Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Friday dreaming....

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


Jag har ju lovat att visa er mitt rum sen jag gjorde om för ett tag sedan. Jag har både målat om och köpt ny inredning, och äntligen är allt på sin plats!! När jag skulle fota rummet innan idag märkte jag hur svårt det var att få med allt på bild, framförallt helhetskänslan. Menmen, hoppas att det duger! Oavsett så stortrivs jag. Det är SÅ mysigt!!


First out: min fantastiska säng!! Alla lakan och kuddar är från H&M (utom de två vita lurviga som jag fick från mamma i födelsedagspresent). Påslakanen är i ljusgrått linne och finns att köpa HÄR! De kostar 699 kr / styck, men det är verkligen värt!! Jag har provat flera olika material men ingen slår linne. Kuddfodralen är båda i sammet, de ljusrosa hittar ni här och de grå här .

På varje sida av sängen står ett sängbord i marmor och en lampa därpå. På bilden skymtar ni även lite av min nya vägg. Den är målad i en ljusgrå kalkfärg som skapar ett väldigt unikt intryck, och ser ut lite som betong. Det syns inte så tydligt på bilderna, men det är så fint i verkligheten. Jag är så nöjd!


Här ser ni lite mer av väggen, och mina fina gammelrosa sammetsgardiner som hänger över min garderob. Både gardinerna och lamporna är köpta på Fritsla tyglager (en jättefin inredningsbutik i fritsla) , och mina fina sängbord som jag fick i julklapp är från Ellos.


På vänster bild ser ni min fina växt jag köpte på Bunches i Göteborg. Jag vet inte riktig vad växten/bladet heter haha, men vill verkligen tipsa er om denna. Så fin, och håller i månader beroende på hur bra man sköter den.

På höger bild skymtar ni mina mörkgrå sammetsgardiner och tavlor från Desenio.


Till sist har vi mitt sminkbord från IKEA, tavlor från Desenio, vas och stol.

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


... DOMINIKANSKA REPUBLIKEN!!

Jag är SÅ glad!! Tidigare idag ringde mamma och berättade att hon bokat er resa, bara hon och jag. Huuuur mysigt? Två veckor med sol, bad och avkoppling... underbart!! Vi ska bo i Rio San Jaun, vilket verkar vara mysigt. Ligger och letar efter massor av utflykter och liknande man kan göra i närheten. Är det någon av er som har varit i dominikanska? Har ni några tips på vad man kan göra/besöka? Finaste stränderna osv? Hit me!! XX

  • Mixed

Gillar

Kommentarer