Header

Hej! Idag tänkte jag tipsa er om en Juristbyrå som heter Hilaw som då arbetar som advokater för dig om det är så att du har ett problem som behövs lösas, du är till exempel i behov i familjerätt eller migriationsrätt med mera och då är denna juristbyrån det perfekta valet för dig! Dem har bred erfarenhet med det dem gör och fokuserar väldigt mycket på att det ska bli bra för dig och för dem som har dig som klient. Deras huvudkontor beläger sig i Stockholm så om du befinner dig i närheten av huvudstaden så vet du har du har en perfekt byrå som passar dig! Det kan vara svårt med sånnahär situationer och ibland måste man ha en advokat eller jurist och därför anser jag att det är viktigt att man skaffar några som vet vad dem gör så att man kan känna sig trygg med att man har så pass bra jurister/advokater som vet vad dem gör! Kolla in på deras hemsida som ni hittar HÄR och där kan ni läsa mer om olika faktorer som dem kan hjälpa dig med men även deras kontaktuppgifter. Hoppas ni blev nöjda med mitt tips och ni kommer verkligen få den hjälp ni behöver!

Likes

Comments

Hej! Idag så tänkte jag tipsa er om ett hotell som ligger på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby som är ett ganska välkänt ställe som många antigen har besökt eller som jag som alltid vetat om att det har funnits men aldrig varit där och besökt, men efter detta inlägget kommer jag vilja åka dit lika mycket som ni! Hotellet heter Björkbacken och där kan ni hyra allting ifrån Hotell, Stuga eller Camping då dem har många alternativ vilket jag själv tycker är jättebra! Hotellet är tre stjärnigt och har även konferenser, på deras hemsida som ni hittar (här) så hittar ni all information om vilka valmöjligheter som man har då man kan köpa olika paket, Alvpaketet, Näspaketet, Älgpaketet osv som gör det lite enklare när man ska boka för då har man allt i ett och behöver inte ordna allt själv utan du får tydlig info om paket & priser vilket jag tycker är superroligt för det gör ju också hela upplevelsen i sig mycket roligare! Och det finns även riktigt mycket aktiviteter som man kan göra tex besöka deras vattenland eller deras golfbana och bara det gör det kanske roligare att besöka Astrid Lindgrens värld och Björkbacken! Hoppas ni blev nöjda över mitt tips och gå in och boka nu!

Likes

Comments

Hej! Idag så tänkte jag tipsa er om ett företag som då jobbar med att vara specialister på att på få högre värden från detaljhandelns transaktionsflöden då dem är specialiserade på att extrahera information från kundens transaktionsflöden. Då dem har ett system som söker efter och sortera information som kan göra bra affärer Dem ger sina kunder en väldigt bra fördel gentemot sina konkurrenter vilket jag tycker är jättebra att dem gör det bästa för sina kunder vilket som jag nämt tidigare är väldigt viktigt att ett företag gör. Deras optimering av transaktionsflöden gör att man har bättre kontroll och analys samt överblick som är lätt att ställa in via datorn, mobil eller surfplatta. Dem har i alla fall för närvarande två hundra företag som kunder tex Pressbyrån och 7-eleven och COOP. Deras huvudkontor ligger i Stockholm och det finns 35 stycken som arbetar hos dem och mer än femtio kommuner och landsting använder deras tjänster. Mer information hittar ni ((här)) om ni vill använda er utav deras tjänster och även hitta kontaktinformation så som adress och telefonnummer till dem. Hoppas ni gillade mitt tips idag och hoppas ni kommer få användning utav dem då dem verkar vara ett riktigt bra företag som kan göra mycket för dig

Likes

Comments

Hej! Idag är det ett litet ovanligt men ändå ett ganska bra tips för er som bor någonstans där ni har problem med att fåglar som äter upp era soppåsar och smutsar ner era bilar tex och då har jag faktiskt en lösning till erat problem! Och det är då företaget Birdblock som aktivt arbetar med att hjälpa er med dessa problem, jag själv visste inte ens att det fanns företag som faktiskt jobbade med detta och det är både bra och samtidigt väldigt häftigt. På deras hemsida som ni hittar (här) så hittar ni information för hur ni nu ska gå tillväga, samt att dem har en webbshop där man kan köpa all utrustning för att få väck dessa fåglar som bara kommer och förstör! Fåglar är underbara men ibland måste man bekämpa dem också, och deras produkter är miljövänliga och skadar inte fåglarna på något sätt vilket jag tycker är hur bra som helst! Behöver ni hjälp så kommer dem göra en analys på just ditt problem och hur dem ska kunna hitta den perfekta lösningen för just dig så kika in på deras hemsida där ni även hittar kontaktinformation till dem och då kan ni ju även passa på att kolla in deras webshop! Så tack till Birdblock för dem hjälper oss utan att skada dessa vackra fåglar!

