Onsdag 26 Oktober
Hade en väldigt lugn morgon som vanligt och behövde inte hämta T för det gjorde mamman. När de kom hem började jag. Det första vi gjorde var att fixa Ts Humpty dumpty kostym. Det va dock jättestressigt för J ville göra också men hon kunde inte göra hans kostym för hon är för liten. Så fick sätta henne på nära ändan bordet med eget pyssel. Vid 13 la jag J för en tupplur och jag och T försökte göra klart kostymen. Sen skickade jag ner honom för att öva piano och då gjorde jag äntligen lunch till mig själv. Vi läste sedan lite böcker och sen skulle mamman "baka" med T. När de lämnat för att hämta de äldre pojkarna vaknade J från sin tupplur och då städade jag upp i köket sedan satt vi och målade. De andra kom hen precis innan 18 med chick-fil-A till middag och så hade de piano och jag slutade jobba. Vi satte ihop Ts kostym sen va jag bara på mitt rum tills jag somnade.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tisdag 25 Oktober
Snackade men Jennie och Josse innan jag åkte för att hämta T från skolan. Vi åkte sedan hem och åt lunch och gjorde läxor etc. Efter det påbörjade vi en kostym som han skall ha på torsdag, denna kostym förställer en figur från en nursery rhyme. Humpty dumpty tror jag den heter, kommer i alla fall bli kul när den är klar. Vi lekte lite och tittade på TV. Vid 16 kom de andra hem och inte långt efter det så tog jag R till cello, Åke hem och åt middag med J sen åkte vi för att hämta R igen. Han fick middag sen rättade jag hans matteläxa och så kom de andra hem från fotboll. Mamman la J till sängs och jag hjälpte R med de sista på läxan innan jag gick till mitt rum och dog, va så sjukt trött. Snackade lite mer med Jennie innan jag gick och la mig, båda somnade i princip i telefonen haha.

Jag testade lådan också haha

Likes

Comments

Måndag 24 oktober
Började självklart dagen med att snacka med Jennie som vanligt, sen hämtade jag T från skolan och vi gjorde läxor och åt lunch. Jag skar mig två gånger när jag skulle skära ost så jag är redo för halloween nu. Vi sådde lite krasse frön också som mamma skickat till mig, hahah. Hade hand om J lite också när hon vaknade från sin nap sen gjorde jag inte så mycket mer fram tills läggdags. Vi hade fått en leverans från barnens mormor och hon skickade även med en halloweenhandske till mig. Dock va lådan typ förstörd och allting där i va helt dammigt (posten hade gjort något med det, lämnat ute det i regnet eller något) men halloweenhandskarna låg packade fint så Mamman delade ut dem till alla.

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att få upp den videon jag och Jennie gjorde när vi var i Seven falls. tyckte de var dags för det har ju faktiskt gått över 1 månad. Saknar denna dagen massor och det är jättetråkigt att jag inte kan se denna tjejen när som helst längre.

Likes

Comments

Söndag 23 Oktober
Hade en väldigt lugn morgon framför Netflix och började jobba klockan 13. Då tog jag hand om O och T tills jag skulle köra dem till kyrkan. Vi spelade Fia med knuff och lite tv-spel. När jag lämnat dem i kyrkan åkte jag för att köpa lite behövliga saker. När jag kom hem va det inte så långt tills jag de andra kom hem och vi skulle åka till boo at the zoo. De har pyntat zoo till halloween och så ställer företag ut bord (reklam) och godis så barnen klär ur sig och får massa godis. Vi va där lite längre än tänkt och det gick hyfsat faktiskt. Barnen har varit väldigt dåliga på att uppföra sig senaste gångerna vi tagit dem någonstans men det gick bättre idag än de senaste gångerna. Det var väldigt mysigt när det blev mörkt för det va massor av julbelysning osv, det fanns även ett spökhus som jag gick med T igenom, det enda läskiga var slutet då en man hoppade fram och skrämde T. Vi åkte hem och gick direkt och la oss.

Likes

Comments

Lördag 22 oktober
Började jobba runt 10.30 och hade hand om J och R, vi spelade tv-spel och lekte med katten. Sedan tvingade jag ut dem till lekplatsen för det var så fint väder och jag kände att man kan inte sitta inne hela dagen. Vi var där ett tag sedan gick vi hem och jag lagade lite Mac and cheese till dem, J hade dock världens utbrott för ingen anledning, hon grät och grät för hon ville ha Mac and cheese och jag berättade för henne att jag höll på att laga det till henne men hon verkade inte fatta riktigt. Vi åt sen la jag J för en tupplur för att hon var så grinig, spelade efter det tv-spel med R hela tiden tills jag slutade. När jag slutade kom Joana och hämtade upp mig så åkte vi till Boulder. Älskar den staden, Pearl street är jättemysigt och många utav husen där är gamla hus från "vilda västern." Vi åt mat på något "italienskt" ställe och kollade på streetperformers och bara vandrade omkring. Det va väldigt varmt också, ca 24° runt 18-19 tiden, men blev kallare ganska snabbt när solen gått ner. Vi åkte hem runt 20.30 och va hemma precis innan 22. Då går jag in genom garageporten som vanligt men längre än så kom jag inte... dörren från garaget in i huset var låst och jag gick in på appen för huslarmet och såg att Mamman larmat... jag hade alltså blivit utelåst. Jag ringde Mamman 4-5 gånger, smsade och massor. Fick ringa Jennie för jag hade panik och så ville jag snacka med någon. Skojade om att jag kanske skulle få sova i bilen, hahah. Tillslut bestämde jag mig för att ringa på ytterdörren, jag ville inte göra det egentligen för hundarna blir helt galna då. Men jag ringde på och då började hundarna skälla, sen hörde jag att Mamman vaknade och sen tillslut tittar hon ut genom fönstret och ser att jag står där. Hon öppnar dörren och sätter igång larmet. Hundarna skäller, larmet går och ljudet är hur högt som helst... men inga barn vaknar! Hon berättade att hon blev förvånad att jag va där ute för hon trodde att jag kommit hem redan, barnen som varit nere och lämnat brev på mitt rum hade inte sagt någonting om att jag inte var där så hon trodde jag var hemma. Men vi båda skrattade lite åt det och hon skall se till att inte låsa osv om hon inte är helt hundra på att jag är hemma. Jag gick ner på mitt rum och gjorde iordning mig för att sova, sedan smsade jag med Josse och tillsist somnade jag.

