Hej på er! Måste jag presentera mig kanske? Nästan så va efter det varit ungefär drygt 10 månader sedan vi hördes på riktigt. Tänkte väl försöka en ytterligare gång med att få inläggen lite mer regelbundna och oftare.

Det har ju hänt lite på ett nästan ett år. Om jag drar det lite snabbt har mycket förändrats. Bland annat har jag lämnat skoltiden bakom mig, åtminstone på ett tag. Jag har ju haft bal och tagit studenten som jag publicerade två inlägg om för några månader sedan. Jag har tagit steget in i arbetslivet där fokuset mest låg på fotbollsorganisatör/ledare och Max under sommaren. Till hösten har jag även börjat vikarierat på en tränings- och grundsärskola, där jag trivs väldigt bra. Men även på en annan skola, vilket är kul!

Den kanske största saken är ändå att jag har flyttat hemifrån. En sjuk stor förändring i mitt liv som jag under många år längtat efter att få möjlighet att göra. Så förvänta er mycket bilder och uppmärksamhet om läggan framöver.

Jag har flyttat till de nybyggda lägenheterna vid Gavlehov, där jag verkligen stortrivs. Nära till jobbet, men framförallt till träningarna vilket är min största sak som jag tänkte ta upp. Vi har i år vunnit division 2 och därmed spelar vi i 1:an nästa säsong, vilket kommer bli spännande. Vi har börjat och testat på 6 träningstillfällen/+match i veckan. Precis enligt min smak, hade gärna sett fler tillfällen men eftersom vi inte får någon ersättning måste vi ju jobba 100% på dagarna för att få vardagen att gå ihop speciellt jag som bor i en hyres nu.

Det var lite vad som har hänt hittills 2017. På återseende!

Serieseger!!!

Dam-DM-final vinst!

Nice med fina vänner i Augusti i en vecka.

Jobb på spontanfotbollen.

Midsommar.

HH konsert i Gävle(gasklockorna).

Studde och bal får vi inte glömma bort!!

Hov1 konsert den 27:de maj.

Firade Valborg i Uppsala med vänner från laget och klassen.

Studdekryssning i april.

Vemdalen med vänner i jan.

Vinnare av Bilma(futsalcup i Ockelbo) i jan.

Likes

Comments

Drygt 6 månader sedan senaste uppdateringen här tänkte jag slänga in "lite" balbilder och bilder från min student som minne. Hoppas ni inte har saknat mig för mycket ;). Puss och Kram.

Likes

Comments

Gott nytt år! Hoppas ni haft en bra gårdag tillsammans med vänner eller familj, det hade jag iallafall. Började dagen med en drygt 8km intervallsrunda klockan nio. Efter det åkte vi in till stan för att äta nyårslunch med mamma Jonatan och Olliver. Efter det fixade jag lite inför kvällen. Åkte till berggrenska vid sextiden där vi skulle hålla till på kvällen. Det kom sjukt mycket folk och det blev lyckat även om det var lite litet.

Likes

Comments

Hej på er! Jag tänkte sammanfatta det fantastiska år med en lista. Jag har fått inspiration av Flora till att göra denna lista och många frågor är liknande! Gott nytt år och God fortsättning på er så hörs vi nästa år! KRAAM

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Vågade ta fler risker och släppte lite på mitt kontrollbehov. Gick även på krogen för första gången då jag blev 18 i höstas. Jag slutade även äta kött, vilket ha varit en stor nyckel till min hälsa idag. Jag var även på EM-kval på Friends Arena och kollade på Sveriges herrlandslag. Jag stukade foten för första gången, när jag var utlånad till Sätra för att Spela Bilma Cup. Vi vann vår första cup med GIF, Mc Donaldscup i Sundsvall. Vi hade även vår första klassfest med klassen hos Fanny som var asrolig!


Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

11 november, då jag tog B-körkort!! 29 September då vi åkte med pappa Siw och Ida till Stockholm. Där gick Ida och jag på Justin! 3 September när jag fyllde 18 år.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Detta är även mitt största minne. Det var seriefinalen hemma mot serieledarna Selånger. Vi vann den matchen med 1-0, jag fick göra många räddningar. Den matchen kommer jag aldrig att glömma, har nog aldrig varit så glad och så stolt över mig själv och över mitt lag för den prestation vi gjorde då. Vi gjorde det som inget annat lag lyckades göra, vi vann över Selånger.

Att 2017 blir ett sjukt bra år! Vilket jag tror att det kommer att bli, då jag till exempel tar studenten 2017


Och din största framgång privat?

Att jag fått en sundare värdering kring Träning, Mat och Hälsa. Jag har detta år börjat ätit kolhydrater, vilket jag annars inte har gjort på 5 år. Jag har även lärt mig att mat är mat och det inte ska vara kopplat till ångest vilket det för mig var förr. Jag har även lärt mig att äta efterrätt någon gång ibland, vilket är jättegott haha, hade glömt bort hur gått det var efter ca 7 år ifrån det.


Bästa tv-serie?

Skam, One Tree Hill och The 100


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mycket gladare trots jag fått ångest ibland, men de glada stunderna överväger definitivt!Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Den 3 september fyllde jag 18 år. På eftermiddagen firade vi mig med släkten hemma hos pappa. vilket var väldigt lyckat! Efter det fick jag skjuts till en i mitt lag där vi förade med laget och sedan gick ut! En väldigt rolig kväll!Vad fick dig att må bra?

Att umgås med mina fina vänner från "Little Family" och träna såklart.

Läskigaste händelse 2016?

När vi åkte på roadtrip till Säter. Jag, Tilda, Hugo och Filip. Vi besökte säters nedlagda mentalsjukhus och gick in på natten. Aldrig vart så rädd, haha.Uppnådde du dina nyårslöften från förra året?

Mina nyårslöften 2016:
* Skaffa ett ytterligare jobb : -Jag sökte nya sommarjobb, men pga. brist på tid pga alla träningar valde jag att ta en ganska lugn sommar och njuta av mitt sista sommarlov
* Klara av en muscle up: : -Jag klarar det utan problem med hjälpband nu, vilket är en framgång eftersom jag inte ens klarade det förr, dock inte helt själv så jag får fortsätta att jobba på den
* Ta risker(att inte alltid vara så bunden och strikt hela tiden) -Det har jag definitivt gjort detta år och det har varit lärorikt och roligt.
* Starta i så många matcher som möjligt i Division 2. - Jag har startat 75% av matcherna i Division 2 vilket är roligt, nu är det bara att fortsätta jobba och träna på hårt.
* Göra bra prestationer som kommer gynna laget till att ha kul och vinna matcher. - Jag brukar inte vara nöjd med mina prestationer eftersom att jag anser att det alltid går att göra bättre ifrån sig, men jag är i övervägande av matcherna ganska nöjd med min prestation.
* Gå på bra konserter - Jag har ändest gått på en konsert i år, vilket var Justin Biebers konsert på tele2-arena. Men den var bra så antar att jag uppnådde det målet. Sedan var jag och kollade på Miriam Bryant när hon kom till hemmaplan Ön i Hedesunda, det var en upplevelse.
*Frisk och skadefri säsong(mer som ett mål, då man inte riktigt kan styra över det, men har det för att jag var borta länge från träning 2015) - I början stukade jag foten, men annars har jag hällt mig frisk och tränat på hårt för att bli så bra som jag kan av mina förutsättningar just då.
* Ta körkort- Det gjorde jag!Högsta önskan just nu?

Att 2017 blir ett sjukt bra år! Vilket jag tror att det kommer att bli, då jag till exempel tar studenten 2017!

