Header

Gjorde nog mitt bästa fynd någonsin, köpte denna kjolen i både grått & svart för 25kr st. Löjligt billigt, mamma blev förälskad när jag visade henne den så nu har även hon klickat hem dom. Kommer användas flitigt nu i sommar, nya favoriten i garderoben helt klart! Linnet köpte jag för fullpris 69kr, även det har jag i svart. Allt i min beställning var normalt i storlekarna.
Klicka HÄR för att komma till kjolen & HÄR för att komma till linnet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag så kommer jag om ett nytt tips men denna gången är det företaget Schaeffler som då är en global leverantör till fordons branschen och övrig industri. Som då är en ledande under leverantör till fordonstillverkare och övrig industri och det som jag tycker är häftigt är att dem är så stora världen över. Dem har cirka 84 000 medarbetare världen och dem är faktiskt ett av Europas största familjeägda teknikföretag. Själva företaget har ett spännande nätverk av fabriker, forsknings och utvecklingsanläggningar och säljbolag på 170 orter i 50 länder och bara det är riktigt fascinerande att dem har blivit så stora i en sådan stor del av världen men ett av deras huvud kontor för lager och produktion ligger i Stockholm i Arlandastaden. Och något som jag tycker är ännu bättre är att dem även är certifierade via ISO vilket är superviktigt och bra att dem har. På deras hemsida som ni hittar (här) så kommer ni hitta grymt mycket information om vad dem gör mer konkret samt telefonnummer och besöksadress finns även att hitta där och det tycker jag är så bra eftersom man kan aldrig veta allt genom bara detta inlägg. Så om ni känner att ni skulle vilja använda er av deras tjänster så tveka inte på att gå in på hemsidan. Hoppas ni blev nöjda med tipset och nöjda med Schaeffler.

Likes

Comments

​Normal i storleken & ännu finare i verkligheten, betalade 349kr för denna goding.
Klicka HÄR för att komma direkt till klänningen. Halsbandet är köpt på Glitter för er som undrar!

Likes

Comments

Jag bloggar som sagt endast om Shopping/Mode/Skönhet i denna bloggen.
Men vill ni följa mitt liv i bilder så finns jag på Instagram under namnet: hannastangberg
Kan ju absolut komma vardagsinlägg ibland men för det mest är detta en shopping blogg.

Likes

Comments

Hej! Idag så tänkte jag tipsa er om ett företag som heter Sarlin Furnaces som kallar sig själv för ett kompetenscentrum för industriugnar och tillhörande kringutrustning. Enligt dem så finns det 3 saker som faktiskt beskriver deras företag och det är tillförlitlighet för att dem håller det dem lovar, sen har dem kompetens eftersom att dem har kunniga medarbetare, eget utvecklingsarbete med mera. Sen det sista är att dem tar ansvar eftersom dem har nära samarbete med kunder och ledande underleverantörer. Själva företaget arbetar med att bygga, utvecklar och moderniserar ugnar vilket jag tycker är ganska coolt. Man lär sig något nytt varje dag och jag tycker det är bra att dem finns. Det finns dessutom väldigt mycket information på deras hemsida om är intresserad om hur dem fungerar & dessutom om du har ett intresse för detta området så kan du faktiskt jobba hos dem och just nu så söker dem nya medarbetare så klicka in på deras hemsida (här) för att veta mer om dem och hur dem arbetar eller om du helt enkelt vill söka ett jobb hos dem eller använda er utav deras tjänster. Ni kan även kontakta dem via hemsidan vilket jag tycker är väldigt bra eftersom man vill kunna nå dem snabbt och enkelt.

Likes

Comments

Fick hem den här godingen igår, dock blev det kanske lite tråkigt att jag matchade den till kjolen som i förra inlägget. Tyckte bara att det blev så himla fint tillsammans & jag är seriöst kär i min paljettkjol... Köpte den på BikBok förra året om någon vill veta vart den är ifrån. Scallop Lace Top kostar i alla fall 299 kr & ni hittar den HÄR. Den är liten i storleken så ta en storlek större än vad du normalt har. Jag har egentligen storlek XS men jag tog storlek S i den här.

Likes

Comments

Här har ni ett par klackar som passar till exakt allt, är lätta att gå i & kostar endast 299kr. Dom finns i 11 olika färger & som ni ser har jag dom svarta men klickade även hem färgen nude igår. Jag kan seriöst inte få nog av dessa & kommer säkert att klicka hem en ny färg snart igen. Dom är lite stora i storlek därför rekommenderar jag er att beställa en storlek mindre än vad ni normalt har. Jag har storlek 36 egentligen men i dessa har jag storlek 35 & dom sitter perfekt! För att se klackarna i alla färger klickar du HÄR!

Likes

Comments

Klickade hem denna beiga toppen från Nelly för några dagar sedan, klickade sedan hem en likadan i svart bara några timmar efter & det gjorde jag helt rätt i. Den beiga har nu kommit & jag är helt förälskad samt att den passar till så många olika plagg, finns att köpa HÄR för 199kr.

Likes

Comments

1 3 Next

Better Blogging Nouw