Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Är ni intresserade utav något, har frågor, eller vi se fler bilder så hör av er till mig via mail: hannaschonbergs@gmail.com eller mobil: 073-055 97 64. Jag kan mötas upp i Borås/Ulricehamn eller posta, men då står du för frakten. Först till kvarn eller högsta bud. Allt är i toppenskick, och knappt använt. Ps, jag är snäll med priserna.. Nu kör vi!! XX

Jag har även funderat på att sälja min vita blårävspäls och Stella McCartney väska. Så om det är någon av er som är intresserad så hör av er!!


Kappa / Shein / Storlek: M / Nypris:? / Pris: 300:-


Päls / Pellobello / Storlek: S / Nypris:989:- / Pris: 600:-


Kappa / Zara / Storlek: M / Nypris:700(??) / Pris: 350:-


Kappa / NA-KD / Storlek:XS / Nypris: 999:- / Pris: 400:-


Skjorta / Shein / Storlek: M / Pris: 100:-


Jenas / NA-KD (länk ) / Storlek:36 / Nypris: 599:- / Pris: 350:-


Stickat / Lindex / Storlek: M / Nypris: ca 500:- / Pris: 200:-


Green set / NA-KD / Storlek: S / Nypris: Topp: 299:- Kjol:299:- (totalt 598:-) / Pris: 300:-

  • Tips

Gillar

Kommentarer


Detta måste vara en utav mina favoritminnen från i somras. Egentligen en helt vanlig dag, men ändå speciell. Det var precis i slutet av sommaren, och en av de allra sista stranddagarna. Jag och mamma var i Varberg, åt en fantastisk lunch på Kurhotellet innan vi gick ner till stranden och la oss på en filt.Vi somnade till och med stund och vaknade när solen var på väg ner.

LYCKA!!!

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


Okey, säg hej mina nya partyboots. WOW till dessa!! Hur snygga? Det var sjukt svårt att fånga dem på bild, på min mystory ser man verkligen hur mycket de glittrar. Jag har letat efter ett par sånna här SÅ länge, och entligen hittade dessa. Precis vad jag letade efter! Det enda problemet (det största problemet) är att de är sjukt obekväma... Vet inte om jag skulle stå ut med att dansa i dessa en hel kväll. Så jag får se om jag skickar tillbaka eller behåller dem. Jag är så kluven, för de är ju så fina!! Ni hittar dem iallafall hos Zara!! PUSS

  • Mixed

Gillar

Kommentarer