Header

Igår var jag Emma och Clara i stan! Hjälp jag shoppade verkligen loss, men köpte nödvändiga saker och man behöver unna sig ibland! Ja är iallafall super nöjd med alla mina nya saker! Mer i stan fikade vi och hade det super mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I helgen har jag ju varit på kryssning och har inte orkat tänka på bloggen. Men här var min middag för lördagen, mums så god den var!! Annars under resan har jag mest ätit smörgås. Så i morse åta jag inte bröd haha!

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktigt slappar dag, sett på new girl större dekan av dagen och bara slappat! Snart ska jag iväg till min bror på födelsedags fika för han och efter det ska jag till pappa. Imorgon åker jag och mina syskon och mer folk på en kryssning för att min bror fyllt 30 år. Det ska bli så kul!!

Likes

Comments

Brownie i mugg

4 msk mjöl
4 msk socker
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
3 msk vatten
2 msk olja
En nypa salt

In i micron ca 1 min

Likes

Comments

​Dessa kostymbyxor köpte jag igår från Kappahl . Den skulle egentligen kostat 400 kr men det var 35% rabatt på alla byxor så jag fick dem för 300 kr. Det känns så skönt att jag äntligen har ett par bra kostymbyxor. Det har jag verkligen saknat i min garderob. Man kan ha dem när som helst. Det är verkligen ett plagg som man kan  klä upp och klä "ner".Så är därför så sjukt nöjd med dessa byxor!

Likes

Comments

Idag har varit på stan med Alva, Emma och Felicia! Det har varit underbart och jag hittade faktisk lite saker! Jag kan visa er om ni skulle vilja!

Likes

Comments

(bilderna är inte mina)

Igår började jag läsa boken "säker stil" av Ebba K von Syndow & Emilia de Porte, guiden till den perfekta garderoben. Det är så smidigt att man kan lyssna som ljudbok, för då kan man göra andra saker samtidigt! Gillar mycket mer att lyssna för då går de mycket snabbare och i och med att jag har dyslexi underlättar det enormt mycket! När jag läser en bok kan jag tycka att jag känner mig så låst, men med ljudbok kan man kombinera många saker samtidigt!

Jag gillar boken skarpt och det är mycket intressant. Jag älskar ju kläder så denna bok passar mig perfekt! Ifall ni inte läst den tycker jag ni borde, den erbjuder extremt bra tips och trix! Nu ska jag fortsätta att lyssna på boken och fortsättas att inspireras!

Likes

Comments