Torsdag 20 April
Mormorn lämnade mamman vid någon shuttle tidigt på morgonen, sedan gjorde hon alla barnen redo för skolan så tog jag dem till skolan. När det var klart åkte jag till affären för att köpa lite saker jag behövde och sedan åkte jag och solade, känns som jag tappar färg. När jag kom hem gjorde jag mig redo för dagen och sedan tog jag med alla för att hämta T från skolan då städarna kom till huset. När vi hämtat T åkte vi för lunch på McDonalds. De har ju en stor lekplats inne på McDonalds playplace så T och J fick leka lite. När lunchen var klar åkte vi till hockeyrinken för J lär sig åka skridskor där. Vi satt igenom hennes lilla klass sedan åkte vi till skolan för att vänta på de två äldre att sluta skolan. När vi plockat upp dem åkte vi hem, jag såg till att R gjorde allt han behövde göra och sedan tog jag med honom till hans cello konsert. Han hade några timmar av övning innan själva konserten så jag droppade av honom, hämtade upp Amelia och så åkte vi hem för jag behövde förklara för mormorn hur hon skulle ta sig till konserthallen. Vädret var jättekonstigt! På morgonen hade vi sol och några moln spm täckte toppen av bergen, under dagen drog riktigt tunga moln in och sen regnade det resten av kvällen, jättemycket regn! Jag och Amelia åkte för en sista middag innan hon lämnar, det blev det jättegoda stället i Manitou springs. Vi satt en stund sedan åkte vi hem till mig och bara satt och pratade. Mormorn kom hem och nattade barnen sedan körde jag hem Amelia och gick och la mig när jag kom hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Onsdag 19 April
Jag hämtade T från skolan medan mormorn stannade hemma med J. Mamman jobbade på annat. När jag kom hem matade vi barnen och sedan gick vi igenom våra planer för att kunna gå till zoo. J har frågat mig länge nu att gå dit men T vägrade som vanligt. Mormorn ville följa med dock så T var tvungen att följa med. Vi gick igenom mestadels av zoo men hann inte med allt för vi skulle hämta R och O från skolan, och möta mamman så jag kunde byta ut några barn. Jag fick med mig T och R så åkte vi till deras kör. De körade sina lektioner och så åkte vi hem för R ville ha middag. T kände att han kunde vänta så han följde med mamman för att möta mormorn på Os baseball. Jag och R åt middag sedan fick jag köra till Os baseball och så bytte vi ut lite. Jag fick sitta klart och vänta på O medan mormorn och mamman åkte hem och matade de andra. Efter gamet tog jag med O till något ställe lite mer söderut för att hämta ut andra baseball kläder, det gick smidigt som tur var och sen fick vi äntligen åka hem, stackars O var vrålhungrig när vi kom hem 19.30 så han fick mat och sedan nattade mamman alla då hon lämnar tidigt imorgon. Jag åkte till gymmet och simmade då Joana och Sarah var där.

Likes

Comments

Tisdag 18 April
Jag åkte och solade innan jag hämtade T, han var excited för mormorn skall komma, så medan jag gjorde lunch osv var han väldigt ängslig. Vi fick åka och hämta J från skolan eftersom mamman hämtade upp mormorn i Denver. Jag hade precis lagt J för att sova när vi kommit hem och då kom mormorn innanför dörren. T ville därefter umgås med mormorn så jag fick lite lugn och ro. När vi plockade upp J fick hon ett litet mellanmål sen gick vi ut till parken för att J skulle visa oss hennes nya cykel som hon fick av påskharen. T och J lekte en del sen kom mamman hem efter att ha plockat upp de två äldre och mormorn ville såklart kramas med dem. Jag körde R till cello och väntade sedan kvar på att han skulle bli klar. Vi åkte hem och så hade de andra kommit hen från Os baseball. Vi åt middag sedan behövde mamman oss på nedervåningen då hon skulle ha jobbarkompisar över. Mormorn och jag nattade alla barnen sedan stannade jag på mitt rum resten av kvällen.

