Jag har funnit tycke för så kallade sock boots, speciellt sådana i velvet. Något som inte kommer funka här i detta avlånga land som är Sveadala då vi just nu träder in i den fruktade "vi-har-inte-sett-solen-på-ett-halvår-och-allting-är-slask" säsongen.

Men det betyder inte att jag inte kan dregla över skor. Här är mina favoriter än så länge:

Det var allt för mig, simma lugnt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Detta är då min outfit för dagen, plus strumpbyxor då. Jag är inte helt mentalt instabil. 

Kjolen är ifrån Brandy Melville och tröjan samt klockan är från Urban Outfitters. Den mysiga tjocktröjan är från HM. Jag har även börjat använda mig av ringar, tycker att det kan vara en fin detalj. Problemet är att jag nu behövt inse att jag har både korta och knubbiga fingrar. Något som tär på mig då långa eleganta fingrar typ är det glamorösaste (?) som finns. 

Det var allt för mig. Simma lugnt!

Likes

Comments

En rolig natt som resulterade i mysig morgon. Söndagsångesten har tagit över och jag ligger nu och önskar att helgen kunde vara förevigt. Men, men. Höstlovet kan inte komma snart nog.

Annars så har morgonen varit ett litet virrvarr av att skratta åt fyllesnaps och druckit te. Kan det bli bättre?

Det var allt för mig, be safe kids.

Likes

Comments

Konceptet fredag ger mig liv. Jag får även leva ut lite gossip girl fantasier då det är röda mattan tema på en fest om några dagar.

I am Blair, Blair is me.

Det var allt för mig. Byeee

Likes

Comments

Jag tänkte ta era arma hjärtan på en liten bergochdalbana och rekommendera en bok.

Denna bok är ingen mindre än "En Dag" och den kommer få er att gråta. Eller så var det bara jag. Det var antagligen bara jag.

Men det kan vara en av de bästa böcker jag någonsin läst och jag blir fortfarande gråtmild när jag tänker på den. Filmen är även den underbar, men läs boken först för att få den ultimata upplevelsen.

Boken handlar då om dessa två, Emma och Dexter, och deras liv. Superfin och ibland otroligt aggraverande historia.

Det var allt för mig, adjö.

Likes

Comments

En tur till chokolat med moder efter införskaffning av höstjacka. Jag har fått tycke för pälsjackor (fake då) och känner nu att den ryska mob wife estetiken sköljer över mig.

Nu sitter jag och pluggar religion inför provet på tisdag och förbannar min lärare för att vara dubbelmoralisk i sin logik. Men jag har Rose lemonad och scones som kan dämpa smärtan.

Efter detta så är planen att träffa The one and only Commitmentbuddy och diskutera said religion.

Kjolen på bilden är förövrigt "hemmagjord" och väskan är från myrornas. Koftan är från monki.

Carpe my peeps

Likes

Comments

20 minuter kvar på no-lektionen och jag bloggar. Det är inte ens ett specifikt ämne, som biologi eller fysik, bara no. Det är nästan lite roligt faktiskt.

Annars då? Jo, jag taggar Amsterdam om några veckor. Har alltid älskad van Gogh och maja. (Det var ett skämt, är ganska säker på att pappa läser min blogg). Men van Gogh ska bli kul att se. Jag får unna mig lite av art hoe kulturen då och då.

Likes

Comments

Godkväll.

Lider av kreativitetskris då jag inte har den blankaste aning om vad jag ska ha på mig. Mitt liv kan ju vara bland det svåraste här på jorden.

I brist på annat så sökte jag inspo från en film som jag såg på rekommendation av min nu och för evigt go to filmkritiker. Filmen i fråga heter "diary of a teenage girl" och det kan ha varit en av de värsta/ de bästa filmer jag någonsin sett. Helt jävla sjuk och otroligt obehaglig var den, men ändå lite fin i allt det miserabla.

Det är en typisk bonusdotter- bonuspappa ligger med varandra plot, något som gör mig (ett kärt skilsmässobarn) illamående av bara tanken.

Men för att jag värdesätter estetik över allt annat här på vår runda jord så tänker jag rekommendera den trots allt. Den är ju så fin ändå. Och det är ju tack vare den som jag tror jag vet vad jag ska ha på mig imorgon, så om filmer orsakar er alltför stora besvär så kan ni ju alltid trösta er med det. 

simma lugnt

Likes

Comments

God eftermiddag. Jag har ett spanskaprov som kräver plugg men jag känner att jag absorberar så mycket kunskap från Narcos att jag gott kan titta på det i några timmar till.

Är helt fast i serien, älskar den. Att vara en drug lord på 80-talet är ju drömmen. Pablito är min nya bae. Skämt å sido så vill jag sjukt gärna bo i Spanien i framtiden, kanske till och med i något land i latin Amerika. Antagligen inte dock, är nog för mycket av en gringa.

Jag har också nördat ner mig helt i Pablo Escobars historia. Para fanns är allt jag kan säga.

I den riktiga världen så köpte jag ett par klack(!)skor från myrornas som var mycket fina. Vi får se hur jag klarar att gå i dem, be för mig. Har väl fastnat lite i 70-tals estetiken då skorna skriker disco och kokain. Men vilka andra ord beskriver mig så bar som dem dock?

Det var allt för mig så njut av mitt lilla Narcos inspirerade kollage och simma lugnt!

Likes

Comments

Älskar tåg. Det är något med den där krängande illamående känslan som är lugnande. Är inte ens sarkastisk, att tågluffa skulle vara min dröm.

Jag är på väg till Gävle för att träffa mormor. Bästa brittiska damen som pengar kan köpa kan jag lova. Inte för att jag köpt henne då, men jag kan bara föreställa mig.

Jag måste dock avsluta här då jag har ett svenska referat som inte kommer skriva sig självt. Är förvånansvärt taggad, då ämnet är intressant. Med risk för att nördstämpla mig själv så säger jag adjö här.

K bye

Likes

Comments