Tisdag 17 Januari
Hämtade T 11.30 som vanligt, vi åkte hem och så försökte jag fixa lite lunch som blev taco Bell leftovers pappan hade med sig hem (blä va det). Sen gjorde vi piano, läxor och läste. Vi hade fortfarande lite tid när allt var klart så T kollade TV och väntade. Efter 13 åkte vi till simning för att möta upp mamman och J, där hade jag koll på dem medan mamman åkte och gjorde annat. T simmade först sen J, det är alltid lika kul att titta på dem. När vi åkte hem fick J ett utbrott för hon var trött, jag la henne till sängs så fort jag kunde och gav T ett litet snax, vi tittade mest på TV innan de andra kom hem. Jag väckte J vid 16 och så fick hon sin klubba från simningen. Alla gjorde lite utav det de skulle göra, läxor etc eller kollade TV. Vid 17 åkte vi sedan till chuckecheese en arkad där man även äter. Tur att det var tisdag för annars hade det nog varit knökfullt. Vi mötte i alla fall upp Rs kompis där för han ville fira sin födelsedag på det viset. Vi åt pizza och så sprang jag såklart runt lite med barnen och kollade när de spelade. Vi åkte hem och så kollade jag upp lite saker jag behövde kolla upp sen smakade jag med fina Anna (som hade tråkiga "nyheter") och så somnade jag lite för sent.

Likes

Comments

Måndag 16 Januari
Vaknade till ett lugnt hus, gick upp ganska tidigt för att Mats hundarna och ta ut soptunnorna. Sen gjorde jag iordning mig och pallrade iväg till en frisörskola. Frågade om det hade någon tid för en klippning snart och tjejen tog mig direkt. Alla där är frisörelever men får hjälp utav instruktörer hela tiden. Hon som klippte mig blev ledsen när jag sa att jag ville klippa mig för hon tyckte om mitt hår så mycket, men jag tycker det blivit för långt nu. Hon va jätteduktig i alla fall och va hela tiden rädd att hon tog för mycket men jag kände bara att det skulle bli skönt med förändring. Hon hämtade sedan ett "proffs" som råkade klippa lite för mycket, dock är jag inte så ledsen för det eftersom jag från början tänkte klippa riktigt kort men bestämde mig tillsist för att behålla lite längd i alla fall. Det tog 2h och lite till, men det är ju som sagt för jag klippte mig hos en frisörelev. Skolan är en frisörskola för en känd frisör och alla som var där va verkligen sjukt duktiga såg man! Jättetrevliga också, en frisör kom hela tiden och tittade till för han var avundsjuk att hon som klippte mig just fick mig att klippa. Hade jättetrevligt i alla fall och blev faktiskt nöjd trots att jag hatar att gå till frisören. När jag kom hem hade de andra kommit hem så det jag hade städat var helt plötsligt en stor jävla röra igen (suck), sen gjorde jag inget mer hela kvällen förutom äta middag. Jag "jobbade" från 20-22 då pappan hämtade mamman från flygplatsen men alla barnen låg och sov så inte riktigt jobb... jag kollade mest upp saker inför min resemånad.

En gammal "förebild" och så en efterbild såklart.

Likes

Comments

Söndag 15 Januari
Äntligen ledig! Det känns som det var evigheter sedan jag bar ledig! Jag jobbar i princip varje dag, trots att man inte får det, dock jobbar jag inte så långa pass vissa dagar sen når jag ändå inte upp i 45h per vecka men man blir ju trött av att jobba varje dag. Jag tog sovmorgon igen, gjorde sedan frukost och snackade med mamma och pappa. Familjen hade åkt och skall vara borta tills måndag. Jag insåg sedan att jag hade massor att göra innan Joana skulle komma över så blev lite stressigt att samla tvätten och städa innan jag åkte till affären för att köpa färdiga lunchrätter. Pappan lämnade huset utan att make sure att det fanns mat i kylen... när Joana kom över började vi leta vart vi skulle bo, vi tittade på Couchsurfing eller Airbnb men båda är väldigt skeptiska för Couchsurfing så blev Airbnb. När vi bestämt satt vi mest och snackade, sen åkte vi till Nordstrom så jag kunde köpa det jag ville ha och svängde snabbt förbi hemma så jag kunde mata hundarna innan vi åt middag på TILL. Så gott! Efter middag åkte vi hem till oss själva och jag åkte lite senare till gymmet. Var inte där jättelänge men kände att jag behövde göra av med lite energi. Sen skulle jag hem och sova helt ensam i hela huset (bortsett från husdjuren). Katten skrämde mig genom att gå på pianot, hundarna började skälla mitt i natten (vilket de sällan gör så sent). Men klarade mig hyfsat fint och somnade tillslut.

