Header

Hej! Idag så tänkte jag tipsa er om ett företag som heter Servicepoolen Stockholm som då arbetar med att utföra kompetent service och underhåll av UPS och batterianläggningar. Det dem kan erbjuda dig är massor utav olika tjänster så som försäljning av montage och batteri med mera, och massor utav andra tjänster vilket jag tycker är jättebra! Dem erbjuder också ett väldigt brett sortiment av UPS och går du in på deras hemsida som du hittar (här) så hittar du all information om deras produkter och vad som du behöver veta ifall du är intresserad utav deras tjänster/produkter. Dem har även ett bra kontaktformulär som du kan fylla i om det så att du har några frågor, eller om du helt enkelt vill beställa eller boka service, allt kan du göra via deras formulär eller så kan du alltid ringa dem. Så kolla in Servicepoolen om du är intresserad utav deras tjänster då jag verkligen rekommenderar dem eftersom dem har ett så pass brett sortiment samt att du kan kontakta dem på väldigt många sätt vilket jag tror är väldigt positivt då du kan få hjälp snabbare. Så klicka på länken längre upp för att komma till deras hemsida och hoppas ni blev nöjda med mitt tips!

Likes

Comments

http://kassagirot.se/Hej! Idag tänkte jag tipsa er om ett företag som arbetar med giro och betaltjänster för företag och dem heter Kassagirot som då grundades 1968 och är ett helägt dotterbolag till Daligvaruleverantörers Förbund. Dem kallar sig för framtidens bank "i butik" eftersom dem har med fler än 400 butiker inom handeln som då erbjuder Kassagirot ClearOn som då är marknadsledande inom betaltjänster vilket jag tycker är väldigt bra och att dem har detta i så många butiker. Och har du själv ett företag eller en butik så är verkligen Kassagirot den bästa betaltjänsten och vill ni ha mer information om dem så kan du klicka (här) så kommer du till deras hemsida med mer information om hur allt fungerar och även deras historia så du kan få en liten inblick om vad för tjänst du använder, men jag rekommenderar dem verkligen! Ni kan även kontakta dem på hemsidan både om du är kund eller om du har en butik. Men jag tror verkligen på denna tjänsten och det tycker jag att ni också ska göra, för det är väldigt bra och man behöver det så varför inte då ha en bra tjänst som ger dig och ditt företag något bra. Hoppas ni blev nöjda av mitt tips!

Likes

Comments

Jag måste bara tipsa om en hemsida där jag alltid handlar mina parfymer & mina mascaror. Alla varor är givetvis 100% äkta så allt kommer i inplastade original förpackningar, jag känner därför att gå till Kicks & slänga upp flera hundralappar är väldigt onödigt när man får precis likadana varor för ett mycket billigare pris. Dyra märken finns även på hemsidan så det är verkligen ett super tips ifrån mig till både er killar & tjejer att handla all sin skönhet ifrån denna hemsidan. Jag kan ju lugnt säga att jag sparat flera tusentals kronor sedan jag började handla här. 

Klicka HÄR för att komma till hemsidan!

Likes

Comments

Gjorde nog mitt bästa fynd någonsin, köpte denna kjolen i både grått & svart för 25kr st. Löjligt billigt, mamma blev förälskad när jag visade henne den så nu har även hon klickat hem dom. Kommer användas flitigt nu i sommar, nya favoriten i garderoben helt klart! Linnet köpte jag för fullpris 69kr, även det har jag i svart. Allt i min beställning var normalt i storlekarna.
Klicka HÄR för att komma till kjolen & HÄR för att komma till linnet.

Likes

Comments

​Normal i storleken & ännu finare i verkligheten, betalade 349kr för denna goding.
Klicka HÄR för att komma direkt till klänningen. Halsbandet är köpt på Glitter för er som undrar!

Likes

Comments

Jag bloggar som sagt endast om Shopping/Mode/Skönhet i denna bloggen.
Men vill ni följa mitt liv i bilder så finns jag på Instagram under namnet: hannastangberg
Kan ju absolut komma vardagsinlägg ibland men för det mest är detta en shopping blogg.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw