Oj oj så mycket jag längtar efter julen! Har nog i mig det hemifrån, fram med julsakerna, helst redan i oktober, och ner med det direkt på juldagen när allt är över! Älskar att gå runt i stan och se det lysa fina stjärnor i alla fönster. Läsa på julklappar under granen, äta lite lussebullar och dricka en jädrans massa glögg, tänka ut och sedan köpa julklappar, bara ha det mysigt med familj och vänner... <3
Julen är verkligen min absoluta favorit-högtid!

Bilder från mitt collage med jul-inspo på Pinterest

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på Halloween på Liseberg med jobbet! Har aldrig varit på det innan, wow så fint det var! De måste ju ha lagt minst en mille på bara pumpor! Jag är ju så fruktansvärt lättskrämd så det blev mest att kolla på allt fint, men tog ett åk i Lisebergsbanan och en sväng förbi zombies och läskiga dockor också. En minst sagt rolig dag på jobbet!

Likes

Comments

Vardag
Gud så skönt att radera den gamla bloggen och börja om helt på ny kula, ny plattform också för den delen. Ja, vi får väl se hur länge detta varar helt enkelt, haha. Är iallafall ledig idag, älskar mina lediga måndagar! Har precis käkat lite lunch och plockat iordning lite i köket efter att benen har fått jobba rejält på gymmet. Så skönt att jag igår satt på bio med kärleken, åt 17 kilo godis och hade det awesome för att sedan idag gå till gymmet och svettas som en stolle. Det kallas balans! Ikväll ska jag träffa två av mina tjejer för att käka lite mat i Skövde. Mys! Hoppas ni får en fin måndag!

Likes

Comments