Likes

Comments

Lördag 14 Januari
Det var också sovmorgon, jag började inte förrän 16.30 som dagen innan så jag gjorde inte så fruktansvärt mycket under morgonen, sen åkte jag iväg till affärer och köpte grejer för at städa datorn och byta glas på mobilen, härdat glad kostade $1 här och jag köpte mitt för 200kr i Sverige så det var dags att byta och blev så glad när det va så billigt. Jag skulle sedan hämta upp barnen från ett ställe där de haft något fotbollsparty, så fick med mig alla förutom O. Vi körde hem och barnen spelade spel eller tittade på tv, de va ganska trötta. Själv städade jag min dator och fixade mobilskyddet. Jag gjorde leftovers till middag sen gjorde jag något till mig själv, pasta och tomater etc, blev ganska gott. Jag la J till sängs och bad de andra fixa sig för natten så fick jag dem i säng ganska tidigt då de varit vakna länge och gjort mycket under dagen.

Likes

Comments

Fredag 13 Januari
Hade en väldigt lång sovmorgon så jag passade faktiskt på att sova. Jag gjorde inte så mycket på hela dagen och när jag började jobba va alla barnen hemma men de lekte snällt tillsammans så jag behövde inte göra så mycket, väckte J och gav henne ett litet snax. Pappan gjorde iordning T och O för hockey så hade jag J och R. Vi gick på barnkalas! Först svängde vi förbi Target då R ville köpa lite saker, sen åkte vi till Monkey Bizness där Js kompis hade sitt kalas, de fick leka massa i 1 timme sen fick de mat. R köpte egen mat men blev bjuden på mat sv födelsedagsbarnet också, ingen vuxen fick något så jag var jättehungrig! I vanliga fall får vuxna mat men det va så sjukt lite som serverades. Så när vi åkte hem blev det en drive thru för min del, J lyckades somna också efter en rejäl sockerkick. När vi kom hem fick de titta lite på Tv innan jag nattade dem.

Likes

Comments

Torsdag 12 Januari
Började dagen med att boka kursen jag ska ta, men min betalning gick inte igenom så fick åka till banken och fixa med det, som tur är banken väldigt snabb. Så åkte jag tillbaka hem och bokade kurden innan jag lämnade huset då städarna var där och jag ville inte vara ivägen. Åkte till ett ställe och parkera så gjorde jag vikitiga saker i mobilen, sen hämtade jag T från skolan när vi kom hem såg vi att några hade en rolig leksak i parken så vi gick dit och självklart fick T testa. Vi var inte där jättelänge då vi va hungriga så vi gick hem för att äta och göra läxor, allting gick jättesmidigt för en gång skull och T klagade ingenting om boken han lär sig läsa ur. Sen fick han göra vad han ville och det blev såklart TV. När J och pappan kom hem tog hon en tupplur och så fick jag ledigt en liten stund, jag passade på att söka upp ännu mer viktiga saker och skriva CV osv. Jag började jobba igen när pappan hämtade pojkarna frön skolan så J och T lekte lite med leksaker och spelade något spel. Vi gjorde lite blandat när de äldre pojkarna kom hem sen lämnade pappan av R på cello och jag va tvungen att värma rester till barnen då de inte kunde sluta tjata efter mat. Sen åt jag också och jag var den som hämtade R. När vi kom hem slutade jag i princip och var bara på mitt rum och fixade allt viktigt. Hade tänkt åka till gymmet men klockan hade blivit 21 innan jag insåg det och orkade inte gå så sent. Stannade uppe ganska sent och bokade flyg.

Likes

Comments

Onsdag 11 Januari
En dag av att inte göra något särskilt, pappan är hemma nu, likaså mamman, men hon åker på torsdag. Jag hämtade T från skolan sen gjorde jag lunch till både T och J, mamman och pappan gick på lunchdejt. Jag gjorde läxorna med T medan J kollade på TV, sen la jag J för en tupplur. T ville inte göra så mycket men han försökte leka lite med en leksak men det slutade med att han kollade TV. Pappan städade ur förrådet och mamman jobbade. Jag hämtade upp J efter en stund och sen lekte T och J lite, mamman åkte för att hämta de äldre pojkarna och hade med sig T då de skulle på kör efter. Jag lekte med J, vi klistrade klistermärken osv och pappan lagade mat. När de andra kom hem hade pojkarna redan ätit men vi andra åt pappans shepards pie, det va första gången jag ätit det och den va jättegod! Jag slutade efter det och gjorde lite viktiga saker i mitt rum som tex kolla upp flyg och plugg som jag möte göra. Somnade hyfsat bra tid.

Likes

Comments

Tisdag 10 Januari
Det är rätt skönt att oftast börja så sent som jag gör, men det är också lite jobbigt då man kan tänka och planera att man tänker vara produktiv men så slutar det alltid med att man sover tills det är dags att börja jobba. Jag hämtade T 11.30 så åkte vi hem och åt lunch som vanligt. Var redan när jag började trött på att jobba men fick bita ihop. Det blev leftovers till lunch och efter det jobbade vi på allt som behövdes göras. När mamman kom hem med J tog J en tupplur och jag försökte aktivera T lite men han vägrade. Vi gick ner och skulle spelat spel men slutade med att vi bråkade så jag låste in mig på mitt rum och grät lite innan jag gick upp och fixade ett snax till honom. Han ville följa med mamman och hämta de äldre pojkarna så jag var lite ensam en stund innan jag väckte J. Hon såg helt lost ut när jag väckte henne så jag blev nästan lite rädd för kändes som hon inte kände igen mig. Hon ville såklart se på TV så lät henne göra det innan vi gick och lekte med dockor. De andra kom hem också och de gjorde läxor eller lekte lite själva så jag fokuserade endast på J. Mamman tog sedan R till cello och var borta tills hon hämtade honom igen så jag lekte med de andra, blev lite passande av boll fram och tillbaka sen lite apan i mitten och död fisk. När de andra kom hem igen blev det leftovers till middag och sen slutade jag, vilade såklart lite en stund innan jag drog till gymmet igen. Insåg att ena backspegeln var trasig så blev rädd att mamman skulle tro det var jag, skall prata med henne om det. När jag kom hem igen hade våran bortblåsta soptunna hittat sig tillbaka, så tog in den såklart. Snackade lite med Anna och så gick jag även och pratade lite med min värdmamma om lite saker jag ville ta upp, som tex mitt och Ts bråk. Ol hade klargjort för mig tidigare på kvällen vad som egentligen hade hänt så T hade bråkat med mig för han inte ville erkänna. Men så duschade jag och gick och la mig.

Likes

Comments

Måndag 9 Januari
Äntligen var barnen tillbaka i skolan! Har varit ett så långt lov! Hämtade T vid 11.30 så åkte vi hem och åt lunch, mamman kom hem med J precis när vi kom hem så gjorde pannkakor till lunch då J frågat mig flera dagar att göra det till henne (Hannas svenska pannkakor). Det blåste som skjutton! Storm på riktigt! En av våra soptunnor blåste bort, en kruka låg mitt i gången osv. Vi försökte rädda några av våra saker när vi kom hem men ens soptunnan var spårlöst borta, såg även ut som flera grannar förlorat sina soptunnor. Det tog mig jättelång tid att göra pannkakorna, så sjukt är det för det går på nolltid hemma i Sverige men här är det alltid kaos när jag gör dem. Stod och slet jättelänge så säger J att hon inte gillade dem längre... nåja mer till mig. Efter lunch gjorde vi läxor och annat som behövdes göra. När jag läste för T så lyssnade J och hon höll på att somna så jag insåg att jag glömt lägga henne för en nap. Sen spelade jag lite spel med T och så kollade vi även lite TV. Väckte J och så tittade vi lite mer TV. Jag skulle slutat 16.30 men fick veta att mamman skulle komma lite senare än hon tänkt så blev mer 17.30. Var sjukt trött efter dagen, så vilade bara på mitt rum ett tag innan jag stack till gymmet. Hade lite ont i armen efter att ha hållt i geväret men gick till gymmet ändå. Kom hem och somnade direkt!

Till vänster ser ni att vinden dragit tag i ett trafikljus så det var helt snett.

Likes

Comments

Söndag 8 Januari
Vaknade ganska tidigt, fast ändå inte då jag passade på att sova ut lite. Sen tog jag det lugnt hela morgonen medan jag gjorde iordning mig, och vid 11.20 lämnade jag huset för att möta upp Joana. Vi Åkte till ett shooting center för att testa på att skjuta med pistol! Vi kom dit och pistoler var uppradade i glasdisplayer. Så sjukt! Vi skrev upp oss för att skjuta och så fick vi "välja" pistol. Tyvärr eftersom jag är under 21 fick jag inte skjuta med en pistol utan bara gevär, men Joana fick skjuta med pistol. Vi fick lite hjälp utav personalen, och mannen som leder grupperna in i skjutbanorna vad jättehjälpsam! Vi fick hjälp att lära oss om vapnena sen sköt vi på. Var jättekul men geväret var så sjukt tungt. Var också lite läskigt då det är flera personer i rummet och alla har varsin vapen, sjukt ändå tänk så tappar någon kontrollen. En tjej och en kille hade ett gevär som lät så högt att man skulle kunna få shellshock, när de sköt blev det även jättevarmt i hela rummet och alla andra som va där inne släppte sina vapen och ställde sig vid ACn för man kunde seriöst inte koncentrera sig på sitt egna när dom sköt. Var också lite sjukt när en man kommer fram och säger "det är bra att ni tjejer lär er om vapen, det behövs i dagens samhälle och jag tycker ni gör ett bra val". Jag tänkte bara "ämmm okej, vi är här för att roa oss lite inte för att lära oss om vapen och sedan köpa ett." När vi skjutit i en timme var tiden slut så då åkte vi för lunch, blev Tokyo Joes och efter det en glass. När vi ätit klart sa vi hejdå sen åkte jag till några affärer och tittade runt innan jag började jobba. Hämtade upp O och T i kyrkan sen åkte vi hem och spelade lite spel innan vi åkte till hu hot för att möta upp resten av familjen för middag. Efter middag åkte vi bara hem och så gjorde jag inget mer innan jag somnade.

Likes

Comments