Fika med min ängel samt liten snapshot av en outfit.

Dagen har spenderats med outlander och fika. Mysigt värre.

Står nu och väntar ute i september kylan på vänner.
Hejsvejs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En mysig kväll med en mysig person.

Dagen spenderades med att slösa pengar på kläder jag inte behöver samt att analysera situationer med mig psykolog in the making.

@licigrillen <— The babe

Likes

Comments

Är på spontan field trip med våran historielärare till domkyrkan. Lever för Hum, det här är livet.

Jag upptäckte även att glasfönstren skapade Prideflaggan på golvet och kände mest att kyrkan är gay och jag lever för det.

Det var allt för mig, tjingeling

Likes

Comments

Jag ligger sjuk och ynklig och kollar på outlander. Den nya säsongen har lyckats fånga mitt intresse trots att den inte utspelar sig i Skottland.

I brist på annat så försökte jag fånga den franska 1700-tals estetiken i bilder. En liten moodboard if you will.

Kjol: Monki
Linne: Brandy Melville

Likes

Comments

Glamoröst nog så sitter jag täckt i riskakesmulor och försöker få Netflix att fungera på ett krängande tåg med en sömnlös lillasyster i mitt knä. Hon vägrar äta annat än riskakor vilket har resulterat i sourcream krydda på ställen där ingen ska ha sourcream krydda.

Jag behövde sluta titta på outlander då jag satt och grät på tåget. It was for the best. Men min outfit är söt och jag kan i alla fall trösta mig med det.

Likes

Comments

Vaknade 06:57 i ren panik då jag trodde att jag missat larmet. Insåg först efter jag hetsätit frukost att det var lördag och jag berövats på i alla fall 40 minuters skönhetssömn. Känner mest släng er i väggen U-land. Ni vet inte vad problem är om det skulle slå er i ansiktet.

Införskaffade en kjol och en tröja på Zara också. Förträffligt trevligt. Nu ska jag återgå till hitta Doris som jag tvingar min skara kusiner att titta på.

Likes

Comments

Gos och choklad kan ju vara det bästa som finns här i världen. Jag har gjort några halvdana försök att överleva denna hetta som alla tragiskt nog slutade med mig utförande en performance art piece som jag brukar kalla "strandad val på sängen i underkläder och strumpor".
Mitt bästa verk hittills.
Adjö till er

Likes

Comments

Favoritklänning och en ever so classy toaselfie på teatern. Kanske beror det på att den är lite för blommig, lite för kort eller lite för gul men den är verkligen min go to.

Klänning: Urban Outfiters
Jacka: Monki

Likes

Comments

Skolan börjar nu kicka igång påriktigt. Jag kan inte säga att jag saknar sommaren, då jag inte är kapabel att ta hand om mig själv utan någon form av rutin. Insåg även idag att jag är en av dem coola kidzen som sitter på gräsplaner och röker på håltimmar. Inte att jag röker, eller att mitt gäng på två är så värst många, men det känns bra att se terrorn i barns ögon när de förtvivlat drar i sin mammas arm och påpekar att vi inte kan vara 18. Jag är definitionen av en rebell.

Likes

Comments

Eftermiddagen har spenderats med att ligga i en liten boll hulkandes pågrund av säsongsavslutningen av outlander. Lyckan när en insåg att det fanns en hel säsong till av skotskt aesthetic och ögongodis. Ytterlig panik över att den nya säsongen inte finns på någon av mina "go to" stream sidor. Den senaste timmen spenderades med att söka igenom mörka delar av streamingsidorna och gång på gång uppmanas att sälja min själ för att få en liten droppe av skotskt kostymdrama. Terror är allt jag kan säga.

Likes

Comments