Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.

Innehåller affiliate-länkar


HEJ hjärtan!! Jag är så ledsen över min frånvaro här på bloggen... men de senaste dagarna har verkligen gått i ett. Jag har hunnit med en weekend i hamnstad, några nätter i London, modemässa, Håkan Hellström och en massa däremellan. Ja.. ni förstår ju!

Men bäst av allt: jag har fått ett nytt jobb, och är såååå glad över det(!!) I onsdags var jag på intervju hos Aéryne (länk), ett modeföretag för kvinnor som är baserat i Sverige och Paris, och redan dagen efter hade jag min första arbetsdag(!!). Jag fick jobbet som VD-assistent till coolaste girlbossen Siri som grundade Aéryne. Allt detta är väldigt nytt för mig, så jag tänker att jag kan berätta mer för er när jag själv vet mer och kommit in i det hela. Nu framöver väntar hårt arbete och många resor, mellan Paris, Sverige och USA. Detta kommer vara SÅ lärorikt och roligt och jag är så himla glad att jag fått denna möjlighet, direkt efter studenten dessutom. Så häftigt att bara kastas in i denna "värld".

Ni måste verkligen kolla in Aérynes hemsida (om ni inte redan gjort det), finns så mycket fina plagg!! Och glöm inte läsa om Aéryne Academy (här) där ni kan vara med och hjälpa utsatta flickor i Indien. SÅ fint!!


Här är några bilder från våra dagar i London. Vår monter blev sååå fin, ellerhur?

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


Top Tiger Mist | Skirt Gina Tricot

Gillar

Kommentarer