Shit vad jag mått dåligt idag! Bara legat hela dagen, knappt ätit utan bara vilat. Känner mig lite piggare nu men ska sova strax, så hoppas allt försvinner till imorgon! Har massa saker att göra och även försöka hinna med Zumban! Ett måste på fredagar :)
Sov sött!
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 339 Readers

Likes

Comments  • 353 Readers

Likes

Comments

God morgon mina fina läsare!
Idag ville jag absolut inte gå upp ur sängen, (yeah right säger ni det vill du väll aldrig iallafall) kände hur kylan slogs mot ansiktet när jag öppnade mina ögon! Brrrrr!
Ska upp och göra frukost nu för idag ska jag iväg på många möten, men ska faktiskt bli roligt!
Köpte denna bok igår och den är så bra! Egoboost heter den, man blir så glad men samtidigt ledsen att världen är så utseende fixerad som den är idag!
Ha en toppen dag ! Puss

  • 365 Readers

Likes

Comments

Här har ni en trött tjej .. Sov hela kvällen igår och sov nästan hela dagen idag. Är så sjukt trött och fryser hela tiden, haft så ett tag kanske dags att kolla upp det? Jaja vi får se. Skulle till gymmet idag runt 12 med min systers kille men hoppade det och tänkte köra ikväll kanske om jag nu orkar. Shit vad lat jag låter, pinsamt!
Vi får se hur kvällen slutar

  • 488 Readers

Likes

Comments

Im back!
Hoppas ni hade en lika bra nyårsafton som jag hade! Det började med att jag gick och mötte jojjo, inte träffat henne på 1 månad eller mer nästan. Vi drog till centrum för att handla lite saker som vi glömt inför kvällen. Vi kom hem till mig och fixade oss tills det var dags att ta bussen till f-strand där vi tog t-banan till Hässelby där middagen skulle vara! Jätte kul att träffa alla människor, och jätte god mat! När klockan började närma sig 23.00 så tog vi tunnelbanan in till rålis där jag träffade en vän! Vi drog vidare till stan där vi tog tåget mot Stuvsta där vi var på fest hos en annan vän, länge sen jag träffade honom så var roligt att att träffa honom igen! Vi drog hem vid 5 tiden och raka vägen till sängen .. Så såg min nyårs kväll/natt ut!
Så idag har jag bara legat i sängen och idag kom min tjejer hem, saknat dom så!
Tänkte sova nu, Sov sött fina läsare!

Likes

Comments

Hej !
Idag har det vart en sån hemsk dag, har vart på begravning. Så jobbigt att se alla så ledsna <3
Kom hem vid 18 tiden och träffade då Johan. Har inte så mycket mer att säga nu ..

Likes

Comments

Hej !
Hur mår ni? Jag mår bra faktiskt! Ligger i sängen och har precis ätit lite frukost. Ska iväg senare på ett möte men är ett litet tag kvar. Igår var jag och fixade naglarna och blir alltid lika nöjd! Blev jätte glittriga naglar och dom är så fina!
När jag kom hem därifrån så tog jag bara det lugnt med mina tjejer!
Ha en bra dag ;)

  • 592 Readers

Likes

Comments

Sitter här hemma, skulle träffat <3 Johan men blev inte så. Jätte ledsen för det för det var mitt fel helt och hållet!
Btw så sitter jag och planerar en resa jag ska göra snart utomlands, hoppas hoppas det går bara!
Puss!

Likes

Comments

Hej !
Jag höll på att skita i träningen idag flera gånger .. Men sen tog jag tag i det. Fick skjuts utav Johan och hämtad utav Emma. Imorgon ska jag träffa bästa J och även träna, ska bli så skönt!

Detta år har varit ett skit år, blivit utsatt för mycket. Men det var jag som vann, brukar vara så i slutet ;) så glad att jag äntligen tog beslutet för har vunnit något så fint och bara synd att jag fått mitt och hundarnas liv förstört några år. Men har aldrig vart så lycklig som jag är nu och hundarna är så lyckliga! Man ser det verkligen <3

Likes

Comments

Idag har jag haft värdens stress dag! Har åkt runt med mamma fram och tillbaka, handlat och nu bakat och fixat. Blev precis klar och ska nu packa väskan till gymmet som jag ska till tidigt imorgon. Hoppas även på att få träffa <3 imorgon om vi hinner.
Sov gott alla :)

Likes

Comments