Hejhej, hur har eran dag varit? Min har varit såå bra. Den började men att pappa och jag åkte iväg en sväng till Arkesund. Han skulle kolla på någon motorcykeldel ( inte något jag föredrar att göra ) men tänkte att det kunde vara kul med lite kvalitetstid.
På vägen hem stannade vi på ett super mysigt fik som hade jätte fin inredning. Så där satt vi ett tag och sedan åkte vi hem.
Vid fem drog jag till gymmet och resten av kvällen kommer att spenderas framför tv-soffan med en skål ostbågar+film, sååå mys.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur har er dag varit?? Min dag har varit bra men sjukt seg, slutade ganska skapligt (15:05) men dock skrev vi en engelska uppsats.

Såg nyss att det heller inte är långt kvar tills jag får jullov, har bara 8 skoldagar kvar ungefär. Sjukt hur fort detta halvår har gått..

Aja ikväll så ska jag troligtvis träffa lite kompisar annars blir det nog bara en myskväll i soffan med lite snacks.

Likes

Comments

Sorry för vääärldens sämsta uppdatering men tappade liksom intresset men nu är jag verkligen tagg på att börja blogga igen<33
Aja dagen har mest bestått utav träning och plugg... Åkte in till gymmet direkt efter jag slutade så jag tränade lite ben,mage och armar, hela kittet alltså.

Efter gymmet åkte jag hem för att laga lite mat och resten av kvällen har bestått av plugg. Nästa vecka har jag nämligen teknikprov så jag har bara börjat att kolla igenom det vi ska kunna. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon serie.

Likes

Comments