Header

Hallå vänner! Ja vad var mitt drömjobb som liten? Jag kan säga er att jag inte bara har haft ett drömjobb haha..

Som riktigt liten ville jag först bli veterinär eller frisör, är inte det ganska standardyrken som liten att vilja bli? Men jag insåg när jag blev lite äldre att jag inte älskar djur eller hålla på med andras hår så pass mycket som man borde för att arbeta med det haha..

Sedan ville jag bli författare och skriva massa böcker, helst skriva så stora böcker som typ Harry Potter så att jag tjänar miljoner hahaha. Detta är faktiskt ett yrke jag skulle vilja göra fortfarande men kanske inte på heltid utan mer vid sidan av/deltid.

Till sist har jag velat bli läkare. Jag har velat rädda liv och vill egentligen det fortfarande men har insett att jag just nu i alla fall inte har någon som helst lust att plugga det som krävs för att bli läkare.. Dessutom vet jag inte om jag skulle vilja ha folks liv på mina axlar..svårt det där. Jag vill dock fortfarande jobba inom vården men har insett att det finns tusen olika slags vård/medicinyrken så jag kan egentligen bara välja och vraka haha. Får se vart jag hamnar!

Likes

Comments

God kväll vänner!
Dagens önskerubrik kommer upp lite sent hehe men så kommer det nog bli ibland..

Jag funderade en stund på denna och tror jag säger min kreativitet. Jag vill bli duktigare på musik, måla, fota, skriva, pyssla...ja skapa helt enkelt! Vissa saker är jag ganska bra på men mycket av det jag kallar att skapa har jag noll kunskap inom. Det som stoppar mig just nu är nog min tid, tyvärr. Vänner, familj, skola, träning och återhämtning tar all min tid. Längtar tills skolan inte är ett ständigt stressmoment..

Vilken egenskap vill ni utveckla? Kram❤

Likes

Comments

Hej vänner!

Jag har sett flera som kört Kajsons kalender med lite olika tvistar. Hittade en Januariutmaning på @victoriajongard där hon skrivit olika rubriker som man får tolka som man vill, hennes inlägg om detta hittar ni här! Jag skapar en ny kategori för dessa inlägg, Önskerubrik!

Jag hade dock tänkt köra en liten tvist på det hela och inte bara göra de 31 inläggen hon skrivit upp utan sedan fortsätta ta upp olika rubriker och skriva utefter så länge jag orkar och finner inspiration, både för att lära känna mig bättre men vill också höra era tankar kring olika saker?

Och tänkte köra igång med första rubriken:

1. Vad önskar du mer av 2017 som du saknat 2016?

Glädje och bra besked!

2016 var som sagt ett ganska jobbigt år och 2017 kommer kanske bli ännu jobbigare och därmed önskar jag att året kommer innehålla glädje och bra besked för mig, min omgivning, Sverige och världen. Vi behöver mer besked på en ljusare framtid!

Jag önskar världen tar sig samman, jobbar tillsammans för rätt saker som fred, rättivsa och miljön.

Likes

Comments

God morgon vänner!
Idag ska jobba ett pass, första gången på länge och det ska bli så kul att återse alla barnen. Det är invignigshelg på gymmet så barnen ska få ansiktsmålningar om de vill och jag har aldrig gjort ansiktsmålningar haha. Wish me good luck!

Efter jobbet ska plugg avverkas, wish me good luck again hahaha..
Hoppas ni får en bra söndag, kram!❤

Likes

Comments

Hej vänner!
Har varit på två biobesök det senaste, ovanligt för att vara mig som går på bio typ en gång i halvåret haha.

Först såg jag Why him? med Emma, Jennifer och Linnéa en riktigt rolig amerikansk komedi. Ganska grov humor men allt blir kul med en Jennifer som skrattar högt i biosalongen, älskade vän.

Förra fredagen såg jag 101-åringen som smet från notan och försvann med mamma, Lollo och David. Jag hade redan sett den första vilket jag tycker man ska ha gjort för att förstå allt. Den var inte riktigt lika bra som första och filmen hade väldigt liknande koncept. Men absolut sevärd för den var intressant, oväntad och rolig!

Har ni tips på nån film jag borde se?

Likes

Comments

Mina nyårslöften/nyårsmål/min bucket list (kalla det vad ni vill) handlar främst om att jag vill få bra rutiner gällande träning, planering och att ta hand om mig själv. Jag kommer behöva se till mina behov, önskningar och förmågor för att klara av detta år. Det kommer bli ett känslosamt år där jag kommer behöva göra svåra val. Val som inte kommer vara självklara.

