Måndag 10 Juli
Morgonen spenderade jag till att köpa de sista sakerna jag behöver, och packa. Jag började sedan jobba och tog J till hennes skridskolektion, hade T med mig också som skulle skate:a lite. Jag körde hem och så slutade jag jobba, jag fortsatte då att packa och se till att jag fick med allt. Sen lagade jag snabb middag och väntade på Swaantje som skulle ta mig till flygplatsen. Så körde hon mig dit och så började min resa! Kom en bra tid så jag behövde inte vänta så fruktansvärt länge på mitt plan. Så bar det första planet av mot Oakland California. Tog 2h ungefär att flyga dit och sedan hade jag en 8h layover där. Jag satt först och pratade med mamma, sedan sov jag en stund i en obekväm stol och sen pratade jag med mamma igen. Sen blev klockan äntligen morgon och då var det snart dags att stiga på planet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Söndag 9 Juli
Jag gjorde iordning mig och åkte söderut, pratade lite med mamma och pappa påvägen såklart. Sen hämtade jag Melissa så åkte vi till en sjö som är rätt så nära henne för att sitta och käka glass. Vi var där några timmar och sedan svängde vi även förbi the Broadmoor och satt där en stund. Sen var vi i Melissas hus en stund, lagade någon middag där sen åkte jag hem och packade och fixade lite viktiga saker.

Likes

Comments

Lördag 8 Juli
Jag jobbade morgonen i princip och det var fint väder så jag tog barnen till poolen igen, denna gång tog jag även med lunchpicnick. Vi badade och åt, jag försökte att inte bada för mycket då jag vill bli frisk innan jag åker och reser. Sen när vi kände oss färdiga åkte vi hem och spelade lite spel innan jag slutade, och när jag slutat hängde jag med Melissa. Vi gick till the mall och sen så var vi i mitt hus resten av kvällen tills hon åkte hem.

Likes

Comments

Fredag 7 Juli
Jag tog Alla barnen för att åka och simma men eftersom jag var lite sjuk ville jag inte simma själv, så stod på kanten i princip för att ha koll på J. Jag var off runt 16 och gjorde iordning mig, sen skulle jag på bio. Men påväg till biosalongen har jag turen att köra på en spik, så när jag kliver ut ur bilen pyser luften ut ut ena däcket, kul. Det blev helt enkelt att ringa min värdmamma i panik och sedan köra bilen så försiktigt jag kunde till pepboys för att få det fixat. Kände mig så himla dum, men man kan ju inte hjälpa det, plus min värdmamma kanske körde på en spik tidigare under dagen och medan jag körde så sjönk den längre in. Sen tillsist så vart det fixat och så fick det helt enkelt bli en senare bio. Vi såg baby driver som faktiskt var så sjukt bra tyckte jag! Coolt med bilar, hahah. När filmen var slut åkte jag hem och sov.

Likes

Comments

Torsdag 6 Juli
Jag började sent så jag tog en liten sovmorgon eftersom vi var ute dagen innan. Sen gjorde jag inte så mycket under dagen förutom lite tvätt osv. Vid 16 började jag och jag satte mig och pärlade pärlplattor med barnen, när jag skulle städa upp tappade jag hela burken dock och det var total pärlkaos över hela golvet! Tog mig ca 30 minuter att städa allt, tog en liten paus i mitten för att äta middag med alla men sen vart det att städa det sista. Jag hade alla förutom R som var på cello, vi roade oss på olika sätt sen gjorde jag iordning alla för att sova. Nattade J och så var jag off. Mötte Melissa i memorial park där hon tänkt bada men det var så mörkt att hon inte gjorde det. Åkte hem och sov.

Likes

Comments

Onsdag 5 Juli
Barnen behövde komma ut ur huset, men eftersom mamman skulle lämna och hon behövde någon hemma då workers skulle komma till huset fick jag försöka roa barnen på sätt så de inte var ivägen. Sen fick vi lämna och då åkte vi för att äta lunch på noodles world kitchen. Vid 14 tiden fick vi komma hem igen, då lekte barnen lite etc. Sen åt jag och O snabb middag innan jag körde honom till hockey. Och efter hockey var jag off så då fixade jag mig lite snabbt och mötte med Melissa downtown för att testa Cowboys (en nattklubb). Det var helt okej men vi gillar Copperhead bättre då det finns två dansgolv där. Vid 1.30 eller något sånt bestämde vi oss för att åka hem då jag hade lite feber.

Likes

Comments

Tisdag 4 Juli
Independence Day för amerikanarna idag. Jag vaknade och gjorde iordning mig, åt lite frukost och sen hängde jag med familjen till rockledge ranch där det var utklädda figurer som representerade gamla presidenter etc. För att representera independence day. Det fanns massa spel för barnen också. Sen satte vi oss ner och så köpte vi Mat att äta, det blev en intressant koreansk tacos för mig, men gott var det! Sen sköts det kanoner med godisbomber,så barnen sprang och samlade godis. Vi åkte därefter hem och jag tog en kort tupplur innan familjen bjudit över lite kompisar etc för den klassiska bbq man har på 4th of July. Fanns massa mat att äta och det var svingott. Så blev det "american flag shortcake" (typ) till efterrätt.

Efter några timmar var bbq:n över och vi åkte till ett baseball game, sky sox spelade. Vi åkte i princip dit för där visste vi att vi kunde se bra fyrverkerier i slutet av natten. Spelet tog kanske 1,5h eller lite mer, och då kom vi ändå dit efter halva gamet var klart. Under spelet kunde vi se fyrverkerier i distansen vilket var coolt. Arenan ligger där man kan se ut över downtown. Sen när spelet var över (som för min del var ganska tråkigt då baseball är svårt att förstå) så började fyrverkerierna och det var jättefint! Var nog den längsta showen i stan. Klockan var ganska sent så när allt var över åkte vi direkt hem för att sova!

Likes

Comments

Måndag 3 Juli
Eftersom pappan kommit hem för att vara med och fira 4th of July hade jag inte så mega mycket att göra , jag jobbade endast på kvällen så dagen spenderade jag för mig själv. Jag jobbade för föräldrarna skulle på date night, barnen hade ätit och allt så jag såg bara till att de gjorde iordning sig för natten sedan kollade vi på film tillsammans. Jag nattade barnen och så gick jag själv och la mig, föräldrarna kom hem lite senare.

Likes

Comments

Söndag 2 Juli
På morgonen gjorde vi iordning oss sedan åkte vi till fort Carson för att kolla in 4th of July fair. Det var ganska dött där så vi lämnade ganska fort igen faktiskt. Sen sa jag hejdå till Melissa för att möta en annan kompis downtown. Vi tog en kaffe och sen svängde vi förbi Pulpit rock innan jag åkte hem igen. Hemma gick jag i princip och la mig direkt.

Likes

Comments

Lördag 1 Juli
Jag vaknar alltid först, så jag gjorde iordning mig och åt frukost och gjorde mig redo för att gå på au pair möte. Melissa följde med trots hon är i annat företag och inte behöver gå på våra. Vi hade en danslektion! Det var jättekul faktiskt. Det var jazzdans så kunde några av basic stegen. Utanför danssalen var det en "carshow" så jag i princip sprang ut och tog lite bilder Hahah. Efter det åt jag och Melissa lite lunch innan Georgie, Swaantje och Connor hämtade upp oss för att åka till Paradise Cove igen haha. Denna gången klättrade jag upp i vattenfallet med Swaantje och Connor och kollade hur det såg ut där. Vi fick sedan hoppa ut från vattenfallet vilket var kul men kallt! Vi pratade med några som var där också från airforce academy, känns som alla mina amerikanska vänner går på den skolan, haha. Vi åkte sedan hem och jag och Melissa blev avdroppade hos henne. Vi hade tänkt att gå ut men jag somnade på soffan redan vid 21 då jag var jättetrött när jag vaknade mitt i natten tog jag en dusch innan jag gick och la mig igen.

Likes

Comments