Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vardag

@wolfiecindy på IG. Min nr. 1 crush, how the fuuuck does she do it??! Hade jag fått välja ett utseende här i världen hade jag valt hennes bums. Så jävla snygg, orkar inte

Likes

Comments

tips

Hej hörni. Lite skevt att jag uppdaterar så sällan men några bloggläsare hänger faktiskt kvar, det gläder mig verkligen! Ska nog börja blogga seriöst igen men inte riktigt än, måste komma iordning med mitt liv lite bättre först haha.

Har ett grymt tips på en serie ni borde kolla på! För ett par veckor sedan började jag kolla på SKAM, en norsk ungdomsserie som handlar om personer som är typ precis lika gamla som jag. Det finns två hela säsonger och det kommer ett nytt avsnitt varje fredag av säsong tre. Varje säsong har olika huvudpersoner, men det är samma karaktärer med. I första säsongen stod Eva i centrum, i andra Noora, och nu i säsong tre är det Isak. Tycker att säsong två hittills har varit bäst men säsong tre har börjat riktigt bra också.

Hursomhelst handlar den om ett gäng ungdomar som går första året på gymnasiet i Oslo. Man får följa deras liv både i verkligheten och på sociala medier. Serien handlar om saker man brukar hålla på med som sextonåring, som alkohol, fester, sex, kompisar och sånt, och den är verkligen trovärdig! Alltså den är lätt att relatera till, för man kan verkligen känna igen sig i det. Jag menar, klimatet ungdomar lever i är nog väldigt likt i Sverige och Norge så det går att relatera fett mycket även om man inte bor i Norge. Så jag tycker absolut ni ska kolla på den, ni kan se alla avsnitt på www.nrk.no. Dock måste man se den utan svensk text, men det finns norsk text och det är så himla likt svenska så man förstår liksom 95%. Så ja haha det blev ett långt inlägg men är verkligen imponerad av denna serien!!!

Likes

Comments

tankar

Näe hörni jag vet inte riktigt vad som hände. Har tappat all motivation till att plugga, asså vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Egentligen har det varit såhär för mig ett bra tag, sedan jag blev sjuk i åttan skulle jag la tro, sen dess har jag inte haft någon motivation eller diciplin till att plugga överhuvudtaget. När jag lägger fram mattehäftet eller franskaglosorna blir jag bara trött och det kryper verkligen i benen på mig, kan inte koncentrera mig riktigt. Jag kan stå ut i kanske fem minuter, sen har jag bara lust till att kasta boken i väggen. På högstadiet spelade det ju inte så jättestor roll, så jag levde inte riktigt upp till min fulla potential då det inte var jätteviktigt att få bra betyg, men nu är det ju något viktigare. Fy fan. Får ångest av att tänka på att jag har tre år kvar i skolan. Jag borde inte klaga så mycket, jag är verkligen genuint tacksam för att jag kan gå i skolan men ärligt talat - det är pissjobbigt. Gymnasiet är ett stort kliv har jag börjat märka nu, det är skitsvårt.

Många saker får mig att tappa motivationen helt. Som idag tillexempel. Fick feedback av min lärare om en svenskauppgift jag lämnat in. Svenska är det ämne jag känner mig absolut mest säker i, jag vet att jag är duktig i det, presterar bra och gick ut med ett A på högstadiet. Jag tycker dessutom det är kul. Men så nu idag, när jag fick feedback, fick jag höra mycket negativ kritik, massa saker jag hade kunnat göra bättre och att den inte nådde längre än till ett E. Ett E. Jag gick ut med A, och fick det på de allra flesta uppgifter, nu E. Fy fan, så ledsen jag blev. Jag kände på mig att det inte var min bästa uppgift, men inte så dålig. Sedan vill jag verkligen tydligt tillägga att det självklart inte är fel att ha E som betyg på en uppgift, det är ju skitbra att vara godkänd och alla har ju olika svårt i olika ämnen. Jag bara blir så less när jag får höra detta om en uppgift jag är hyfsat nöjd med i ett ämne jag är duktig i. Då rasar verkligen allt, hela självförtroendet, hela köret. Det känns förjävligt. Jag hade nog kunnat sova 100 timmar i sträck nu, det känns verkligen så. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar till att ta studenten, jobba ihop pengar och bara dra härifrån. Så jävla härligt!!!

