Världens finaste, roligaste och snällaste kille!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fina små kaktusar som jag köpte på IKEA idag. De har fått plats i vår Stringhylla just nu och jag är super nöjd!

Likes

Comments

Ikväll åt vi fetaostbiffar, klyftpotatis och tsatsiki, hur gott? Fantastiskt gott! Nu ligger vi i soffan och kollar på "Vem bor här?", riktigt roligt program och jag äger på att gissa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ikväll åt vi sushi med Samuels vänner. Älskar sushi! Men som ni ser äter jag bara två bitar, avokado och gurka. Efter sushi åkte jag en sväng till en kollega som hade inflyttningsfest och nu har jag landat i sängen. Kollar på film och äter chips. Samuel är nere på stan men hoppas han kommer hem snart <3

Likes

Comments

Förlåt för ingen bloggning alls igår! Det fanns helt enkelt ingen tid. Jag jobbade fram till halv 2 och gick sedan till frisören. Jag är på Barbershop och jag älskar det! Blir alltid så nöjd. När jag var klar mötte jag upp Carro och vi handlade mat och sen anslöt också Sveindal. Mysig kväll! Till frukost bjöd Samuel på amerikanska pannkakor, mums för magen.

Likes

Comments

Lunchen intogs på Tugg idag! Himmelskt goda burgare och fries. Älskar att dem har sötpotatis, mums.

Likes

Comments

Just nu håller dem på att renovera vår balkong och då har jag börjat spana på nya utemöbler tills den blir klar. Ovan från Grythyttan är en stor favorit men priset är dock något saftigt, men fina är dem verkligen! Längtar efter att få fixa med blommor på balkongen och ett olivträd. Så mysiga kvällar man kan ha där i sommar!

Likes

Comments

Ni får mer än gärna flytta in hos mig och pryda min soffa! Visst är dem fina?

Likes

Comments

Vår kvällsmat idag! Finns att köpa på City Knalleland och är såååå god. Finns även med räkor och en som heter tacostubbe. Stor favorit när man inte orkar laga mat!

Likes

Comments