herregud, twister,
choklad cigg (dom finns väl inte längre haha) telefon med sladd och en katalog. kul när novalie blir äldre "mamma varför har telefonen sladd ". joo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var tvungen att kolla vilken dag det var, onsdag tydligen..

Idag är jag hemma hos mamma, lika så igår.. och hemma hos oss. mamma håller på att få det fixat hemma (mögelskador) så hjälper henne att bubba möbler från rum till rum hela tiden. Igår la de parkett i vardagsrummet, idag nytt golv i sovrummet, inte så stor lägenhet så man får flytta rum för rum. Så var hemma hos mej igår och fick åka hit igen på kvällen för de sa att de va klara. 

Skrutt somnade på bussen igår, Samtidigt som jag matade henne, hon deckade liksom sittandes med skeden i munnen, bebis :) Dessutom gick vagnen sönder. Nu på riktigt! När vi var i Nacka forum och skulle byta buss gick jag av med vagnen och hjulet hoppade av. Hahah måste sett kul ut när vi körde en vagn med tre hjul.

Ja så idag kollade jag lite på blocket och hittade en superfin vagn som vi ska åka och kolla på idag. Hoppas att den är så fin som den är på bilderna osv. 

Yäää!

Likes

Comments

Då har halva veckan snart gått då. Ingen fullspäckad helg som vi alltid har, skönt att bara vara familjen hemma och ta det lugnt,no stress :)

Har fått sova fler nätter i rad nu, känner mej som en helt ny människa. 

Novisen hade 10månaders kontroll idag. Klockan tio skulle vi vara där, jag vaknade när pappa gick imorse (vid 6) och Novalie sov till 8.30. Skönt, nästan satt jag behövde väcka henne för att vi skulle hinna. Bara för att hon sover så faaaantastiskt bra på nätterna sover hon ju knappt på dagarna längre- mej gör det inget, vad som helst för en hel natts sömn! 

Läkarbesöket gick galant iallafall. Idag är hon 10 månader & 3 dagar. Hon vägde 11,17kg! Inte konstigt att min rygg&axlar känns som de gör, ja sen var hon 76,5cm lång. Stora tjejen, hon följer sin kurva perfekt och läkaren tyckte att allt var bra (vad de nu va som hon gjorde). Förutom de så gallskrek hon när läkaren höll på, hon hade glasögon.. Sa de till henne och när hon tog av dem var det inga problem. knasiga unge haha!

Är hemma hos mamma nu och ska alldeles strax gå och klippa mej. Behövs kan jag säga! Färgade håret igår, kändes som svinto. Eller det ÄR som svinto. Inte klippt mej på evigheter, förutom när jag gjort det själv.. & då blir det ju som det blir... 

Ja så har vår dag sett ut iallafall :)

Likes

Comments

Lång morgon. . skulle till öppna förskolan men de skulle precis stänga, får ta de en annan dag. Tog en promenix till port 73 istället. Köpte hårfärg och handlade mat :) skrutt somnade såklart när vi kom in mot gården och vaknade när vi kom hem.

Nyss ätit lite lurre och såg att den 7 tanden är påväg!! 3 nere o 4 uppe :)


Likes

Comments

Skönt att vakna upp och veta att det är fredag, även om alla dagar är desamma så är det något speciellt med just fredagar :)

Haft en helvetes natt. Skrutt somnade tidigt, vi somnade tidigt.. Vaknade igen vid 23.55 sen var de i full gång hela natten ä. Gnäll skrik och noll sömn, men som sagt det gör inget för de är freeeedag! :D

Likes

Comments

Kom nyss på att det är fredag imorgon. Veckorna går aldelles för snabbt. Snart ska Novalie börja på dagis liksom. herregud nej!

Ja idag var iallafall en jobbkompis från stadshuset här idag. Vi gjorde hamburgare och kidsen lekte, mycket trevligt :)

Nu är vi nyss klara med middagen. Käkade fisk soppa på kokosmjölk,mycket gott :)

Nova blev till en början matad tills hon ville äta själv. .

Likes

Comments

Idag bar det av mot simhallen. Fick gå hem med en dödstrött bebis vid 16.. inte sovit på hela dagen, somnar såklart när vi närmat oss porten.

Liten linslus är vad hon är, såfort kameran är framme kommer ett stort leende.
Fick bli blodpudding idag för lillfröken.

För oss blir det så spexigt som falukorv från ugnen. . mumma

Likes

Comments

Jaha idag var det tisdag då.. inga planer för idag. Tar igen gårdagens paradisehotel nu medan skrutt leker på golvet, såfort reklamen kommer släpper hon allt. tv nörden 😊

Likes

Comments

har haft en helnajs kväll, sådeså ❤

Likes

Comments

trött tjej, så blir de när man vägrar sova på kvällen. somnade halv elva ish.. busfrö.
idag bär det av mot Huddinge och träffa gamla stadshusare :) kul. var evigheter sen vi sist sågs!


Likes

Comments