Header

Minnesvärt, Hanna

Tänka sig att det var exakt ett år sedan jag tog studenten!! Det är så sjukt hur kan tiden gå så fort man blir ju nästan rädd! Här är lite bilder från min student och jag känner bara lycka när jag ser dessa bilder! Man vill göra om dagen om och om igen!!

Champagnefrukost

Efter utspringet

Likes

Comments

Vardag, Vänner

I måndags hade jag en super mysigt kväll med Maja Malin och Nicole. Första var vi på uteserveringen på Harrys sedan på leppen blev nästan som en barrunda. Det var så kul och sen lite senare träffade vi några till och spelade några spel och spelade fotboll. Så längesedan man spelade och så kul var det också!!

Likes

Comments

Vardag, Min vecka

Denna veckan har jag jobbat hyfsat mycket, tränat hemma 2 gånger, träffat många vänner, utgångar, varit väldigt seg, varit ensam hemma och haft ett sjukt sötsug! Veckans smiley får bli 👯🍷🍦. Träffat många kompisar, flera utgångar och ett extremt sötsug, varit så jobbigt hoppas det blir bättre inför denna veckan!

Mån- Tis: Började veckan men en morgon springtur och sedan ett dopp i poolen. Åkte in till stan och där mötte jag upp Malin vi shoppade lite och så köpte jag en skinn kjol, sandaler och tre gummiband man har och tränar med! Mer i veckan tränade jag även med banen, passade Dio (våran hund) och tvättade sminkborstarna. Kommer verkligen inte ihåg sist jag gjorde de så kände att det var dags! Jobbade även några jobb pass!

Tors-Sön: Nu började Juni månad och jag var ute i regnet med Dio innan jobb. Jag och Emma förade hos mig och drack rosé och sedan drog vi till Korriander (dansklubb). Mamma och Git hade dragit till Stockholm så var ensam hemma och på fredagen var jag ganska skiten så chillade hela den dagen! Mer i slutet på veckan gick jag på Kalas och efter de fick jag skynda mig till stan för att träffa mina kompisar. Vi hade en super mysig vin kväll med taco och mycket skratt!! Träffade även min syster och hennes små barn så gjorde vi våfflor. Riktigt bra avslut på min vecka!

Likes

Comments

Vardag, Vänner

Rosévinet var vist med på varenda bild men som rubriken lyder var det ju i mängder! Har en super rolig förfest/mys och utgång med Emma. Det är faktiskt riktigt kul att bara gå ut med en kompis också, då tappar man inte bort varandra och blir lite på ett annat sätt! Men älskar ju när man går ett riktigt stort gäng också så klart!!!

Likes

Comments

Favorit i garedroben, Mode, New

Här är två nya köp jag gjorde på vila i måndags. Är så nöjd och har länge velat haft en skinnkjol och sandaler. Egentligen ska jag ju inte shoppa för mycket innan New York men ville verkligen ha dem!

Likes

Comments

Måndag hade jag picknick med Malin och sedan följde hon med mig hem och så chillade vi bara!

Tisdag hjälpte jag min syster med styling. Sedan passade jag Alvin en sväng och efter de kom mina kompisar så planerade vi våran new York resa!

Onsdag hade jag nu mys morgon då jag började 9. Jobbade till 19 i charken och efter jobbet åt jag melon!

Torsdag sprang jag till min systers jobb så gick vi på en promenad och så sprang jag hem igen. Då träffade jag Miriam och vi hade en riktigt härlig dag i solen!

Fredag slutade jag jobbet klockan 3 och då sprang jag och Emma på höjda. Vi sprang ca 6 km med lite intervaller och sånt. Vi båda var helt döda efter. Jag åt tacos hos henne och så hade vi en ha i kväll.

Lördag slutade jag även då klockan 3 och solade och badade lite efter jobbet. Sedan kom min syster så gjorde vi iordning oss för gå i ut. Vi hade en grymt rolig kväll och träffade även våran bror!

Söndags hade jag släkt kalas för mig så det var fullt hus hemma. Det var så mysigt att få träffa släkten! Firade även min underbara mamma på morsdag!

Likes

Comments

Vänner, Vardag

Igår år vi en riktigt sommar mat korv och potatis med gräddfil och gräslök. Dem andra åt med sill till men eftersom jag inte gillar det fick jag korv. Men så gott och så somrigt 👌🏼

Likes

Comments

Min vecka

Måndag: Postkurs på datorn för att jag håller på lära mig posten på jobbet, badhuset med Maja och Malin! Länge sedan man simmade verkligennnn så härligt!

Tisdag: Hade en riktigt slapp morgon, sminkade mig och gick en promenad med Dio och sedan jobb.

Onsdag: Hjälpte mamma att bära rullstolar och fikade hos syrran. Planerade lite och skrev i min älskade kalender och sedan bara chillade och kollade på bloggar och youtube.

Torsdag: När jag vaknade var jag så träning sugen så körde lite övningarna i hemma gymmet och sedan när mamma kom hem sprang jag och hon cyklade. Riktigt varmt väder ute hade bara shortan och Linné. Började jobba kl 3 så sen hände inget mer efter jobbet!

Fredag: Jobbade den dagen men efter jobbet umgicks jag med mamma och vi båda vara så trött och hungriga så vi köpte pizza! Gick också på promenad med Emma!

Lördag: Hjälpte till på en prova på dag. Efter de firade jag min kompis Felicia. En riktigt bra kväll med god mat och mycket badande!

Söndag: Riktigt varmt väder så solade en kortis och klippte gräset samtidigt som jag lyssnade på en podd (älskar att göra de). Umgicks med Miriam och vi chillade typ bara! Pratade också facetime med Alva!

Likes

Comments