View tracker

Så i början av november var jag, Erica och Johanna på Isla Holbox som ligger 2 timmars bilfärd från Cancun. Stället kallas för "barfota ön", ngt som det verkligen levde upp till. Sand över allt, vatten överallt, och inga riktiga bilvägar. Vill man ta sig nånstans med transport (det behövde man dock inte för allt var i gångavstånd) så tog man en golfbil. Ett otroligt drömmitt ställe med mycket karaktär som gav en riktig "mexiko-känsla". Maten (åt mest fisk, då det var dagens fångst) var otroligt god, bland det bästa jag ätit sedan jag kom till Mexiko, allting var så bra. Det perfekta stället för att vila upp sig på. Rekommenderar verkligen alla som har möjlighet att besöka detta ställe att göra det!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hallihållå! Här kommer en mängd bilder från helgens trevligheter nere i Silao och Guanajuato. VI hyrde en bil och körde ner dit på fredagsmorgonen och körde hem igen på söndagsförmiddagen. Anledning till destinationen var den att Mexiko firade sin självständighetsdag på fredagen, och Guanajuato var stället där kampen började. Vi hade super trevligt och bode på ett jättefint hotell i Silao som var nybyggt. På fredagen när vi kom åkte vi upp till Cerro del Cubilete och kollade på Cristo Rey statyn, och den fantastiska utsikten över landskap. Kvällen spenderades på en roftop bar. På lördagen var det Edonas födelsedag, och den spenderades inne i Guanajuato city där vi fick se och uppleva massa fantastiska och färgglada byggnader, samt se den fantastiska utsikten över staden. På kvällen gick jag och Edona ut och dansade och hade det trevligt. 

Älskade verkligen att jag fick chansen att se denna stad. Den var helt fantastisk, och så annorlunda från något som jag sett förut. 

Likes

Comments

View tracker

I söndags så var Villas-gänget och massa fler utbytesstudenter iväg på Matacanes. Det är en heldagsaktivitet som började 03.00 på söndag morgon då vi blev upphämtade av Gata Xtrem som vi bokat med för att åka ca 3 timmar upp i bergen/djungeln. När vi kom fram fick vi vår utrustning och lite frukost innan vi vid 07.00 började vandringen (6km) till dagens första cliff-jump. Efter det kom en repelling på 27 meter (har nog aldrig varit så rädd) massa sliding och ännu mer cliff-jumps (högsta var 12 meter). Turen pågick till strax innan 17.00 och då kan jag säga att jag var redigt trött. Efter ett matstopp på vägen hem så somnade jag gott vid 20 då vi kom tillbaka.

Kort och gott så var det en sjukt häftig upplevelse som jag sent kommer glömma, med fantastisk natur, härliga människor, och superbra guider.

Hörs!

Likes

Comments

​Hallå! Igår var ett stort gäng av oss iväg på Hellow festival här i Monterrey. Tyvärr kunde dock inte Klas följa med då han varit rejält sjuk tidigare i veckan så han stannade hemma och kurerade sig. Vi andra vi drog iväg vid 16-tiden till Parque Fundidora där eventet hölls. De hade 4 stora scener utplacerade runtom i parken, fullt med aktiviteter, foodtruck-corner, och en massa bra artister. Vi såg speciellt fram emot att se Ludacris, Macklemore, och Galantis. Ingrosso skulle ha varit där han med men han fick nåt problem så han kunde inte komma. Kort och gott så var det en sjukt härlig dag med sjukt härliga människor. 

Idag ska vi bara ta det lugnt. Jag ska försöka tvätta lite, och även fara och veckohandla mat, men annars har vi inte så mycket planerat. 

Hörs!


Likes

Comments