Hellu. Kom nyligen hem från ett boxningspass. Sjukt va jobbigt det var, o som en bonus började min tumme krångla. Skadade den i mars förra året så jag kollade upp den då, men dom sa att det bara var en stukning som skulle gå över efter 7-10 dagar. Jo men visst känner jag mest som haft problem med denne tumme i snart ett år. Vägrar gå dit för är livrädd för operationer och det känns som om det är enda sättet för läkning nu.
För att hålla mig till ämnet så sitter jag iallafall här i sängen med min proteinrika "mat". Och överväger att dra ner till stan om en stund. Behöver nya jeans då mina favoriter är lagom utslitna.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har ingen större koll på vilka som faktiskt läser denna. O ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte direkt heller, jag skriver för min skull o är det folk som vill läsa, så varsågoda, here i am. Så till er söta personer som tar er tid att klicka er in på denna blogg har jag bestämt mig för att göra en liten presentation av mig själv.
Jag heter då Hanna Stjernlöf, är 15 år och bor i Sveriges näst största stad. Mina närmsta vänner bor utspritt här o var i landet så tåg- och bussresor är kind of min grej i nuläget.
Jag har även ett stort intresse för fotboll och konserter/mindre gigs. Så bilder från detta kan förekomma här. När vi ändå är inne på ämnet bilder, tänkte jag informera om att jag har ett intresse för foto också. Men då min kamera för tillfället inte riktigt vill fungera som den ska, kan jag inte lova att bilderna den närmsta tiden kommer vara i nån vidare hög kvalitet.
Hoppas ni känner att ni fått någon bild av mig och hur jag är, om inte så finner ni kommentarsfältet här under. Vågar ni inte stå för era frågor finns jag annars på ask.fm/hannasstjernlof
Likes

Comments

Hur smörigt det än må vara så har jag de senaste dagarna börjat lyssna väldigt mycket på denna killen. Helt klart värt att lägga några minuter på att lyssna igenom speciellt dessa tre låtarna!


Likes

Comments

​Hellu, börjar 12.20 idag eftersom mamma sjukanmälde mig till efter lunch, då jag skulle till sjukgymnasten innan. Lyckligtvis tog det mycket kortare tid än jag tänkt så nu sitter jag o kollar på Teen Wolf. Hade!

Likes

Comments

Hej till er få som lyckats ta er in här.Eftersom jag helt har tröttnat på blogg.se och deras designer så sa en vän till mig att nouw (fd nattstad) var mycket smidigare,Så jag hade tänkt känna av lite hur det är att blogga här istället, så får vi se om det håller i sig. Mer info kommer senare, men ha de så länge


Likes

Comments