Header

Hej! Idag blir det ytterligare ett mattips fast denna gången i Norrköping! Inte så ofta man besöker den staden men när man väl gör det så kanske man vill veta var man ska äta för att få riktigt god mat. Därför tänkte jag idag tipsa er om Charlies Restaurang som då ligger i Norrköping. Vilket jag tycker är grymt bra är att på helgerna har dem någonting som heter Helgsupé där dem då varje fredag och lördag har myskvällar när dem dukar till det extra fint där man kan välja mellan olika rätter på deras a la carte meny. Där du antigen kan komponera ihop en trerättersmeny med valfria rätter från deras meny för faktisk endast 395kr vilket jag tycker är ett super pris för valfri mat och en tre rätters! Sen har dem även lunch, se deras meny på deras hemsida där det även finns nummer till dem som du använder när du ska boka bord på deras restaurang och sen kan du även se recensioner på deras hemsida av gäster som har ätit där tidigare där dem beskriver sin upplevelse på Charlies vilket är smidigt och man vet att man får bra och god mat och en härlig kväll med dem som du tycker om. Så har ni någon gång svängarna förbi Norrköping så kom förbi deras restaurang. Klicka (här) för mer information på deras hemsida.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg nu så idag tänkte jag tipsa er om en hemsida som heter www.el-ge.se som säljer saker inom sportfiske & äventyr så finns massor här för er som är natur intresserade men som inte riktigt vet var ni ska köpa era saker till er nästa fisketur kanske? Just nu har dem grymma kampanjer där du får fri frakt om du handlar för över 300kr och när dessutom leveranstiden endast är 1-3 dagar! Vilket jag tycker är superbra, dem har även en REA sektion där det finns massor med utvalda produkter för ett riktigt billigt pris! Dem har även ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på om du bara fyller i din email på deras hemsida så sätt till att gör det nu så ni inte går miste om super bra erbjudande, glöm inte att ni även kan få SMS ifrån dem så ni får ännu snabbare information om bra erbjudande! Klicka (här) för at komma till hemsidan. Hoppas ni gillade mitt tips som är lite mer annorlunda än vad ja brukar skriva om men alla har vi olika intressen och det är faktiskt väldigt kul att fiska så har nog hittat min affär om jag skulle behöva något ;)

Likes

Comments

Gjorde nog mitt bästa fynd någonsin, köpte denna kjolen i både grått & svart för 25kr st. Löjligt billigt, mamma blev förälskad när jag visade henne den så nu har även hon klickat hem dom. Kommer användas flitigt nu i sommar, nya favoriten i garderoben helt klart! Linnet köpte jag för fullpris 69kr, även det har jag i svart. Allt i min beställning var normalt i storlekarna.
Klicka HÄR för att komma till kjolen & HÄR för att komma till linnet.

Likes

Comments

Hej! Idag så kommer jag om ett nytt tips men denna gången är det företaget Schaeffler som då är en global leverantör till fordons branschen och övrig industri. Som då är en ledande under leverantör till fordonstillverkare och övrig industri och det som jag tycker är häftigt är att dem är så stora världen över. Dem har cirka 84 000 medarbetare världen och dem är faktiskt ett av Europas största familjeägda teknikföretag. Själva företaget har ett spännande nätverk av fabriker, forsknings och utvecklingsanläggningar och säljbolag på 170 orter i 50 länder och bara det är riktigt fascinerande att dem har blivit så stora i en sådan stor del av världen men ett av deras huvud kontor för lager och produktion ligger i Stockholm i Arlandastaden. Och något som jag tycker är ännu bättre är att dem även är certifierade via ISO vilket är superviktigt och bra att dem har. På deras hemsida som ni hittar (här) så kommer ni hitta grymt mycket information om vad dem gör mer konkret samt telefonnummer och besöksadress finns även att hitta där och det tycker jag är så bra eftersom man kan aldrig veta allt genom bara detta inlägg. Så om ni känner att ni skulle vilja använda er av deras tjänster så tveka inte på att gå in på hemsidan. Hoppas ni blev nöjda med tipset och nöjda med Schaeffler.

Likes

Comments

​Normal i storleken & ännu finare i verkligheten, betalade 349kr för denna goding.
Klicka HÄR för att komma direkt till klänningen. Halsbandet är köpt på Glitter för er som undrar!

Likes

Comments

Jag bloggar som sagt endast om Shopping/Mode/Skönhet i denna bloggen.
Men vill ni följa mitt liv i bilder så finns jag på Instagram under namnet: hannastangberg
Kan ju absolut komma vardagsinlägg ibland men för det mest är detta en shopping blogg.

Likes

Comments

Hej! Idag så tänkte jag tipsa er om ett företag som heter Sarlin Furnaces som kallar sig själv för ett kompetenscentrum för industriugnar och tillhörande kringutrustning. Enligt dem så finns det 3 saker som faktiskt beskriver deras företag och det är tillförlitlighet för att dem håller det dem lovar, sen har dem kompetens eftersom att dem har kunniga medarbetare, eget utvecklingsarbete med mera. Sen det sista är att dem tar ansvar eftersom dem har nära samarbete med kunder och ledande underleverantörer. Själva företaget arbetar med att bygga, utvecklar och moderniserar ugnar vilket jag tycker är ganska coolt. Man lär sig något nytt varje dag och jag tycker det är bra att dem finns. Det finns dessutom väldigt mycket information på deras hemsida om är intresserad om hur dem fungerar & dessutom om du har ett intresse för detta området så kan du faktiskt jobba hos dem och just nu så söker dem nya medarbetare så klicka in på deras hemsida (här) för att veta mer om dem och hur dem arbetar eller om du helt enkelt vill söka ett jobb hos dem eller använda er utav deras tjänster. Ni kan även kontakta dem via hemsidan vilket jag tycker är väldigt bra eftersom man vill kunna nå dem snabbt och enkelt.

Likes

Comments

Fick hem den här godingen igår, dock blev det kanske lite tråkigt att jag matchade den till kjolen som i förra inlägget. Tyckte bara att det blev så himla fint tillsammans & jag är seriöst kär i min paljettkjol... Köpte den på BikBok förra året om någon vill veta vart den är ifrån. Scallop Lace Top kostar i alla fall 299 kr & ni hittar den HÄR. Den är liten i storleken så ta en storlek större än vad du normalt har. Jag har egentligen storlek XS men jag tog storlek S i den här.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw