Onsdag 22 Februari
Började 7.45 så gick upp och åt frukost, hade J som var duktig hela morgonen medan jag gjorde iordning mig. När vi var klara spelade vi lite spel, sen gick vi ut till parken lite. vi hade tänkt åka och möta upp Amelia och Georgie men precis som igår går våra scheman inte ihop... vi åkte i alla fall och hämtade T vid 11.30 men såklart precis som varje gång jag har med mig J så skriker hon för något. Efter att ha hämtat T åkte vi hem och åt lunch, sen Åre vi till gymmet och simmade i poolen en stund innan vi var tvungna att åka hem för J behövde sova. Skrek som en galning i omklädningsrummet gjorde hon. Vi kom hem och T gjorde sina läxor lite snabbt innan han hade rumstid att avtjäna. Under den timmen jag inte hade något att göra tog jag en tupplur. Ganska så snart efter T var klar med son rumstid åkte han med mamman för de skulle på kör men de kom hem efter att ha hämtat pojkarna för R hade skadat nacken. Jag var off och åkte för att sola sedan hämtade jag upp några böcker T ville låna från biblioteket. När jag kom hem var det inte långt kvar till middag så jag höll mig på övervåningen en stund. Efter middag va jag mest på mitt rum, hade planer på att gå till gymmet men orkade inte.

Likes

Comments

Tisdag 21 Februari
Började med att hämta T såklart, hade tänkt åka till zoo direkt efter för att möta upp med Amelia och Georgie och deras barn men vi åkte hem och åt lunch för både Amelia och Georgie skulle göra annat innan vi hann komma dit. Vi bestämde oss tillsist för att faktiskt åka till zoo ändå, eller genom zoo för att komma upp till the shrine of the sun. Magisk utsikt och jättemysigt där uppe på berget. Något skrämde T så han ville åka direkt hem, fastän våra planer var att stanna till lite snabbt på zoo för att mata girafferna. När vi lämnat börjar T gråta för helt plötsligt ville han vara lite på zoo. Vi tog en snabb sväng förbi biblioteket och lånade böcker innan vi åkte hem för mamman snart skulle lämna huset och jag behövde ta över J. T ville följa med mamman så jag plockade upp J, gav henne ett snax sen gick vi ut till parken. När de andra kom hem frågade vi om de ville följa med och spela/leka något i parken. T och O kom ut så kastade jag frisbee med O i kanske 30 sekunder innan J och T började bråka och skrika. Gick inte att få dem att sluta så vi fick gå hem igen. Sen var vi hemma medan mamman lämnade R på cello och så hämtade jag R när han var klar. När vi kom hem blev det middag sen lite lektid innan tidig sovtid. Hade jättesvårt att få pojkarna att lyssna så blev jättearg. När alla var i sängs däckade jag innan jag vaknade och gjorde iordning mig för natten och somnade på riktigt vid 10

Likes

Comments

Måndag 20 Februari
Hade halva dagen ledig så gjorde läxor jag måste göra inför weekend klassen jag ska ta i tampa. Efter det frågade jag om jag kunde låna bilen lite för att köpa lite saker från Target vilket gick bra, blev så ledsen bara när jag var tvungen att åka hem igen. Men va hemma lite snabbt bara för sen kom Amelia och hämtade upp mig så vi åkte på lunch på modern market. Efter lunch åkte vi till annat Target för att se om de hade vad jag behövde (film till kamera), men nej. Så vi gick mest omkring i affärer innan jag var tvungen att åka hem igen för att jobba. Blev pizza till middag, mamman mådde dåligt så henne sig vi knappt och pappan åkte för att köpa något. Så vi åt middag sen åkte vi till en bokaffär då barnen hade presentkort. Var där jättelänge för T hade svårt att bestämma sig, och så ville han ha massa skit inte riktigt böcker. Tillslut blev vi klara och åkte hem, då ville pappan natta barnen så jag var off.

Likes

Comments

Söndag 19 Februari
Eftersom jag var ledig hela dagen och faktiskt hade bilen så lämnade jag huset så fort som möjligt. Åkte och solade först, sen åkte jag runt lite och kollade på olika saker. Tog en kaffe och satte mig i bilen för att skriva på bloggen, väntade i princip på Amelia men hennes värdfamilj bestämde sig för att bli 5h sena... så jag var mest ute och kollade i affärer och efter nya affärer. Jag åt lunch hemma och sen åkte jag vidare till the mall och shoppade. Fick med mig två tröjor innan jag mötte Amelia för middag på Olive Garden. Efter middag åkte vi upp till en väg uppe i bergen jag känner till från att Vi körde fel när mina föräldrar var här. Så coolt är det med utsikten på natten också! Vi var inte där så länge och tog kort ganska snabbt för det var läskigt faktiskt. Sen åkte vi för att Amelia skulle kunna ta sin egen bil hem som vi lämnat parkeringen vid Olive garden och så åkte jag hem för att sova

Likes

Comments

Lördag 18 Februari
Ville inte upp ur sängen men kände att jag var tvungen, sen inser jag att jag inte har någon bil då värdpappan är hemma så jag kände mig strandad som sjuttsingen. Väntade på att Amelia skulle bli klar med att färga håret. Snackade med mamma och pappa och kollade på Melodifestivalen, det var mysigt. Sen äntligen var Amelia klar och hon kunde hämta upp mig, vi åkte till the mall och råkade springa på Joana, Svantje och Melissa. Jag köpte en väska faktiskt som jag tittat på ett tag och så åkte vi visare till ett ställe där Amelia köpte hårfärg. Middag blev sedan på en thairestrang, jag vågade inte beställa pad thai igen då jag förra gången blev riktigt besviken, saknar min vanliga pad thai vi brukar äta hemma. Därefter åkte vi till the mall igen för att fördriva lite tid innan vi åkte till en pub med karaoke. Vi mötte upp alla tyskar, Angie och Marcela. Angie började sjunga, så kul! Hade jättetrevligt den stund vi var där. Jag var såklart tvungen att åka hem för jag har curfew... skall fråga om det även gäller på helgerna, känns så dumt att behöva komma hem särskilda tider.

Likes

Comments

Fredag 17 Februari
Började jobba 7.45 så det vart upp och käka frukost tillsammans med familjen. Alla var lediga (fråga mig inte varför) så alla va hemma. Efter 8 någon gång åkte mamman med de två äldre till gymmet jag jag var hemma en stund till innan jag tog J och T till simning. När simningen var klar åkte vi hem och så slutade jag i princip. Snackade lite med mamma och pappa innan jag åkte för att hitta på något, kom inte på något kul att göra dock. Men vid 14.30 kom Melissa och Georgie och hämtade upp mig, planen va att Amelia skulle möta oss hos mig me hennes Värdföräldrar va sena hem så det blev att vi åkte till henne. Därefter körde vi upp Georgie till Denver AirPort och när det var klart åkte jag och Amelia till Park Meadows mall och gick runt lite innan middag på cheesecake factory. Beställde en appetizer (som skulle kunna vara en hel middag för 3 personer, så fick med mig en hel del leftovers). Därefter skulle vk testa och se om HM på outleten fortfarande var öppen men det var den inte så det blev att vi åkte hem, svängde förbi the summit för Amelia är envis och vill vinna ett par hörlurar. Därefter åkte vi till den billiga bion och såg Moana. Va jättetrötta för bion va så sent men vi kom hem i hyfsad tid i alla fall. Filmen var faktiskt bra, ganska lik frozen men annan del av världen.

Likes

Comments

Torsdag 16 Februari
Började med att åka till solariumet och sedan hämtade jag T, vi åkte hem och slängde i oss lite lunch innan vi gick ut på promenad. Vi har fått utomhusträningsredskap i området så vi gick för att kolla och testa dem. När vi kom hem inser vi att hundarna ätit choklad (!) och blev kalabalik. Inget syntes på någon av dem men vi var oroliga resten av dagen. T följde med mamman för att hämta J från skolan så jag var själv en stund och satt bara ute och njöt av solen och värmen. Sen gick jag in när de andra kom hem och då la vi J för en liten tupplur men hon skrek på mig för jag inte tillät henne ta med hela rummet av leksaker i sängen. Hon kastade även skor på mig, Hahah. Lämnade henne skrikandes sen tillslut tröttnade hon och somnade. Jag och T gjorde läxor sen tittade vi lite på TV för vi var trötta, jag somnade faktiskt lite. När det var dags för mellanmål plockade jag upp J som var mycket lugnare, gav båda lite frukt och sen gick vi ut och lekte på uppfarten. Målade lite med gatukritor också. Vi var ute en bra stund, jag behövde sedan lämna för att hämta de äldre pojkarna från mathnasium så mamman och jag bytte av. När vi kom hem igen var de fortfarande ute, R började gråta påvägen hem för han insåg att han inte kommer ha hundarna så länge till. De ska göra sig av med Hanabi först i alla fall sen får vi se hur det blir med May, det är svårt att ta hand om 4 barn, 2 hundar och 1 katt och hundarna är mest i deras boxar så mamman och pappan har kommit överens om att de kommer få ett mycket bättre liv hos någon annan. Vi pt middag sen lekte jag med O och lite med T innan de duschade och gjorde iordning sig för natten. De skulle ha filmkväll så slutade när alla var klara och redo för film, då var jag på mitt rum och kollade på serier.

Likes

Comments

Onsdag 15 Februari
Gör iordning mig och märker att mamman har en kompis över och J lekte med kompisens dotter. Åkte och hämtade T och när vi kom hem grät J för kompisen hade åkt hem. Men det slutade aldrig, hon blev arg också. Jag gav T lunch och J blev sur för hon hade fått annan lunch. Sen blev det lite kaos men tillslut var det äntligen nap-time. Jag la henne lite tidigare än vi brukar i hopp om att hon skulle somna lite tidigare, hon sov dock inget alls... T bara kollade på Tv, han ville inte göra något. Vid 15.40 gjorde vi oss redo för att åka till kyrkan och Kören, T och O hade kör medan R missade sin då han hade cello konsert. J lekte lite i lekplatsen i väntan på att kören skulle vara slut. Sen åkte vi hem och åt middag, och efter det gjorde barnen lite vad de ville. Jag la sedan J för att sova och därefter jobbade pojkarna och jag på att städa och läsa, den tillsist var det dags för dem att sova också. Jag gick i princip och la mig efter det också.

Likes

Comments

Tisdag 14 Februari
Började i solariumet och sen förbi affären för att köpa allahjärtansdag present till barnen och mamman. Efter allt det åkte jag för att hämta T från skolan. Vi åkte hem och åt lunch, sen vart det läxor och piano etc. När J kom hem tog hon en tupplur så T och jag kollade TV, eller spelade spel. När J vaknade så lekte T och J och mamman hämtade de två äldre. Efter en stund lämnade mamman R på cello sen kom hon hem igen men då var det inte så långt kvar innan alla åkte för vi skulle äta middag på resturang. Jag fick en liten allahjärtansdag present av dem och så åkte vi för att hämta R. Middag blev på California Pizza Kitchen, plus en liten efterrätt. Barnen hade svårt att sitta still såklart, de var höga på socker som de fått i skolan. Vi åkte sedan hem och så hjälpte jag till med läggdags, gick hyfsat i alla fall. Sen gick jag själv och la mig.

Likes

Comments

Måndag 13 Februari
En vanlig jobbdag, hämtade T 11.30 och så åkte vi hem för lunch, mamman och J kom hem ungefär samtidigt så blev Mac and cheese till barnen. Efter lunch lekte vi lite sen la vi J för att sova. T skulle även tjäna av rumstid så han gjorde det. Sen bakade vi, men den blev lite fail. Sen blev det mest att försöka hitta på något att göra så han inte bara sitter där, men börjar bli så svårt att komma på nya saker då vi ALLTID är hemma för J ska sova... T följde sedan med mamman för att hämta pojkarna och lämna av dem på mathnasium. När de kom hem igen lekte jag lite med J och T innan jag åkte för att hämta pojkarna. När vi kom hem blev det middag sen roade jag de andra en stund till innan läggdags. La alla till sängs med hjälp av mamman sen gick jag och la mig själv.

Likes

Comments