Likes

Comments

Måndag 17 April
Hade i princip hela dagen ledigt. När jag fick bild precis innan 13 så åkte jag till Garden of the Gods för det var egentligen planen för söndagen men det blev ju inte av och på kvällen bara rånade vi hamna där. Jag gick den vanliga rundan sedan var jag tvungen att åka hem för att byta bil. Jag passade på att äta något litet också. Jag bestämde mig sedan för att försöka hitta någon ny serie men det gick inte så bra. Den som Pappa rekommenderat finns inte på Amerikanska Netflix. Jag tittade på flera olika pilotavsnitt men hittade inget i min smak. När jag fick bil utan att behöva tänka på att komma tillbaka (vilket jag hade behövt göra om jag skulle åkt någonstans så fort jag ätit) så körde jag hem till Amelia och hämtade upp henne. Vi åkte på middag och efter middag var jag tvungen att åka hem för att börja jobba. Mamman och pappan åkte på middag själva så jag nattade barnen och sedan vaktade jag huset. Somnade innan de kom hem till och med.

Jag såg bockar i Garden of the Gods! Tydligen är det jättevanligt men har aldrig sett någon där innan!

Likes

Comments

Söndag 16 April
T kom och knackade på toadörren när jag gjorde iordning mig och sa att påskharen kommit med en påskpresent till mig! Blev lite ställd då jag egentligen inte ville ha något... så det blev att skynda sig färdig och åka till affären. Hittade inget av det jag egentligen ville ha så fick bli lite eget påhitt. Jag åkte hem och började förbereda sakerna. Planen från början var att Amelia skulle gå på en brunch och sedan umgås med mig men jag var inte bjuden till den tjejen som höll i det villervalla andra var som jag faktiskt umgås med, men så var Amelia med dem hela dagen vilket jag kände var riktigt taskigt eftersom jag kör runt henne hela tiden... men jag gav mina påskägg till barnen och tittade på när de gjorde en easter egg Hunt i trädgården. Sedan hade jag då inget att göra och var ganska ledsen men blev tillslut inbjuden till att möta dem vid airforce academy. Vi var inte där länge för de ville ha glass så jag blev som en chaufför igen. När vi kom till glassstället hade de inte ens kollat upp om det var öppet på påskdagen och självklart vart det ju stängt... de andra åkte hem så det var jag och Amelia kvar. Vi åt middag på chilis sen åkte vi runt lite, det regnade en skvätt så det kändes så fräscht ute när det slutat. Jag skjutsade Amelia till Walmart och sedan åkte vi runt lite till och hamnade vid Garden of the Gods mitt i natten. En sten var upplyst men annars var det becksvart i parken. Vi körde igenom och åkte hem för att sova.

Utsäktar lite tråkigt och klagande inlägg men pga mitt förflutna blir jag så lätt trött på folk som utnyttjar mig. Allt är bra mellan mig och Amelia men blir så irriterad på när folk lovar saker de inte kan hålla.

Likes

Comments

Lördag 15 April
Eftersom värdpappan kom hem mitt i natten så hade jag inte någon bil hela förmiddagen. Fick vänta till klockan 15. Amelia blev avsläppt hos mig dock vilket var kul för då hade jag någon att umgås med i alla fall. Vi satt mest och pratade sedan pratade hon med någon värdfamilj. När vi fick bilen åkte vi till starbucks men någon värdfamilj ringde Amelia och det samtalet tog 1h... vilket gjorde att vi missade tid för att göra det vi skulle gjort. Sedan tog vi en kaffe och därefter gick vi mest runt. Amelia bestämde att hon ville klippa sig så vi gick till frisören där vi va och så bokade hon tid. Det blev att äta middag innan så vi valde PF chang's (kinesiskt typ). Efter maten var det dags för Amelia att klippa sig och jag fick mest sitta och vänta. Efteråt ville Amelia hem så körde hem henne, och jag själv åkte hem för att sova.

Likes

Comments

Fredag 14 April
Började när mamman skulle lämna de två äldre pojkarna på skolan, hade då T och J. Vi lekte lite och bara försökte roa dem innan simningen. När de tillsist var dags för simning tog jag dem dit. De gjorde riktigt bra denna gången! Vi svängde förbi hem lite snabbt innan vi bestämde oss för att åka till biblioteket, en Pippi film jag ställt mig på kö till var redo så vi ville hämta upp den. Vi spelade även lite på datorerna medan vi var där. Vi åkte sedan hem för jag slutade jobba. När jag slutat åkte jag hem till Amelia och bara hängde med henne trots att hon jobbade. Vid middagstid mötte jag upp Joana och Melissa för middag, sedan gick vi i några affärer innan jag hämtade upp Amelia så vi kunde gå på bio allihopa. Tyvärr så spelades inte filmen vi ville se längre så vi såg en annan, Fist fight, tyvärr tyckte jag den var sjukt dålig. Satt faktiskt med mobilen igenom filmen och gjorde lite saker jag behövde fixa. Tur att det var på dollar movie theatre för då gjorde det inte så mycket att jag spenderade 2 dollar för en dålig film. Sen åkte vi alla hem, jag lämnade av Amelia så åkte jag hem och sov.

