Jeg fant denne oppskriften på Ida Gran Jansen sin blogg (som er så fin!) og måtte prøve. Med brie, pærer, honning, pinjekjerner og masse godt, mm! Har spist lignende på restaurant tidligere. Det ble like godt her hjemme, og så enkelt og raskt å lage.
Jeg brukte brokkoli istedenfor blomkål og la til pinjekjerner:, men ellers fulgte jeg denne oppskriften; https://idagranjansen.com/oppskrifter/hvit-pizza-med-brie-paere-og-honning - Ser jo veldig fint ut med lille blomkål også!

Resten av kvelden så vi Magnolia som vi har brukt tre dager på nå, men den varer jo også i over tre timer.. Men virkelig en utrolig bra film, anbefales!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Plukk Blomster er en prosjektbasert blomstervirksomhet. Jeg følger dem på Instagram og du burde gjøre det samme! Jeg elsker stilen i deres, så naturlig og yndig- noe ganske annerledes enn hva man får i de fleste blomsterbutikker. De hadde tidligere enn blogg med masse gode tips, men tror dne dessverre er blitt lagt ned. Men her er link til instagram; https://www.instagram.com/plukk_blomster/

Når jeg en gang gifter meg håper jeg de vil kunne ordne alt av blomsterdesign!

Likes

Comments

Jeg var så heldig å få tak i Øya billett til Torsdagen helt i siste liten. Det ble en veldig spontan tur og jeg måtte kjøpe ny kjole i byen, siden jeg hadde kledd meg alt for varmt. Det ble en veldig morsom dag, mange konserter og ikke minst fikk truffet så mange kjente, som man ikke ser like ofte lenger. Det å ikke kunne drikke syns jeg ikke var ett problem i det hele tatt og jeg merker at vennene mine uansett ikke fester like mye som vi gjorde for noen år siden

Jeg har dratt på Øya festivalen nesten hvert år siden jeg var 16 (?) og da er det kanskje ikke så rart at det endrer seg litt hvordan man oppfører seg, gravid eller ikke;)

Det var så gøy å se alle barna som er med foreldrene sine, og jeg gleder meg til Dylan og jeg kan ha med jentene om ett år eller to!

The XX! Hørte så mye på dem på Videregående så var veldig gøy å se, dessverre måtte jeg dra tidlig da jeg ble så dårlig av all røyk. Morsomt hvordan nesten ingen røyker på dagen, men på kvelden skal plutselig alle røyke, haha

Min fine venninne Amalie som kom inn på AHO i år!

Mari, meg og magen;)

Likes

Comments

Heihei, mitt navn er Hanna Skåden, jeg er 24 år gammel og fra Oslo. Jeg studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, bor med kjæresten min, og kanskje det mest spennende...Jeg skal bli mamma til tvillinger! Jeg er 20 uker på vei og har termin 7.Januar, på bursdagen min faktisk!

Jeg har hatt flere blogger tidligere, det er dog en del år siden. Grunnen til at jeg starter ny blogg nå er fordi jeg trenger en hobby nå som helgene ikke går til fest og tull, pluss at jeg tror det vil være morsomt å dokumentere de neste månedene og å se tilbake på.

Jeg tror jeg vil blogge om mote, interiør og så blir det vell litt om graviditeten.

Hyggelig hvis du vil følge meg!

Likes

Comments