Header

Vardag, Vänner

Idag har jag och Malin haft picknick vid skutberget. Det var så mysigt, vi köpte med baguett och andra goda saker. Vi lyssnade på musik och bara pratade, detta borde man göra oftare!

Malin följde med hem till mig och då har vi bara chillat. Vi båda har varit så trötta! Seriöst slappat i sängen sedan vi kom hem, men det är gött det också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag, Minnesvärt

I lördags var jag med och hjälpte till på prova på dagen. Där var det runt 40 olika stånd som man fick prova på saker. Själv provade jag rullstolshandboll för första gången och oj så kul det var. Olika föreningar fanns på plats och jag var där för Parasport. Min mamma sitter ordförande i den föreningen och jag brukar vara med och hjälpa till då och då. Denna dagen skulle jag fota, vara med och bära rullstolar, dansa rullstols dans och bara hjälpa till med det som behövdes. Det var super kul och dagen var jätte lyckad, det var mycket folk som kom och dem verkade gilla det!

Likes

Comments

Vardag, Vänner

Igår firade vi Felicia som fyllde 20 i början av maj. Först åt vi middag och en efterrätt, senare på kvällen kom några kompisar. Vi badade och måste säga att det var första dopet utomhus för min del. Så skönt att det börjar bli varmare ute! Hade en grymt rolig kväll men idag är man lite trött kan man säga!

Likes

Comments

DIY, Inredning, Tips

Tänkte tipsa om min kalender som jag gjort själv. Jag älskar den verkligen för gillar att man ser hela månaden framför sig. Tidigare har jag haft en almenaka men har bara glömt att skriva i den. Då tycker jag denna är bättre för jag kommer ihåg att skriva i den då jag hängt upp den. Jag ser den varje dag och jag blir jag påmind.

Gör så här:

Jag började med att bestämma storleken på min kalender. Klippte ut 12 stycken lika stora papper och mätte ut 7 rutor vågrätt (eftersom det är 7 veckodagar) och 6 rutor lodrätt (månadernas längd är olika långa och vissa månader börjar på en söndag så därför hade jag 6 rutor nedåt). Sedan skrev jag i månadernas datum och skrev månadens namn på hörnet av pappret för att veta vilken månad som var till vilken. Tog ett lite hårdare brunt papper för att ha en baksida. Sedan gjorde jag hål i alla papper för att kunna sätta ringarna högst upp. (detta för att kunna byta månad lätt och fortfarande kunna kolla tillbaka på tidigare/senare månader). Är så nöjd med denna och tycker ni borde göra en!

Likes

Comments

Vardag, Träning

Igår var jag och mamma ute i det fina varma vädret. Jag hade linne och shorts kändes så konstigt att inte ta på sig mer kläder men det var så varmt! Jag sprang och mamma cyklade på hennes cykel. Fyy vad jobbigt det var, inte tränat sedan slutet på februari. Varit i Thailand och sedan var jag sjuk så nu ska jag verkligen komma igång igen! Provade också en Oatly dryck efter springpasset, tycker den var ganska god men det var någon lite besks smack som jag hade svårt med.

Likes

Comments

Hanna, Minnesvärt
New York

New York ska jag åka om ca en månad för att hälsa på min bästa vän Alva som bor där. Jag och tre kompisar ska åka och det kommer bli så kul. Aldrig varit där och saknat min vän så mycket så det ska verkligen bli underbart! Vi ska titta på alla häftiga saker som finns, shoppa, bara umgås med Alva och må underbart!!!Festivaler

Bland det bästa på sommaren är ju festivaler. Jag ska iallafall gå på Arvika hamnfest men om jag kan vill jag gå på mer. Älskar stämningen och att man bara får dansa vid bar himmel med sina vänner. Tycker det helt enkelt är underbart!Födelsedags fest

Jag fyllde ju år den 10 April men har tänkt länge på att det vore så kul att ha en födelsedags fest. Men då vill jag vänta till det börjar bli varmare ute så man kan va ute också!! Jag hoppas verkligen att det blir av för det hade varit så kul. Fixa roliga lekar och utmaningar och bål och allt som innebär en fest! För om jag skulle ha fest skulle jag se till att den blev grym!

Likes

Comments

Favorit i garedroben

Älskar verkligen denna tröjan som jag köpte i Thailand! Den är så skönt och passar perfekt till mina mjukisbyxor från bikbok! Den finns nog att köpa igenom adidas någonstans, för det är så otroligt godis och snygg!

Likes

Comments

Vardag

Här har jag legat och slappt sent klockan 8. Kan inte bestämma mig om jag vill gå upp eller inte. Samtidigt är det så skönt här men börjar bli hungrig!

Idag jobbar jag 12-20, har inte riktigt några planer för idag mer än jobb. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Vardag, Min vecka

Denna veckan har jag jobbat sjukt mycket! Gjort långa pass på onsdagen jobbade jag från 7-19, snacka om att jag var trött efter! Lärt mig posten, det är kul med något nytt tycker jag! Var ute i torsdags och lördags, riktigt roliga utgångar! Träffat min syster och barnen, varit i stan med mammi, gått på promenad med Dio (våran hund), ätit zoo godiar så sjukt länge sedan kände mig som ett barn.

Veckans smileys från bli 💰🍬🍹 (pengar för mycket jobb, godis för att jag dels fick godis av Cloetta och att jag ätit mycket och sista en drink för att jag varit ute mycket.)

Likes

Comments