes arbetspass. Själv ska jag tillbaka till hemorten och köra ett hårt ryggpass.

Älskar sådana här dagar. Då man gör något annat än den simpla vardagen men fortfarande kan göra de man faktiskt vill ha kvar från den vardagliga rutiner. Jag älskar min träning och jag njuter inte av att slippa den.

Likes

Comments