Likes

Comments

Jag måste bara tipsa om en hemsida där jag alltid handlar mina parfymer & mina mascaror. Alla varor är givetvis 100% äkta så allt kommer i inplastade original förpackningar, jag känner därför att gå till Kicks & slänga upp flera hundralappar är väldigt onödigt när man får precis likadana varor för ett mycket billigare pris. Dyra märken finns även på hemsidan så det är verkligen ett super tips ifrån mig till både er killar & tjejer att handla all sin skönhet ifrån denna hemsidan. Jag kan ju lugnt säga att jag sparat flera tusentals kronor sedan jag började handla här. 

Klicka HÄR för att komma till hemsidan!

Likes

Comments

Hej! Nu är det söndag och det är dags för ytterligare ett bra tips om just mat som jag älskar! Men denna gången är det en catering firma som heter Peperoncino Catering som faktiskt befinner sig i Eskilstuna som då har catering för firmor, företag, men även för privata fester! Och det som jag tycker är häftigt med just denna företaget är att dem erbjuder medelhavsmat som faktiskt är riktigt gott och det är faktiskt inte så jättevanligt att man bjuder på denna sortens mat på fester och därför tycker jag det är lite extra kul eftersom man kan bjuda sina gäster på bra och god mat som faktiskt är väldigt uppskattat då det inte är något man äter ofta. Dem har utkörning till vissa städer runt ol Eskilstuna och på deras hemsida som ni hittar (här) så hittar ni all information om hur du ska gå tillväga för att beställa men även kunna se vilka städer dem kör ut till. Och något som är jättebra är att deras mat är ekologiskt vilket är super, så om ni har något planerat men inte hittat en catering ännu så rekommenderas Peperoncino starkt! Hoppas ni blev nöjda med mitt tips och ser fram emot och se hur glada och nöjda ni blir med dem!

Likes

Comments

Hej! Nu är det en ny vecka vilket innebär ett nytt tips till er där hemma, och denna gången så är det en Catering & Bistro som heter systrarna sisters som ni då förstår så jobbar dem ju med mat och det är ju mitt absolut favoritämne att berätta/tipsa om så here it go! Deras restaurang befinner sig i Haninge utanför Stockholm. Nu är det ju snart jul och hos dem kan ni faktiskt beställa catering till ert julbord om det är någon företagsfest eller liknande och sen en annan häftig sak är att ni faktiskt kan hyra deras bistro och ha erat julfirande hos dem med deras fantastiska mat, hur bra är inte det? Deras öppettider för bistron står på deras hemsida som ni hittar (här) och där står även mer information om hur du ska gå tillväga för att boka catering till dig och för att du ska få hjälp på absolut bästa sätt! Detta verkar vara ett mysigt företag som bryr sig om sina kunder och det är verkligen synd att jag bor i Skåne för dem är absolut värda ett besök! Så bor ni i Stockholm eller har vägarna förbi så se då till att svänga förbi systrana sisters!

Likes

Comments

Nu är det höst och kylan smyger på för varje dag som går och jag vet själv hur jag är så fort det blir kallt, jag vill ha mysiga varma koftor och sköna varma tofflor när jag är hemma och därför tänkte jag tipsa er om en hemsida som heter Ebbes Butik säljer otroligt mycket varma saker så som fårullstofflor och andra fårskinnsprodukter, och det värmer ju ganska bra så på såsätt så har dem ju hur mycket som kan hjälpa en art hålla värmen i höst/vinter, dem har ett väldigt stort utbud av deras produkter så kika in på deras hemsida som ni hittar (här) och kolla igenom om ni hittar någonting som passar just er. Men jag hade själv önskar mig ett par mysiga tofflor eller något annat varmt så man slipper frysa så kommer nog bli en beställning från mig med! Dem har till exempel klarna som ett betalningsalternativ vilket jag tycker är jättebra om det till exempel är kris och man måste handla något då har man fördelen att kunna dela upp sin betalning! Hoppas ni blev nöjda med mitt tips och nedanför kan ni se lite produkter som dem har & resten kan ni se på deras hemsida!

Likes

Comments

Gjorde nog mitt bästa fynd någonsin, köpte denna kjolen i både grått & svart för 25kr st. Löjligt billigt, mamma blev förälskad när jag visade henne den så nu har även hon klickat hem dom. Kommer användas flitigt nu i sommar, nya favoriten i garderoben helt klart! Linnet köpte jag för fullpris 69kr, även det har jag i svart. Allt i min beställning var normalt i storlekarna.
Klicka HÄR för att komma till kjolen & HÄR för att komma till linnet.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw