Header

Nu är det höst och kylan smyger på för varje dag som går och jag vet själv hur jag är så fort det blir kallt, jag vill ha mysiga varma koftor och sköna varma tofflor när jag är hemma och därför tänkte jag tipsa er om en hemsida som heter Ebbes Butik säljer otroligt mycket varma saker så som fårullstofflor och andra fårskinnsprodukter, och det värmer ju ganska bra så på såsätt så har dem ju hur mycket som kan hjälpa en art hålla värmen i höst/vinter, dem har ett väldigt stort utbud av deras produkter så kika in på deras hemsida som ni hittar (här) och kolla igenom om ni hittar någonting som passar just er. Men jag hade själv önskar mig ett par mysiga tofflor eller något annat varmt så man slipper frysa så kommer nog bli en beställning från mig med! Dem har till exempel klarna som ett betalningsalternativ vilket jag tycker är jättebra om det till exempel är kris och man måste handla något då har man fördelen att kunna dela upp sin betalning! Hoppas ni blev nöjda med mitt tips och nedanför kan ni se lite produkter som dem har & resten kan ni se på deras hemsida!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag så tänkte jag tipsa er om ett företag som heter AV huset. Dem har ett brett sortiment inom IT, Ljud, Ljus & Bild. Jag har själv tanken av att ha en fest snart för mina nära och kära och bara genom att detta företaget har faktiskt över 30 års erfarenhet av denna branschen så vet man verkligen att man får produkter av högsta kvalité vilket gör att man känner sig tryggare! Dem kan till exempel även hjälpa dig om du tänker ha en konferens eller en fest som jag och då är dem perfekta för att fixa allt som har med tekniken att göra, så man kan alltså hyra dem så fixar dem det vilket jag tycker är jättebra! Dem har sitt huvudkontor i Stockholm och dem hjälper dig även med kostandsfri rådgivning så att ni verkligen hittar rätt deras sortiment vilket jag tycker är jättebra, man vill ju gärna veta vad man får innan man betalar tycker jag iallafall, på deras hemsia som ni hittar (här) där hittar ni kontakt information så som telefonnummer och mailadress till dem samt ännu mer information om deras tjänster som dem erbjuder. Tycker verkligen det behövs flera sånnahär tjänster så när det är dags för fest/konferens så slipper man tänka på allt som har med ljud och ljus och bild att göra vilket är bra! Kika in på deras hemsida för mer info & hoppas ni blev nöjda med mitt tips!

Likes

Comments

Hej! Idag så tänkte jag tipsa er om en Juristbyrå som heterHI Juristbyrå som då har sitt huvudkontor i Stockholm men dem har även kontor iDubai, Iran och Spanien, vilket jag tycker är väldigt häftigt att dem jobbar iandra länder också och inte bara i Sverige. Det dem arbetar med affärsrätt,avtalsrätt, familjerätt och migrationsrätt, och enligt mig så hade jag behövtanlita en jurist så hade dessa legat först i min lista eftersom att dem ändå ärså pass stora att dem sträcker sig utomlands och det betyder ju att dem ärväldigt duktiga på det dem gör och därför tror jag också att dem är väldigtduktiga! Det är även väldigt viktigt för dem att klienten känner sig trygg meddem då dem alltid sätter kvalitetskrav på sitt arbete för att överträffaklientens förväntningar vilket jag tycker är väldigt viktigt eftersom att klientenska känna att dem har anlitat en byrå som vet vad man behöver och gör sittarbete på absolut bästa sätt. Klicka(här) för att komma till deras hemsida där du hittar mer information om vad demjobbar med & hur dem jobbar men sen också kontakt uppgifter ifall ni skullevilja kontakta dem då jag verkligen rekommenderar dessa! Hoppas ni blev nöjdamed mitt tips och hoppas ni får nytta av HI Juristbyrå!

Likes

Comments

Jag måste bara tipsa om en hemsida där jag alltid handlar mina parfymer & mina mascaror. Alla varor är givetvis 100% äkta så allt kommer i inplastade original förpackningar, jag känner därför att gå till Kicks & slänga upp flera hundralappar är väldigt onödigt när man får precis likadana varor för ett mycket billigare pris. Dyra märken finns även på hemsidan så det är verkligen ett super tips ifrån mig till både er killar & tjejer att handla all sin skönhet ifrån denna hemsidan. Jag kan ju lugnt säga att jag sparat flera tusentals kronor sedan jag började handla här. 

Klicka HÄR för att komma till hemsidan!

Likes

Comments

Gjorde nog mitt bästa fynd någonsin, köpte denna kjolen i både grått & svart för 25kr st. Löjligt billigt, mamma blev förälskad när jag visade henne den så nu har även hon klickat hem dom. Kommer användas flitigt nu i sommar, nya favoriten i garderoben helt klart! Linnet köpte jag för fullpris 69kr, även det har jag i svart. Allt i min beställning var normalt i storlekarna.
Klicka HÄR för att komma till kjolen & HÄR för att komma till linnet.

Likes

Comments

​Normal i storleken & ännu finare i verkligheten, betalade 349kr för denna goding.
Klicka HÄR för att komma direkt till klänningen. Halsbandet är köpt på Glitter för er som undrar!

Likes

Comments

Jag bloggar som sagt endast om Shopping/Mode/Skönhet i denna bloggen.
Men vill ni följa mitt liv i bilder så finns jag på Instagram under namnet: hannastangberg
Kan ju absolut komma vardagsinlägg ibland men för det mest är detta en shopping blogg.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw