Onsdag 7 Juni
Började självklart dagen med att åka till poolen, vädret är ju underbart varje morgon och så är jag ledig varje morgon också. Åkte hem för att äta lunch, och för att vädret började bli dåligt. Sedan tog jag det lugnt tills jag behövde hämta pojkarna från basketball camp. Vi försökte även idag Mathnasium men det var stängt igen, och haglade gjorde det idag också. Vi hade tur dock, för kvinnan som jobbar på mathnasium såg oss försöka hitta öppettiderna och öppnade därför dörren och lät pojkarna komma in, trots att det inte var öppet. Jag hämtade dock upp dem vid 16 igen, så det var en kort stund men bättre det än inget. Hemma väntade vi mest på tiden, barnen lekte såklart med farmorn och pappan. Sedan var det faktiskt dags för poolpartyt. Så jag tog med alla pojkar och åkte dit. De simmade trots att det var kallt ute! Jag blev väldigt irriterad dock för poolen ägdes av YMCA, och deras simregler vägrade ge T ett band så han kunde vistas i den grunda delen av poolen utan mig. Jag var tvungen att vara med honom, men självklart så hade jag inte med mig badkläder utan lät T vara i vattnet ändå så jag bråkade massor med alla livvakter tillsammans med 2 andra föräldrar. Sedan gick vi mat, pizza och massa snacks, jättegott i alla fall. Matvrak som jag är så satt jag kvar sist och åt. Pojkarna lekte med alla sina kompisar, jag pratade lite med de mammorna som var där och en som jag känner ganska bra eftersom hennes barn är väldigt bra kompis med T och vi sitter och pratar när jag tar pojkarna till kyrkan för kör i vanliga fall. Poolpartyt började närma sig slut och vi packade upp för att åka hem, när vi kom hem var jag off då Pappan nattade barnen. Jag mötte upp med Melissa på chick fil A igen, sedan åkte vi till en utsikt och efter det hem för att sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tisdag 6 Juni
Morgonen tog jag det lugnt, sedan bestämde jag mig för att jag ville ha sushi och åkte därför till kung Soopers och köpte det. Hade egentligen inte pengar till det för jag har bestämt mig för att förlänga här i USA, jag ska därför stanna 6 månader till i denna familjen! Betalade nämligen förlängnings avgiften och blev lite pank, haha. Jag tog sedan min sushi och åkte till garden of the gods, jag hade tänkt sitta och ha en picknick med mig själv men det började regna och så var det massa rådjur precis på parkeringen. Så jag satt faktiskt och åt i bilen. Jag svängde förbi the balancing rock i garden of the gods park och åkte sedan hem eftersom min vistelse blev kort. Jag hämtade därefter upp R och O från basketball camp igen, vi skulle åkt till mathnasium också men det var stängt, och så började det hagla och åska. Vi åkte därför hem istället. Sedan hände något som mamman råkat planera fel, jag tog pojkarna till en pool för det skulle varit ett kyrkokör poolparty, men när vi kom dit var det ingen där! Hon hade därför råkat ta fel dag då poolparty är imorgon egentligen. Vi åkte hem, jag droppade av T i princip och tog de två äldre till skyzone! Jag hoppade faktiskt också. Så fick spendera lite tid med R och O hoppandes på trampoliner, vi hade jättekul och efteråt svängde vi förbi McDonalds så pojkarna fick varsin BigMac. Vi åkte hem och så hjälpte jag till att få J i sängs då föräldrarna var på konsert, sen slutade jag.

Likes

Comments

Måndag 5 Juni
Farmorn hade kommit under helgen och egentligen skulle mamman och pappan åkt till London. Men på grund av terrorattacken så valde de att stanna hemma. Jag började dagen med att åka till poolen, sedan hem och äta lunch. Jag började jobba vid 15, då hämtade jag R och O från basketball camp. När vi kom hem så hängde de med farmorn och sedan tog jag O till hockey. Undertiden som han spelade hockey åkte jag till Walmart och hittade äntligen mitt balsam som jag brukar använda hemma i Sverige! Blev så lycklig! När vi kom hem åt vi middag och sedan slutade jag. Jag mätta såklart upp med Melissa, vi åkte till chick fil A såklart och åt lite sedan hem och så somnade jag.

Likes

Comments

Söndag 4 Juni
Vi försökte vakna hyfsat tidigt, packade våra saker och lastade in det i bilen. Vi stannade till vid en starbucks och köpte kaffe jag och Sarah, sedan bar det av mot badlands national park. Vi började med att köra på den norra änden tog en massa bilder, sedan ville Sarah fylla på bilen med bensin så vi körde en väldans bit, vi försökte att inte lämna parken men blev ju så. Det är en väldigt stor national park upptäckte vi, vi såg massor med prärie hundar och även några Buffaloes! Vi kom tillsist till en bensinmack och kunde tanka bilen, så körde vi lite mer inne i parken och tog några fler bilder.

Vid 13 tiden bestämde vi oss att de var dags att börja bege oss hemåt Colorado, vi skulle ju köra i 8 timmar. Vi fick se lite intressanta vägar påvägen, vi körde till exempel på en dirtroad 30 Miles. Sedan körde vi genom massa småstäder igen. Vårt första topp blev vid state border mellan South Dakota och Nebraska.

Sedan fortsatte vi och stannade vid en bensinmack när Melissa behövde gå på toa, jag passade på att köpa Coca Cola. Sedan fortsatte vi tills det blev kris för att behövde gå på toa igen, då gjorde vi ett stopp i naturen faktiskt, Hahah. Sen fortsatte vi genom små städer och platt land tills vi kom till Wyoming igen. Och så tillsist når vi Colorado! Då ville jag stanna och ta bilder.

Vi bestämde att vi ville ha middag så vi stannade till i fort Collins som ligger norr om Denver, vi åt mat och så körde vi vidare hem. Det var vägarbete på vägen så självklart fastnade vi i kö, men tillsist nådde vi Colorado springs och så blev jag avsläppt först. Jag tog i princip bara in mina saker och gick och la mig.

Likes

Comments

Lördag 3 Juni
04.00 var klockan satt på och jag steg upp, jag fick senare väcka Melissa då hon aldrig vaknar utav klockor. Vi gjorde iordning oss, jag packade det sista och sedan fixade vi våra matsäckar. 06.00 hämtade Sarah och Joana upp oss och så började våran roadtrip. 2-3h efter vi blivit hämtade stannade vi, då var vi vid state border mellan Colorado och Wyoming. Vi tog massa bilder vid wyoming skylten och hoppade in i bilen igen.

Turen fortsatte, vi åkte igenom ett väldigt tråkigt Wyoming. Wyoming kan nog vara en av de tråkigaste staterna, finns inte någon riktig stad, alla bor på bondgårdar osv. Nästa stopp blev vid en bensinmack, toabesök och bensin behövdes. Det var en väldigt liten "stad" med kanske 8 byggnader.

Vi åkte sedan några fler timmar och kom till nästa state border, Wyoming och South Dakota. Vi har alltså nu nått staten våran roadtrip var planerad till. Vi tog självklart lite bilder vid skylten, sedan var det bara några få timmar tills vi nådde vårat mål.

Vi åkte igenom några få små städer och mycket skog och bondgårdar tills vi börjar se de första skyltarna med "Mount Rushmore". Så kul! Vi kom dit runt 12-13 tiden och tog såklart tusen bilder! Så coolt att se huvudena på bergen!

Jag köpte mig sedan en mjukglass som skulle kunna bli 10 st i Sverige så generösa var dem. Och så satte vi oss i bilen igen och tänkte åka till Crazy horse men tjejerna kände inte för det just då då de ville duscha osv. Vi åkte dock inte till det Airbnb vi hyrt utan vi åkte till bear country vilket min värdmamma tipsat om, vi förväntade oss att få krama björnar men det var verkligen inte alls så. Man åkte i princip igenom en djurpark med bilen. På olika ställen fanns olika djur, älgar, renar, vit varg osv. Lite coolt var det men verkligen inte värt 17 dollar per person och särskilt inte när man inte fick klappa bebisbjörnar.

Vi tyckte mest synd om djuren där inne då en Björn såg ut att inte må bra alls, den gick omkring och "vaktade" där vi körde igenom för att kunna se nästa djur. Stackarn såg ut att gå galen, och hans slutade inte utan bilarna fick vara försiktiga för att komma igenom.
Efter bearcountry åkte vi till vårat Airbnb och alla duschade och gjorde oss lite fräschare. Sedan åkte vi in till Rapid City för att äta middag. Det blev mexikanskt och Melissa råkade beställa något riktigt starkt så hon satt och svettades och grät. Det var ett fint rooftop i alla fall.

Efter middag åkte vi till vårat Airbnb eftersom vi var trötta och ville sova.

Likes

Comments

Fredag 2 Juni
Jag började dagen med att ta J och T till simningen, hade de två äldre med mig också. R spelade på sin kindle medan jag och O satt och pratade och tittade på när de två yngre simmade. Sedan åkte vi hem och åt lunch innan mamman kom hem och jag slutade. Jag gjorde iordning mig för dagen och åkte runt i lite affärer. Svängde förbi dunkin Donut då det är national donut day, och så köpte jag en till mig och Melissa eftersom hon skall sova hos mig inatt. Tyvärr slutade hon mycket senare än tänkt och jag var nära hennes hus så jag svängde förbi med en donut och åkte sedan in till downtown. Så fort jag kom in började det spöregna, det regnade så sjukt hårt att jag inte kunde se någonting trots att jag hade vindrutetorkarna på högsta speed. Jag stannade till och tänkte vänta tills vädret blev bättre men det han tyvärr inte bli bättre. Jag åkte och hämtade Melissa och såg en jättefin regnbåge. Vi åkte förbi Walmart på vägen hem för att köpa saker inför helgens roadtrip. Sedan försökte vi gå och lägga oss då vi skall upp klockan 4 imorgon.

Likes

Comments

Torsdag 1 Juni
Jag började vid 9-10 tiden och hade alla barnen, det var första dagen vädret var riktigt bra och varmt på morgonen så jag tog dem till poolen, tyvärr var uppförandet inte på topp och det klagades non-stop. Jag simmade lite med J i alla fall och sedan hade R öppnat ett "spa" för sina syskon haha. Vi åkte hem för lunch och sedan tog jag med alla barnen hem till Melissa för hennes värdbarn ville leka. T fick såklart börja med en stor ursäkt för hans uppfarande på tisdagen. Vi gick till parken med barnen och så var vi där en stund innan vi behövde åka hem då mamman skulle ta R någonstans. Jag hade de andra tre och vi gjorde lite va som helst innan vi åkte och mötte upp mamman och R på en resturang för middag. Efter middag körde jag hem med O och J i bilen medan mamman hade de andra två. Hemma var jag sedan off, och då åkte jag för att möta Melissa på chick-fil-A. Hon skulle äta så jag tog bara en dricka då jag inte var hungrig. Vi pratade lite innan jag åkte hem för att sova.

Likes

Comments

Onsdag 31 Maj
Jag var ledig på morgonen så jag tog det mest lugnt, sen åkte jag till Target lite snabbt för att se om jag kunde hitta några fler träningskläder, men det gjorde jag inte. Jag började jobba när jag tog O till hockey. Vi bytte om hemma sedan bar det av mot rinken. Jag stannade och tittade på "matchen" sedan åkte vi hem. Vi var ensamma hemma och jag kom på att grannskapet har sommarkonserter så vi gick dit. O lekte med alla sina kompisar, denna onsdagen var det en film som spelades så den startade så fort solen gått ner. Melissa kom och joinade oss, jag lämnade av O hemma eftersom jag slutat, sen kollade vi klart filmen. Filmen var nog slut runt 22 och så gick jag hem för att sova.

Likes

Comments

Tisdag 30 Maj
Började dagen med att bara roa barnen lite lätt, de lekt lite i trädgården innan lunch. Jag och Melissa bestämde att våra värdbarn skulle ha playdate så Melissa tog med sig sina två äldre och kom över till oss efter lunch. Vi lekte lite inomhus först innan vi tog dem ut till parken. Sen fick de leka lite inne igen, pojkarna blev skickade till sina rum, särskilt T utav mamman för han ljög om att O råkat göra en buckla på Melissas bil. Jag och Melissa satt mest och pratade en stund, sedan var det dags för dem att åka hem. Jag gjorde iordning O för baseball och så tog jg honom dit, påvägen får jag ett samtal av Melissa att T gjort något dumt igen, jag fick ringa min värdmamma och T fick massa mer rumstid. När Os baseball var över åkte vi hem och då åt vi middag. Mamman hade köpt en födelsedagstårta till mig men eftersom jag kom hem ganska sent dagen innan fick jag den idag. Sedan slutade jag så då tog jag det mest chill.

Likes

Comments

Måndag 29 Maj
Jag tog en liten sovmorgon innan jag gjorde iordning mig, Melissa kom sedan och hämtade upp mig för vi skulle gå på en marknad då det är memorial day. Vi åkte in till old Colorado city men insåg att det inte fanns parkering för det var knökfullt så vi åkte till en skola där det gick gratis buss från. Så fort vi stiger av bussen börjar det regna, så vi försökte leta någon som sålde paraply men hittade ingen, tillslut ser vi någon som går omkring i poncho och vi hittar stället där de säljs. Det slutade dock regna så fort vi köpt. Vi köpte gyros att äta, tyvärr inte så god. Sedan ville vi åka vidare. Vi väntade på bussen i 1h innan vi bestämde oss för att beställa en uber istället. Det var en über-resa vi aldrig kommer glömma. Det börjar med att förarens gps visar fel väg, sedan kör han så snabbt att han kör över en ekorre, vi kommer inte ut från ett bostadsområde hans gps lurat oss in i, jag får ta upp min gps och visa honom vägen. När vi kommer ut ur bilen så har han tagit dubbelt betalt! Så vi kontaktade Über och fick våra pengar tillbaka.
Vi åkte sedan till memorial park där vi fick riktigt coola bilder på molnen och regnet över bergen, sedan stannade vi förbi McDonalds påväg till Georgie's hus. Hennes värdfamilj hade grillfest och vi var inbjudna så vi åkte dit. Efter maten åkte jag och Melissa upp på berget och kollade på utsikten innan hon körde hem mig.

Likes

Comments