Likes

Comments

tankar

Hey guys. Är tjurig idag, sov dåligt inatt och har nu mattelektion som aldrig tar sluuut. Måste fördriva tiden lite, haha. Bara en kvart kvar. Hursomhelst, idag är det kallt ute, vilket jag har en hatkärlek för. Älskar ju hösten och vintern men hatar att frysa.

Hörni jag vill leva på 80talet. Eller 90talet. Önskar jag var född typ 1970, nu när jag kollade på Stranger Things blev jag lite ledsen nästan? Jag vill verkligen leva i den världen, när tekniken inte kommit så långt osv. Jag gillar inte riktigt i detta övertekniska moderna samhälle vi lever i nu. Det är ju skitbra att forskning om medicin och sjukdomar går framåt, men med alla dessa iPads och mobiler, tbh tycker jag inte om den världen så mycket. Fast jag är besatt och älskar det på samma gång haha. Jag tycker väldigt mycket om old school stuff helt enkelt.

Samtidigt så var ju samhällets strukturer fruktansvärt vidriga på den tiden, rasism och homofobi var ju vanligare osv, det är jag väl medveten om och skulle aldrig någonsin vilja leva i en värld som såg ut så. Men själva atmosfären, alltså stilen, kläderna, tekniken, musiken... I want it. Tyvärr kan jag göra exakt ingenting åt det, vilket är synd. Nu slutar jag om tio minuter så dags att avsluta detta inlägget haha. Bara lite tankar såhär på förmiddagskvisten.

Likes

Comments

tips

Hörni! Hörni hörni hörni. Måste tipsa er om en serie som nu finns på Netflix. Den heter Stranger Things och är en serie med skräcktema som utspelar sig på 80-talet (som jag älskar). Den handlar om ett gäng barn (dock ingen serie för barn) vars kompis försvinner mystiskt och allt som händer omkring det. Det är lite science fiction över det hela så det är inte en vanlig thriller. Men alltså, satt och kollade tre avsnitt igårkväll och jag var så rädd efter så jag inte vet vad. Den är så sjukt spännande och obehaglig men kan ändå inte sluta kolla! Verkligen ett tips till er som gillar skräck.

Likes

Comments

vardag

Så. Idag är det pridefestival här i Halmstad. Jag ska in dit med Clara om någon timme ungefär. Vet inte riktigt vad som kommer hända men vi kommer förmodligen kolla på paraden, köpa en flagga, kolla lite på marknaden och bara njuta av dagen. Förra året missade jag pridefestivalen för jag visste ärligt talat inte ens om att den skulle bli av. Den här gången kör vi! Vädret är dock inte stabilt, ena sekunden regnar det och nästa sekund strålar solen. Hur jävla fantastiskt hade det inte varit om en riktig regnbåge skulle synas på himlen idag? Det finns en chans ändå! Nu ska jag plugga en liten stund och sedan ska jag fixa mig. Vi hörs puss

Likes

Comments

tankar

Jag är riktigt ledsen nu faktiskt. I februari kommer bandet jag älskar till Sverige för tredje gången och det är tredje gången jag kommer missa dem. Jag har verkligen drömt om att stå längst fram vid scenen, skrika under girls, gråta under somebody else och bara få se Matty stå där med sin cigarett och mikrofon. Nu har dem tyvärr blivit så stora att de spelar i större arenor, vilket betyder att man inte kommer kunna få den där känslan. Att stå längst fram, sträcka fram händerna och faktiskt kanske få röra vid hans händer. Det kommer nog inte hända någon den här gången. Men fy fan. Jag hade gjort vad som helst för att se dem men icke, kan inte gå dit ensam. Ingen annan jag känner vill se dem, nämligen. Eller tja, ingen annan jag känner vet ens vilka dem är. Fy. Fy fy fy.

Deras musik är så speciell och så fucking fin. Jag kan gråta sönder och bli så så lycklig på samma gång. Får ett riktigt rus av att höra dem. Näe hörni. Fan. Fan för att jag inte får se dem nu heller.

babe

Likes

Comments

vardag

Heeej! Nu är jag i skolan och har engelska, sedan tre timmars håla och till sist matte. Trevlig dag ändå. Hursomhelst, idag är ju min födelsedag så efter skolan ska jag fira lite med min familj. Imorgon kommer en liten del av släkten och ikväll blir det party party, är taggad!! Ser verkligen fram emot idag jättemycket. Vi hörs sen, puss

Likes

Comments