Måndag 20 Mars
Hämtade T och så åkte vi hem, började fixa en matlåda och så kom J innanför dörren. Vi packade klart och sedan satte vi oss i bilen för att köra till Denver då jag planerat att vi skulle på museum. När vi kommit innanför dörren åt vi våran matsäck och sedan började vi gå igenom museet, de hade jättemånga olika utsällningar och vi hann nog inte ens med hälften, det var också mycket bättre än alla museum jag varit på hittills, trots att de hade en större del där det handlade om Colorado endast. Ville se vikinga-delen men vi hade inte tid för det så det får bli en annan gång. Träffade några svenskar där också men hann knappt prata, barnen sprang iväg. Vi åt ett snabbt mellanmål innan vi begav oss hemåt. Hemma kollade alla TV sen åt vi middag, de två äldre pojkarna gjorde sina läxor och sedan tog jag med T och R för gratis glass hos Rita's. Bjöd med Amelia också men hon kom lite sent så hon fick ställa sig i kön. När glassen var uppäten åkte vi hem och gjorde iordning alla för natten och sedan gick vi och la oss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Söndag 19 Mars
Vaknade tidigt för att hämta Melissa och sedan åka till manitou springs, där finns det en Hike som kallas för manitou incline vilket är en lååååång trappa upp på ett berg. Det är också enda stället jag vet om där man ser Garden of the Gods från bergen. Vi började våran Hike vid 10.30 och hade med oss flera liter vatten. Vi valde också idag för det skulle vara molnigt men varmt, men vädret hade fel för det var kokhett och gassande sol. Det var fruktansvärd pain att gå upp för trappan, den är 1,6km lång och går upp 600m. Den stupaste delen lutar ca 70°. När vi kommit en bra bit hoppades vi på att vi var halvvägs, en kvinna hörde oss och berättade att vi inte var halvvägs än men pekade på halvvägsmarkeringen och sedan sa hon även att toppen inte är toppen. Det är en falsk topp, bakom den finns ca 300 steg till till den riktigt toppen. Vi bestämde oss i alla fall att vi skall till toppen för aldrig igen att jag går den Hiken. När vi närmade oss toppen och jag druckit kanske 2L vatten började jag få huvudvärk och vätskebrist, helt sjukt ändå med tanke på allt jag druckit. Vi kom tillsist upp i alla fall och så tog vi bilder och satt ner och åt. Lyckligtvis behöver man inte gå ner för alla trappor sedan utan det finns en "liten" trail ner, en trail som är 6,6km lång. Min vätskebrist var fruktansvärd så det var sjukt jobbigt att gå ner men vi kom tillsist till bilen, jag körde till närmsta Wendy's och mådde dåligt så beställde inte alls mycket trots att jag behövde lunch. Drack 3 refills av Coca Cola innan jag började känna mig piggare, sen åt jag mina Nuggets och så körde jag hem Melissa. Jag åkte själv hem och åt chips och drack massa vatten, sen blev det middag hemma och resten av dagen tvättade jag och vilade. En lång dusch blev det också då jag var helt smutsig från allt damm på hiken.

Likes

Comments

Lördag 18 Mars
Vaknade tidigt för Amelia och jag skulle till the money museum. Vi kom dit innan det ens öppnat, haha. Vi spenderade kanske 1h där inne för så roligt var det inte, hittade dock en svensk 50lapp, gamla varianten. Det intressantaste var världsmynten, men där va mest amerikanska pengar. Inte så konstigt dock då allt här i Amerika handlar om Amerika till stor del. Efter museet mötte vi upp Melissa på Walmart och köpte picknick lunch. Åkte till Bear creek park och åt våran picknick, jättemysigt! 23° och strålande sol. Efter picknick åkte vi runt lite, förbi köpcentret och sedan till Grand Lawn nära mitt hus. Där satt vi bara och beundrade utsikten sen åkte vi till Julis hus och i princip plockade upp henne och sedan till Walmart. Vi köpte något vi kunde tillaga till middag hemma hos Juli och så åt vi! Sen satt vi mest och pratade och när vi åkte hem stannade vi till på Walmart IGEN, för Melissa skulle köpa saker inför söndag. Jag lämnade av Amelia sen åkte jag hem och sov.

Likes

Comments

Fredag 17 Mars
Gjorde iordning mig och började jobba, hade tänkt åka till gymmet men kände inte för det i slutändan (så lat jag är). Det blev lek för barnen och T lyckades lura mig att han fick spela tv-spel vilket gjorde att mamman blev megaarg när hon kom hem, men jag berättade vad som hände och sa även till T att jag inte kan lita på honom längre. J och T lekte i alla fall och båda slog sig själva eller varandra, sen tog jag dem till simning och när vi kom hem fick de titta på tv en stund innan en mäklare kom för att titta på huset. Mamman är ju i tankarna om att flytta, och så ska hon skaffa ny bil (men bilen får hon från företaget). Vi gick ut och lekte när mäklaren kom för att inte vara i vägen, och när vi kom in igen fick barnen frukt och ganska snart efter det slutade jag. När jag slutat åt jag en kass lunch, chips, och vid 13 kom Amelia och plockade upp mig. Vi åkte till castle rock outlets och shoppade, jag köpte 2 par solglasögon och en tröja. När vi åkte hemåt till Colorado springs stannade vi till vid mitt hus och jag bytte skor, sen till Walmart för att köpa massa saker vi behövde, inklusive ett par jättefula skor men som är som att gå på kuddar. $13 kostade dem så det är sjukt värt priset och tydligen tycker alla att jag bär dem bra. Efter Walmart blev det Tokyo Joes till middag och därefter åkte vi hem för vi båda var sjukt trötta.

Det var även st patrick's day, men jag firade det inte precis. Inte familjen heller... T var den enda som bar grönt men vi andra missade det totalt.

Likes

Comments

Torsdag 16 Mars
Hämtade T vid 11.30 och så åkte vi hem for lunch, sen stack vi iväg till Michaels för att köpa saker han behövde göra inför skolan nästa vecka. När vi kom hem lekte vi ute lite och målade med gatukritor, när J kom hem tog hon en nap så jag och T gjorde läxor och sedan jobbade vi på att göra det han skulle. Nästa vecka firar han 100 dagar i skolan så man ska ta med något med 100 saker på, så vi gjorde en tröja med ett monster som har 100 ögon. När allt var klart så fick han städnojja och skulle städa bilen. Jag satt mest och läste. När J vaknade åt vi mellanmål sen åkte vi till biblioteket, de hade paws to read så barnen kan läsa böcker för hundar! Jättegullig och rolig idé, T älskade det också! Han läste en jättelång bok som han i vanliga fall hade vägrat att göra men när han läste för en hund så blev det roligare på något sett. J satt och målade och lyssnade på boken, sen lät jag dem spela i 5 minuter på datorn innan vi skulle skynda hem. Så mycket trafik så vi blev sena hem men vi kom i tid till våra nästa appointments ändå. Jag körde R till cello och satt där och väntade på att den skulle sluta, sen åkte vi hem och väntade på de andra sol varit i en park för O spelar baseball. När alla kommit hem pt vi leftovers, jag tog dock en sallad. Och så var det dags att natta alla efter det, jag nattade J och läste för T. När jag slutat åkte jag snabbt till Walmart och köpte massa skit egentligen, sen hem och vid 21.30 hämtade Amelia och Juli upp mig för att gå på bio! Vi såg beauty and the beast och den va faktiskt bra! Trodde inte jag skulle tycka den va så intressant men på något sett var det svårt att ens kunna titta ner i godispåsen för man ville se allt! Vi såg den i 3D också och det kan jag definitivt rekommendera! Tror den filmen är mycket bättre i 3D än i 2D. Det var längesedan jag såg den gamla tecknade skönheten och odjuret så jag minns inte allt i den men historien var lite annorlunda i den mänskliga varianten. Vi åkte hem direkt efter det och så tofu at en dusch och somnade.

Likes

Comments

Onsdag 15 Mars
Morgonen börjades med att ansöka till universitet då webanmälan öppnade idag. Sen vart det Back to normal, hämta T, lunch, läxor etc. Min plan var att ta med barnen på en liten promenad i någon park men när mamman inte svarade mig så kunde jag inte få tag på J. Det gjorde att jag var tvungen att roa T hemma, sen blev jag trött på att vara hemma och sa att vi skulle åka ändå, men han va på något humör så han började nästan gråta för J inte va hemma. Hade tänkt låta J skippa nap men hon började bråka om det minsta lilla så blev en nap ändå. Det betydde att jag behövde roa T hemma ännu mer, vi försökte vara ute så mycket som möjligt. Tillsist blev klockan 15 och då skulle han följa med mamman att hämta de äldre pojkarna och sedan på kör, J låg och sov ett tag till så jag passade på att läsa. Sen plockade jag upp henne och gav henne mellanmål och så gick vi ut till parken där Amelia var med sina värdbarn. Satt och såg till att barnen lekte men så skönt att kunna prata med någon "vuxen" en stund! När Amelia behövde åka hem så stannade Vi en stund till på lekparken innan vi gick hem och lekte med några nyfunna leksaker. När de andra kom hem gjorde mamman middag och barnen tittade tv, jag va helt slut så jag passade på att vila lite. Efter middag var det mest städa sedan badade jag T och J och nattade J, läste lite för T också men mamman nattade alla pojkar. Somnade ganska tidigt för en gång skull.

