Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har klickat hem denna och en fårskinnspläd som ska få ligga så fint på den. Fåtöljen är ifrån HAY och jag tror att den kommer passa så bra hemma hos oss.

Likes

Comments

Efter en lång dag ska vi nu se Cinderella som släpptes i vintras. Har stor förhoppningar! Till det blir det vatten melon och mörkchocklad. Perfekt avslut på denna helg <3

Likes

Comments

Nu börjar även vår balkong ta form! Ska bli så mysigt att hänga där i sommar och snacka skit med ett glas rosé.

Likes

Comments

Nu är vardagsrummet nästan klart! Det som saknas är att vi ska måla den grå väggen vit, sätta upp nya tavlor och en fåtölj. Känner mig super nöjd och rummet känns så mycket ljusare nu!

Likes

Comments

Älskar att börja helgen med stoooor frukost! Visst ser det mums ut?

Likes

Comments

Idag har vi haft fredagsmys, ätit tacos och ätit choklad! Super mysigt. Nu kikar vi på norska Paradise Hotel, hehe. Jag följer även danska så kalla mig PH nörd men jag gillar det!

Likes

Comments

Nya soffan har anlänt! Är super nöjd än så länge. Det är just nu kaos i vårt vardagsrum då den gamla soffan står kvar och nya mattan har inte kommit. Allt kommer bli super när det är klart! Det enda som fattas är ett nytt vardagsrumsbord i marmor och en tavla...

Likes

Comments

Har köpt en ny kruka till min basilika! Har även en i större storlek men den har ännu inte kommit till användning. I like it!

Likes

Comments

Om detta inte är den finaste klänningen så säg. Jag måste ha den! Men när skall man använda bakelsen? Ah jag dör.

Likes

Comments