View tracker

Förra inlägget jag skrev i samarbete med Crownstudent , var när jag hade designat min studentmössa. Nu har det gått ganska precis två månader sedan jag beställde den. Idag var jag och hämtade ut den på posten. Är så nöjd och fick genast mycket mer motivation till att plugga för att det är värt det sedan när studenten närmar sig. Det som är bra med Crownstudent är att det går så fort att få hem mössan. Företag som kommer till skolorna vet jag att det tar otroligt mycket längre tid att få sin studentmössa. T.ex. beställde de deras i slutet av september och kommer få den i mars-april, medan jag fick min på mindre än två månader. Har är lite bilder på min studentmössa. Detta inlägg är i samarbete med www.Crownstudent.se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Nu sitter vi i minibussen påväg hem från Ljusdal. Det har varit ett roligt, lärorikt och händelserikt läger. Träningarna har varit riktigt tuffa, det var riktigt skönt att köra slut på sig och jag kommer ta med mig mycket från lägret. Jag är extra glad att jag följde med eftersom att fokuset låg på backlinje och målvakter denna gång. Vi har haft roligt bra målvaktsinstruktörer så det var en riktigt bra erfarenhet att jag fick chansen att följa med. Igår hade vi ett riktigt tufft pass där vi körde intensiv träning i drygt två timmar. Idag hade vi också en tuff träning men rolig. Fokuset låg detta läger på avslut och kommunikation vilket har gjort att vi kört många sådana övningar.

Ikväll ska jag gymma med Tilda klockan fem och efter det ska vi äta middag på stan och sedan sätta oss på ett café och plugga eftersom vi har så sjukt mycket i skolan nu unna lovet. Det har varit skönt att komma bort och lämna allt bakom sig och fokusera på annat än skolan, dock blir det desto mer nu när man kommer hem men det är det värt för att kunna koppla av.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Jag fick idag( klockan tio när jag var påväg till min första lektion för dagen) förfrågan att följa med på regionalt läger med Gästrikland. Jag hade alls saker med mig eftersom jag skulle till mamma idag så jag tackade ja att åka med till Ljusdal. Väldigt spontant men det ska bli roligt!

Igår gick flyttlasset till pappa och jag ska bo där nu i december så får vi ser hur det går sedan. Det passar ju bra när jag ändå inte har några träningar. Igår var jag på Zumba klockan sex och därefter på styrka och spelade volleyboll i ca en timme. Vi hörs!

I lördags gick jag upp tidigt för att vi skulle vara i Västerås vid tio då vi skulle till Kokpunkten och bada på dagen. Tilda kom till mig vi tiotiden och därefter drog vi ut.

Likes

Comments

Hej på er! Igår hade jag matte på förmiddagen sedan hade vi en lektion och därefter slutade jag, då efter skolan blev det ett bröst/armpass på skolgymmet. Efter det åkte jag hem och pluggade lite och förberedde en lektion som vi ska hålla i grupp imorgon på pedagogiskt ledarskapen.

Idag hade vi teori på morgonen 9-11, där vi skulle skriva en inlämning om tester inom sin idrott. Efter det hade vi klasstid där jag hjälpe några i klassen som har rester. Man blir så glad när man förklarar för folk som sedan förstår, det är en fantastisk känsla, förstår varför folk. Lir mattelärare, tyvärr finns det allt för få som faktiskt är bra och förklarar på ett pedagogiskt sätt. Efter det hade vi religon och sedan åkte jag till gymmet för att köra ett konditionspass. Det blev 30 min på crosstrainern och sedan lite stretch, chins och muscleups(med gummiband hehe). Ikväll ska jag väl fortsätta med plugget och träna på talet som jag ska hålla på måndag som handlar om jämställdhet inom fotbollen.

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade jag upp klockan tio efter att tagit en lång sovmorgon. Tog bilen till skolan från pappa. Hade en lektion idag och efter det tog vi en fika i Valbo och sedan åkte vi en föreläsning där vi skulle lyssna på Jonas Sjöstedt. Efter det åkte jag till gymmet och körde ett ryggpass och bänk. Sedan lämnade jag bilen hos ida och och var där ett tag. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt och återhämtat mig.