Likes

Comments

Tisdag 14 Mars
Började 7, då var det att väcka alla barnen och göra frukost. Sen skulle jag få alla redo för skola, vilket var något utav ett helvete, framförallt för att O är uppkäftig. Vi kom i alla fall iväg i tid och lämnade av alla pojkar, sen åkte jag hem med J, hon lekte en liten stund så fixade jag lite saker. Sen körde jag henne till skolan, och efter det åkte jag och mötte Amelia på starbucks. När hennes barn började bli rastlösa åkte jag hem och hon vidare, jag städade upp i köket hemma och sen vart det hämta T. Vi åt lunch och gjorde något i en pysselbok sen hämtade vi J. När vi kom hem blev det nap time för J så T och jag bakade lite fler hallongrottor och gjorde läxor. Jag hade även ett samtal med min LCC. Sen plockade vi upp J och smakade våra kakor, så rusade vi iväg för att hämta de två äldre. När vi hämtat dem vart det massor av liv såklart, men vi fick de mesta läxorna gjorda och när mamman kom hem slutade jag. Jag satt mest och läste vad jag behövde läsa och sen mötte jag upp Joana på biblioteket för att försöka plugga. Blev mer prata för vi var trötta. Åkte sedan hem för att sova.

Likes

Comments

Måndag 13 Mars
En vanlig jobbdag ni vet, hämta T och sen hem. Lite lunch blev det och sen kom J hem som också fick lunch. Därefter lekte vi en stund innan J tog en tupplur och medan hon sov gjorde T läxor och piano, sen bakade vi kakor. Receptet vi följde gjorde det jobbigt så när vi gjort degen bestämde jag att vi skulle görs hallongrottor av det istället. När allt var klar var det dags att plocka upp J så fick alla smaka kakorna, så goda! Sen gick vi ut i en timme och lekte, var väldigt skönt i solen! De ville gå in och leka så vi gick in och ganska så snart efter vi kommit in behövde jag hämta de två äldre från mathnasium. Hemma igen fick vi middag och efter middag gick jag ut med R och T, det hade dock blivit väldigt kallt men jag bet ihop och såg till att de inte sprang iväg. Vid 19 gjorde vi iordning barnen för natten då de behövde sova eftersom de tappat sömn på grund av tidsomställningen. Sen tog jag en dusch och försökte sova men våran torktumlare är "trasig" och gör att väggarna i mitt rum skakar, somnade kanske runt 01.

Likes

Comments

Söndag 12 Mars
Vaknade 8.30 men var sjukt trött, kom på att vi ändrat till sommartid så min kropp va på 7.30. Gjorde iordning mig snabbt och hämtade Amelia för att åka till shrine of the sun. Alltid lika fint där uppe. Efteråt åkte vi till garden of the gods men det var så mycket folk där att man inte kunde få parkeringsplats så blev bara att köra igenom. Vi åkte till manitou springs efter det för det är mysigt där, jag åt en glass till lunch och vid 15 åkte vi till bio för det va den enda tiden den filmen visades. Vi såg "space between us". Blev förvånad vad den handlade om för visste inte alls vad det var, men den va helt okej. Det gick lite snabbt i händelseförloppet vissa delar och så råkade jag somna till mitt i filmen Hahah. Men kan rekommendera den om man vill se något nytt och annorlunda. Efter filmen åkte vi till Amelia och så droppade jag av henne i princip för jag behövde åka hem och hänga saker för att plugga med Joana, hade även kris på bensin så behövde tanka. Åt så sjukt dåligt hela dagen, åt en frukost som jag köpte på vägen i bilen på morgonen, sen glass till lunch och kikärtchips till middag. Mötte Joana på starbucks och så pluggade vi så mycket vi kunde. Sen när jag kom hem så satt jag och planerade resor jag vill göra innan jag somnade.

Likes

Comments

Lördag 11 Mars
Jag gjorde iordning mig sen vart det jobba, tog T till hockey och hade R och J med mig. Det var en lång match, men det var sista för säsongen. Efteråt åkte vi hem, jag hade inte ätit lunch så var svinhungrig men det fanns inget att äta. Vi gick snabbt till lekparken som ligger längre bort men hade knappt någon tid där då vi var tvungna att gå hem för jag slutade och familjen skulle iväg. När jag slutade hämtade jag upp Amelia så åkte vi till subway för att jag skulle få äta, efter det toll McDonalds för att köpa deras pommes och tillslut efter det till wendys för Amelia ville ha deras mat. Nyttigt där ja. Sen åkte vi mest runt och försökte komma på vad vi skulle göra, jag behövde en toalett så vi stannade vid citadell mall och kollade även i några affärer. Vidare till Walmart och så hittade vi ett par skor som inte var särskilt snygga men sjukt sköna och jag vill nu ha dem så jag kan jobba i dem! Vi åkte hem efter det i princip för vi va trötta, hemma kollade jag någon serie innan jag somnade.

Likes

Comments