Lyssnar på the doors och "pluggar" aka internet shoppar.

Jag har funnit tycke för 60-talet när det kommer till kläder och det hjälper inte den extensiella kris jag redan har när det kommer till kläder. Aja, det var allt för mig.

arrivederci

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kollade på clueless och lider nu av en sk stilkris. Jag vill vara allt och det funkar inte med min högt värdesatta image. Dessutom så lider jag av pengatorka så jag rullar bara runt på mitt golv varje morgon och fruktar att klä mig.

Det finns för mycket fint där ute, det är min slutsats. Jag liter, livet är hårt

Likes

Comments

innan jag sussade sött igår kväll så scrollade jag igenom instagram i jakt på min dagliga dos av skönhet. Kom då förbi ett acc som la upp sk motivation i form av bilder på Kylie Jenner look alikes i form av vältränade och smala kvinnor, vilket såklart är okej om det "motiverar" dig. Jag känner däremot att det blir uttjatat med dessa spraytanade kvinnor i sina calvins. Inte att de inte är så vackra att ögonen faller ur, men jag stör mig lite på den trenden av skönhet. Därav min egna take på motivation. Tro på er själva och klä er mysigt så kommer allt gå väl här i livet.

Här är lite fint också, gods speed my palios.

Likes

Comments

Plugg kallar då jag har prov på onsdag. Ångest är ordet. Miss Marple och mörkchoklad är dock med lockande och jag är rädd att jag släpper alla plikter.

Nu ska jag prokrastinera åter. Adjö

Likes

Comments

Tjilivippen på er. Befinner mig just nu i Gävle med ze lovebud. Vaknade upp till snö och kyla och har varit i eufori ända sedan dess.

Dagen har alltså spenderats med att visa Commitmentbuddyn staden och att köra monopol. För att vara så vänster som jag är så är jag en fena på kapitalistiska spel vars syfte är att exploatera Stockholms gator.

Vad som gäller kvällen så tror jag att film och godis väntar. Lever farligt.

Varweel

Likes

Comments

Ahh, gamla hederliga åh-så-regniga sveadala. Det är med tom plånbok och en ny världsbild som jag återvänder hem.

Jag är förvånansvärt nöjd över att vara hemma, trots regnet. Borde kanske överväga sinnessjukdom.

Mitt största problem med detta väder är att jag inte kan ha ett par av mina nya skor som införskaffades. Jag skäms över att säga att de är thigh high boots, men jag lovar hederligast att hålla de långt borta från skinny jeans och polotröjor.

Annars så har jag återigen fått upp ögonen för skor, något som jag tidigare neglektat då det är så in i helvetes dyrt. Men nu så har jag utökat min skokollektion men två hela par, livet leker.

Adios

Likes

Comments

Ska nu röra mig mot red light district. Tagga. Jag planerade att ha mina klackar men kände att jag skulle misstas för en nattängel så därav docs.

Min outfit är förövring second hand, förutom skor och jacka. Tröjan är av märket Champion och allt jag kan tänka på är Amy Diamonds låt.

Likes

Comments

Jag befinner mig för tillfället i Amsterdam och livet är bra. Det är nu officiellt min nya favoritstad och jag lyckades fynda de PER-FEKTA mom jeansen på mekkat av second hand. Livet leker

Jag har även sett fler höga personer idag än vad jag har hela mitt liv. Inte nog med det så har jag även fått uppleva prostitutionen som jag har kluvna åsikter om.

Vaarwel peeps

Likes

Comments

En liten mysig torsdagsmorgon i bilder. Jag är trött och seg och motvillig till att ha No då vi hade prov igår och nu vill jag inte ha någonting att göra med det.

Har dock på mig min penis tröja, något som lyser upp tillvaron lite.

Min mobil är dock redan på 55 procent och jag går till fyra idag. Älskar livet.

Simma lugnt

Likes

Comments

Jag har funnit tycke för så kallade sock boots, speciellt sådana i velvet. Något som inte kommer funka här i detta avlånga land som är Sveadala då vi just nu träder in i den fruktade "vi-har-inte-sett-solen-på-ett-halvår-och-allting-är-slask" säsongen.

Men det betyder inte att jag inte kan dregla över skor. Här är mina favoriter än så länge:

Det var allt för mig, simma lugnt

Likes

Comments