My Bucket List
  • Få rutin på min träning
  • Alltid ha städat rum
  • Läsa mer böcker
  • Bli vigare/stretcha mer
  • Alltid ha fina naglar
  • Vara mer kreativ
  • Hitta min stil
  • Ta studenten

Vad är era löften/mål?

Likes

Comments

Nytt år, nya möjligheter! Du kan börja träna, umgås mer med vänner, plugga hårdare...eller kolla på en ny serie! Missförstå mig rätt, träning, umgänge och plugg är viktigt men ibland behöver du unna dig en lugn stund i soffan på fredagskvällen. Därför kommer jag med tips på 4 grymma serier jag är i full gång att se i skrivande stund.

Jag är en person som gillar när avsnitten är 20-30 minuter långa och det är allihopa! Roliga, intressanta karaktärer, lärorika och mycket drama! Enjoy!

Modern family har ni säkert sett förut, men har ni verkligen sett alla 8 säsonger? Jag lovar er, dem är värda eran tid. Serien handlar om 3 familjer som är genetiskt bundna till varandra. I serien så representeras många olika slags människor och livsöden samtidigt som de spelar en del på våra förutfattade meningar. En riktigt må-bra rolig serie med mycket galenskaper!

Gamla goa F.R.I.E.N.D.S. Jag började kolla på Vänner i höstas och är nu inne på 5te säsongen. Älskar den verkligen! Handlar om syskonen Ross och Monica samt Chandler, Joey, Phoebe och Rachel som alla är vänner där man får följa deras vardag med kärleksförhållanden, jobbproblem och familjeproblem. Mysig serie att kolla på med en kopp te, håller än trots några år på nacken!

Life with Derek är en Disneyserie som gick för nästan 10 år sedan. Jag hittade den av en slump och mindes hur mycket jag älskade serien som barn men att jag idag inte kom ihåg något av den, så jag har börjat plöja denna serien senaste veckan och har snart sett klart 3de säsongen hehe..
Handlar om high school-tjejen Caisey vars mamma blir kär i en ny kille och de + lillasyster Lizzy flyttar in hos honom där han har tre barn sen innan och där äldsta sonen, Derek, är en riktig odåga. En serie full med tonårsproblem som passar mig utmärkt, haha! Googla runt lite så hittar du vart man kan streama serien!

Sist men inte minst: SKAM. Jag vet att jag tipsade om denna för typ 3 veckor sen (?) haha, men den är värd mer air-time. Tonåringar och deras liv med skola, familjen och kärlekslivet. Skildrar verkligheten på ett bra sätt! Ge den en chans!

Likes

Comments

Hej vänner! Ett tag sedan sist men jag har verkligen tagit lov, inget pluggande, firat jul med familj, firat nyår med vänner samt åkt skidor i Åre, helt fantastiskt med snö! (Snön kom dock till Skövde i onsdags, är inte jätteglad över det)

Jag har inte tänkt skriva en årsresumé eftersom de sista månaderna av 2016 var bland de värsta i mitt liv, vilket har gjort att mina bra minnen från 2016 är få...men jag har en burk med lappar med bra händelser från 2016 som jag får sätta mig och läsa någon dag..

Men jag kan bjuda på ett axplock av det bra jag minns:

Finland med hjärtebarnsföreningen, fick många nya vänner!

Aviciikonserten med Linnéa, riktigt häftigt!

Guchträffen i Skövde, även här träffade jag nya vänner samt upptäckte en ny föreningen!

Jag skaffade ett extrajobb som jag nu tagit lite ledigt ifrån men som gjort att jag kunnat spara mycket under 2016!

Jag har fyllt 18 samt gått ut på krogen "på riktigt" några gånger!

Som ni ser så är det inte så pjåkert utan ganska bra ändå, måste börja tänka på det bra istället för det dåliga..nog om det! Nu säger vi byebye 2016 och hello 2017 (även fast 2017 pågått en vecka redan). Jag vet att 2017 kommer bli ett händelserikt år, troligtvis både negativt och positivt. Men jag hoppas på det bästa! Tänkte göra en liten bucketlist för 2017 som jag ska dela med mig av. ​Hur ser ni på 2017? Kommer det bli ert år? Jag håller tummarna för er! Kram

Likes

Comments