Likes

Comments

Hej på er! Igår var det en riktig matchonsdag. Vi hade samling 7:45 för att sedan spela med skollaget klockan klockan 9.00 mot dragonskolan som ligger i Umeå. Vi visste att det skulle bli en tuff match eftersom många av deras spelare även är med och spelar i deras klubblag i Umeå som spelar i Allsvenskan. Redan efter 2 min fick en av deras spelare bollen fri i straffområdet och kunde enkelt placera in den i min vänstra stolpe. Vi spelade på och grävde inte ned oss i det, vi fick en frispark på mitten som Wilma tryckte in efter felbedömning av deras målvakt. Vi kvitterade till 1-1 och vi var med i matchen igen. Olyckligtvis nog felbedömde jag en av deras strikers fart och därmed rundare de mig och la in bollen i ett friläge. Det stod 1-2 i halvtid. Eftersom att vi skulle spela två matchen under dagen, spelade vi 2*30".

I andra halvlek spelade vi på bra och vi tryckte på mer. Det fick resultat och vi var mycket på deras planhalva. När det var tio kvar av andra öste vi på allt vi kunde för att jaga efter ett kvitteringsmål. Dock kom aldrig det innan domaren blåste av. Matchen slutade 1-2. Trots två insläppta är jag ändå ganska nöjd med min prestation då jag ändå räddade många. Det var en väldigt bra erfarenhet av att få vara med att spela mot ett sådant bra lag, lärde mig otroligt mycket och hade sjukt mycket att göra.

Eftersom vi förlorade den matchen skulle vi spela direkt igen klockan elva mot ett annat lag från Umeå. Det var ca en halvtimme mellan matcherna så det var bara att koppla på igen. I denna match hade vi övertaget och det blev en annan matchbild. Var med mycket med fötterna vilket är bra och gynnar mig mycket. Spelade långt ut eftersom att vårt lag hade hög press. Det stod 0-0 i halvtid. Vårt mål var till nästa halva att göra hål på dem. Vi öste på allt vad vi hade i andra och det gjorde resultat. Vid en kvart kvar lyckade vi göra 1-0, det var även så matchen slutade.

Efter det hade jag en lektion som jag valde att gå på, sedan åkte jag hem till pappa. Efter det hade jag träning så det skulle bli spel i 1,5h även där. När dagen var slut var man ganska slut men det var en rolig dag.

Likes

Comments

Hej på er!🌟 Idag kom Tilda till mig innan vi börjar få vi skulle mötas innan vi skulle till Vasa. Vi hade lektion där med naturen och gjorde några uppgifter i deras museum. Efter det gick vi tillbaka till skolan och hade Svenska. Slutade alltså vid ett, därefter gick vi till Pazzo på en födelsedagsfika eftersom att Filip blev arton idag. Dessutom firade vi att det idag är 200 dagar till studenten! Sedan har jag mest tagit det lugnt och skrivit lite på mitt gymnasiearbete och talet. Eftersom vi var träningslediga från fotbollen idag passade jag även på att vila helt från träning. Det är fortfarande lite svårt att vila, men känner att jag är lite sliten så det var dags nu för en vilodag efter två månader. De flesta säger att träningen är svår, säger dock helt tvärt om. Det är inte ett dugg svårt faktiskt det är bara att göra. Kosten är att vila.

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sedan sist! Vad som har hänt sedan sist är att skolan och fotbollen har fortsatt att rulla på som vanligt, vilket är väl det som har tagit den mesta av min tid. Igår sprang jag för första gången på länge, körde 6km först och korta intervaller sedan. Totalt 9,7km. Idag vaknade jag ca tolv efter att ha varit med Tilda på kvällen innan. Efter det tog jag jag bussen till Valbo för att köpa en ny mobil. Åkte hem med sjuan, vilket var väldigt välbehövligt efter att min mobil inte kan ladda. Är jättenöjd med den, Apple sviker aldrig! Imorgon drar vi igång en till skolvecka.

Likes

Comments

Ja äntligen! Nu kan jag säga att körkortet äntligen är mitt! Efter alla timmar framför ratten och plugg har jag äntligen körkort. Det är så otroligt skönt för nu har jag det! Kommer inte behöva tänka på detta mer, för nu är det gjort och så sjukt stor milstolpe i livet är nu uppnådd. Tror att en stor del av min ångest kommer att försvinna nu när jag har ett ytterligare moment avklarat!

Likes

Comments

Hej på er! Igår var en väldigt vanlig dag från 8:30 till halv fyra. Hade en körlektion på förmiddagen efter matten. På kvällen hade jag träning på GV i snön.

Idag hade vi fystester på teorin på skolan. Vi gjorde test på spänst, kondition, styrka, rörlighet och uthållighet. Efter det drog vi till stan och käkade ute på lunchen. Efter det hade vi två lektioner. Sedan på kvällen hade jag fotbollsträning på Gavlevallen.

Likes

Comments