Vardag

Hej! Idag hade jag svenskaprov och slutade halv fem, men är ändå på himla bra humör med tanke på att det har varit strålande sol hela dagen. Blir verkligen lycklig av våren, det känns som allt går åt rätt håll verkligen. Imorse var första dagen på länge som jag kunde gå till bussen utan att frysa röven av mig ärligt talat haha. Ikväll MÅSTE jag plugga matte pga prov imorgon (suck) men ser ändå fram emot fredag och helg så mycket.

Nu ska jag iväg till dans iallafall! Puss sålänge

Ursäkta röran i mitt rum hehehe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag är jag ledig då skolan har utvecklissamtal, jag ska dock ha mitt nästa vecka. Gjorde rostmackor till frukost, så jävla gott? Har seriöst inte ätit på flera år så var mumma. Har också gosat med Millan som jag snart ska ta en promenad med. Idag strålar solen och det är faktiskt lite varmare, som jag har längtat

Likes

Comments

Vardag

Hej hörni! De senaste dagarna har jag suttit fastklistrad framför datorn och läst om SSP. Ska låta pappa skriva ut alla blanketter imorgon och ska träffa både rektor och SYV asap. Får se hur det blir med det hela, har sån jävla ångest över alltihop. Hade det inte kostat så jävla mycket hade valet varit solklart. Bara känns stressigt då jag har 6-7 dagar på mig att fixa allt, känns sådär. Nu måste jag plugga svenska och matte då jag har prov i slutet av veckan. Puss

Likes

Comments

Musik

Den här låten är så otroligt fin. Blir verkligen rörd av den, så många känslor väcks i mig. Glädje, sorg, ilska, allt. Älskar för övrigt Troye Sivan, sjukt bra artist!

Likes

Comments

Vardag

Gjorde godaste "mellanmålet" ikväll! Stekte en banan och la upp lite grekisk yoghurt med honung på, så himla gott. Ser inte jättegott ut men det var det verkligen. Egentligen skulle man ha glass till men då yoghurt är nyttigare tog jag det och det blev jättegott ändå. Nu ska jag kolla runt på youtube ett tag innan jag ska sussa. Puss

Likes

Comments

Vardag

Åh, har verkligen börjat längta efter att få flytta hemifrån. Dagdrömmer hela tiden om att ha en egen lägenhet någon annanstans, var som helst utom här. Känns fel att förolämpa min egen stad men jag tycker verkligen inte om Halmstad. Det är alldeles, alldeles för litet för mig. Jag känner mig seriöst instängd av att bo här för det är verkligen så litet. Här är det svårt att börja om, för de flesta känner till de flesta. Jag vill hamna på en plats där jag inte känner någon, eller där det är lätt att börja om från scratch, för det är omöjligt här. Det är nu på sistone som jag verkligen insett att Halmstad är minimaliskt. Det är en pytteliten håla som inte har något speciellt kul att bjuda på. Visst, det är nice här på sommaren, med Tylösand och allt men det räcker inte.

Nej, jag vill dra till Paris, London, New York eller varför inte Tokyo? Jag har bestämt mig att jag ska flytta härifrån sekunden jag har råd. Jag vill bara uppleva storstadslivet - på riktigt - och komma bort från all skit. Shit, som jag längtar tills dess.

Likes

Comments

Vardag

Nu har vi besök av m&m och har spelat kort. Snart ska vi dra igång en omgång Shanghai också haha, riktigt kul faktiskt. Vi har fikat en massa så sitter här och har matkoma men vafan, det är värt det. Det känns verkligen som söndag idag, så är lycklig att jag kan stanna uppe ikväll också och få chilla en extra dag. På onsdag är jag också ledig då skolan har utveckligssamtal-dag. Nice

Har bestämt mig för att börja skriva, på riktigt. Har alltid varit duktig i svenska och på att skriva, men har aldrig riktigt tagit tag i att göra något av det. Det är verkligen kul också, jag älskar att skriva och låta fantasin flöda. Dessutom är det skönt för det är för mig som någon slags detox, typ att jag renar min hjärna från giftiga tankar. Måste bara klura ut vad jag ska skriva, men det gör jag väl tids nog.

Likes

Comments

Vardag

Idag vaknade jag klockan nio och gjorde mig iordning för att gymma med Hanna vid tio. Vi var på gymmet drygt en timme, kul! Ska lätt se om jag kan byta till Actic, så mycket fräschare än NW. Synd bara att det inte är lika centralt.

Nu ska jag iallafall hem och duscha för att sedan gå på arbetsintervju! Nervöst men tror inte det är så hög press, inte så att arbetsgivare för sommarjobb har jättehöga förväntningar haha. Efter det kommer mormor & morfar hem till oss för vi ska spela kort, så himla kul. Produktiv dag det vill säga!

Likes

Comments

Tankar, Texter

Jag kan inte sova. Tankarna far fram och tillbaka i mitt huvud. Samma bilder spelas om och om igen. Bilderna av dig och mig, när vi satt i sängen och skrattade åt meningslösa saker och de skämten vi hade. Bilderna av oss när vi gick tillsammans ute i snön och när vi satt nere i hamnen mitt i natten.

Jag kan inte sova. Magen vänds ut och in av ångest och mitt hjärta slår för fort. I bröstet har en tung klump bildats som inte går att skaka av vad jag än gör. Jag tänker på oss, alla hundratals saker vi gjorde, alla tusentals skratt vi delade. Jag saknar det, vill ha det tillbaka. Så blir det aldrig, för du har glömt mig. För dig var jag bara en reserv. Bara någon du vände dig till när din main inte var tillgänglig.

Jag kan inte sova. Minnena från när vi var små får tårarna att rinna och lämna fläckar på min kudde. Kan inte förstå, kan inte acceptera att jag gått miste om dig. Varför kunde inte åtminstone du vara kvar? Du brydde dig om mig, på riktigt. Du var någon som helhjärtat ville mig väl.

Jag kan inte sova. Öppnar fönstret och röker ciggen som blev över från festen. Där står jag, mitt i kalla natten i min ensamhet och drar bloss efter bloss. Tillslut blir jag äcklad och tänker orden "vad fan gör jag?". Fimpar ciggen och låter fönstret stå öppet ett par minuter innan jag kryper ner i sängen igen.

Jag kan inte sova. Ser tillbaka på suddiga kvällar, när alkoholen pumpades genom ådrorna och rökdoften satt sig i kläderna. De kvällarna jag sa så mycket skit, de kvällarna jag gjorde bort mig på riktigt. De kvällarna som skulle vara kul men som i slutet blev ett helvete. Du försökte stoppa mig men jag slet mig ifrån dig. Varför lyssnade jag inte?

Hur kan jag ha varit så dum?

Likes

Comments

Vardag

Var inne i stan förut och tog en fika med Alice som jag inte träffat på evigheter. Vi snackade om så mycket och uppdaterade varandra om livet. Det var riktigt mysigt. Resten av dagens planer är oklara men kommer förhoppningsvis göra något ikväll eller imorgon.

Likes

Comments