God kväll på er!

Är nyligen hemkommen från ett födelsedagsfirande för min svärmor som idag fyllde hela 50 år! 🌟

Vi åt bl.a. rökt lax, sallader med halloumi och en annan med fetaost i. Det serverades även potatissallad, fruktbricka, ostbricka och massa mer. Det sant fint i magen!

Vi var med på en symaskin som kära svärmor länge velat ha. Hon fick det idag eftersom hon faktiskt fyllde år idag. Men på lördag så blir det mer fest men med fler från deras släkt, ska bli kul! 🤩

Imorgon så kommer Maria hit på en fika och på kvällen så ska jag gå promenad med mamma, pappa & Emma. Syrran brukar vara med men inte imorgon.

Ska ta och gosa ner mig i sängen och med det sagt så avslutar jag denna måndag. Godnatt! 💤

Gillar

Kommentarer

God kväll på er! Denna lördag går mot sitt slut och det känns så skönt att lägga sig i sängen och varva ner för att strax sova innan Emma ska ha mat. Det brukar oftast vara runt 02.30 och sen sover hon till 07 eller 08. Det varierar. Ibland vill hon sova mer, t.ex. till 10, men sen är det upp & hoppa haha!

Idag har vi varit iväg till min mormor & morfar för att fira mormor som fyllde år i torsdags. Emma var så fascinerad av alla som var där och sov så skönt medan vi alla åt & fikade. Efter vi varit där så åkte vi hem till Emils föräldrar. Tråkigt nog så ligger Emils pappa inne på akuten efter strul med hans nyopererade axel. Hoppas han kommer hem snart! Emils mamma fyller nämligen hela 50 år på måndag och på lördag så ska det självklart firas med en massa släktingar.

Jag, Emil, Emma samt Emmas farmor åkte in för att besöka Emmas farfar som då ligger inne. Efter det åkte vi hem & lagade mat. Har därefter bara tagit det lugnt och tittat på film.

Imorgon kommer mamma & pappa och då ska vi ut på promenad då det inte blev av imorse. (Brukar ta det på lördagar men vi alla skulle ju iväg på kalas idag) Så det blir imorgon istället kl. 09.00.

Syrran min tog så himla fina bilder när vi var på kalaset. Tänkte dela med mig lite av de har på bloggen. Och med det säger jag god natt! 😴


Hela fyra generationer på bild!
På papps sida så är vi fem generationer faktiskt! (Emma, jag, pappa, farmor och min gammelfarmor som i år fyller 100!!)
💞

Gillar

Kommentarer

Godmorgon! Klockan är strax halv nio och Emma & jag har myst i sängen. Emil åkte till jobbet tidigt idag och halv elva idag så ska jag och Emmas farfar åka till öppna förskolan för att gå på babycafé. Andra gången som jag & Emma kommer vara där!

Jag har inte bloggat så aktivt men tittar in här lite till och från. Under tiden jag varit inaktiv här så har jag åkt till Marieberg med Emma och hennes farmor & farfar. Emmas första gång på Marieberg faktiskt! Väl där så träffade vi fler så Emma fick träffa sin mormor & morfar samt sin gammelmormor & gammelmorfar på min sida. Blev rena rama släktträffen!

Jag har varit hemma hos syrran min och spelat kortspel med våra föräldrar, samt fikat. Fick även se att det var en dubbel regnbåge utanför fönstret då. Inte ofta det sker! Den svagare regnbågen heter sekundär regnbåge och då är färgerna i motsatt ordning. Ibland så sker det att det uppstår en tredje regnbåge och då är färgerna i vanlig ordning igen. Ganska häftigt ändå!

Har varit ute & gått och bara varit. Har också varit iväg till MVC på efterkontroll vilket gick bra. Pappa skjutsade mig dit och satt i väntrummet med Emma. Han tyckte att hon sa ”mamma”, typiskt att jag inte var där hahaha.. men det var mer som joller fast han sa att det var tydliga ”mm”!


- här syns det att den andra regnbågen är spegelvänd

- Emma i mosters famn

- tavlan på bilden har min mormor målat och ramat in och texten på tavlan lyder ”Det finns bara en som du”. Fick en jättefin inredningsdetalj där det står EMMA som min morfar gjort

Gillar

Kommentarer