Header

Det här åt jag till lunch tidigare i veckan men hade mer än gärna önskat detta till frulle idag, dröm!!

God morgon vänner! Idag blir det en ganska chill dag då jag var hemma sent igårkväll, plugg, tv-serier, prommis och eventuellt ett träningspass står på schemat! Imorgon börjar skolan igen och vet inte om jag är så taggad på det, hade lätt velat ha lov en vecka till. Men får blicka framåt och tänka att det är knappt 4 månader kvar tills jag tar studenten!!!

Vad längtar ni efter en grå och mulen söndag som denna? :) Kram!

Likes

Comments

Hej vänner! På alla hjärtans dag så var jag och Linnéa ute och fotade i Boulogner, tycker bilderna blev riktigt fina efter lite redigering i Photoshop haha. Varken jag eller L är ju proffs men vi försöker i alla fall. ;)

Min fredag har varit ganska lugn, tränade på förmiddagen, har chillat och umgåtts med familjen. Hur har er dag varit?

Nu tänkte jag kika lite serier innan läggdags, puss!

Likes

Comments

Hej vänner! Ligger just nu i sängen och kollar Zac and Cody The Suit Life of Deck, mysigaste haha!
Idag var det alla hjärtans dag och eftermiddagen/kvällen firades med Linnéa. vi fotade, åt gott, pratade och kollade film. Kvalitetstid när det är som bäst!

Idag var det också alla hjärtebarns dag, en dag för alla oss med medfött hjärtfel! Grattis till oss!
Hjärtebarnsförbundet har haft kampanjen skänk 14 kr den 14 februari, för som de säger i deras kampanjfilm, Om 1 miljon skänker 14 kr så blir det 14 miljoner kr. Inte illa. Med dem pengarna kan de fortsätta sitt grymma arbete för att göra livet meningsfullt för fler av oss kroniskt sjuka samt fortsätta med forskningen, den som räddat mitt och många andras liv men ska rädda ännu fler! Swisha 14 kr (eller annan valfri summa såklart!) till 9005877. Tack för ditt bidrag!

Likes

Comments

Bilder från Karlstad med bästa GUCH❤

Hej vänner! Long time no see, kom nyligen hem från biblan, inte varit där på år och dar! Satt där och skrev lite på gymnasiearbetet, kom inte jättelångt men bättre än inget (mitt motto genom hela arbetet haha..)
Köpte även med mig lite alla ❤ dag presenter till familjen i form av choklad, funkar alltid!

Nu ska jag äta och sedan se någon film tror jag, puss!

Likes

Comments

Märket vi fick för den avklarade utbildningen!

Hej vänner! Var några dagar sedan nu. I helgen så var jag på ledarutbildning med scouterna. Jag lärde mig mycket även om jag visste mycket sedan innan också. Intressanta diskussioner och träffade nya människor.

Nu kan jag alltså bli scoutledare, har dock tänkt vänta till i alla fall nästa termin innan jag börjar engagera mig i någon avdelningsgrupp men blev verkligen peppad på att bli ledare i framtiden. Denna våren kommer jag nog ha tillräckligt fullt upp haha.

Min sista lektion blev inställd idag så har varit hemma ett tag och käkat mellis samt kollat på Vänner. Ska strax cykla ivög till skolan och lämna extranyckel till syrran som råkade låsa in sin nyckel haha, vilken bror man är, right? ;)

Senare ska jag skriva på lite inlämningar samt laga kvällens middag, pulled pork i pitabröd mums! Kram!

Likes

Comments

Hej vänner!

Vad är det som gör oss gamla och hur kan vi påverka vår livslängd? Jag tycker denna fråga är väldigt intressant då jag står i början av mitt vuxenliv och ska börja bestämma hur jag vill leva mitt liv. Vetenskapens Värld har gjort en serie i två avsnitt som heter Forever Young. Vissa kan bli skrämda och stressade av dessa program men jag ser dem mer som en inspiration och en strävan efter att må så bra som möjligt. Se programmen och kanske få en tankeställare till ett mer hälsosamt liv!

Ni hittar första programmet här! Puss!

Likes

Comments

God kväll vänner! För några dagar sedan såg jag en youtubevideo av Josefine Olsson där hon svarade på frågor kring hur hon var som person i olika sammanhang och tänkte att jag skulle göra samma sak fast i textformat då. :)

Vem är jag vid matbordet?

Jag äter gärna mycket mat samt sitter länge och äter. Vid matbordet gillar jag att prata och diskutera dagen som varit och andra saker.

Vem är jag som dotter?

Som dotter är jag nog ganska stökig haha, har ofta kläder överallt. Men jag är ändå hjälpsam och trevlig. Bråkar väldigt sällan med mina föräldrar.

Vem är jag på nattklubben?

Jag älskar att dansa och sjunga med till musik en hela natten lång haha. Är dock inte ute så mycket..

Vem är jag i skolbänken?

Ganska tystlåten, gör oftast det jag ska. Lämnar in saker i tid även om jag skriver mycket av uppsatsen samma dag som den ska in hehe..

Vem är jag som singel?

Jadu, rätt chill I guess haha? Är någorlunda trygg i mig själv, trivs i mitt egna sällskap även om jag är väldigt social.

Vem är jag som vän?

Jag tror (hoppas) att jag är omtänksam, snäll och en bra rådgivare som är rätt rolig.

Vem är jag på flygplanet?

Jag gillar inte att flyga haha..får a l l t i d ont i öronen så jag sitter där och tuggar tuggummi väldigt hektiskt med lite halvt skräck i ögonen eftersom jag tycker det är läskigt när flygplan lyfter/landar.

Vem är jag på gymmet?

På gymmet går jag runt med lurar i öronen och lyssnar på musik eller podd. Det varierar lite hur effektiv jag är haha, ibland kör jag hårt på springbandet eller med maskinerna och ibland vandrar jag omkring i mina egna tankar haha.

Likes

Comments

Hej vänner! Denna rubrik tyckte jag var lite klurig...det finns så mycket som inspirerar mig!
Jag älskar att läsa bloggar och kolla på Youtube för att få inspiration på olika recept, outfits m.m. Sedan gillar jag att kolla serier och filmer och kan ofta bli inspirerad att ändra mitt liv haha. Jag skulle vilja att mitt liv var lite roligare och mer romantiskt som på en film haha, kanske inte den bästa bilden att sträva efter..?

Sedan kan vanliga tumblrbilder inspirera mig, oavsett om det är bilder på mat eller på en strand. Träningsbilder kan ge mig jättemycket inspiration till att träna!
Framgångsrika personer kan också inspirera väldigt mycket, ett bra exempel är Isabella "Blondinbella" Löwengrip, jag har följt henne några år nu och jag är verkligen imponerad av henne! Vilket driv och vilken energi hon har!

Sist men inte minst kan personer i min närhet inspirera mig, små goda gärningar, att jag ser dom kämpa för något eller någon...ja nästan vad som helst! Starka människor som kämpar på i min omgivning!

Vad inspirerar dig?

Likes

Comments