Hej på er! Nu är jag inne på min sista jobbvecka denna sommaren. Känns både skönt och tråkigt samtidigt faktiskt. Ska bli mysigt att umgås hela dagarna med Frans igen men samtidigt är det skönt med rutiner och att träffa kollegor varje dag. Men snart är jag tillbaka på riktigt så ska ta vara på mina sista månader hemma på bästa sätt :) Har inte så mycket att skriva om annars då hela dagarna går ut på att jobba. Ni får en söt bild på min lilla kille från när han badade i söndags 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag tog vi en promenad ner till stan för att äta lunch och shoppa lite nya kläder till kotten. Vi intog lunchen på Viskan och jag åt som vanligt deras ceasarsallad som jag älskar! Frans fick lite nya kläder från Newbie som fått in massa fina nyheter inför hösten. Han växer så det knakar så det var på tiden att börja förbereda inför nästa storleksbyte vilket blir strl 80. Tänk att lille kotte snart fyller 1 år, så snabbt det gått och jag älskar se han utvecklas varje dag.

Ikväll är jag och Frans ensamma hemma medan Samuel svirar runt på stan. Frans somnade för en timme sen så jag har slösurfat. Fast även jag funderar på att kasta in handduken, ska orka upp kl 6 imorgon när Frans vaknar är det nog snart dags. Godnatt vänner, hoppas vi hörs snart igen.

Likes

Comments