Likes

Comments

Torsdag 13 April
Hämtade T från skolan och så åkte vi hem för lunch. Kanske lite för sent fick jag veta att vi inte behövde vänta på J så T och jag kunde göra vad vi ville. T Ville då till the mining museum så jag sa okej. Vi var tvungna att göra några ärenden först, det första blev banken för jag kom inte åt mitt konto, det fixade sig fint. Sedan till FedEx för att skicka iväg kuvertet med mina Taxes. Var tvungen att betala 22 dollar för express! Jättedyrt för ett litet vanligt kuvert. När det var klart bar det av mot mining museum där vi vaskade guld jättelänge. Personligen är det museet inte någon hit, men är man intresserad av lite mining historia är det ett mysigt museum där du kan få mycket hjälp från personalen. Jag tror dock att museet hade passat bättre om det faktiskt var en riktig gruva där också, då hade nog även jag gillat det. Efter museet åkte vi hem och gjorde oss redo för respektive aktiviteter. Jag tog R till cello och mamman hade de andra. Efter cello tog jag R till köpcentret och de andra hade inte kommit än så vi gick snabbt till en leksaksaffär där R spenderade alla sina pengar (och Ts pengar som han snott). Sedan kom de andra och då blev det att möta påskharen! De tog lite bilder på barnen sedan åt vi mat från snabbmat ställena som finns där. Efter maten tog jag med alla förutom O hem och så badade jag och nattade J. Mamman kom hem och nattade de andra efter det. När jag slutade så gick jag och la mig.

Likes

Comments

Onsdag 12 April
Som vanlig hämtade jag T, men min dator var klar så hämtade den först. När vi kom hem blev det lunch, Mac and cheese för T och J. T och jag satt ute och åt i värmen medan J hade ett mental breakdown bara tanken på att gå utomhus. Tydligen hade hon varit i parken med mamman och sett ett kryp igen. Efter lunchen satt jag och läste böcker för J om småkryp och att de är ofarliga, sedan la jag henne för en tupplur. Medan hon sov var jag och T utomhus och blåste bubblor och läste böcker. Vi plockade upp J och så skulle vi till biblioteket men hon totalt freakade IGEN bara av att behöva gå ut i garaget! Jag fick henne till att gå ut i alla fall och vi tog oss till biblioteket. T läste för en hund och sedan lånade vi lite böcker och åkte hem. Hemma igen bestämde jag att vi skulle ut till parken och jag lyckades få med J! Glassbilen kom och Båda köpte glass. De lekte en stund tills T fick J att ramla och skrapa upp hela knäna. Hon skrek som satan! Blev rädd att folk skulle tro att jag kidnappade henne! Vi kom hem och städade upp såren och satte på plåster. Sen fick de titta på TV resten av kvällen, J gick omkring som att hon bajsat ner sig. Därefter blev det middag och sedan läggdags.

Likes

Comments

Tisdag 11 April
Jag hämtade T och så åkte vi hem för att äta, vi satt faktiskt ute och åt. Vi gjorde sedan läxor och liknande sen var jag snäll och satte faktiskt upp deras hoppborg. T blev jätteglad såklart, han hoppade lite och vilade lite, vi väntade på J som kom hem från skolan efter 13 någon gång, så fick hon hoppa lite och sedan ta en tupplur. T hoppade en stund till innan vi gick in och kollade lite TV en stund. När J vaknade blev det sedan mer hoppande tills hon totalt freakade pga en fluga som flög förbi på utsidan, sedan vägrade hon gå in i hoppborgen igen för hon trådde en liten jordsmula var insekter. Hon vägrade till och med att vara utomhus. Jag förklarade detta för mamman som blev helt chockad för det har aldrig hänt innan. T och jag plockade ihop hoppborgen och sedan körde jag R till cello, T ville följa med vilket jag blev lite irriterad över då han kan vara ganska jobbig att ta med på sådana grejer eftersom han tröttnar på allt efter 10 minuter. Vi tog oss igenom cello i alla fall och åkte hem och väntade på middag. Sen åt vi middag och efter det nattade vi alla barnen och så var jag off. Jag gick såklart och la mig efter det.

Likes

Comments