Likes

Comments

Fredag 21 Oktober
Vaknade tidigt för O knackade på dörren (klockan 6) och blev väldigt sur, började dock väldigt tidigt (7.45) men han väckte mig onödigt tidigt. Gick upp 7.30 sen började jag jobba och hade hand om J och T. Åt frukost osv sen spelade T massa tv-spel så jag hade inte jättemycket att göra (J tittade på). Vid 10 hade de simning så tog dem dit och sen hem igen för mer spelande. När Mamman kom hem tog hon med barnen för att hämta de äldre pojkarna då jag slutade jobba. Jag snackade med Josse under förmiddagen sen med mamma och pappa efter jag slutat. Tog mig sedan upp mot Denver med ett snabbt stopp på IKEA där jag köpte ost och julmust. Kom in till Denver och mötte upp en svensk tjej som bor i Boulder och vi gick omkring i Denver. Det var första gången jag sett Denver i dagsljus hahah. Vi gick alltså bara omkring sen åt vi på cheesecake factory (Classic). Efter det åkte vi bara omkring i Denver, körde upp och ner längs gator och såg ganska stora delar av Denver (eller i alla fall runt downtown). Åkte hem runt 22 och tog sen en dusch och somnade.

Likes

Comments

Torsdag 20 Oktober
Började såklart dagen med att hämta T från skolan, var lite kul för medan jag var och hämtade honom hade Mamman lämnat av hunden som varit hos frisören så när vi kom hem blev vi helt förvirrade och trodde det var en annan hund. T sa "vem har bytt ut våran hund?" Hahah. Vi åt lunch sen spelade vi lite spel. Vi lekte och spelade massor tills mamman hämtat upp O och R från skolan. Sen lämnade hon av R på cello och då lekte jag med de andra tre barnen, lite kurragömma och någon annan lek. Sen hämtade jag upp R och när vi kom hem blev det middag. Efter middag gjorde vi inte så mycket mer än kollade TV. Jag la J till sängs sen fick jag lust att baka. Vid 21 åkte jag därför till King Soopers för att köpa mjöl, kom hem och bakade mjuk pepparkaka. Den blev så sjukt god! Gick och la mig efter det för klockan var mycket.

Likes

Comments

Onsdag 19 oktober
Började klockan 13, och Mamman var väldigt snäll som köpte med sig lite lunch till mig innan jag började. Det första jag gjorde var att leka med katten och T, sen spelade vi lite spel och självklart åt han lite snack. Vid 15 åkte mamman för att hämta de andra och ta dom till kör, T följde med. Jag lät J sova lite längre för hon hade varit och tagit sprutor så hon mådde lite halvt. När jag väckt henne satte jag henne framför TVn så jag kunde fortsätta vila lite. Precis innan 17 hoppade vi in i bilen för att möta de andra vid kyrkan där de har kören. Jag skulle ta alla hem medan mamman åkte och jobba. Det gick smidigt i alla fall och de som var klara med sin kör lekte på lekplatsen medan de som hade kör va inne och sjöng. Vid 17.15 va alla klara och då tog jag dem hem, så åt vi leftovers sen hade de piano en och en. Precis innan läggdags städade de upp nedervåningen för städarna kommer torsdagar och då kan inte alla leksaker ligga huller om buller. Sen kom mamman hem och tog över, jag hade nattat J redan men hon såg till att pojkarna kom till sängs. Efter det snackade jag med Anna som bokade flyg till att komma till mig! Är super happy nu och ser fram emot det så himla mycket! Sen vart det sova.

Likes

Comments

Tisdag 18 Oktober
Började ännu en dag med att hämta T från skolan, vi åkte hem och jag gjorde lunch till honom och mig. Mac n cheese vilket är det äckligaste jag vet men det fick bli så. Jag jobbade till 13.30 då mamman kom hem med J sen va jag ledig och bestämde mig för att ta mig an ett stort projekt. Städa skafferiet. Det va jättejobbigt faktiskt och hittade massa gamla saker spm låg upptryckta mot väggen, tog mig 3 timmar sammanlagt men blev bra i slutändan så hoppas nu verkligen på att ingen kommer och stökar ner för då ligger den personen risigt till. Gjorde alltså detta frivilligt och min värdmamma blev jätteglad. Jag har någon form av OCD tror jag för jag hatade att gå in i skafferiet innan och det kliade i fingrarna för jag ville fixa det. Sen började jag jobba runt 18 igen och då va det i princip direkt att bada J och T, lägga J och sedan de andra. Städade upp hela köket också sen va jag bada på mitt rum och tog en dusch innan jag somnade.

Före och efter bilder på skafferiet, tog dock före-bilden när jag redan börjat så därför är det lite tomt på ett hyllplan.

Likes

Comments