View tracker
View tracker

Jag har flyttat och bor numera själv. Så skönt, och snart så kommer mamma hem ett tag.. längtar.. Saknar att mysa med henne, saknar att skratta med henne och saknar att dansa i vardagsrummet med henne. Annars så jobbar jag och spenderar all min lediga tid med Rebecca och Fanny. Behöver inget mer i mitt liv än mina två finaste vänner. Mår bra varje sekund jag får umgås med dom.

Likes

Comments

View tracker

Long time no see! Jag har fyllt 19, dansat, myst, jobbat. Inte mycket mer.. hörs heh :)

Likes

Comments

Herregud vad tiden går fort, snart är ju sommaren över. Jag har iallafall stråkat lite smått med Lucas, varit på födelsedagsmiddag hemma hos Fanny och sett Näääk o Nimo <33 Idag ska jag äntligen få träffa min Beccis igen, cant wait :))))

Likes

Comments

Spenderade natten i stugan med mina två finaste, kan inte bli bättre än så.

Likes

Comments

I fredags var jag hemma hos mi familia, vi åt tacos och såg på film, alltid lika mysigt, älskar att vara där<33 Annars så har jag chillat med Rebecca, och den lilla jäveln har nu lämnat stan i 2 veckor, kul för henne, inte lika kul för mig :'(

Likes

Comments

Skulle köra min Fannymiss till flygplatsen med det slutade med att jag följde med henne till Stockholm för att hälsa på Olivia och Simon. Hade det så himla bra. Vi firade midsommar, drack öl, var på djungelsafari, badade och shoppade. Så tacksam för denna helgen. 

Likes

Comments