View tracker

Sambon försov sig imorse och var som världens irrvarv i lägenheten. Så när han stängde dörren vid 06 så hade jag så svårt att somna om. Låg och drog mig en stund, insåg att det forfarande var mörkt ute. Kollade klockan 07.20. Kollade väderappen nät solen skulle gå upp, inte förrän 8.26. HALV NIO?! Jaja, kom upp nån gång efter 8. Snacka om deppigt att det forfarande var mörkt då. Fick i mig en mumsig björnbärssmoothie och började med plugget. Snart en lektion och sen åter hem. Ikväll blir det bara god mat och mys! Får se om det blir någon dejt med några vänner.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

View tracker

Första träningspasset idag efter kräksjuka i början på veckan. Skulle kört crossfit, men PTn tyckte inte det var värt att riskera längre sjukdom och bortfall från träningen. Så blev 35 min på cykeln istället, med ryggstöd dessutom så benen fick jobba. Lågintensiv träning. Men bättre än ingenting i allafall! Har tyvärr inte blivit så bra mat de senaste dagarna, men trots det -0,7kg på vågen. Så nu är jag under 90kg! Att se 8an på vågen var sååå skönt! Nu kommer all julmat och gott! Men lovade PTn att ha gått ner 3,5kg tills den 28/12.. 3 veckor med så jävla mycket ös! Jag ska visa honom att jag kan bättre!

Nu duschen, sen matplanering och handling. Ciao!

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

​Jag har drabbats av det sista någon vill drabbas av. Vinterkräksjukan kom i morse och jag var varken förberedd eller särskilt pepp på det. Helt slut i kropp och knopp. Fått ställa in alla bokade träningspass de närmsta dagarna. Så nu kommer jag helt plötsligt väldigt back igen. Aja, nya tag i slutet på veckan, om jag orkar. 

Likes

Comments

Haft två dagar nu som känns som att de gått käpp rätt åt fanders. Åt nästintill ingenting på hela dagen igår, hittade dock en godispåse som jag blev arg på och kastade rakt ner i soporna. Tänkte inte fallera.. så tog en clementin istället.
Idag har jag ätit en kycklingfilé och inte mycket mer än så. Så därför gick träningen inte helt bra ikväll. Var inte fokuserad och tekniken satt inte alls. Fick i mig lite kvällsmat där jag ändå fuskade med en matsked nudlar. Så nu har jag krupit ner i mysdressen och inväntar Bonde söker fru.
Fokus på plugg imorgon och en längre morgonpromenad!

  • 7 readers

Likes

Comments

Förre veckan när jag var på introduktion för att komma igång med i Weighttrainerprogrammet så fick jag även ett kostschema som innebar nästan 0 kolhydrater, eller åtminstone inte de stärkelserika. Så pasta, potatis, bröd och direkt socker äter jag inte. Från början tänkte jag att det skulle vara skitsvårt att fixa det. Jag som älskar att baka och det finns ju inget bättre än en god macka med goda tillbehör på. Men det var precis som att kroppen och hjärnan var inställd på att det var dags för förändring. Haft en cravings sedan tisdag förra veckan. Och det var en Delicatoboll. Räknade på kalorierna och blev direkt äcklad, 480 kcal i en Delicatoboll. Och jag tror inte att jag hade känt så för någon vecka sedan.

Och visst har det gett resultat! -0,9kg på vågen idag. Det kändes så bra att få svart på vitt att jag faktiskt är på väg på rätt håll. Så nu belönade jag mig med en god oxbiff med hemmagjort tacokrydda i och en himla massa goda grönsaker. Som tacos fast på nytt vis.

Likes

Comments

För en vecka sedan tog jag beslutet att börja träna för att få en hälsosam och hållbar livsstil. Det var så mycket som spelade in i mitt beslut.
Jag var trött på att inte ha energi till att hitta på saker med mina vänner, ledsen för att inte kunna tillfredsställa min sambo på samma sätt längre, besviken på mig själv för att jag hela tiden sagt "imorgon, imorgon" men att det inte hänt något. Efter vissa omständigheter kring arbetssituation fick jag nu helt plötsligt enormt mycket tid, som jag mer eller mindre kan välja att disponera hur jag själv vill. Och min första tanke var "Nu ska jag göra något för mig, jag ska göra något som gör att jag blir glad och att andra blir påverkade av min glädje".
Och på så sätt bestämde jag mig för att första etappen var att börja träna. Främst för att tappa alla kilon jag lagt på mig de senaste åren. Men också för att bli mer hälsosam för framtiden.

Här är bakgrunden till varför och resultaten hoppas jag bara ska välla in. Men den här gången vet jag också att jag ska ha mer tålamod.

Jag tog därför kontakt med ett gym i stan som jag vet har ett viktminskningsprogram. Och fick träffa en PT på plats på gymmet där vi gick igenom hur mitt förhållningssätt till mat och träning såg ut. Jag fick några dagars betänketid. Men var inställd redan på början att jag ville ha en förändring.
Och här är vi nu. En vecka senare, tre träningspass med PT senare och jag känner redan förändring. Både psykiskt och fysiskt. Det är en häftig upplevelse!

Likes

Comments