det var en morgon i december
frusna hjärtan, frusna händer
varma blickar, kalla kårar
vi var bara 17 vårar

du titta upp mot mig och log och jag insåg att
jag hatar digBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I måndags hade jag och Frans besök av vår mammagrupp. Så mysigt! Vi fikade, pratade ikapp om vad som hänt sen senast och busade med bebisarna. Eller bebisar är dem väl kanske inte längre fast man vill tro det. Frans tyckte det var spännande och roligt att ha sina kompisar här så vi hoppas det blir fler träffar!

Likes

Comments

Denna lilla korv vill numera sova hos mamma och pappa. Han har enda sen han var 1,5 månad ungefär sovit hela nätter men nu har det rubbats. Han somnar vid kl 20 ungefär sen vaknar han mellan 22-00 och då lägger vi han mellan oss så somnar han om och vi lyfter över honom till hans säng. Innan brukade han vakna mellan kl 06-07 men nu vaknar han istället mellan kl 04-05 och vill ha mat och sen sova mellan oss igen. Visst är det mysigt men också jobbigt att sömnen rubbas. Får hoppas att han snart återgår till gamla rutinerna, gillade dem bättre hehe.

Likes

Comments

Idag åt jag denna fantastiska lunch <3<3 Kycklingtaco med guacamole och annat smått och gott. Då är livet bra härligt! Annars så har det inte hänt mycket idag, sov bort hela förmiddagen tillsammans med Frans. Han somnade så gott på min arm så jag låg också kvar och slumrade till och vips så hade vi sovit i 2 timmar. Eftermiddagen har gått åt städning och tvätt, skönt när det är gjort inför helgen! Wohoooo! Denna helg ska vi maxa familjemys, god mat och slappande. Precis allt man kan önska! Och just det, vi ska röja på vinden och börja packa inför flytt med. Fyyy, får ångest bara jag tänker på all skit i vårt förråd på vinden men det är bara att bita i det sura äpplet.

Likes

Comments

Dagarna börjar flyta ihop med varandra och vi bara myser hemma, jag å kotte. Det har regnat hela veckan så bara en liten promenad har det blivit. Vart tog det fina höstvädret vägen? Jag älskar höst. Det är så mysigt MEN det behöver helst inte regna varje dag.

Igår gick vi till stan och köpte nya pyjamasar till Frans samt salva till hand eksem. Han har haft eksem sen han var liten bebis och dem är så envisa, när man tror att dem försvunnit så finns dem där igen.

På kvällen åt jag och Samuel spenatsoppa vilket jag gillar så mycket. Efter det blev det slapp i soffan framför både Idol och Svenska Hollywoodfruar, massa bra tv under hösten. Sen vaknade Frans och var hungrig så få myste vi alla tre i sängen och somnade ihop. Vaknade till vid midnatt och bar över Frans till sin säng. Så mysigt att ha honom nära men är så nojig att han ska vakna och ramla ur sängen. Sen så sover vi bäst alla tre av att inte ligga och trängas.

Likes

Comments

Ny vecka! Min första vecka på mammaledigheten igen. Känns både skönt men lite tråkigt på samma gång. Jag älskar att vara hemma med lilleman men jag tycker också om mitt jobb otroligt mycket.

Denna vecka har vi inga direkta planer. Ska börja rensa lite här hemma inför flytten som sker om mindre än en månad (!!) och på lördag ska vi till djurparken.

Bild från helgen när Frans hälsa på hos mormor och morfar. Han var så intresserad av katten Esther men hon var måttligt road kan man säga...

Likes

Comments