Hello guys!
Nu har jag kollat klart på serien Good Witch. Det var tydligen bara en säsong. Behöver tips på serier så kommentera jättejättegärna några serier som ni tycker varit/är bra! 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mycket skrivande om Volvosteget känner jag. Men vill ge det ett fint avslut. Har lagt ut bilder och skrivit att jag fått certifikat men aldrig en bild med certifikatet i handen så jag tänkte att ni kunde få det också hehe.

Likes

Comments

Godkväll på er!
Tiden har bara flugit iväg och jag har nu slutat Volvosteget. Ca halv tre idag stämplade jag ut från Volvo från sista gången. Vem vet, kanske kommer tillbaka dit i framtiden? Man vet aldrig vad som väntar!

Det blev många kramar och många farväl idag. Jag fick mitt certifikat så med andra ord så fick jag en helt godkänd utbildning. Alla teoriprovet var godkända och jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv. Inte bara att jag slutförde Volvosteget, utan för att jag lärt mig så mycket nytt och fått många nya intryck och tankar kring saker och ting.

På slutet av dagen var det som svårast, vid ceremonin. Ett bildspel visades på alla oss som gått Volvosteget i Hallsberg. Min före detta kollega Olivia hade förberett ett tal åt oss med rim och shit vad jag och alla andra skrattade. Hon beskrev var och en med olika rim, så fint det var! Blev riktigt rörd. Efter det var det mingel och säga hejdå till alla och det rörde mig mest kan jag säga. Inte bara att säga hejdå till Volvostegarna, utan mina arbetskompisar från grävaren och andra kollegor jag jobbat med. Usch, ville inte lämna egentligen. Men stämpelkortet och skåpnycklarna är inlämnade och nu är det gjort i alla fall.

Kommer sakna hur det varit detta år och är så tacksam för alla fina människor jag träffat och fått lära känna och bilda vänskap med. Kommer aldrig glömma den tid jag gick Volvosteget. ❤️

Likes

Comments

WOW HÖRNI vilken dag det varit! Jag jobbade ju imorse från 6.48 till 16.00. Sedan stämplade jag ut från Volvo för dagen och bytte om sedan gick jag till Enelly's för jag skulle provjobba där idag. Jag jobbade från 17.00 till 20.00 och YES jag fick jobbet! Känns riktigt riktigt skönt faktiskt! Nu efter att jag varit i gång i ca 14-15 timmar så är jag ganska trött. Ska upp och lägga mig i sängen för att mysa lite med Emil framför en serie. Jo förresten, när jag kom hem från jobbet (Emil hämtade mig) så hade killen gjort ordning jättegod mat till mig. Det var liksom pasta med kyckling/bacon/paprika sås. - ja gott var det i alla fall! Men nu hörs vi inte mer idag, utan vi hörs imorgon! Nattinatti

Likes

Comments

Godkväll på er! Klockan är strax innan 22.00 och jag ligger i sängen nerbäddad och har det mysigt. Har precis duschat och tycker det är så skönt att lägga sig i sängen då & mysa in sig i täcket.

Imorgon är det jobb som vanligtvis står på schemat och som jag tidigare skrivit så blir det dubbeljobb för mig imorgon. Först Volvo 6.48-16 för att sedan provjobba på Enelly's 17-20. Håll tummarna för mig att det går bra imorgon!

Ska göra upp en liten lista på telefonen innan jag somnar vad jag ska ha med mig imorgon och inte. - så jag inte får stå och stressa ihjäl mig imorgon bitti här hemma innan jag ska iväg till jobbet. Kan vara skönt att ha allt i ordning liksom.

Nu tänkte jag avrunda inlägget och säga godnatt till er! Så jag hoppas ni haft en bra dag och får en ännu bättre dag imorgon. Godnatt med er 💋

Likes

Comments

Godmorgon hörni!
Sitter nu på frukost och idag är det redan tredje sista dagen på Volvo CE här i Hallsberg. Helt otroligt vad tiden har gått fort!!

Idag svetsar jag, imorgon med och på fredag lär vi hålla på med jobbet tills drygt 10.00. Sen ska vi städa ur skåpen och strax därpå blir det lunch och 12.30 så ska vi ha avslutningsceremonin. Det har gått aaaalldeles för fort..!!

Likes

Comments

Hejsan igen!
Tänkte mest kika in här på bloggen och säga godnatt till er. Har nu intagit sängläge med Wilma bredvid. Men när husse kommer och lägger sig så brukar hon (så duktig som hon är) hoppa ner i sin korg då hon inser att det är sovdags hehe.

Tänkte sova strax och samla nya krafter inför imorgon. Ska nämligen iväg på en intervju i Örebro hos ett bemanningsföretag. Ska då bli intervjuad och se vad jag passar till för jobb och vilka jobb som kan tänkas passa mig. Lite samma sak va?

Denna vecka på Volvo, är min sista vecka där som Volvostegare. Har även svetsskola denna vecka så idag har jag alltså svetsat för första gången i mitt liv! Inte så farligt ändå som jag trodde, helt okej ändå. Fick några s.ka. "svetsloppor" i håret och JA de känns. Men det var något man vande sig vid sen.

Imorgon så ska jag först till jobbet för att svetsa och lära mig mer kring det ämnet sen efter frukost så ska jag in till Örebro för intervjun. Spännande! Ska vara där 09.30 och som tur är så har jag min härliga pappa som kör in mig till stan. Sen får jag skjuts tillbaka till jobbet och återgår med att svetsa.

Veckan kommer nog gå ganska fort tror jag. Har lite saker att göra denna vecka, som att provjobba på torsdag på ett annat jobb. Sen på fredag så blir alla Volvostegare certifierade i den så kallade "Volvostegsceremonin". Pirrigt!

Nu har jag skrivit lite grann om kommande vecka, hur ser era planer ut? Något speciellt som händer och sker? Kommentera gärna nedanför! ☺️

Likes

Comments

Halloj & god kväll på er!
Det börjar mörkna ute nu och snart kommer älsklingen hem. Jag sitter och avnjuter en kopp kaffe framför serien Good Witch. Bara man kollar ut genom fönstret så är det så himla mysigt för man ser en massa löv falla. 🍂

Likes

Comments