Likes

Comments

Hej på er! I fredags körde jag ett morgonpass innan skolan. Jag var nämligen tvungen att träna på morgonen eftersom jag skulle ha prov senare på dagen. Körde 30 min crosstraining, 15 min löpning och 20 PW. Måste typ träna och få in lite syre i kroppen om jag ska prestera på proven senare och så är det med plugget också. Efter det åkte jag och hämtade Tilda för att vi skulle kolla på hockey på kvällen efter det sov vi hos Tilda.

Lördagen spenderade jag med Ida då hon har opererats och behöver någon som passar henne hela tiden nu i början. På eftermiddagen åkte jag och gymmade på korpen GS. Jag invigde den nya avdelningen som de byggt ut. Det var verkligen hur grymt som helst och sådant som jag älskar att träna hade de nu skaffat. På kvällen åkte jag till Tilda igen innan vi gick till Interpool med några från klassen.

Gick upp tio idag och fixade mig innan jag skulle köra till pappa där vi i familjen skulle på mitt kusinbarns dop. Vi var där till 14.00 och nu är vi påväg hem. Ikväll ska jag passa på att vila eftersom det var ett tag sedan sist. Bäst att ladda batterierna innan vi går in på näst sista veckan före lovet. Har så mycket i skolan nu innan lovet så det blir mycket plugg denna vecka och nästa.

Likes

Comments

Förra inlägget jag skrev i samarbete med Crownstudent , var när jag hade designat min studentmössa. Nu har det gått ganska precis två månader sedan jag beställde den. Idag var jag och hämtade ut den på posten. Är så nöjd och fick genast mycket mer motivation till att plugga för att det är värt det sedan när studenten närmar sig. Det som är bra med Crownstudent är att det går så fort att få hem mössan. Företag som kommer till skolorna vet jag att det tar otroligt mycket längre tid att få sin studentmössa. T.ex. beställde de deras i slutet av september och kommer få den i mars-april, medan jag fick min på mindre än två månader. Har är lite bilder på min studentmössa. Detta inlägg är i samarbete med www.Crownstudent.se.

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter vi i minibussen påväg hem från Ljusdal. Det har varit ett roligt, lärorikt och händelserikt läger. Träningarna har varit riktigt tuffa, det var riktigt skönt att köra slut på sig och jag kommer ta med mig mycket från lägret. Jag är extra glad att jag följde med eftersom att fokuset låg på backlinje och målvakter denna gång. Vi har haft roligt bra målvaktsinstruktörer så det var en riktigt bra erfarenhet att jag fick chansen att följa med. Igår hade vi ett riktigt tufft pass där vi körde intensiv träning i drygt två timmar. Idag hade vi också en tuff träning men rolig. Fokuset låg detta läger på avslut och kommunikation vilket har gjort att vi kört många sådana övningar.

Ikväll ska jag gymma med Tilda klockan fem och efter det ska vi äta middag på stan och sedan sätta oss på ett café och plugga eftersom vi har så sjukt mycket i skolan nu unna lovet. Det har varit skönt att komma bort och lämna allt bakom sig och fokusera på annat än skolan, dock blir det desto mer nu när man kommer hem men det är det värt för att kunna koppla av.

Likes

Comments

Hej på er! Jag fick idag( klockan tio när jag var påväg till min första lektion för dagen) förfrågan att följa med på regionalt läger med Gästrikland. Jag hade alls saker med mig eftersom jag skulle till mamma idag så jag tackade ja att åka med till Ljusdal. Väldigt spontant men det ska bli roligt!

Igår gick flyttlasset till pappa och jag ska bo där nu i december så får vi ser hur det går sedan. Det passar ju bra när jag ändå inte har några träningar. Igår var jag på Zumba klockan sex och därefter på styrka och spelade volleyboll i ca en timme. Vi hörs!

I lördags gick jag upp tidigt för att vi skulle vara i Västerås vid tio då vi skulle till Kokpunkten och bada på dagen. Tilda kom till mig vi tiotiden och därefter drog vi ut.

Likes

Comments